کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بن10 خدای فرزندان ما!!!!!!!(تفسیر و تحلیل کارتن)
۱۳:۱۶, ۱۱/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۳ ۰:۴۱ توسط الهی313.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: fc5j15.jpg] چند سالی است که ماهواره پایه ثابت زندگی ما ایرانی های شیعه شده است.و در نتیجه مورده هجومه بی وقفه سریال ها.کارتن و تبلیغات و... شده ایم.که برای تمام گروه های سنی ساخته میشود و ارزان و بی دردسر در اختیار آنها قرار داده میشود.امروز میخواهم در مورده کارتن بسیار پرطرفدار بن 10 بگویم.که برای چند رده سنی ساخته میشود و از کودکی 10 ساله شروع شده تا زمانی که بن 10 به حدوده 17 سالگی میرسد.
سازندگان کارتن از کودکی بذرها را در درون فرزندان ما می کارند و او را همراهی می کنند تا وقتی که بزرگ شود و بذرهایشان به ثمر برسد.

(بگذارید قضیه ای را که برای خودم پیش آمد را برایتان بگویم.یک روز پسر برادرم آمد پیش من و گفت:من دیگه نمی خواهم مهدی باشم.پرسیدم چرا؟؟؟؟؟؟؟ گفت:مهدی زور ندارد.من دوس دارم رافائل(اسم یک شخصیت کارتونی را گفت که من الان درست یادم نمیاد و مقداری شک دارم)باشم.او خیلی زور دارد.
من هم شروع کردم به خطابه خواندن برایش که تو اشتباه میکنی و مهدی از همه زورش بیشتر است و او می آید و تمام آدم بدا را شکست می دهد

بچه هم شنید و بعد رفت که بازی کند.دیدم مدام خودش را با نام همان شخصیت کارتونی صدا میزند و از بقیه هم میخواهد که او را با همان نام صدا بزنند.)
امام علی ع:قلب کتاب چشم است

غربی ها خوب به این نکته پی برده اند.از نظر علم روانشناسی انسان با دیدن یاد میگیرد.ولی ما فقط برای بقیه حرف میزنیم.آنها کارتن و فیلم های رنگارنگ میسازند آن هم با کیفیت عالی.و به این طریق فقط با نشان دادن تصاویر،فرهنگ خود را وارده قلب کودکان نوجوانان و جوانان و... ما می کنند.
بیایید با هم کارتن بن 10 را موشکافی کنیم.
من چند وقته پیش رفتم خانه یکی از اقوامم.پسر کوچکشان پتو.تخت خواب.لباس.اسباب بازی.لوازم تحریر.برچسپ.کمد.ملافه و... با تصویر بن 10 داشت.یعنی همه زندگی این کودک 4 ساله بن 10 بود!!بیشتر روزش پای تلویزیون و مشغول نگاه کردن به این کارتن های ماهواره بود.و حتی شب باید پای تلویزیون می خوابید.
دقت کردید بن 10 برای کودکان ما خدا شده است؟؟؟او از همه زورش بیشتر است.به وسیله هیولا شدن با بقیه می جنگد.با این روش آنها دارند تفکرات شیطان پرستی و دوستی با اجنه را ترویج می کنند.و هیولاها و موجودات ماورایی را برای کودکان و نوجوانان ما زیبا جلوه می دهند.
معنی بن 10: ابن یا بن در عربی به معنای پسر است مثلا علی بن ابی طالب. و عدد 10 در حروف ابجد به معنای خداست.یعنی میشود پسر خدا(این تفسیری است که خودم به آن رسیدم و نمی گویم 100درصد قطعی است).
خدا یعنی چه؟خدا یعنی کسی که خلق میکند و بسیار قدرتمند است و همه خصلت های خوب دیگر.
بن 10 هم هیولا خلق می کند و قدرت دارد و به بقیه کمک میکند.بسیار هم جذاب و دوست داشتنی است.
کودکان را دیدید که تمام آمال و آرزویشان این است که شبیه بن 10 باشند؟ساعت او را داشته باشند که با آن خلق کنند و قدرتمند باشند.این کودکی که با رویا و در رویا بزرگ شده به نظر شما از واقعیت چه میفهمد.ائمه و خدا را چقدر شناخته؟قرآن را دوس دارد بشنود و یا ترانه؟دوست دارد همچون حضرت ابولفضل باشد یا بن10؟
اصلا کودکان ما انقدر که بن 10 را می شناسند حضرت ابولفضل را هم میشناسند؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، m.hossein ، SAViOR ، سدرة المنتهی ، MohammadSadra ، | جستجوگر |
۲۰:۵۳, ۱۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
تفسیر و نظری نبود؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
۰:۴۰, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
دوستان بیایید با هم این کارتن را تفسیر کنیم تا بهتر و بیشتر به بخش های پنهان آن پی ببریم.

۱۴:۵۴, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
باورم نمیشه رافائل که یکی از شخصیت های لاک پشت های نینجاست واسه بچه های این مرز وبوم بهتر از منجی حقیقی شون شده
مقصر این فاجعه ما هستیم ومسئولانی که همیشه خودشونو به خواب زدنAngry
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۵:۱۶, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
الآن بن تن رو نگاه کنید
آیا مستقیماً حرفی از خدا زده شده؟
بحث فلسفی توش شده؟
آیا اومده مستقیماً گفته که ائمه اطهار بده و بن 10 خوبه؟
این اشکال از ماست.
ما هم باید به این طریق توی محصولات دیجیتالی اعمال عقیده کنیم
نه به خاطر اینکه اونا هم این کار رو می کنن
بلکه به خاطر اینه این روش اصولی هست
اما این کار رو نمی کنیم. میایم برای بچه ی چهار ساله رساله توضیح المسائل باز می کنیم و هرمونوتیک ستیزی در میاریم
یا کارتون های شدیداً سطحی ایجاد می کنیم.
الآن نگاه کنید. کارتون های موفق شکرستان چرا موفق هستن؟
دلیلش اینه که بچه رو "گوسفند" تصور نکردن.
بچه رو با معضلات اجتماعی حتی در سطح کم آشنا می کنه.
به بچه یه دنیای واقعی و همزاد و موازی رو نشون می ده
تا باشه از این کارتون ها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel
۱۸:۳۱, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
در این که آنها کارتن هایشان را هنرمندانه و بی نظیر میسازند و ما آبکی،شکی نیست.

ولی کارتن های آنها مستقیم و غیر مستقیم دارد بچه های ما را بی خدا میکند.بله ما هم باید از هنر برای تبلیغ اسلامه ناب استفاده کنیم.ولی کو گوشه شنوا و مرد راه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، | جستجوگر |
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا