|
مسافر کربلا(خانم bahar)-التماس دعا و دلنوشته ها برای ارباب
|
|
۲۰:۵۷, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . . ![]() اگر التماس دعایی . درد دلی . سلامی دارید برای اربابتون در اینحا بنویسید تا مسافر کربلا (خانم Bahar) اونها رو ببرن و در حرم ارباب. از طرفمون بخونه. .ایشون هم ان شا الله همین ور سال راهی حرم ارباب هستن. . سعی کن حرص و طمع خانه خرابت نکند غافل از واقعه روز حسابت نکند ای که دم میزنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام) آنچنان باش که ارباب جوابت نکند . از سرکار حانم Bahar خواهشمندم.خاصه برای دوستانی که زحمت کشیدن و میکشن در این کار دعا کنن. برای راه افتادن این صندوق عده ای با مالشون .عده ای با آبرو شون .عده ای با اعتبارشون .عده ای با وقتشون .عده ای با فکرشون و .... همکاری کردن و صندوق راه افتاد. برای همه این دوستان دعا کنید. همچنین برای برکت این صندوق هم دعا کنید تا ان شاالله به لطف ارباب بتوتیم این کار رو ادامه بدیم. . . اگر اینجا رو نخوانده اید بخوانید : صندوق حضرت مهدی (عج ) {ثبت نام کربلا قسطی} . . . این موضوع برای مدت محدود باز خواهد بود.(احتمالا تا 4-5 روز دیگر)
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۰۱, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دعام کنین که حضرت فاطمه (سلام الله علیها) کمکم کنه و بشم اونطوری که ازم راضی باشن.
|
|||
|
|
۱۷:۴۰, ۲۰/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۲ ۱۷:۴۰ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
خانوووم بهار
... خانوووم بهار ...![]() لطفاً؛ اگر یادت بود،یادت موند،عرض سلام و ارادت ما رو هم به اهل بیت پیغمبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) برسون ... |
|||
|
|
۱۸:۴۸, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب
برای فرج مولا و گشایش مشکلات بچه شیعه ها دعا بفرمایید بچه های تالار رو حتما یاد بیارید التماس دعا دارم السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین - السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین |
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام بهار جان.
![]() ![]() خيلي خيلي خيلي بهت تبريك ميگم.خيلي خوشحال شدم كه رفتي تو ليست زائرين امام حسين(علیه السلام). ![]() ![]() طلبيده شدن خودتو دست كم نگير بهار جان.خيلي لطف بزرگيه كه از طرف بزرگان دينمون دعوت ميشيم. ![]() تا يار كه را خواهدو ميلش به كه باشد....... ![]() ايشالا سالم بري و برگردي و ان شاالله هر سال بري زيارت. ايشالا همه بچه هاي اينجا هر سال برن زيارت. خواهشا دعا كن عاقبت بخير بشم.خيلي ممنونم ازت اگه اين لطف رو در حق من بكني عزيزم. ![]() التماس دعا |
|||
|
|
۱۹:۳۶, ۲۰/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۲ ۲۰:۲۶ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
![]() دوباره مـرغ روحم هواي كــربلا كرد دل شكسته ام را اســـير ومبــتلا كــرد زسر گذشته اشك به لب رســيده جـانم كه هـرچه كردبامن فراق كربــلا كــرد شـودتمام هـــستي فــداي آن دودســـتي كه غرق بوسه بااشك علي مرتضي كرد نگشت آني آن دست جدا ازدامن دوست اگر چه تـيغ دـشمن زپـيكرش جـدا كرد جــز از براي داور دوتا نگــشت اكـــبر چه شد كه خصـم كافر جبين او دو تا شد سزد هـمه جوانان حــنا زخــون ببــندند كه جا به حـجله خون يتـيم مـجتبي كرد فداي لــب آن جــواني كه درنــماز ايثار زخون وضــو گرفت وبه اكبر اقتدا كرد فداي شـيرخواري كه وقــت جان نثاري دوچشم خود ببست ودولب به خنده واكرد فـــداي آن شـــهيدي كه زيــر تـــيغ قاتل سرش بريده گشت وبه شيعيان دعا كرد فداي جـــسم پاكي كه قطعه قطعه گرديد زقطــره خونـــش حـــسين را صــدا كرد دانلود کنید... (روضه) برادران و خواهران عزیزم!اگر حرفی زدم که ازم دلگیر و ناراحت شدید در این 1سال که در این تالار هستم،خواهشأ حلالم کنید.هیچکدومتونو فراموش نمیکنم.ان شاءالله یروزی همه با هم،بریم کربلا . التماس دعا |
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سلام بهار گـــــیان
![]() خیلی خیلی خوشحال شدم که راهی شدی یادته اصلا خبر نداشتی!! خیلی خوشبحالته رفتی حرم سلام منم برسون دعا کن مام به زودی قسمتمون بشه .... واسه همه شیعیان و ظهور اقامون هم خیلی دعا کن ایشالا سر به راه بشیم و شیعه واقعی تا اقامون بیاد ![]() بقیه شم که تو خصوصی گفتم اینجا واسه تاکید بیشتر بود اون قضیه مانیتور اینام یادت نره ![]() ان شاء الله که سفر پر باری داشته باشی و ...... یا علی. |
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
التماس دعای فراوان
+ دعا برای تعجیل در امر فرج به امام بگین این یارو 14 حیلی داغونه یه نگاه ازون نگاهایکه فراری هات رو کربلایی کرده بهش بنداز لیاقت نداره ولی کارها با کریمان دشوار نیست روح و جسم و جان و ذهنش خسته و زخمیه و خستس و کم اورده هنوز راه نرفته شاید یاد اوری تک تک ما ناممکن باشه ولی من اگه جایی مشرف بشم میگم خدایا تو بچه های بیداری و ولی معصومت التماس دعای من خیلی جدی جدیه یا علی |
|||
|
|
۱۳:۳۱, ۲۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
![]() امام(علیه السلام) هنوز زهیر می خواهد.. حر را می پذیرد.. و برای حبیب نامه می فرستد.. نا امید نباید بود.. |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مسافر کربلا (اربعین) - التماس دعا ها | مسافـر کربلا | 7 | 3,770 |
۲۳/آبان/۹۵ ۱۴:۲۹ آخرین ارسال: علی املشی |
|
| مسافرکربلا MAHDI59(مادرخانم ایشان)التماس دعا برای ارباب | مسافـر کربلا | 6 | 3,131 |
۱۰/خرداد/۹۴ ۸:۴۵ آخرین ارسال: MAHDI59 |
|
| مسافرکربلا(خانم شیدا).التماس دعا و دلنوشته ها برای ارباب | مسافـر کربلا | 18 | 7,999 |
۱۳/فروردین/۹۴ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: rezamohammadi |
|
| مسافران کربلا (اربعین) - التماس دعا ها | مسافـر کربلا | 24 | 12,311 |
۲۹/آذر/۹۳ ۲:۵۹ آخرین ارسال: ( علقمه ) |
|
| دلنوشته هایی برای کودکان غزه | mary20 | 11 | 13,019 |
۵/آذر/۹۳ ۲۱:۲۴ آخرین ارسال: ABCDE |
|
| مسافر کربلا (reza2035) - التماس دعا و دلنوشته ها برای ارباب | مسافـر کربلا | 44 | 24,627 |
۴/فروردین/۹۳ ۰:۰۳ آخرین ارسال: Tolou |
|
| مسافر کربلا (خانم صبا) - التماس دعا و دلنوشته ها برای ارباب | مسافـر کربلا | 21 | 9,252 |
۲۴/اسفند/۹۲ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

![[تصویر: Untitled_1.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8110288100/Untitled_1.jpg)

... خانوووم بهار ...

![[تصویر: a1.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8111182868/a1.jpg)

![[تصویر: 202.png]](http://paradise-110.persiangig.com/image/202.png)