کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رپ (بحث و بررسی)
۱۶:۵۰, ۲۲/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
این موضوع جدا شده از بحث
شبکه منتظران ظهور و استراتژی مبارزه
می باشد .....

باید این نکته را متذکر شوم که موسیقی اصیل ایران همچون دریاست آنقدر وسعت دارد که میتواند همه نوع موسیقی به زهر آلوده ای را پاک و تطهیر کند و در خود حل کند
موسیقی رپ و راک درست است که اکنون اهداف بسیار شومی را دنبال می کنند ولی در زمان تشکیل شدنشان اهدافی مانند عدالت خواهی دوستی و انسانیت و برابری نژاد ها را داشتند ولی به انحراف کشیده شده اند
من معتقد این هستم که ما
باید سلاح دشمن را بگیریم آنرا پس از پاک کردن بر علیه خودشان استفاده کنیم
پاک کردن موسیقی راک:
کاهش ضریب خشونت
اصلاح محتوا
تزریق انسانیت و اخلاق
برای مثال راک اسلامی
می توان به سامی یوسوف (انگلیسی) و یوسوف اسلام(آمریکایی) اشاره کرد
من نمی گویم که مردم را تشویق به موسیقی راک و رپ کنیم من می گویم جوونایی که در حال حاظر در داخل کشور تحت تاثیر موسیقی غربی قرار گرفته اند و فعال در این زمینه هستند را به راه اصلاح بکشانیم
بجای اینکه سازشان را از آنها بگیریم و ...
----------------------------------------------
دوست عزيزم سلام
شما گفته بودي:
موسيقي اصيل ايراني مي تواند هر موسيقي زهرآلوده اي را تطهير كند
ميشه لطفا استدلالتو براي اين حرف بگي؟

در واقع موسیقی رپ و راک هر چه باشند از لحاظ ریتم و اصول علمی موسیقی و همین طور زیبایی شناسی واقعا تهی می باشند
می توان با در نظر گرفتن موسیقی پاک ایرانی و نقاط عطف آن ساختار رپ و راک را بومی کرد
دلیل تن دادن به موسیقی شیطانی شده توسط جوانان عدم آگاهی و درک آنها از هنر و فلسفه آن است
می توان ساختار موسیقی انسانی ایران را شاخصی برای تغییر آنها قرار داد و به آنها روح و زیبایی بخشید

در این دوران که ما هستیم هنر خار گشته و جادویی و هرزگی ارجمند
ما فقط باید به آنها جهت بدهیم
همه چیز را از جمله بومی سازی و مبارزه را خود رپیست ها و راکیست ها انجام خواهند داد
فکر کنم مستند ظهور برای پاک کردن و جهت دهی کافی باشد
وقتی آنها جهت یافتند هم خودشان را پاک می کنند و هم جامعه را (به سرعت)
این افراد به شدت نیازمند به هدف هستند و اگر آن را پیدا نکنند اهداف ماسون ها را دنبال خواهند کرد
--------------------------------------------------------------------
نقل قول:آیا "علت تن دادن به موسیقی شیطانی توسط جوانان عدم آگاهی و درک آنها از هنر و فلسفه آن" دانستن کمی خوش خیالی نیست؟

در اینجا منظور از جوانان کسانی هستند که عضو گروه های موسیقی هستند است نه هواداران این سبک ها خوش خیالی نیست نمی گویم همه آنها ولی عده ی زیادی از آنها هدف و ایدئولوژی ندارند و دچار تقلید کور کورانه از مغرضین می شوند اگر آنها واقعا موقعیت خود را در جدال خیر و شر بدانند و درک کنند
و دشمن واقعی را بشناسند هم خودشان را پاک می کنند و هم جامعه را (به سرعت)

نقل قول:آیا متدی را که شما در نظر گرفته اید برای پاک سازی جامعه؟! کمی عجیب به نظر نمی رسد؟

دوست عزیز عجیب است
ما سون ها از روش های عجیب و غریب و غیر معقول راه های پیچیده ای برای تسلط بر جهان پیدا می کنند
در نظر داشته باشید که طی چند سال همین موسیقی رپ چه تاثیر عمیقی بر ذهن قشر جوان گذاشته
ما باید درست معکوس فعالیت های ماسون ها عمل کنیم البته با روش هایی که زود تر از آنها به نتیجه برسیم
در حوضه ی موسیقی فقط آگاه کردن کافیست حقیقت آنقدر قدرتمند است که می تواند آدمها را زیرورو کند چه برسد به سبک های موسیقی

نقل قول:فکر نمی کنید نیاز به بررسی کارشناسانه داریم؟! تصمیم های چنین شتاب زده ممکن است نتایج برعکس دهد یا حداقل جواب ندهد.

دوست عزیز من فقط نظرم را گفتم تصمیمی نگرفتم و قدرت عملیاتی در اختیار ندارم !!! نظرم را گفتم تا با بزرگانی مثل شما گفتگو کرده و به کمک شما به یک نتیجه ایده ال و کارشناسانه برسیم

-------------------------------------------
آیا همانطورکه موسیقی غربی انسان را به سمت سقوط و ابتذال و از خودبیگانگی و در نهایت جنون (رفتار گروه های هوی متال و راکشان را ببینید) سوق می دهد، آیا موسیقی اصلاح شده می تواند در جهت عکس عمل کرده و باعث رشد و کمال انسان شود!؟
زود به این سوال پاسخ ندهید. کمی بیاندیشید. در فرهنگ غنی شیعی، در احادیث و روایات، در زندگی نامه اولیاء و عارفان، در استفتائات علمای بزرگ، کمی تحقیق کنیم... آیا ذات موسیقی اساسا قادر به انجام چنین مهمی هست؟

من زیاد از احادیث و روایات، در زندگی نامه اولیاء و عارفان، در استفتائات علمای بزرگ،آگاهی ندارم
اما این دلایلی است که این حقیر می توانم در مورد اهمیت و تاثیر گذاری موسیقی بیان کنم
چرا سفارش به خواندن قرآن با صدای خوش و ترتیل می شود؟
چرا سفارش به قراعت قرآن بر بالین کسی که در حال مرگ است شده ؟
در دوران پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چقدر انسان فقط بخواطر شنیدن لحن و موسیقی قرآن ایمان آوردند؟
نوحه ای که در محرم خوانده می شود آیا موسیقی نیست؟ آیا بر اساس گام های موسیقی ساخته نشده؟
دانشمندان مسلمان همچون فارابی رازی و امسال آنها به موسیقی اهمیت داده و در کنار علوم رایج چون ستاره شناسی و کیمیا و ... در مورد آن تحقیقات زیادی کرده و خدمات زیادی ارائه داده اند این در زمانی بود که اروپاییان .......
از استاد سنتورم شنیدم در مورد موسیقی می گفت که
هنگام دمیدن روح بر تن آدمی بعد عظیم روح با موسیقی وارد جسم انسان شد( موسیقی زمینه را برای ورود روح فراهم آورده) البته از منبعش آگاهی ندارم
موسیقی حکم کلید روح را دارد و مطالب عظیم و معارف ثقیلی می تواند با شعر های موسیقایی بر اعماق احساسات انسان نفوظ کند
آیا شعر های مولانا حافظ و... ملودیک یا آهنگ دار نیستند
یک لینک آهنگ بی کلام می گذارم آن را دانلود کرده و گوش دهید چه حالاتی بر شما رخ می دهد

جوونای نا آگاهی که می خواهند وارد رپ و راک شوند یا تازه وارد شدند هدف خوبی برای آگاه شدن هستند
سیاست ماسون ها این است که قشر های تاثیر گذار جامعه را گمراه کنند تا آنها دیگران را گمراه کنند
خوب ما می توانیم این عمل را به صورت معکوس اجرا کنیم
موسیقی در بعضی جا ها موثر تر از آموزش و پرورش هست

نقل قول:باید هدف گذاری کنیم. اگر می خواهیم برای جامعه راهکار داشته باشیم، رفتار ما فرق می کند با آن زمان که برای جامعه کوچکتر منتظران راهکار داشته باشیم. نمی توان راهکار رشد را برای کسیکه تا الان نماز نمی خوانده و تنها عشقش مدونا و لیدی گاگا بوده با کسی که یک منتظر واقعی است، یکسان دانست. فکر کنم کم کم متوجه می شوید منظور از بررسی کارشناسانه چیست...

برای هر شخص نقطه ابتدایی وجود دارد من خودم از لبه پرتگاه برگشتم و متاسفانه 6 سال نماز قضا بر دوش هایم سنگینی می کند
بله باید همه افراد را در نظر گرفت و همه شبیه به هم نیستند
ولی همه ما از یک گوهریم و خواسته های اساسی یکسانی داریم
بدون استسنا همه خریدار حقیقت هستند ولی عده ای به آن می رسند ولی عده ای نمی رسند و راه را گم می کنند
و اگر کسی آگاه شود خود را اصلاح خواهد کرد
و کاری که می کند را هم همین طور (چه تغییر و بومی سازی باشد چه ترک کردن آن)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، rahbin ، Amir ، سیماباروتیان ، | جستجوگر |

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۳۰, ۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):از نشانه های آخرالزمان این است که آلات لهو و موسیقی و تار و طنبور و آواز خوانی به دست شرور ترین این امت ظاهر می گردد .ومردم درآن زمان آلات لهو و موسیقی را نیکو می شمارند .در آن زمان اشخاصی هستند که قرآن را یاد می گیرند و در آلتهای مثل بوق و نی و به شکل آوازه خوانی می خوانند و مردم نرد و شطرنج بازی می کنند پس ایشان در ملکوت آسمان و در میان فرشتگان پلید و نجس خوانده می شوند.
تفسیر جامع جلد 6 صفحه 347

در حدیث دیگر نقل شده است که هرکه در خانه او طنبور یا عود یا چیز دیگر از آلتهای ساز یا نرد یا شطرنج چهل روز بماند مستوجب غضب الهی گردد و اگر در این چهل روز بمیرد فاجر و فاسق مرده باشد و جای او در جهنم باشد.
حلیة المتقین صفحه 330

هشام گوید از امام صادق (علیه السلام) درباره تفسیر آیه 30سوره حج سوال کردم که خدا می فرماید : ( فاجتنبوا الرجس من الاوثان واجتنبوا قول الزور ) (اجتناب کنید پلیدی را که بت پرستی است و دوری کنید از قول باطل) حضرت فرمودند :منظور ازپلیدی شطرنج است و منظور از قول زور موسیقی و آوازه خوانی میباشد.
معانی الاخبار جلد 2 صفحه 317 ، تفسیر قمی جلد 2 صفحه 84 ، تفسیر نورالثقلین جلد 3 صفحه 496 ، عین الحیوة صفحه 229 ، فروع کافی جلد 6 صفحه 431 ، كاشف الاستار در ترجمه جامع الاخبار، صفحه 142
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel
۱۳:۳۶, ۱۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
(۸/فروردین/۹۰ ۱:۳۰)مسافر نوشته است:  رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):از نشانه های آخرالزمان این است که آلات لهو و موسیقی و تار و طنبور و آواز خوانی به دست شرور ترین این امت ظاهر می گردد .ومردم درآن زمان آلات لهو و موسیقی را نیکو می شمارند .در آن زمان اشخاصی هستند که قرآن را یاد می گیرند و در آلتهای مثل بوق و نی و به شکل آوازه خوانی می خوانند و مردم نرد و شطرنج بازی می کنند پس ایشان در ملکوت آسمان و در میان فرشتگان پلید و نجس خوانده می شوند.
تفسیر جامع جلد 6 صفحه 347

در حدیث دیگر نقل شده است که هرکه در خانه او طنبور یا عود یا چیز دیگر از آلتهای ساز یا نرد یا شطرنج چهل روز بماند مستوجب غضب الهی گردد و اگر در این چهل روز بمیرد فاجر و فاسق مرده باشد و جای او در جهنم باشد.
حلیة المتقین صفحه 330

هشام گوید از امام صادق (علیه السلام) درباره تفسیر آیه 30سوره حج سوال کردم که خدا می فرماید : ( فاجتنبوا الرجس من الاوثان واجتنبوا قول الزور ) (اجتناب کنید پلیدی را که بت پرستی است و دوری کنید از قول باطل) حضرت فرمودند :منظور ازپلیدی شطرنج است و منظور از قول زور موسیقی و آوازه خوانی میباشد.
معانی الاخبار جلد 2 صفحه 317 ، تفسیر قمی جلد 2 صفحه 84 ، تفسیر نورالثقلین جلد 3 صفحه 496 ، عین الحیوة صفحه 229 ، فروع کافی جلد 6 صفحه 431 ، كاشف الاستار در ترجمه جامع الاخبار، صفحه 142

پس اگر این گونه است چرا علما شطرنج را حلال کردند؟
۱۰:۵۰, ۱۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
(۱۰/فروردین/۹۰ ۱۳:۳۶)hadi_shj نوشته است:  پس اگر این گونه است چرا علما شطرنج را حلال کردند؟

کجاست آن ذخیره شده برای تجدید فرائض و آئین های الهی؟
کجاست آن برگزیده برای اعاده کیش و شریعت؟
کجاست آن مورد آرزو برای زنده کردن کتاب و حدود آن؟
کجاست زنده کننده نشانه های دین و اهل دین؟
دعای ندبه

قرار ده او را خدایا پناهگاهی برای ستمدیدگانی که نمی یابند برای خویش جز تو یاوری
و تجدید کننده برای آنچه تعطیل شده از قوانین کتابت
و پاک کننده ای برای آنچه وارد شده در نشانه های دینت و سنن پیغمبرت
دعای عهد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel
۲۱:۳۲, ۱۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار

با تشکر از دوست عزیز anti666
۱۹:۵۷, ۱۶/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۰ ۱۹:۵۸ توسط amir-mahdi.)
شماره ارسال: #25
آواتار
به نام خدا

دوستان شنیدن نیز مانند بینایی یکی از حس های پنجگانه ی ما است . همانطور که باید ها و نبایدهایی برای نگاه کردن وجود دارد بایدها و نبایدهایی برای شنیدن وجود دارد . موسیقی نوعی بیان احسسات است . اگر موسیقی بتواند روح به روح انسان تعالی ببخشد و به او آرامش بدهد خوب است اما در غیر اینصورت مجاز نیست .
از نظر من رپ و راک یکی از گونه موسیقی هایی است که توانایی آن را دارد که به انسان تعالی بخشد . به عنوان مثال می توان به رپ های ((یاس)) اشاره کرد که می تواند به بسیاری از افراد تعالی بخشد . یاس در بسیاری از رپ های خود به بیان مشکلات جامعه ی امروز می پردازد ( اعتیاد ، طلاق و ...) و در شعرهایش ناسزا نمی گوید و همچنین در آخر شعرهایش به افراد امید می بخشد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hadi_shj
۱۵:۱۲, ۲۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
ایده خوبی البته باید از همین خواننده های ایرانی که تو این زمینه ها کارمیکنند استفاده کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amir-mahdi ، ehsan_mt
۰:۴۹, ۲۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #27

به نظر من ما نباید از ابزار شیطانی اونا استفاده کنیم.ما باید راه خودمونو داشته باشیم
۲۳:۲۵, ۲۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
سلام
موسیقی رپ در کشور هایی غربی برایی اعتراض به بعضی از مسایل مثل اختلاف طبقات و ...
در سریال ظهورم بهش اشاره شده
اما در ایران رپ اصلا با این مسائل بیگانه است چرا؟چون طبقه مرفه قادر به ساخت این موسیقی ها هستند و فقط در مورد سکس و فحش کار میکنند دقدقه هایی خودشون.
رپ این قابلیت و داره که محتواش عوض کرد و جهت دینی و اجتماعی داد.اما راک و متال رو موافق نیستم.البته این نظر منه ها.
در ضمن دوستان ما نباید از کنار این مسئله به راحتی بگذریم که موسیقی یکی از قویترین مجاریی انتقال پیامه. موسیقی حتی از رسانه هایی دیگه هم قویتره چون قشر وابستش جوان و نوجوان هستد همه هم جا ازون استفاده میکنند.ما نبایید موسیقی به کل رد کنم.چون این یه واقعیتی نه تنهادر جامعه ما بلکه در کل جهانه.
۱۴:۵۵, ۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
آقا وقتی در حال حاضر دارن از رپ و راک و اینا برای به فساد کشوندن جوانان استفاده میکنن و نمیشه هم اونا رو از فهرست جوانان حذف کرد
نباید اونا رو بومی کنیم ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب
۱۵:۴۶, ۵/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۱ ۱۴:۱۷ توسط Amir.)
شماره ارسال: #30
آواتار
بسم رب الحسین

سلام....
ما که هرچی عز و جز کردیم کسی کاری نکرد گفتم استارتش رو خودم بزنم.........
من فقط مطرح می کنم و دوستان ادامه بدن...خودمم شرکت می کنم...
از شخصیت و اینکه چرا رپر شدند و حرف ها و گفته ها شروع می کنیم....
خوب برسیم به بحث....من فعلا متن یه آهنگ رو می زارم تا ببنیم خد رپر ها درباره خودشون چی میگن....اینطور که معلومه اکثر رپر ها یا معتادند یا بدبختی داشتند یا بچه پایین شهر بودن یا......خلاصه یه جورایی عقده ای اند....

من نمیخام نقد بنویسم...میخام ببینم نظر شما چیه...

(خواننده اول):تو مهدکودک که بچه بودم..شیطونه کاشت هسته تو من..نه نمیذاشت درس بخونم و قدر بدونم تا وقتش اومد..رفتم دبستان..تو تهران..الفبا..بهم یاد دادنو با یه خط کش زدن روی انشام..چار صباحی تو راهنمایی..بودمو نشدم راهنمایی..هی میگفتن کی میفتم..دیگه اینجا اصن راه نداری..انظباطمم افتضا کم..با ولیت بیا مث آدم..بگو همه کارا اشتباهن..بگو من انگل اجتماعم..اما اتفاقا..دبیرستان بود واسم مث اسیرستان..ناظمه گفت که لازمه تعهد بدی همین امسال..الگوی بد شدم واسه هرچی خل توی شهر..گفت اون روی سگ منو بالا بیاری میخوری دوتا مشت توی فک و پشت توی سر..حالا دیگه شدم مرد واسه خودم ..هرکاری کنم .. گوش نمیدم به حرفای دورم..تا برسم به یه فردای روشن..هربارم دیگه بخورم زمین پامیشم..رفیقامم همینجا پیشم..(اسم رفیقارو میگه سخته)..
الف ب پ ت ث جیم چ ح دال ذال هنوزم همونیم که بودیم پارسال..ر ز ژ سین شین صاد ضاد ط ظ هنوزم نمیدونیم ما الفبا..
(خواننده دوم):میگنC.J(اسمشه)حالا که چی میخایم از اون سالا بگی..باشه ..میگم براتون ..اگه اگه دارین همه الان آمادگی..اون اول بچگیام..آره دارم هرچی میخام..دوراز گچو تخت سیام..تا اینکه شد اول مهر..میریختن بد همه کرم..دیدم دنیا کارتونی نیس..اونجور که توش حال کنی نیس..میکننت دم آبخوری خیس..میگیرن با لاشخوری چیپس..گفتم اینم میگذره او .. هرچی باشه باز طوری نیس..دبستانم بهتر نبود ..یکی دو تا ولگرد پلوم..انقدر حموم نمی رفتن .. که آخر دیگه چرک کرد گلوم..نمیخام سر صف واسم..شده بشه در سر واسم..ناظما رو من حساسن هرروز باید دم در واسم..چن سال بعد رو صندلی تکی..همه باهم من ولی تکی..چیز خاصی ازمن کسی ندید..بودم توی دنیای خودم..ام ان ام ناز موتزار و شوپن..ببینم کی ام .. که دیدم C.Jام..خود من یه کم مریض تر ..زندگیم کرد از بیخ بد..همون پسری که بود تو خودش..تا دود توششش(shoshesh)..رفت یهو..شلوغ شد دورش..روشن شد..اون موتورش..غلوغم کرد و رفت جلو..خوند رپشو..جا از جلو نظامو از همه همسناش زد جلو..
الف ب پ ت ث جیم چ ح دال ذال هنوزم همونیم که بودیم پارسال..ر ز ژ سین شین صاد ضاد ط ظ هنوزم نمیدونیم ما الفبا..

خوب من شروع کردم شما هم ادامه بدید..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: TINCHY ، نگار ، سرباز سید علی ، netlog36
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا