|
بررسی گروه متالیکا و موسیقی متال
|
|
۱۶:۱۳, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۰:۵۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم...
با سلام خدمت همه ی دوستان... هدفم از ایجاد این موضوع این بود که این جا سندهایی که شیطان پرست بودن این گروه رو اثبات می کنه جمع آوری بشه... همه ی ما تقریبا در این باره مطمئن هستیم اما دوستان، برای اثبات منطقی نیاز به سند و مدرک متقن هست... از همه ی اعضا به خصوص مدیران این بخش در خواست می کنم که اگر مستنداتی در این ضمینه دارن دریغ نکنن... ![]() ممنون... ![]() ![]() یا علی... |
|||
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۲, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
من فقط برای دفاع از متالیکا عضو انجمن شدم.
یه سری گفتن مشکل شنوایی ایجتد میکنه هوی متال و آدم خودش رو از رو استیج پرت میکنه پایین.یه سوال داشتم:شما تو خیابون صدا تریلی بشنوی خودتو پرت میکنی زیرش؟بگو ما هم اگه تو خیابون دیدیم یکی خودشو انداخت زیر تریلی تعجب نکنیم. یه سری دیگه ام نگرانه گوش و مشکل شنوایی و این حرفا بودن و این قضیه ی هوی متالُ ربطش میدادن به شنوایی.آقا من دوســـــــــــــــــــــت دارم به گوشم آسیب بزنم.شیطان بهم گفته؟ و اون دوستمونم که میگفت متالیکا تو تمام مصاحبه هاشون به شیطان پرستی اعتراف کردن...شما یه مصاحبشونو به من نشون بده خودم قول میدم اصن هرکار بگی بکنم. بعد یه بنده خدایی میگفت اینا پوششون بده.والّا من خیلی از کنسرتاشون و مصاحبه هاشونو دیدم...از ایرانیا پوشیده تر لباس میپوشن. در ضمن کِی و کجا علامت شیطان پرستی گرفتن؟ یه چند نفر از دوستانم هستن که میگن متالیکا,بلک متال...خدمتشون بگم که اولا دستشون درد نکنه کلی خندیدم اصن روحم شاد شد دوما حوصله ندارید درموردش بخونید حداقل یــــــــــــــــــــه بارم که شده این دو تا کلمه رو تو گوگل پشت سر هم سرچ کنید ببینید به چی میرسید! |
|||
|
|
۲:۵۷, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
با سلام و خوش امد گویی خدمت شما دوست عزیز .
برای دفاع از گروه متالیکا تاپیکی مجزا درست شده لطفا دفاعیات خود را در تاپیک زیر بفرمائید : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-6684.html نقل قول:واسم مهم نیس که به گوشم آسیب میرسه.من به یه چیز بهتر میرسم. حقیر هم نگفتم گوش ندید چون به گوشتون ضرر میزنه من فقط در پاسخ به دوست عزیزمون که گفت ضرر این موسیقی چیه پاسخ دادم ...در مورد تریلی هم که مثال زدید حقیر در صحبت هام به ترافیک اشاره کردم ولی دامنه ی صدای ترافیک 60 الی 80 هست ولی متال از 110 شروع میشه . در ضمن حقیر گفتم این تنها دلیل جسمانی هست و ربطی به دلایل روحی نداره ...در مورد ارتقا روح یا همون غذای روحی که موسیقی هست حقیر پاسخی جامع رو در ارتباط با کل موسیقی در تاپیک زیر نوشتم اگر انسانی مقید به قران و ائمه باشید مطمئنا پست حقیر نظر شما رو کلا راجع به موسیقی عوض خواهد کرد : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-2938-page-2.html اگر قانع نشدید و هنوز هم احساس کردید موسیقی روح شما رو ارتقا میده شما بر انتخاب خودتون مختار هستید و حقیر و دیگر دوستان هم اصراری بر تحمیل عقیده ی خودمون بر شما رو نداریم . پست های جناب عالی در این تاپیک هم پاک میشه . اگر خواستید به بحث ادامه بدید بدونید که فقط اینا میشه بحث های جزئی ! که مثلا بگیم موسیقی سنتی بهتره گوش کنیم یا متال و غیره و هیچوقت هم تمومی نداره و تنها ما مضرات جسمانی رو میگیم و عقاید و رفتار خواننده ها رو شما هم به طبع ازشون دفاع میکنید . یا علی |
|||
|
۵:۳۴, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
بسم رب المهدی
نوشته های بعضی از دوستان رو خوندم این گروه ها در ابتدا جنبش های سالمی بوده است که با نفوذ اشخاصی این جنبش منحرف شده است. در مورد شیطات پرست بودن یا نبودن این گروه ها باید از منابع مشخص و مطمئن فهمید که آیا واقعا شیطان پرست هستند یا نه؟ در متن اشعار خیلی از چیز ها مشخص میشود . متن اشعار این گروه ها قبلا با اسم این گروه ها چاپ میشد.(black sabath ,...) کار به این چیز ها نداریم . نحوه آرایش ، نحوه نواختن موسیقی ، که خود همه یک نوع نماد گرایی میباشد. هدف گم نشود. هدف همین فراماسونری است. در انگشتری که از مرلین مانسون خواننده دیدم نقش گونیا و پرگار بر روی انگشترش نقش بسته بود که... به امید یکپارچگی امتت رسول الله |
|||
|
۰:۱۷, ۱۸/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۰ ۰:۲۰ توسط anti.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
نقل قول:يا حق نقل قول:موسیقی های درام موسیقی درام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نقل قول:لارس ریچ منظور همان لارس متالیکاست ![]() نقل قول:موسیقی های شیطانی سبكهای مختلفی دارد اما شاید متالیكا و بلك متال این هم از اشتباه رایج برادران ارزشی... REza-Jackman این دیگر غلط املایی نیست... نقل قول:وحتي ما مشاهده ميكنيم كه در تيترهاي اعتراضي هواداران اين نوع موسيقي ها مينويسند:متالیکا بعد از بلک مرد! متالیکا بعد از بلک دیگه متال نیست ! این دیگر آخرش بود،بلک منظور همان The Black Album متالیکاست که در سال 1991 ساخته شد،دلیل اینکه قسمتی از طرفدارانش میگویند متالیکا بعد این آلبوم دیگر متال نیست،تغییر سبک تقریبی این گروه به سمت Hard rock بود،در اینجا ما توسط این برادر ارزشی پیوند زدن گودرز به شقایق را مشاهده میکنیم ![]() منابع این شخص باید منابع بسیار جالب و پرباری!باشند... مدیران اگر برای شخصیت این فروم ارزش قائلند،نوشته این برادر را پاک کنند... |
|||
|
|
۰:۲۹, ۱۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام
با این که بنده از طرفداران گروه جیمز هتفیلدم اما متاسفانه همشون زیر پرچم شیطان کار میکنند:s |
|||
|
۰:۴۴, ۱۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام متوجه هستید که حرف زدن بدون دلیل فایده ای ندارد... |
|||
|
|
۰:۵۳, ۱۸/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۰ ۱:۱۷ توسط MARTINI80.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
دنباله یه عکسم از جیمز که به حالت X ایستاده (فراعنه)
اگر کتاب رقص شیطان متالیکا ترجمه سهراب محبی چاپ نظر داشته باشی.روی اجلد این عکس هست.حالا پیدا کردم میذارم رو سایت. در ضمن من 40% شعراشون حفظم (البته الان ننگمه) شکن نکن در راستای نظم نوین جهانی کار میکنن. mercyful fate آلبوم گاراژ الحاقی Seven satanic hell preachers Heading for the hall هفت موعظه گر شیطانی دوزخ میروند به سوی سرسرا Bringing the blood of a newborn child, yeah Got to succeed, if not it's Satan's fall در دست دارند خون کودک تازه به دنیا امده (منظور قربانی کردن انسانها) وگرنه سقوط میکند شیطان Away out in Egypt in the valley of kings Where the mummified pharaohs Pretend dead in their sleep, yeah راهی ب خارج از مصر در دره سلاطین انجا ک فرعون های مومیایی شده وانمود میکنند ک مرده اند در خواب.......... the curse of the pharaohs can be so deadly Just destroying your future نفرین فرعونها میتواند سخت باشد مرکبار یا شاید نابود کننده اینده ات فکر کنم تا همین قدر کافی باشه....این شعرای شیطانی نیست؟؟؟؟خدایی!!!!!!! |
|||
|
۱:۲۷, ۱۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
نقل قول:دنباله یه عکسم از جیمز که به حالت X ایستاده (فراعنه) دلیل موجهی نیست... آمده اید و یک لیریک را ناقص گذاشته اید،با توجه به اینکه بنده از فن های پر شور متالیکا نیستم(تا حدی هم از متالیکا متنفر میباشم)،اما تا لیریک را کامل مگذارید،نمیتوان قانع شوم،شما لیریک را کامل بگذارید تا بعدا در موردش بحث کنیم |
|||
|
|
۱:۳۲, ۱۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
نقل قول: دلیل موجهی نیست...پس هر وقت فن شدی بیا بحث میکنیم |
|||
|
۱:۳۸, ۱۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
نقل قول:پس هر وقت فن شدی بیا بحث میکنیم شما هم هر موقع یاد گرفتید که حرف بی دلیل نزنید،بنده با شما آماده بحث کردن می باشم |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحقیقی پیرامون موسیقی (مقاله ای از گروه بیداری اندیشه) | asier | 113 | 83,195 |
۱۰/خرداد/۰۲ ۱۷:۴۵ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| تاپیک جامع مباحث سبک های راک و متال | anti | 130 | 68,945 |
۵/تیر/۹۵ ۱۸:۴۶ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| متال و ضد فراماسونری و ایلومیناتی؟! | Lord_Contemno | 6 | 7,877 |
۱/تیر/۹۵ ۱۹:۱۹ آخرین ارسال: عدالت |
|
| نظرتون درباره آپوکالیپتیکا چیه-متال | aliokhravi | 1 | 1,643 |
۲۳/شهریور/۹۳ ۱۶:۳۴ آخرین ارسال: pelaq |
|
| آشنایی با بلک متال Black Metal | عطر نرگس | 30 | 27,543 |
۲۳/خرداد/۹۲ ۲۱:۵۰ آخرین ارسال: neeazir |
|
| آشنایی با گروه موسیقی kiosk(سیاسی خوان) | saeedG | 2 | 2,545 |
۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۴۸ آخرین ارسال: Amir |
|
| تواشی یا متال؟ | dilutor | 27 | 18,666 |
۲۵/بهمن/۹۰ ۲:۱۳ آخرین ارسال: Amir |
|

![[تصویر: confused.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.gif)