|
کلیپ جنجالی : بفهمیم امام نداریم !
|
|
۲۱:۴۵, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم تا زمانی که متوجه نشیم چه بلاهایی داره سرمون میاد و چه مشکلاتی اطرافمون وجود داره شاید نبود امام رو درک نکنیم. در این کلیپ سعی کردیم چیزهایی نشون بدیم که هر کسی ببینه بفهمه دیگه همه چی به آخرش رسیده و باید امام زمان باشه. باشد که دعای شما دوستان بتواند اندکی ظهور را جلو تر بیاورد. اللهم عجل لولیک الفرج این فیلم برای افراد زیر ۱۸ سال و افراد دارای ناراحتی قلبی توصیه نمیشود . |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۳, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
اللهم عجل لولیک الفرج...
به دوستان توصیه میکنم در ادامه کلیپی که آدرس لینکشو میذارم دانلود کنن وببینید باتشکر http://www.faraghlit.com/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%da%a9%d9%84%db%8c%d9%be-%d8%a8%d8%b3%db%8c%d8%a7%d8%b1-%d8%b2%db%8c%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%d8%b2-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d8%af-%d9%be%d9%86%d8%a7%d9%87%db%8c%d8%a7/ |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۲/تیر/۹۳ ۱۴:۲۹)جویای حقیقت نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمسلام دوستان عزیز :در کل کلیپ تاثیرگذاری بود . بیشترش رو قبلا دیده بودم . به جز سر بریدن و کتک خوردن خانومها و بچه ی آفریقایی که البته خیلی روم تاثیر گذاشت . یه مورد هم بنده به فرمایشات ELENOR و نهج الحسین عزیز اضافه کنم . تصاویری که از پلیس نشون داده شد ، بهتر بود که نشون داده نمی شد . به نظرم بی معنی بود . چون بعضی از کلیپ ها کامل نبود و بنده ی حقیر قبلا اونا رو کامل دیده بودم . مثلا اون خانومی که نوشته بود داره بهش تجاوز میشه ، اگه اشتباه نکنم فردی بود که یا داشت برهنه توی خیابون راه می رفت یا داشت خودکشی میکرد . مورد بعدی که یه سیاهپوست رو نشون داد که وسط خیابون جلوش رو گرفتن ، سگ رو فقط برای مجرمین مواد مخدر و یا مجرمینی که امکان نزدیک شدن بهشون نیست ازش استفاده میکنن . شما اگه به تصاویر و همچنین گوینده خبر گوش میکردین متوجه می شدین که هنگام زد و خورد ، همسر و فرزندش توی ماشین بودن . با این حال پلیس تا به سمت ماشین حمله ور میشه ، یکی از افراد سریعا بچه اش رو از توی ماشین از سمت شاگرد ـ درب عقب در میاره و از محل دور میکنه . خواهشا یه بار دیگه این تیکه رو ببینین . مورد بعدی اون تیکه ایه که نشون میده جلوی خونه شروع به تیراندازی میکننه . اونجا اگه اشتباه نکنم مربوط به یه فردیه که با مواد مخدر سروکار داشته . ظاهرا بهش اخطار میدن و میکشنش . البته قبول دارم که خیلی سریع اخطار رو عملی میکنن . چون این کلیپ رو کامل دیده بودم . مورد آخری هم که نشون میده توی خیابون یه فردی رو اذیت میکنن یا توی اطاق بازجویی اون خانوم رو اونطوری هل میده ، باید بگم بدتر اینجا هم هست . اسفند سال 91 بود که یه همچین اتفاقی برای بنده ی حقیر هم افتاد . شهروندان ساروی اگه یادشون باشه ، اسفند 91 روبروی ساختمان فرمانداری یه ساختمان در حال ساخت ریزش میکنه و متاسفانه یکی از همشهریان عزیزمون زیر آوار دفن میشه و فوت میکنه . عملیات نجات از سوی آتش نشانی حدود سال 11 صبح شروع میشه و تا ساعت 4 بعدازظهر طول میکشه . شما حالا بازه ی زمانی رو در نظر بگیرین . حالا این رو هم در نظر بگیرین که پیاده رو هم احتمال ریزش داره و جمعیت هم روی همون پیاده رو وایسادن . بچه های نیروی انتظامی هم طبق معمول فقط ناظرن !!! یکی از پرسنل آتش نشانی به یکی از سربازها که از قضا از کلانتری روبروی محل حادثه بوده میگه جمعیت رو متفرق کنین . متاسفانه اون سرباز با فحاشی جواب میده . بعد از عملیات این قضیه به گوش پدر بنده میرسه و از اونجائیکه مدیرعامل وقت بوده و از صبح هم سر صحنه بوده ، تصمیم میگیره تا این موضوع رو به فرمانده پاسگاه منتقل کنه . بنده ی حقیر هم از نیم ساعت قبل از اینکه جنازه رو دربیارن ، رفته بودم محل حادثه . به اتفاق پدر و چند تا از پرسنل رفتیم ، پاسگاه روبروی محل حادثه . پدرم داشت با فرمانده پاسگاه که سرگرد بسیار با شخصیتی بود صحبت میکرد که همون سرباز هتاک وارد شد و شروع کرد به فحاشی کردن اونهم جلوی سه مقام مسئول !!!یه شخص دیگه هم بود که اسم نمی برم . چون شخصیت مهمی بود به لحاظ جایگاهی !!! پدرم با تندی گفت که وقتی بزرگترت اینجاست ، شما حرف نزن . همین شد که یهو اون شخصیت مهم !!! با پدرم دست به یقه شد که بندازینش بیرون !!! آقا ما دیدم یکی داره از پشت پدر ما رو میزنه ، بنده ی حقیر رفتم اون بنده ی خدا رو از پدرم جدا کنم ، دستم رو گذاشتم روی سینه ی اون آقا که جداشون کنم ، بی هوا زد تو گوشم . . . چشم شما روز بد نبینه تا اون روز از پدرم اونجور کتک نخوردم . 5 ـ 6 سرباز یه لباس شخصی افتادن سرم ، به جرم جدا کردن تا میخوردم ، منو زدن . هنوز بعد از دو سال دنده ام درد میگیره از اون لگدی که اون نامرد به پهلوم زد . یه بل بشویی شد توی کلانتری . هر چند همون شب بنده و پدرم اومدیم بیرون ، اما اینم بگم که فکر نکنین اینجا هم گل و بلبله . جالبه انگ چسبوندن به پدرم که کلاه اون شخصیت مهم !!! رو پدرم انداخته و حتی درجه اش رو کنده !!! حالا کی ، خدا عالمه !!! توهین به نظام و نیروی انتظامی و اغتشاش بماند !!!بله دوستان :اون حرفایی که نهج الحسین عزیز نتونست بزنه و به قول خودش زیپ دهنش رو کشید ، بنده ی حقیر اتفاقی که برای خودم افتاده بود رو براتون گفتم که فکر نکنین اونجا اینجوریه . پس بهتره با برخورد پلیس توی کلیپ خیلی اعصاب تون خرد نشه .مابقی کلیپ ها هیچ حرفی برای گفتن باقی نمیذاره . . .اللهم عجل لولیک الفرجدر پناه اللهیا مهدی مدد یا الله سلام علیکمبه نظر بنده هر کسی باشه درد خودش رو داره ولی بازگوی چنین حرفهائی اینجا به هیچ وجه ممکن صحیح نیست باز خدا رو شکر که در یه کشور آروم اسلامی و زیر سایه امام زمان عجل الله تعالی فرج الشریف و ولایت فقیه داریم راحت و بدون هیچ دردسری زندگی میکنم شکرولی انتقاد و این بحث ها تو همچنین مکانهای ممنوع هست چون ما الان بدون خودمنون که کاربران این سایت هستیم مهمان های زیادی به همچنین تالارهائی سرک میکشن و ریش خندشون میشیم اینجا فقط تبلیغ اسلامی نه گله و شکایت اگه گفتنی باشه همه حرف اینطوری برای گفتن دارن و به قول دوست گرامی باید زیپ دهنمون رو بکشیم و منتظر دستور رهبر عزیز و غریبمون باشیمبه امید روزهای خوش فقط حیدرامیرالمومنین است |
|||
|
۲۱:۴۶, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز : اول از همه یاد بگیریم که انتقاد رو باید از خودمون شروع کنیم . خواهشا هم اینقدر از مقام معظم رهبری خرج نکنین . آقا فرمودن همه باید نقد کنن . همه هم باید تحمل نقد رو داشته باشن . آقا فرمودن حتی اگه به بنده هم نقد دارین ، بگین . حالا شما اصلا به حرف آقا گوش کردین ؟ جامعه ای که درش تحمل نقد وجود نداشته باشه ، محکوم به سقوطه . توی مملکت خودمون چقدر منتقد داریم ؟ اینقدری داریم که اگه هر کدوم از طرفین قدرت رو دست بگیرن ، همیشه طرف مقابل داره نقد میکنه . بعضی اوقات هم دیگه مقرضانه میشه . کاستی هایی که توی کلیپ ها پخش میشه ، باید تصحیح بشه . شما همین کلیپ رو ببر به یه آمریکایی نشون بده ، میگه پلیس های خودتون با مجرمین همین برخوردها رو نمی کنن ؟ اما اگه فقط کلیپ های داعش و عملیات های وحشیانه شون رو براشون نشون بدین ، مطمئنا هیچ جوابی ندارن . به نظرم این طرز تفکر اشتباهه که بگیم مملکت گل و بلبله و هیچ مشکلی نیست . شما توی همین فیلم های آمریکایی دقت کنین ، دارن جامعه خودشون رو نمایش میدن . حتی اگه بی بندوباری باشه . اما ما چی ؟ اینطرف داره ستایش چادری رو نشون میده ، بعدش بازیگر نقش ستایش رو با حجاب زننده می بینیم . حالا باید کدوم رو قبول کنیم ؟ دم خروس رو یا قسم حضرت عباس رو ؟ اینکه شما می فرمائین نقد نکنیم و تالار جای تبلیغ اسلامی هستش ، کاملا با منش تالار تضاد داره . این تالار با فضای نقد و البته بررسی مشکلات جامعه اسلامی به اینجا رسیده که البته بحث سیاسی ممنوعه و البته که به حقه . بنده ی حقیر هم با بحث های سیاسی کاملا مخالفم و اگه متن رو با دقت میخوندین ، متوجه می شدین که اصلا در مورد هیچ جناحی حرف نزدم . همونطوری که گفتم ، فضای تالار یه فضای انتقادیه و همه مون توی این جامعه چند هزار نفری نقد صحیح کردن و تحمل نقد داشتن رو یاد میگیریم . رسالت تالار و بچه های تالار انتقاد کردن به بعضی از معضلات اجتماعی و رفتارهای مردم هستش که در جامعه اتفاق میفته . انتقاد از دروغ ، دورویی ، غیبت ، تفسیر به رای کردن تعابیر اسلامی و . . . ! جالبه شما حتی توی خنده ی حلال هم انتقاد می بینی . اکثر تاپیک های ایجاد شده در تالار هم ، تاپیک های انتقادیه . نمونه اش سریال جدید صدا و سیما که کپی برابر اصل نسخه خارجیه . خواهشا هر چیزی رو مورد قبول شما نیست ، به فضای تالار و البته مقام معظم رهبری نسبت ندین . رهبری هم غریب نیست . این رو میتونین از استقبالهایی که در سفرهای ایشون ازشون میشه ، متوجه بشین . حتی بی حجاب ها هم برای استقبال از ایشون میان و آقا هم احترام خاصی برای این طیف قائل هستن . نمونه اش سفری که مقام معظم رهبری به خراسان شمالی داشتن . جملات پائین ، فرموده های گرانقدر ایشونه : بعضى از همینهایى که در استقبالِ امروز بودند و شما ـ هم جناب آقاى مهماننواز (استاندار )، هم بقیهى آقایان ـ الان در این تریبون از آنها تعریف کردید، خانمهایى بودند که در عرف معمولى به آنها میگویند «خانم بدحجاب»؛ اشک هم از چشمش دارد میریزد. حالا چه کار کنیم؟ ردش کنید؟ مصلحت است؟ حق است؟ نه، دل، متعلق به این جبهه است؛ جان، دلباختهى به این اهداف و آرمانهاست. او یک نقصى دارد. مگر من نقص ندارم؟ نقص او ظاهر است، نقصهاى این حقیر باطن است؛ نمىبینند. «گفتا شیخا هر آنچه گویى هستم / آیا تو چنان که مینمایى هستى؟». ما هم یک نقص داریم، او هم یک نقص دارد. با این نگاه و با این روحیه برخورد کنید. البته انسان نهى از منکر هم میکند؛ نهى از منکر با زبان خوش، نه با ایجاد نفرت . خدا عاقبت ما رو به خیر کنه . . . در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
من اینطور گفتم که شما دستتون بیاد که جای همچنین نقدهائی در چنین جاهائی نیست دقدقه زیاد هست بله بی احترامی زیاد هست درسته بی بندباری زیاد هست درسته و...
همچنین مشکلی برای یکی ازدوستان پیش اومد نمیشه که بیاد و در شبکه اجتماعی و تالارهای مذهبی ارائه بده نه این طور نقد خوب نیست طرض جواب دادنتون عالی هست ولی فکر کردن و به جا گفتن نقد خوب نبود و امر رهبر عزیزمون هم روی دیده منت |
|||
|
۲۲:۳۱, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز : متاسفانه هم شما و هم بعضی از دوستان پست های ارسالی رو با دقت نمی خونن و بعدش میان موضع میگیرن . بنده ی حقیر کجا گفتم بی بندوباری وجود داره ؟ گفتم سریالهای آمریکایی جامعه ی خودشون رو با سریالهاشون نشون میدن . حتی اگه بی بندوباری باشه . در ضمن بنده ی حقیر توی هیچ شبکه اجتماعی دیگه ای که مخالف نظام باشه و یا علیه نظام کار کنه ، فعالیت ندارم . کل فعالیت بنده در فضای مجازی ، همین تالاره و البته یه وبلاگ داشتم که مربوط به مشکلات کامپیوتری بود که از سال 86 یا 87 اصلا آپدیت نشده . اتفاقا معضلات اجتماعی باید طرح بشه و برطرف بشه . این رفتارها خارج از سیره ی معصومین علیهم السلام هستش . حضرت علی (علیه السلام) میفرمایند همیشه حرف حق رو بزنین . حتی اگه به ضررتون باشه . اگه نقد نشه ، مطمئنا مشکلات برطرف نمیشه . توی همین تالار مذهبی یه تاپیک ایجاد شد تحت عنوان ضعف تالار بیداری اندیشه . همه ی دوستان از جمله مدیران هم استقبال کردن . نقد باید گفته بشه . . . در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بنده عرض نکردم بی بندباری مثال زدم بعدش علم غیب نداریم که جوابتو میدم مطمئن باش میخونیم و درک اینرو داریم که بفهمیم بعدش همین شبکه
تالار بیداری اندیشه میدونید چقدر بیننده از همه جوره داره که میان و مطالعه میکنن و میرن کل کلام من این است که این نقد ها رو در جایش بگیم نه جائی پر از تماشگره یا علی علیه السلام موفق با شید |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ساخت کلیپ معرفی امام حسین علیه السلام | tebyan12 | 7 | 2,843 |
۱۲/فروردین/۹۴ ۲۳:۳۳ آخرین ارسال: tebyan12 |