|
راز خلقت همه پنهان شده در عین علیست..(ویژه نامه 13 رجب 1436)
|
|
۱۹:۴۴, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۵۳ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() عجب تمثیلی است این که علی (علیه السلام) مولود کعبه است.... یعنی باطن قبله را در امام پیدا کن! تمامیت دین به امامت است... شهید آوینی ****************************** کعبه از راز جهان راز خدا آگاه است! راز ایجاز خدا نقطه بسم الله است! کعبه افتاده به پایت سر راهت سرمست، «پیرهن چاک و غزل خوان و صراحی در دست» . کعبه وقتی که در آغوش خودش یوسف دید، خود زلیخا شد و خود پیرهن صبر درید! . کعبه بر سینه خود نام تو ای مرد نوشت! قلم خواجه شیراز کم آورد، نوشت : . «ناگهان پرده برانداختهای یعنی چه؟؟!! مست از خانه برون تاختهای یعنی چه؟؟!!» . راز خلقت همه پنهان شده در عین علی ست... کهکشانها نخی از وصله نعلین علی ست... روز و شب از تو قضا از تو قدر میگوید : «ها علی بشرٌ کیفَ بَشر» میگوید! . نه فقط دست زمین از تو، تو را میخواهد، سالیانی ست که معراج خدا میخواهد! . زیر پای تو به زانوی ادب بنشیند! لحظهای جای یتیمان عرب بنشیند! . بعد از آن روز که در کعبه پدیدار شدی یازده مرتبه در آینه تکرار شدی . راز خلقت همه پنهان شده در عین علی ست... کهکشانها نخی از وصله نعلین علی ست... دوستان گرامی عرض ارادت ها و نوشته ها و مدایح و احادیث در موردحضرت علی (علیه السلام) رو در این تاپیک قرار بدید. |
|||
|
|
۱۲:۵۳, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۲ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
![]() قال رسول الله (صلي الله عليه و آله و سلم ) : انا و علي ابوا هذه الامة پدر جانم!!! روز میلادت مبارک . . .تمامي اهل آسمان و ملكوت، براي عرض تهنيت فرود آمده اند، دسته دسته پرچمي از نور را همراهي مي كنند كه بر آن، اسامي مبارك و القاب حضرت مولا نوشته شده است: يا عَليّ المرتضي، يا اميرَ المُۆمِنين، يا وارِثَ المُرسَلين، يا سَيِّدِ الوَصيِين، يا حُجَةَ ربِّ العالَمين، يا قآئِدَ الْغُرِّ المُحَجِّلينَ، يا آيَة الكُبري و النبأ العظيم... درون كعبه چه غوغايي است. امروز! ملائك، بال در بال گستره آسمان ها را پوشانيده اند. جبرائيل، ميكائيل و اسرافيل حلقه خانه كعبه شدند تا پر به نور وجود او بسايند! طنين نام او هلهله شادي ملائك است. اي فاطمه بنت اسد! آن نوزاد را «علي» نام گذار زيرا او والا و برتر است. خداي علي اعلي ميفرمايد: من نامش را از نام خود برگرفتم و به ادب خود او را ادب كردم و بر دشواريهاي علمم آگاهش ساختم. اوست كه بتها را در خانه ام (كعبه) خواهد شكست و اوست كه بر فراز خانه ام بالا رفته اذان خواهد گفت و اوست كه مرا بسيار تقديس و تمجيد كند، پس خوشا به سعادت كسي كه او را دوستبدارد و اطاعتش كند و واي به حال كسي كه او را دشمن بدارد و نافرمانيش كند .» ![]() حضرت على(علیه السلام) در روز جمعه سيزدهم رجب سال سي ام عام الفيل در شهر مكه و در خانه خدا به دنيا آمد. پدر آن حضرت ابوطالب فرزند عبدالمطلب بن هاشم و مادرش هم فاطمه دختر اسد بن هاشم بود. بنابراين آن حضرت از هر دو طرف هاشمى نسب است و اين خاندان در فضايل اخلاقي و صفات والاي انساني در ميان عرب و قريش، زبان زد بوده و شجاعت و تيزهوشي و زيركي، از امتيازات آنها به شمار مي رفت و همه اين فضايل، در حد اعلاي خود به علي بن ابيطالب به ارث رسيد. |
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
باذنک یا مولی الموحدین . . .
آفریده شدم برای علی تا بیفتم به دست و پای علی این که ما از چه آفریده شدیم علتش هست خاک پای علی جان سائل چه ارزشی دارد جان پیغمبران فدای علی صد هزار آفتاب می ریزد با تکان خوردن عبای علی هم علی می شود علی خدا هم خدا می شود خدای علی این صدای علی صدای خدا؟ یا صدای خدا صدای علی؟ هم نشسته علی به جای خدا هم نشسته خدا به جای علی لطف معراج مصطفی این بود شد صدای خدا صدای علی عرش را شرع را شریعت را همه را آفریده با "یه" علی ذکر بالا سرش حسین بُوَد پس نجف هست کربلای علی انا مشتاق به جوار نجف انا محتاج به دعای علی بچه های بزرگ و كوچكمان همه قربان بچه های علی دست مولا و چادر بی بی دست ما و نخ عبای علی چه مقامی ست که هزاران بار می شود فاطمه فدای علی علی اکبر لطیفیان |
|||
|
|
۱۴:۳۵, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
جبریلی و هر آینه عرش است کنارت ماتند همه از پر معراج مدارت ما چاره نداریم به غیر از سر تسلیم آهو چه کند با نفس شیر شکارت با بودن تو بودن خورشید زیادی ست جز این که بگویم شده شمع مزارت تو عرش نشینی و گهی کوفه می آیی پس رد شو به دستم برسد گرد و غبارت ما را به دو ابروت بمیران و پس از آن ای شاه نداریم دگر کار به کارت سنگینی این کفّه ی ما از کرم توست با مثل تو ای دوست چه خوب است تجارت در عشق بنا نیست که میثم شده باشم سلمان تو هم آخرش افتاد به دارت موسی بن ابی طالبی و دوره به دوره از طور به سمت نجف افتاد گذارت در طالع امسال برایم بنویسید: یک روز نجف باشم و یکروز کنارت علي اكبر لطيفيان |
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
![]() جلوههايى از فضائل امير المؤمنين عليه السّلام![]() ده خصلت امير المؤمنين عليه السّلام در رابطه با پيامبر صلى اللّٰه عليه و آله ابان از سليم بن قيس نقل مىكند كه گفت: از على عليه السّلام شنيدم كه مىفرمود:من در رابطه با پيامبر صلى اللّٰه عليه و آله ده خصلت دارم كه بقدر يكى از آنها همۀ آنچه آفتاب بر آن طلوع و غروب مىكند مرا مسرور نمىكند. گفته شد: يا امير المؤمنين، آنها را براى ما بيان فرما. حضرت فرمود: پيامبر صلى اللّٰه عليه و آله به من فرمود: اى على، تو برادرى، و تو دوستى، و تو وصيّى، و تو وزيرى، تو جانشين هستى در خاندان و مال و در هر غيبتى كه غايب باشم.منزلت تو نسبت به من همچون منزلت من نزد پروردگارم است. تو جانشين در امّتم هستى. دوست تو دوست من و دشمن تو دشمن من است. تو امير المؤمنين و آقاى مسلمانان بعد از من هستى. *************************** تأثير محبت اهل بيت عليهم السّلام در ثبات ايمانسپس امير المؤمنين عليه السّلام رو به اصحابش كرد و فرمود: اى صحابه، بخدا قسم به هيچ كارى اقدام نكردم مگر آنچه پيامبر صلى اللّٰه عليه و آله در بارۀ آن با من عهد و پيمان كرده بود. خوشا بحال كسى كه محبّت ما اهل بيت در قلب او رسوخ داشته باشد، ايمان در قلب چنين كسى ثابتتر از كوه احد در مكانش خواهد بود. و هر كس كه دوستى ما در قلب او جاى نگيرد ايمان در قلب او مانند ذوب شدن نمك در آب ذوب مىشود. *************************** ياد «على» عليه السّلام محبوبترين ذكرها نزد پيامبر صلى اللّٰه عليه و آلهبخدا قسم، و باز بخدا قسم! در همۀ عالم ذكرى محبوبتر از من به پيشگاه پيامبر صلى اللّٰه عليه و آله ذكر نشده است. هيچ كس مانند نماز من بسوى دو قبله (1) نماز نخوانده است. در كودكى نماز خواندم در حالى كه به سن بلوغ نرسيده بودم. ***************************
امير المؤمنين عليه السّلام در رابطه با اهل بيت عليهم السّلاماين فاطمه پارۀ تن پيامبر صلى اللّٰه عليه و آله است كه همسر من است. و او در زمان خود مانند مريم دختر عمران در زمان خود است.و مطلب سومى را به شما بگويم: حسن و حسين دو سبط اين امت هستند، و آن دو نسبت به پيامبر صلى اللّٰه عليه و آله مانند دو چشم نسبت به سر هستند، و من مانند دو دست نسبت به بدن هستم، و فاطمه مانند قلب نسبت به جسد است. مثل ما مثل كشتى نوح است كه هر كس بر آن سوار شد نجات يافت، و هر كس از آن بر جا ماند غرق شد. ***************************
روايت از كتاب سليم ابن قیس (اسرار آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم))در مورد این کتاب همین بس که امام صادق (علیه السلام) فرمودند: این کتاب الفبای شیعه و سری از اسرار آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است. دانلود اسرار آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ١ ) اشاره به اين است كه ابتدا مسلمانان به سوى بيت المقدس نماز مىخواندند و سپس قبله بسوى كعبه تغيير يافت. |
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۱۶:۵۴, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
1-روايات متعدد اهل سنت با سندهاي صحيح نقل كردهاند كه پيغمبر اكرم به امير المؤمنين فرمودند : والذي بعثني بالحق ما أخّتك إلا لنفسي و أنت منّي بمنزلة هارون من موسي غير أنّه لانبي بعدي و أنت أخي و وارثي .تو وارث من هستي . علي فرمود: يا رسول الله! چه چيزي از تو ارث ميبرم. ؟ حضرت فرمود : ما ورّث الأنبياء قبلي-اون ارثي را كه انبياء گذشته بنا نهاده بودند. حضرت سؤال كرد : ماورث الأنبياء من قبلك ؟ -يا رسول الله ارث انبياء گذشته چه بوده؟ حضرت فرمودند :كتاب ربّهم و سنة نبيهم . كتاب خدا را و سنت پيامبران را انبياء گذشته بعد از خود ارث ميگذاشتند، تو كه وارث من هستي وارث سنت من هستي، بازگو و عامل به سنت من هستي. الدرّ المنثور سيوطي، ج4، ص371 ذيل آيه شريفه «إخواناً علي سررٍ متقابلين». مناقب احمد بن حنبل، ص94، ح141. ابنجوزي در تذكرة الخواص همين روايت را آورده ميگوید: اين روايت صحيح است. ابنحبان در ثقاتش، ج1، ص141 آورده. ابنابيعاصم متوفاي287 هجري در كتاب الآحاد و المسانيد ، ج5، ص172 آورده، اين كتاب در عربستان سعودي در رياض، دار الدراية چاپ شده با تحقيق دكتر فيصل احمد ، استاد حديث (المشارك بجامعة الامام محمد بن سعود) ، استاديار در دانشكده حديث در دانشگاه امام محمد بن سعود . در معجم جديد طبراني در ج5، ص222 آورده و دهها كتاب ديگر اين روايت را آوردهاند. 2-ابنشبّة صاحب كتاب تاريخ مدينه از قول عمر بن الخطاب- كتاب تاريخ مدينه منوره از كتابهاي معتبر اهل سنت است - ابنشبّه متوفاي 262 است، ميگويد: عمر بن الخطاب در آخرين لحظاتي كه از دنيا ميرفت به ابنعباس كه به عيادت او رفته بود ، اين عبارت را گفت: أما إن أحراهم إن وليها أن يحملهم على كتاب الله وسنة نبيهم صاحبك - يعني عليا ابنعباس! در ميان صحابه تنها كسي كه شايستگي دارد، اگر ولايت امر را به عهده بگيرد مردم را به كتاب خدا و سنت پيغمبر وادار كند، فاميل تو و رفيق تو علي بن ابيطالب است، تاريخ مدينه المنوره، ج3، ص883 3-ابن عساكر از بريده نقل مىكند كه گفت : حضرت نبي گرامي صلي الله عليه و آله وسلم فرمود : هر پيامبري را وصي و وارثي است ، همانا علي عليه السلام وصي و وارث من است . تاريخ ابن عساكر ، ج42 ، ص392
|
|||
|
|
۱۶:۵۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
آن روز، جمعه بود، و عرب جمعه را احترام می کرد و نیز ماه رجب را. بت های کعبه در این ماه و مخصوصاً در روزهای جمعه این ماه مشتری بیشتری داشتند. و آن روز نیز که روز جمعه سیزدهم ماه رجب بود در اطراف خانه کعبه ازدحام عجیبی برپا بود. در این جمع تنها یک زن بود که به جای عبادت بت، خدا را عبادت می کرد، شرک و کفر بر روحش سایه نینداخته بود. او دین حنیف داشت، همان دین جدش ابراهیم خلیل الرحمن، و او نیز در اطراف خانه خدا طواف می کرد، و از خدا می خواست تا وضع حملش را آسان کند. او فاطمه دختر اسد بن هاشم بود و فرزندی را به بار داشت. و تقدیر چنین بود که این فرزند تولدی مبارک و استثنایی داشته باشد... تولد در خانه خدا... فاطمه با خدا راز و نیاز می کرد. ناگهان در خود احساس دردی شدید کرد، دردی که فاطمه آن را به خوبی می شناخت، آخر این پنجمین حمل او بود، او قبلاً چهار بار دیگر این درد را در خود احساس کرده بود. فاطمه مضطرب و پریشان شد، او در میان جمعیت غوطه می خورد و طواف می کرد، پس از این احساس از طواف باز ایستاد ولی موج جمعیت او را به این سو و آن سو می کشاند. و درد هر لحظه شدیدتر و شدیدتر می شد. چه می دانست که خدا چه سرنوشت افتخار آمیزی برای او و نوزادش رقم زده است. فاطمه به دنبال پناهگاهی می گشت، مأمنی که او را از چشم مردم پنهان کند، و سرانجام آغوش گشوده کعبه را در برابر خود دید. فاطمه قدم به درون خانه کعبه گذارد.و این تقدیر الهی بود که مرد خدا در خانه خدا قدم به صحنه حیات پر افتخار خود بگذارد. [/font][font=Tahoma]نامش را علی نهادندآ؛ و با علی، موجودی دیگر نیز موجودیت گرفت، موجودی عزیز، گرانبها و بس کمیاب. همان چیزی که باید راز سعادت جامعه ها را در آن جست، و در آن هنگام جوامع سخت از آن نهی شده بودند، جهان، "عدل" را نه می فهمید و نه می شناخت. میلاد علی با تولدی دیگر همراه بود؛ تولد عدل... ![]() علی توجیه کننده عدل و نشان دهنده عالیترین مظاهر آن بود. دنیا از روزنه وجود علی به شناخت عدل توفیق یافت و از آن بالاتر معنای انسانیت را شناخت. انسانیتی که عدل یکی از شاخه های آن است.
قسمتی از نوشته های" زنده یاد دکتر محمد رضا صالحی کرمانی" |
|||
|
|
۱۷:۵۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۹ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
![]() مرا در تن بود تا جان علي گويم علي جويم بجنبد تا رگم در جان علي گويم علي جويم ز پيدا و ز پنهانم همين يك حرف را دانم كه در پيدا و در پنهان علي گويم علي جويم اگر اهل خراباتم وگر شيخ مناجاتم به هر آئين ، به هر دستان علي گويم علي جويم علي دين است و ايمانم ،علي درد است و درمانم چه با درد و چه با درمان علي گويم علي جويم علي حلال مشكل ها ،علي آرامش دلها كند تا مشكلم آسان علي گويم علي جويم اگر در خانقه افتم وگر در ميكده خفتم به هر معموره و ويران علي گويم علي جويم ز مهر او سرشت من ، جمال او بهشت من هم اندر روضه ي رضوان علي گويم علي جويم علي باب الله عرفان ،علي سرالله سبحان به نور دانش و عرفان علي گويم علي جويم اگر درويش و مسكينم وگر ديندار و بي دينم چه با كفر و چه با ايمان علي گويم علي جويم اگر تسبيح مي گويم وگر زنار مي جويم به هر اسم و به هر عنوان علي گويم علي جويم ز سوره سوره ي قرآن ، ز ياسين و ز الرحمان به هر آيه ز هر تبيان علي گويم علي جويم اگر از وصل خوشحالم وگر از هجر نالانم چه با وصل و چه با هجران علي گويم علي جويم به محشر چون برآرم سر ، به نزد خالق اكبر به گاه پرسش و ميزان علي گويم علي جويم |
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۰ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم دوست دارم که دمادم نفسی تازه کنم !
کنج ایوان بنشینم نفسی تازه کنم! زیر آن بارش باران که دلم می خواهد، راستش از تو چه پنهان که دلم می خواهد، تا نفس هست دمادم به علی فکر کنم فارغ از عالم و آدم به علی فکر کنم تا غمی را که به دل هست ز خاطر ببرم فقط از وصف علی لذت وافر ببرم قصه هیبت این مرد شنیدن دارد! چشم وا کن که به تصویر کشیدن دارد!... ******************************* شب همان شب که سفر مبدأ دوران می شد، خط به خط باور تقویم مسلمان می شد، شب همان شب که جهانی نگران بود آن شب، صحبت از جان پیمبر به میان بود آن شب، در شب فتنه شب فتنه شب خنجرها، باز هم چاره علی بود نه آن دیگرها دیگرانی که به هنگامه طمرد کردند! جان پیغمبر خود را سپر خود کردند! تا خود صبح خطر دور سرش می رقصید! تیغ عریان شده بالای سرش می رقصید! مرد آن است که تا لحظه ی آخر مانده، در شب خوف و خطر جای پیمبر مانده! بگذارید بگویم چه غمی حاصل شد! آیه ترس برای چه کسی نازل شد! بگذارید بگویم خطر عشق مکن! جگر شیر نداری سفر عشق مکن! عنکبوت آیه ای از معجزه بر سر در دوخت! تاری از رشته ایمان تو محکمتر دوخت! از شب ترس و تبانی چه بگویم دیگر؟؟!! از فلانی و فلانی چه بگویم دیگر؟؟!! یازده قرن به دل سوخته ام می دانی ؟! مهر وحدت به لبم دوخته ام می دانی؟! طاقت آوردن این درد نهان آسان نیست!! شقشقیه است و سخن گفتن از آن آسان نیست!!! |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| واغربتا...(ویژه نامه شهادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) ) | boghz | 46 | 16,908 |
۳۱/مرداد/۹۶ ۶:۵۸ آخرین ارسال: ماحی |
|
| نام يوم الهدم را شنيده ايد ؟ (ویژه نامه سالروز تخریب بقیع) | حضرت عشق | 11 | 7,187 |
۲۲/تیر/۹۵ ۲۳:۳۳ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| ⁂فرصت عاشقی⁂ (ویژه نامه ولادت سه نور ولایت) | Bahar | 60 | 26,857 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۲۵ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ی ولادت خزانه دار علم الهی امام باقر علیه السلام | آفتاب | 6 | 4,354 |
۲۰/فروردین/۹۵ ۱۳:۰۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| هـیهـات منـا الـذلـه ... "ویژه نامه مـحــرم الحرام 1437" | عبدالرحمن | 83 | 20,246 |
۲۸/اسفند/۹۴ ۹:۵۲ آخرین ارسال: sagheb |
|
| ویژه نامه ولادت امام حسن عسکری علیه السلام-اباالامام المنتظر | mahdy30na | 13 | 6,108 |
۲۹/دی/۹۴ ۱۲:۲۷ آخرین ارسال: ماحی |
|
| ◆۩◆۩◆ ویژه نامه شهادت امام محمد باقر علیه السلام ◆۩◆۩◆ | mahdy30na | 24 | 8,134 |
۳۰/شهریور/۹۴ ۲:۵۰ آخرین ارسال: نورالسادات |
|

![[تصویر: Emem_Ali.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8122195342/Emem_Ali.jpg)

![[تصویر: 3.gif]](http://zibasaz.persiangig.com/pic/bism/3.gif)
![[تصویر: heart_of_roses-64x64.png]](http://mojdeh.persiangig.com/sheklak/LOVE/heart_of_roses-64x64.png)
![[تصویر: ali13.png]](http://s5.picofile.com/file/8122268842/ali13.png)

![[تصویر: 125038.png]](http://www.samenblog.com/uploads/t/tak-lyrics/125038.png)
![[تصویر: u1nk6vj666sb7a7peg.gif]](http://shiaupload.ir/images/u1nk6vj666sb7a7peg.gif)
![[تصویر: hadis_ali.png]](http://s5.picofile.com/file/8122287350/hadis_ali.png)

![[تصویر: 1_.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8122289600/1_.jpg)
![[تصویر: 8.gif]](http://zibasaz.persiangig.com/pic/bism/8.gif)