|
کلیپ جنجالی : بفهمیم امام نداریم !
|
|
۲۱:۴۵, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم تا زمانی که متوجه نشیم چه بلاهایی داره سرمون میاد و چه مشکلاتی اطرافمون وجود داره شاید نبود امام رو درک نکنیم. در این کلیپ سعی کردیم چیزهایی نشون بدیم که هر کسی ببینه بفهمه دیگه همه چی به آخرش رسیده و باید امام زمان باشه. باشد که دعای شما دوستان بتواند اندکی ظهور را جلو تر بیاورد. اللهم عجل لولیک الفرج این فیلم برای افراد زیر ۱۸ سال و افراد دارای ناراحتی قلبی توصیه نمیشود . |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۰, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
|
۰:۵۸, ۱۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۳ ۱:۰۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:الان شما همه کلیپو ول کردی چسبیدی به اون تیکه؟!!!!دقیقا ... شما این کلیپ ها رو میبینید احساسی می شوید و ... من هم میشوم ولی با دقت باید تماش رو دید ... وقتی مخاطب احساسی شد می توانید بیشترین استفاده رو بکنید ... تو فتنه ها این مرسوم است ... صحنه احساسی بگذار .. بعد فکر مخاطب رو جهت دهی بکن ... البته خیلی این مرسی الان مهم نیست ولی باز درست نیست جاش تو این کلیپ ... وقتی کسی بی بصیرت باشد یا دانای با سو نیت از همین تیکه ها بیشترین استفاده را می کند ... طرف یا جاهل بوده ... برود علم خودش را زیاد کند ... این طوری که نمی شود .... یا با غرض بوده که ... یعنی کسی نفهمد و نداند که مرسی در چه خط فکری بود و بیاید وسط جنایت های سلفی ها و وهابی ها تصویر مرسی!!!!!!!!! در بند را بگذارد خیلی مشکوک نباشد خیلی مسخره است --------------------------------- در فتنه ها و بلایا همیشه احساساتتون رو کنترل کنید در کنارش به هر چیزی خوب دقت کنید و توجه داشته باشید در منطق از یک گزاره غلط هر چیزی را می شود نتیجه گرفت ... هر چیزی را ... یعنی اگر فرضیه غلط داشته باشی ...باهاش می توانی از نظر منطقی اثبات کنی روز شب است ... وقتی هم که احساسی شدید بیشترین گزاره ها را می شود به شما داد ... این کلیپ حالا خیلی قضیه اش حاد نیست کلی می گویم ... |
|||
|
|
۱:۰۱, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۲/تیر/۹۳ ۰:۵۸)ELENOR نوشته است: دقیقا ... این حرف شما درست و من قبول دارم ولی منظرو من این بود کلیت مطلب هم در کنار انتقاد باید باشه در کل این کلیپ در نوع خودش خوبی بود |
|||
|
۱:۱۹, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
با مدير كل در اين مورد موافقم خدا لعنت كنه همين مرسي عوضي رو كه از حاميان همين وهابي ها بوده نمونه ديگري كه از اين طور برنامه ها تو سايت و شبكه ماهواره اي كلمه به وفور يافت ميشه يا فرقه ذاله بهائيت بايد هوشيار بود و همه جوانب را زير نظر داشت و در كل بايد حقايق را ديد و براي ديگران هم روشنگري نمود موفق باشيد يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۲:۲۶, ۱۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۳ ۲:۳۴ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بله خیلی خوب
فقط دوستان این تصاویر شکنجه و نمیدونم ازار و اذیتی و نژادپرستی که تو آمریکا و کشورهای غربی انجام میشه و به مزدم ظلم میکنند رو من هم قبول دارم و همه قبول دارند و خدا هم ان شاءالله لعنتشون کنه اینا که از همون اول کارشون این بوده و توقعی بیش از این نمیره ازشون ولی چرا جامعه ما داره به این سمت میره ؟ تا وقتی که تو همین کشوررهای اسلامی و حتی خود ایران همین موارد هست (کسی خواست بیاد برم نشونش بدم) از نژادپرستی گرفته تا رحم نکردن به هم دیگه ، امام زمان هم نمیاد تا وقتی خودمون به خودمون رحم نکنیم هیچی درست نمیشه میخواستم بیشتر صحبت کنم ولی مثل همیشه مجبورم زیپ دهنمو بکشم --------------------------------------------------- ضمنا همونطور که دوستان گفتن همین مُرسی این وهابی های زنازاده رو تو مصر تعلیم داد من نمیدونم این چیه تصویرشو گذاشتن ؟!! |
|||
|
|
۸:۰۳, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
من اولاً مثل محمد آقا توصیه میکنم هیـــــــــــــــــــــــــــچ خانمی این صحنه ها رو نبینه...
ما خانم ها مثل شماها نیستیم... ماها داااااغون میشیم... ثانیاً این که حالا بحث کشید به مرسی من یه چیزی بگم؟ اسرائیل بیخ گوش مصره... مردم یه حکومت دینی انتخاب کردن... البته با شیعیان مشکل داشت... اما مثلاً میشه گفت مرگ بر -معذرت میخوام- آقای خمینی چون تو زمان اون بود که آقای بهشتی رو کشتن؟ اونجا ول بشو بوده... یادتون هم نره فقط 52 درصد مردم مصر بهش رای دادن و اکثریت مردم اونجا هم سنی هستن... یعنی کسانی که زیر چرخش سنگ بندازن زیاد بودن... در زمان مرسی ناو ایران وارد آبهای مصر شد و وقتی اسرائیلی ها ازش پرسیدن اسم و موقعیت خودت رو بگو، کاپیتان ایران فقط گفته بود "خفه شو" این یعنی ایران واسه نابودی اسرائیل هیـــــــــــــــــــــــچ احتیاجی دیگه به سوریه و لبنان نداره... بعد هم که مرسی صادرات گاز رو به اسرائیل قطع کرد... اسرائیل به شدت داشت از طرز تفکر مرسی ضربه میخورد... مرسی و تمام سران حزبشون رو دستگیر کردن و یه مبارک جوان تر رو گذاشتن اونجا... یه کودتا... به نظر من درسته مرسی به راه ولایت فقیه پا نذاشت، اما با وهابی ها و اسرائیلی ها دستش تو یه کاسه نبود... البته من در حدی که اخبار خودمون و مخالفان رو ببینم، اونم روزی یه وعده اطلاعات دارم... ممکنه که من اشتباه کنم... اینه که بی زحمت بگین این حرف کجاش اشتباهه؟ بی زحمت ناظر عزیز، حتماً توی پست اول ذکر کنن که خانم ها نبینن... |
|||
|
|
۱۰:۳۵, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
یه جوری میگید خانوما دانلود نکنن انگار ماها گودزیلاییم :|
البته من خودم هنوز دانلود نکردم
|
|||
|
۱۰:۵۸, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله
به نظر من این کلیپ را حتما ببینید. شاید کمی از جای گرم و نرممان خجالت بکشیم. یا علی مدد |
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز : در کل کلیپ تاثیرگذاری بود . بیشترش رو قبلا دیده بودم . به جز سر بریدن و کتک خوردن خانومها و بچه ی آفریقایی که البته خیلی روم تاثیر گذاشت . یه مورد هم بنده به فرمایشات ELENOR و نهج الحسین عزیز اضافه کنم . تصاویری که از پلیس نشون داده شد ، بهتر بود که نشون داده نمی شد . به نظرم بی معنی بود . چون بعضی از کلیپ ها کامل نبود و بنده ی حقیر قبلا اونا رو کامل دیده بودم . مثلا اون خانومی که نوشته بود داره بهش تجاوز میشه ، اگه اشتباه نکنم فردی بود که یا داشت برهنه توی خیابون راه می رفت یا داشت خودکشی میکرد . مورد بعدی که یه سیاهپوست رو نشون داد که وسط خیابون جلوش رو گرفتن ، سگ رو فقط برای مجرمین مواد مخدر و یا مجرمینی که امکان نزدیک شدن بهشون نیست ازش استفاده میکنن . شما اگه به تصاویر و همچنین گوینده خبر گوش میکردین متوجه می شدین که هنگام زد و خورد ، همسر و فرزندش توی ماشین بودن . با این حال پلیس تا به سمت ماشین حمله ور میشه ، یکی از افراد سریعا بچه اش رو از توی ماشین از سمت شاگرد ـ درب عقب در میاره و از محل دور میکنه . خواهشا یه بار دیگه این تیکه رو ببینین . مورد بعدی اون تیکه ایه که نشون میده جلوی خونه شروع به تیراندازی میکننه . اونجا اگه اشتباه نکنم مربوط به یه فردیه که با مواد مخدر سروکار داشته . ظاهرا بهش اخطار میدن و میکشنش . البته قبول دارم که خیلی سریع اخطار رو عملی میکنن . چون این کلیپ رو کامل دیده بودم . مورد آخری هم که نشون میده توی خیابون یه فردی رو اذیت میکنن یا توی اطاق بازجویی اون خانوم رو اونطوری هل میده ، باید بگم بدتر اینجا هم هست . اسفند سال 91 بود که یه همچین اتفاقی برای بنده ی حقیر هم افتاد . شهروندان ساروی اگه یادشون باشه ، اسفند 91 روبروی ساختمان فرمانداری یه ساختمان در حال ساخت ریزش میکنه و متاسفانه یکی از همشهریان عزیزمون زیر آوار دفن میشه و فوت میکنه . عملیات نجات از سوی آتش نشانی حدود سال 11 صبح شروع میشه و تا ساعت 4 بعدازظهر طول میکشه . شما حالا بازه ی زمانی رو در نظر بگیرین . حالا این رو هم در نظر بگیرین که پیاده رو هم احتمال ریزش داره و جمعیت هم روی همون پیاده رو وایسادن . بچه های نیروی انتظامی هم طبق معمول فقط ناظرن !!! یکی از پرسنل آتش نشانی به یکی از سربازها که از قضا از کلانتری روبروی محل حادثه بوده میگه جمعیت رو متفرق کنین . متاسفانه اون سرباز با فحاشی جواب میده . بعد از عملیات این قضیه به گوش پدر بنده میرسه و از اونجائیکه مدیرعامل وقت بوده و از صبح هم سر صحنه بوده ، تصمیم میگیره تا این موضوع رو به فرمانده پاسگاه منتقل کنه . بنده ی حقیر هم از نیم ساعت قبل از اینکه جنازه رو دربیارن ، رفته بودم محل حادثه . به اتفاق پدر و چند تا از پرسنل رفتیم ، پاسگاه روبروی محل حادثه . پدرم داشت با فرمانده پاسگاه که سرگرد بسیار با شخصیتی بود صحبت میکرد که همون سرباز هتاک وارد شد و شروع کرد به فحاشی کردن اونهم جلوی سه مقام مسئول !!!یه شخص دیگه هم بود که اسم نمی برم . چون شخصیت مهمی بود به لحاظ جایگاهی !!! پدرم با تندی گفت که وقتی بزرگترت اینجاست ، شما حرف نزن . همین شد که یهو اون شخصیت مهم !!! با پدرم دست به یقه شد که بندازینش بیرون !!! آقا ما دیدم یکی داره از پشت پدر ما رو میزنه ، بنده ی حقیر رفتم اون بنده ی خدا رو از پدرم جدا کنم ، دستم رو گذاشتم روی سینه ی اون آقا که جداشون کنم ، بی هوا زد تو گوشم . . . چشم شما روز بد نبینه تا اون روز از پدرم اونجور کتک نخوردم . 5 ـ 6 سرباز یه لباس شخصی افتادن سرم ، به جرم جدا کردن تا میخوردم ، منو زدن . هنوز بعد از دو سال دنده ام درد میگیره از اون لگدی که اون نامرد به پهلوم زد . یه بل بشویی شد توی کلانتری . هر چند همون شب بنده و پدرم اومدیم بیرون ، اما اینم بگم که فکر نکنین اینجا هم گل و بلبله . جالبه انگ چسبوندن به پدرم که کلاه اون شخصیت مهم !!! رو پدرم انداخته و حتی درجه اش رو کنده !!! حالا کی ، خدا عالمه !!! توهین به نظام و نیروی انتظامی و اغتشاش بماند !!! بله دوستان : اون حرفایی که نهج الحسین عزیز نتونست بزنه و به قول خودش زیپ دهنش رو کشید ، بنده ی حقیر اتفاقی که برای خودم افتاده بود رو براتون گفتم که فکر نکنین اونجا اینجوریه . پس بهتره با برخورد پلیس توی کلیپ خیلی اعصاب تون خرد نشه . مابقی کلیپ ها هیچ حرفی برای گفتن باقی نمیذاره . . . اللهم عجل لولیک الفرج در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
دهقان در گفتگو با مهر: مرسی کم ظرفیت و متکبر بود/ ایران حامی اسلام انقلابی در مصر است عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ملت ایران طرفدار ملت مصر و اسلام انقلابی است و از جریانی که بتواند پرچم اسلام انقلابی را در مصر بلند کند فعالانه حمایت خواهد کرد گفت: مرسی فرد کم ظرفیت و متکبر بود و این موضوع در اولین سفرش به ایران عیان شد. محمد دهقان عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی مهر با اشاره به اوضاع مصر گفت: مرسی در یک سال اخیر به دلیل بی تجربگی، غرور و اشتباهاتش به انقلاب مصر ضربه زد و نتوانست کار آمدی اخوان المسلیمن و انقلابیون مصر را نشان دهد. عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان این که مرسی به خاطر عدم پایبندی به اصول اسلامی مسلمان های واقعی را رها کرد و به سمت آمریکا و برخی جریان های وابسته به غرب تمایل پیدا کرد گفت: رئیس جمهور سابق مصر نقش خود را در قبال سوریه، فلسطین و ایران نتوانست درست ایفا کند. وی گفت: مرسی فکر می کرد می تواند با محافظه کاری در طول این مدت همه را در کنار خودش نگه دارد غافل از این که آمریکا و اسرائیل که جریان وابسته به خود را در مصر از دست داده بودند و خطری را نسبت به انقلاب مصر احساس می کردند زمینه سرنگونی وی را فراهم کردند. اشتباهات مرسی به پای اخوان المسلمین نوشته نشود؛ مصر دشمن اصلی خود را فراموش نکند نماینده مردم طرقبه و چناران با بیان این که گرچه مرسی به عنوان رئیس جمهور سابق مصر اشتباهاتی را انجام داد اما ملت مصر نباید دشمن اصلی خودشان و خطر توطئه آمریکا و اسرائیل و برخی وابستگان آن ها در منطقه را نادیده بگیرند اظهار داشت: حتما جریان اخوان و وجود دمکراسی در مصر به ضرر آمریکایی ها خواهد بود و قطعا روی کار آمدن افراد غرب زده و وابسته مانند البرادعی و عدلی منصوری به نفع آمریکا است. عضو هیئت رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نباید اشتباهات مرسی را به پای اخوان المسلیمن نوشت چرا که اخوان المسلمین یک جریان اسلامی است که در انتخابات گذشته به دلیل شرایط کشور مصر مجبور بود از مرسی حمایت کند و از سویی مرسی نیز نماینده همه اخوان المسلمین نیست. دو دستگی مردم باعث تضعیف مصر و تقویت جریان آمریکایی - اسرائیلی می شود وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در طول سال های متمادی ثابت کرده است که بین اخوان المسلمین و جریان آمریکایی همیشه طرف اخوان المسلمین است تصریح کرد:مسائلی که اخیرا در مصر به وجود آمده است باعث دودستگی مردم شده و این دو دستگی که توسط آمریکا و برخی سیاست مداران غافل مصری انجام گرفته است باعث تضعیف ملت مسلمان مصر و تقویت جریان آمریکایی اسرائیلی می شود. کشوری که میتوانست خاری در چشم رژیم صهیونیستی باشد با اردو کشی خیابانی تضعیف خواهد شد دهقان خاطر نشان کرد: کشوری که انقلابش می توانست خاری در چشم رژیم صهیونیستی و آمریکا باشد در صورت ادامه اردوکشی های خیابانی به یک مصر ضعیف تبدیل خواهد شد. نماینده مردم طرقبه و چناران با بیان این که معتقدم اصل حضور مردم در خیابان ها آن هم برای مدت کوتاهی به منظور افزایش بینش مردم و این که نسبت به مسائل کشورشان بی تفاوت نباشند خوب است و جبهه بندی ها در مصر باید تغییر کند گفت: در هر دو جبهه در مصر عده ای از مخالفان آمریکا حضور دارند و باید کسانی که به خیابان ها می آیند به دو جبهه موافقان و مخالفان آمریکا و اسرائیل تبدیل شوند. عضو هیئت رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جریان البرادعی نشان داده که ابزار دست آمریکاست و به علت وابستگی فکری به غرب افراد قابل اطمینانی نیستند و از سویی ارتش مصر نیز اقدامش در راستای خدمت به آمریکا بود گفت:ابتدا باید مردم مصر یک جبهه ضد آمریکایی تشکیل دهند و بعد بر اساس آن اهداف خود را دنبال کنند. وی در ادامه افزود: در آشفتگی مصر در میان مخالفان اخوان المسلمین که محل تجمع انها میدان التحریر است برخی ضد آمریکایی هستند و همچنین تمام کسانی که در میدان رابع العدویه به عنوان موافقان اخوان جمع شدند نیز مدعی ضد آمریکایی بودن هستند و این شرایط بهترین موقعیت برای اخوان المسلمین است تا ابتکار عمل را به دست بگیرد و بر آرمان های اخوان المسلمین و مسلمانان که همان ضدیت با آمریکا و اسرائیل است تاکید کند. مسلمانان مصر مقابل کسانی که ضد اسلام و منافع کلی مصر هستند بایستند دهقان با بیان این که به جای این که تجمعات و اردوکشی های خیابانی در مصر حول فرد شکل بگیرد باید بر روی افکار اسلامی شکل بگیرد گفت: مسلمانان مصر باید مقابل کسانی که ضد اسلام و منافع کلی مصر هستند بایستند. عضو هیئت رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: اخوان المسلمین نباید دیگر بر روی مرسی اصراری داشته باشد چرا که وی اشتباهات فاحشی داشته و مردم نیز از عملکرد وی ناراضی هستند به همین خاطر اخوان المسلمین باید بهترین نیروهای خود را وارد صحنه انتخابات کند. مرسی فردی کم ظرفیت و متکبر بود وی با اشاره به این که مرسی فرد کم ظرفیت و متکبر بود و این موضوع در اولین سفرش به ایران مشخص بود گفت: ما خوشحال نیستیم که در مصر دمکراسی از بین رفته و آمریکا در امور این کشوردخالت می کند اما مرسی فردی نبود که اخوان المسلمین بتواند بر روی او سرمایه گذاری کند و به نظر می رسد که اخوان المسلمین، مسلمانان و سایر گروه های مصر باید بر روی اسلام و دشمنی با آمریکا و اسرائیل سرمایه گذاری کنند. دهقان خاطر نشان کرد: اخوان المسلمین و مسلمانان مصر باید بر روی تفکرات رهبران اخوان المسلمین که بر روی آرمان های فلسطین و ضدیت با آمریکا و اسرائیل و استقلال و ضرورت دمکراسی در مصر تا کید داشتند سرمایه گذاری کنند. از جریانی که بتواند پرچم اسلام انقلابی را در مصر بلند کند فعالانه حمایت میکنیم دهقان با اشاره به اینکه ملت ایران طرفدار ملت مصر و اسلام انقلابی است و از جریانی که بتواند پرچم اسلام انقلابی را در مصر بلند کند فعالانه حمایت خواهد کرد گفت: همچنین جمهوری اسلامی ایران باید در مقابل جریانی که پرچم آمریکا را در مصر بلند می کند موضع گیری کند. دیپلماسی ایران باید در قبال مصر بیشتر فعال شود عضو هیئت رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران باید در قبال مصر به عنوان یکی از کشور های مسلمان جهان که در حدود 80 میلیون جمعیت دارد بیشتر فعال شود و نگذاریم آمریکا هر غلطی که می خواهند در این کشور انجام دهند گفت: امروز باید همه ملت ها و دولت ها کمک کرده و بستر سازی کنند تا جریان ضد آمریکایی و ضد اسرائیلی در مصر پیروز صحنه باشند و اهداف آمریکا نیز در این کشور ناکام بماند. اتفاقات مصر خلاء وجود یک رهبر جامع در این کشور نشان می دهد وی با اشاره به این که اتفاقات مصر خلاء وجود یک رهبر جامع در این کشور نشان می دهد گفت: ملت ایران به کمک ولی وفقیه توانست انقلاب کرده و پیروز شود و در طول این 34 سال نیز به کمک ولی فقیه توانست از بحران هایی به مراتب سخت تر از بحران مصر عبور کند. دهقان گفت: متاسفانه مصر از تجربه روشن و موفق انقلاب ایران درس نگرفت و سران وابسته به آمریکا در کشور خود را با قضاتی محاکمه کردند که خود این قضات منصوب حسنی مبارک بودند. نماینده مردم طرقبه و چناران در ادامه با بیان این که انقلابیون نباید از همان ابتدا، کار را به دست ارتش مصر که سال ها مراوداتی با آمریکا و رژیم صهیونیستی داشت می دادند گفت: امام خمینی (رحمة الله علیه) پس از پیروزی انقلاب در عین حال که ارتش را حفظ کرد یک ارتش مردمی به نام سپاه و بسیج نیز تشکیل داد. عضو هیئت رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که اقدامات مرسی ضربه سنگینی به مصر زد گفت: او قصد داشت آمریکا، اسرائیل و هم پیمانان آنان را کنار خود داشته باشد به همین خاطر کاملا مردم را فراموش کرد در حالی که امام خمینی (رحمة الله علیه) بیشترین توجهش به مردم بود و مردم را همیشه در صحنه نگه می داشت. وی گفت: متاسفانه مرسی رابطه خود را با اسرائیل قطع نکرد در حالی که درخواست مردم مصر قطع ارتباط دولت مردان کشورشان با آمریکا و اسرائیل بود. دهقان در پایان با بیان ایکه خلاء وجود یک رهبر در مصر مهمترین آسیبی است که متاسفانه انقلاب مصر با آن مواجه است گفت: مصر به عنوان یک کشور و ملت انقلابی نیاز به رهبری انقلابی دارد. |
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ساخت کلیپ معرفی امام حسین علیه السلام | tebyan12 | 7 | 2,843 |
۱۲/فروردین/۹۴ ۲۳:۳۳ آخرین ارسال: tebyan12 |
|

![[تصویر: IMG15370493.jpg]](http://multimedia.mehrnews.com/Larg1/1392/01/04/IMG15370493.jpg)