|
ان شاء الله راهی کربلام ، آرزومندها بسم الله ... (2)
|
|
۱۵:۵۵, ۲۰/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۲ ۱۱:۳۲ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان
گرچه اینطور به نظر می رسه زیارت بنده با توجه به زیارت اربعین و کیفیت اجرای آن اصلاً رنگ و بویی نداره .... ![]() الحمدلله ربّ العالمین قرعه را این بار به نام من دیوانه زدند .. ان شاء الله 30 دی ماه عازم کربلای معلی هستم، بچه های این تالار به گردن بنده حق دارن، کمترین کاری که ازم بر میاد، اینه که دلنوشته هاتون رو و سلامتون رو و عرض ارادت شما رو مکتوب کرده و به محضر ارباب حسین علیه السلام ببرم و اون رو در ضریح شش گوشه ارباب بیندازم .. عزیزی می گفت : حسین علیه السلام را هم اگر نمیشناسی بشتاب ! که او تو را می شناسد .. . . . آرزومندان کربلا ؛ بسم الله ... نقل قول:* حرف دلتون رو به این آدرس ایمیل کنید elecman_1984@yahoo.com یا از طریق پیغام خصوصی برام ارسال کنید امیدوارم که درد و دل ها و پیغامتان را به نحو احسن به پیشگاه ارباب عرضه بدارم، بنده فقط سلام رسان شما خواهم بود ... اماما ... مقصد این قاصد غرق گناه را به خداوند وصل کن که بین محدود و نامحدود را جز با کشتی نجات اهل بیت نمی توان رفت. تا یار که را خواهد و میلش به که باشد ... امیدوارم که سفیر خوبی برای شما دوستان باشم ... ![]() |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام و عرض ادب چه خبر خوبی! دعا کنید اول پابوس امام غریبمون برم( چند ساله نرفتم) آخه امام رضا(علیه السلام) تو ایران هستنو من بی سعادت.... خدا قسمت همه ی آرزومندا بکنه زیارت همه ی امامامون رو و دل سیر زیارت پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که مظلومن خیلی البته با معرفتشو براتون سفر پرباری آرزومندم |
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام زائر باسعادت زیارتت قبول - شهد شیرین زیارت عتبات و عالیات پیشاپیش گوارای وجودتان ان شاءالله سفری امن و زیارتی با معرفت نصیبتان گردد . زیر قبه ارباب بی کفن برای فرج و سلامتی مولای غریب دعا بفرمایید . سلام همه دوستانتان در تالار بیداری اندیشه و حقیر رو سیاه را به امامان و امامزادگان برسانید .و نائب الزیاره همه باشید . در پناه حق موفق و سلامت باشید حق یارتان خداوند بزرگ نگهدارتان
لبیک یا حسین علیه السلام |
|||
|
|
۱۷:۰۹, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دنیا طلبیدیم و به جایی نرسیدیم
ای وای بر ان اخرت ناطلبیده... هیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی دفعه پیش یه ارسالی بود مشابه این اما وقتی که من بهش رسیدم تاریخ ارسال نامه اش گذشته بود. غصم گرفت... حالا که دیدم این ده روز وقت داره ، دلم بغض کرده دیگه حرف نمیزنه... ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۴۴, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من اي صبا ره رفتن به كوي دوست ندانم
تو ميروي به سلامت،سلام ما برساني خوش به حالتون.ان شاالله سفر پرباري داشته باشيد.من قبل از اينكه برم ميلم به كربلا خيلي كمتر بود.راستش اكثرا ميترسيدم برم.الان كه رفتم انقد دلم براي كربلا تنگ ميشه كه نميدونم چيكار كنم ![]() ![]() ![]() ![]() ايشالا همه آرزومندان برن و با چشم خودشون اونجا رو ببينن. خيييييييييييييييييييييييييييييييييييييييلي محتاج دعا هستم.مخصوصا وقتي رفتيد مسجد سهله و اون شيخ عرب براتون دعا هارو با لحن قشنگش خوند برام دعا كنيد. وقتي چشمتون به گنبد امام علي ميخوره عظمتشو خيلي بيشتر از قبل درك ميكنيد.وقتي ميريد كف العباس و تل زينبيه خيلي دعامون كنيد.وقتي ضريح قديميه امام علي و حضرت عباس رو ميبينيد حس خيييييييييلي خوبي داريد.وقتي ضريح جديد امام حسين رو ميبينيد كه ايرانيا چقد براش همت كردن به ايراني بودنت بيشتر افتخار ميكنيد. وقتي ميري كاظمين دوست داري و آرزو ميكني اون دوتا امام عزيز هم اي كاش پيش امام رضا بودن تا ما ايرانيا بيشتر قدرشونو ميدونستيم.و اونجاست كه ميبينيد غريبتر از امام رضا هم هست. ![]() وقتي از بين الحرمين رد ميشيد حس اينكه ي موقعهايي حضرت زينب هم پاشونو اونجا گذاشتن ي حس عجيبي ميگيريد. دلمون گرفت آقاي در جستجوي سختي گرامي ![]() ![]() ![]() السلام عليك يا اباعبدلله سالار زينب،اميري حسينم،و نعم الاميرم. التماس دعاي فراوان براي خودم و خونوادم. |
|||
|
|
۱۹:۰۷, ۲۰/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۲ ۱۹:۰۸ توسط rezamohammadi.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم گوشم به راه تا که خبر میدهد ز دوست صاحب خبر بیامد و من بیخبر شدم امروز هم جمعه بود و جمعه بود. جمعه ای که نیامد و جمعه ای که شب شروع امامت و ولایتش است. می ترسم از آن روز که بیاید و بیخبر از آمدنش باشم. خوشا به حالت خوشا به سعادتت نمیگم دعامون کن چون التماس دعا ها که زیاد بشه جمع کردنشون سخت میشه. من خودم بهش میگم شما فقط دعامون کن همت استفاده از اسباب و لوازم آدم شدن رو به ماا عطا فرماید. و از ایشون بطلب طلبیدن ما را. یا حق |
|||
|
|
۱۹:۲۲, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
فقط میتونم بگم خوشا به سعادت شما رفتید دعا بفرمایید برات مارا هم امضا بفرمایند. التماس دعا |
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با سلام
السلام علیک یا ابا عبدالله دوست دارم بیایم که نشد . |
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نام الله
خوش بر سعادتتون ارزویم این است به جستجوی ان من گمشده ام از کویر ها بگذرم.........نخلستان ها را پشت سر گذارم تا رسم به نجف...... وان را بیابم حال انکه باید کویر دلم را میگذشتم........... و نخلستان ایمانم را تیمار میکردم............. ای اقای من من روز های گذشته زندگی ام را از یاد برده ام روز هایی که پر از بادهای سرگردان گناه بود و عطر بوی پرستش خدایی را به وادی فراموشی سپرده بودم کاش باشد که بتوانم پروردگارام را عاشقانه بپرستم خداییش را ببویم و اکنون زندگی میکنم زیستن را برای رفتن و رفتن را برای ماندن باید ساخت باید ساخت و رفت اری رفت ولی رفتنی ماندنی.............. ماندنی همانند حسین زینب علی فاطمه همانند همه ی انهایی که رفتند و ماندند و بخواه برایمان ما را به جرعه ای ازعشقش مهمان کند................ و یاریمان کند تا بیابیم من دیگرمان را.............. من اسمانی ........................ |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
[b]به نام خدا ....شکرنعمت نعمتت افزون کند....شکروسپاس خدای منان بخاطراین نعمتی که به شمابزرگوارعنایت کردند.....اللهم عجل لولیک الفرج....اللهم اشف کل مرضانا......عاقبت به خیری همه ی جوانان......
![]() ![]() انشاءالله به سلامتی برین وبرگردین ........دل تنگم سفرکرببلا می خواهدآستان بوسی شاه شهدا می خواهد......بنده دل نوشته ی خودراازطریق پیام خصوصی ارسال کردم ورضایت کامل دارم که این دل نوشته رابخوانید.....امیدوارم هرآنچه راکه دردل داریدبه امیدوازباب حکمت وخیرخدای بزرگ ومهربان واین امامان بزرگوار به شمابزرگوارعنایت شود[/i] |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آجرك الله يا بقيه الله | aboutorab | 2 | 1,449 |
۳۰/آذر/۹۳ ۰:۰۱ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| عاشوراییان..........بسم الله | نورالسادات | 30 | 7,385 |
۱۶/آبان/۹۳ ۱۲:۲۱ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| اگه دلتنگی بسم الله | انصارالمهدی | 0 | 1,225 |
۱۵/خرداد/۹۳ ۲۲:۱۰ آخرین ارسال: انصارالمهدی |
|
| ان شاء الله راهی کربلام ، آرزومندها بسم الله .. | حسن عزتي | 71 | 32,442 |
۲۰/دی/۹۲ ۱۵:۵۸ آخرین ارسال: در جستجوی سختی |
|
| آجرك الله يابقيه الله(ویژه شهادت امام حسن عسکری علیه السلام) | aboutorab | 12 | 5,279 |
۲۰/دی/۹۲ ۱۳:۰۲ آخرین ارسال: شیدا |
|
| ما هم راهی میشویم به نور شما چه طور..؟ | مفقود الاثر | 13 | 5,387 |
۱۳/فروردین/۹۲ ۱۷:۴۹ آخرین ارسال: مفقود الاثر |
|

![[تصویر: 202.png]](http://paradise-110.persiangig.com/image/202.png)
![[تصویر: beinolharamein_11.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8108235568/beinolharamein_11.jpg)