|
عیدی
|
|
۱۰:۵۳, ۲۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۲ ۱۳:۱۳ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به مناسبت فرارسیدن سال نو تصمیم گرفتم این تایپک رو بزنم و در حد توان خودم بتونم به دوستان یک عیدی هرچند کوچک بدم.
![]() ![]() تو بیایی ، همه ساعت ها و ثانیه ها از همین روز، همین لحظه ، همین دم عیدند... اللهم عجل لولیک الفرج ![]() |
|||
|
|
۱۱:۱۰, ۲۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۲ ۱۴:۴۲ توسط ali-0110.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علي فاطمه و ابيها و بعلها و بنيها بعدد ما احاط به علمك اللهم عجل لوليك الفرج يا فاطمه الزهراسلام الله عليها
|
|||
|
|
۱۲:۲۵, ۲۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
من یه پیشنهادی دارم برای اینکه کدورتی در دل علی اقا بوجود نیاد اقا محمد زحمت بکشن و به نیابت دوستان صلوات ها رو هدیه بدن به مادر عزیزمون،حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها هدیه بنده هم به اقا محمد ( به علاوه خانواده و اموات(اخر سال اونا رو فراموش نکنیم)) بخاطر این کار زیباشون: به نیابت ایشون 100 صلوات هدیه به حضرت فاطمه سلام الله علیها |
|||
|
|
۱۲:۳۵, ۲۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۲ ۱۴:۴۶ توسط ali-0110.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
100 تا صلوات هم خدمت مادر سيلي خورده و پهلو شكسته و 100 تا هم جهت سلامتی و عاقبت بخیری داداش محمد و خانواده اش می فرستم من خاک پای همه محبان مادرسیلی خورده و پهلو شکسته رو سرمه چشمام می کنم یا علی علیه السلام |
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۲۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام عیدت مبارکدعای ندبه جمعه اول فروردین 93 یادت نره. دعا کن سال جدید سال رضایت کامل آقا ازت باشه نا بلکه ظهور رخ بدهالتماس دعا
|
|||
|
|
۱۴:۴۷, ۲۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده هم به نوبه ی خودم ضمن اینکه ایام فاطمیه را به شیعیان علی علیه السلام تسلیت عرض می کنم ، امیدوارم همه ی دوستان بیداری اندیشه سال خوبی داشته باشن و براي خودشون و خانواده بزرگوارشون آرزوی سلامتی و برکت در زندگی میکنم . آجرك الله يا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
|
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۲۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۲ ۱۹:۱۰ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بچه ها ازتون خواهش میکنم اگه کار ضروری ندارین امشب از خونه خارج نشین!!!
![]() عید رو پیشاپیش به همگیتون تبریک میگم ![]() امیدوارم در سال جدید نظم و تقوا رو بهمراه هم داشته باشیم !! و همگی خیلی خیلی منظم تر از سال پیش باشیم ! علاوه بر اینکه ماماناتون ازتون راضی میشن ! به خدا خیلی هم تو موفقیتتون تاثیر داره ! امتحان کنید و از اینکه بهتون گفتن بچه مثبت نهراسید
|
|||
|
|
۱۹:۱۵, ۲۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۲۸, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
عیدی من هم به کسایی که این پست رو می بینند
114 صلوات به نیابت همسنگران گرامی تقدیم به حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) ..... یا علی. |
|||
|
|
۱۷:۲۰, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
عیدی من هم به نیابت دوستان بیداری اندیشه انشاءالله500 صلوات با وعجل فرجهم تقدیم به حضرت فاطمه(سلام الله علیها) به علاوه این عکس که جمعه گذشته(شب شهادت حضرت فاطمه(سلام الله علیها)ازنمایشگاه فاطمی توبین الحرمین کربلا گرفتم) سال پربرکتی برای همه ی دوستان آرزو میکنم اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اینم عیدی ما به بچه های گل بیداری، عید سعید غدیر مبارک!!!!! | سید ابراهیم | 146 | 57,000 |
۲۲/مهر/۹۳ ۲۲:۵۵ آخرین ارسال: mahpare |
|

![[تصویر: 8ff8b2090632.jpg]](http://iunc.netau.net/up/8ff8b2090632.jpg)
![[تصویر: 1_546327_xDCuc0fe_364.jpg?1364237903]](http://harfeto.ir/sites/default/files/1_546327_xDCuc0fe_364.jpg?1364237903)
![[تصویر: siqmWg46_535.jpg]](http://media3.afsaran.ir/siqmWg46_535.jpg)