|
بررسی گروه متالیکا و موسیقی متال
|
|
۱۶:۱۳, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۰:۵۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم...
با سلام خدمت همه ی دوستان... هدفم از ایجاد این موضوع این بود که این جا سندهایی که شیطان پرست بودن این گروه رو اثبات می کنه جمع آوری بشه... همه ی ما تقریبا در این باره مطمئن هستیم اما دوستان، برای اثبات منطقی نیاز به سند و مدرک متقن هست... از همه ی اعضا به خصوص مدیران این بخش در خواست می کنم که اگر مستنداتی در این ضمینه دارن دریغ نکنن... ![]() ممنون... ![]() ![]() یا علی... |
|||
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۵, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام ومن تازه وارد گروه شدم..من 13ساله که دارم متالیکا و گروه مشابه انها را گوش دادم که نه تنها من شیطان پرست نشدم بلکه اعتقادم به خدا خیلی بیشتر شد...دوستانی که می گند متالیکا شیطان پرست هست و هرزه هستندو... اولا حرف زدن یاد بگیرند و بعد نظر بدند یک لینکی که اونم حرف اونارو میزنه نزارند و بگند اانم سند.اهنگ نابخشوده 1و2و3 و اهنگ وان..هیچ شاه...مرگ پایان نیست را گوش کنند بعد حرف بزنند.اهنگ هایی مثله خدایی که شکست خورد اشاره به مادر و دیکتاتورهایی هست که ادعای خدایی میکردند..این اهنگ ها همه فلسفه دارند...من فقط واسه حمایت از متالیکا و گروه یا هنرمندانی که اینجور قضاوت میشه در موردشان امدم و عضو شدم.و خوشالم که بعضی هم در مورد متالیکا یه طرفه قضاوت نکرده و می دانند که شیطان پرست نیستند..هیچ کجای اشعارشون شیطان پرستی حرفش نبوده و نیست
|
|||
|
|
۰:۱۱, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۰:۱۲ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
انگار بعضی از طرفداران گروه در این تاپیک آمدند و خیلی به این گروه تعصب دارند ، دوستان تعصب را کنار بگذارید این چیزی که من می گم رو گوش کنید: (درسته بعضی از دوستان بیخودی به این گروه شیطان پرستی نسبت داده اند)
سال گذشته یکی از کشیش های آمریکا گفته بود که موسیقی متالیکا یک سبک کرستین است و یکی از راه های رسیدن به خدا گوش دادن به همین موسیقی است!!! شاید این گروه بعضی از اشعار زیبا هم داشته باشد ولی این به این معنا نیست که ما هم برای رسیدن به خدا از اشعار این گروه استفاده کنیم ، دین مسیح دین تحریف شده و دین کاملی نیست از نظر دین ما انسان نمی تونه معنویت خودش را به غیر از خدا پر کند...این را هم که گفتم این گروه از سربازان آمریکایی حمایت کرده یک حقیقت است ، حالا این بستگی به شما دارد که خودتون از سربازای آمریکای خوشتون بیاد یا اینکه نه سربازای آمریکایی را یک متجاوز بدونید ....(ولی نباید تجاوز سربازان آمریکایی به دختران عراقی رو فراموش کنید) و اما ابتذال در این گروه: درست که این گروه اشعار زیبایی درباره ی عدالت و یا حتی درباره ی طمع و ...دارد اما بعضی از ویدیو های این گروه به ابتذال تبدیل می شود ، و از نظر مراجع تقلید موسیقی مبتذل حرام است. (تاکید می کنم نه همه ی آهنگ ها) |
|||
|
|
۰:۲۲, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۱:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
شیطان پرست باشند یا نباشند . بینی و بین الله ایا موسیقی انها جزء موسیقی مباح است (بنده اصلا اهل موسیقی نیستم و نمیدانم چه کسانی را میگویید نظری هم ندارم )فقط این را گفتم که ملاک مشخص باشد . لازم نیست برای من هم توضیح دهید
اما ملاک برای هر چیزی از موسیقی گرفته تا خوراک و پوشاک و عبادات و .... ملاک دستورات خداوند داناست . محاسبه و حساب و کتابش هم با خود اوست . فقط برای خداوند جواب صحیح داشته باشیم کفایت میکند . چون او از همه پنهان ما اگاه است و نمیتوانیم به او دروغ بگوییم . ملاک موسیقی مباح از حرام هم مشخص است . دیگر تشخیص با خوتان در ضمن لطفا ارام و دوستانه و اندیشمندانه گفتگو کنید . تعصب نشان دادن روی این مسایل ... یا حق |
|||
|
|
۰:۲۶, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۰:۵۶ توسط james.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
MAGHAYE 666 BE MANI KE HUDUDE 420 TA MOSAHEBE va CLIP faghat az metallica daram begin koja hamchin eghrari kardand,bebin hesab ino bokon tarafdaraye 13sale metallica mesle man migan bet BEGAND:I NEVER CARE WHAT THEY SAY AND i NEVER CARE WHAT THEY DO AND NOTHING ELSE MATTERS,AND MOVAZEB BASH CHI DARI MIGI...
[quote='ho3in mk' pid='19989' dateline='1304682183'] بسم الله الرحمن الرحیم... با سلام خدمت همه ی دوستان... هدفم از ایجاد این موضوع این بود که این جا سندهایی که شیطان پرست بودن این گروه رو اثبات می کنه جمع آوری بشه... همه ی ما تقریبا در این باره مطمئن هستیم اما دوستان، برای اثبات منطقی نیاز به سند و مدرک متقن هست... از همه ی اعضا به خصوص مدیران این بخش در خواست می کنم که اگر مستنداتی در این ضمینه دارن دریغ نکنن... ![]() ممنون... ![]() ![]() LOTF MIKONID AZ TARAFE HAMEYE MA SOBAT NAKONID,MOSALAMAN HAR KESI HAGH NADARE DAR MOREDE HARCHIZI KE HICH ETELA,ATI NADARE VO AZ RU TA'ESOBE DINO MAZHAB YE SERI NAZARATE BIASAS MIDE,BIAD DAR MOREDE MUSIC MAKHSOOSAN METALL VA METALLICA NAZAR BEDE,SHOMA RO TANHA MANZOORAM NIST SALAM,YEKTAPARAST JAN,UN SOBATE SHOMA DAR MOREDE YEKI AZ CHANDIN SABKE METALL HAST KE BE METALLICA RABTI NADARE....AHANGE BLACK END BE IN NOKTE ESHARE DARE KE DONYARO SIAHI DARE FARA MGIRE MANZOORESH SHEYTAN NIS MANZOORESH BADIHA VA ENERJIHAYE MANFI HAST,VA YE JOOR ENTEZAR VASE KHATME IN HAST... |
|||
|
|
۱:۲۶, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۱:۲۹ توسط james.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
GrievingAngel
و اقای وحید 110.حرف من تعصب نیست از این سایتها و حرفای بی منطق و از رو هوا حرف زدنها خسته شدم..من و هزاران ادم مثل من بالاخره یه عقلی تو سرمون هست که میدانیم داریم به چی گوش میدیم و چه میکنیم..خواهش می کنم بس کنید اینقدر که سنگ عربهارو به سینه زدید...اونا عراقی هستند به من و شما چه ربطی داره..همون عراقیها هستند که با ما 8سال جنگیدند و اگه بحث حقوقه بشر و انسان دوستیو این حرفاست..هر گوشه دنیا که کسی جونشو از دست میده به عنوان انسان نه مذهب ودین و رابطش با ما..اونها هم جزو این انسا ندوستی ها قرار میگیرند ..نه فقط یه عده خاص . |
|||
|
|
۱:۳۶, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۱:۳۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
فکر نمیکنم این جواب صحبت من باشه
به هر حال طبق قوانین تالار فارسی تایپ کنید . در غیر این صورت پست شما پاک میشه . در مورد گفتگو هم لازم نیست عصبانی بشید یا ناراحت هر کس نظر خودش رو با دلایلش بیان میکنه و قضاوت با خواننده . اندیشه تحمیلی نیست . در این چند هزار کاربر سایت هر کس با پستی موافق باشه زیر اون تشکر میزنه . پس دیدن یک پست در این فروم نظر شخصی فرد و اونهایی است که زیر اون تشکر زدند . نه مواضع همه اعضا . دیدید که دوستانی هم مثل شما گفته اند که این گروه شیطان پرست نیست . بعضی هم مثل من مهم نیست براشون . چون کلا در خط موسیقی نیستن . کسی خدای نکرده منکر عقل شما نشده ! مسلما خوانندگان هم با همین عقل گفته صحیح را تشخیص خواهند داد . شما تشخیص میدی گوش دادن به موسیقی این گروه خوبه . کس دیگری بر عکس شما تشخیص میده . یکی فکر میکنه شیطان پرستند یکی اطمینان داره نیستند . نظرات نوشته میشه و خوانندگانی مثل من بعد از خواندن با توجه به میزان دانش مطالعه خط فکری و عقل در باره نظر طرفین تصمیم میگیرند. به همین راحتی موفق باشی عزیز دل برادر |
|||
|
۱۸:۳۳, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۱۹:۴۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
دوستان من فکر میکنم وقتی می گوییم قهوه ی تلخ شیطان پرستی است دلیل بر آن نیست که همه ی اعضای ان شیطانی باشد بلکه ممکن است یک نفر از انها به این گروه تعلق داشته باشد و افکار و اعتقاد های خود را از روی نا آگاهی دیگران به انها تحمیل کند و فکر می کنم احتمال اینکه این اتفاق برای متالیکا هم بیفتد هست. .. قهوه تلخ چه ربطی به شیطان داره؟ متالیکا نه خودش نه عوامله پشته صحنهاش شیطان پرست نیستند..خب اینو از من بشنو..بی اطلاع صحبت نکن...به قولی این حناها دیگه رنگ نداره ...الان دوباره یکی میاد میگه تعصبیم من..
![]() مرسی وحید جان به حرفت گوش کردم..عصبانی نمیشم هرکی نظره خودشو داره ولی نه در هر باب و زمینه ای..مثلا من زیاد تو خط مسایله سینمای ایران نیستم حتما نباید نظر بدم که... بعد یکی که عشقه سینمای ایرانه اگه نظر من نامعقول باشه خب طرف بار سوم عصبانی میشه و عکس العمل نشان میده یکی از سندای من هم همون امضامه که حرف کیرک همت نوازنده متالیکاست..اینجا نمیدونم چرا نیست امضام |
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۰:۰۷ توسط james.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
با «شياطين» ميرقصند.شاید منظور رقص شیطان هست وگرته همچین اهنگی متالیکا نداره .اولا انتشارات مس کتابی که نویسنده اش یه ادم بی سواد هست که نوشته...ثانیا می خواهم فلسفه اونهارو بزارم
در ترانه های متالیکا سروده ی جیمز هتنیلد خواننده ونوازنده وگیتار این گروه کمتر مضامین پیش پا افتاده ومبتذل مثل عشق های سبک وآبکی ویا جاذبه های جنسی به چشم می خورد ودر واقع می تواند اکثر ترانه های آنها نوعی روان-ترانه دانست .روان-ترانه شعری است که گوشهای از روح پرتلاطم انسان قرن بیست ویکمی را به نمایش می گذارد وتمام دردهاوامید آرزو وشکست های انسان راروایت میکند.اینگونه روایت ها که بارفتن بر روی مین با مرگ ونیستی در جدال است در ترانه (تک مانده)جدال همیشگی میان سرشت پاک ووجدان آدمی با شیطان وپلیدی ها در ترانه (اندوهبار ولی واقعی ) وبی ارادگی انسان در قرن بیست ویک در ترانه نابخشوده مثال هایی از ترانه های این گروهها هستند. این لینک نوشته بالاست http://nmrn.blogfa.com/post-67.aspx جناب یکتاپرست این http://www.qsaffat.ir/index.php?viewpost=bf1440bnc1989g سایت هست که رفتین .. |
|||
|
|
۰:۱۸, ۲۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۱۹:۳۷ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
درباره هوی متال و گروه های متال باید گفت این گروه ها بیشتر انان تا انجا که من میشناسم شیطان پرست نیستن و اگه دقت کنید در موزیک ویدئو های که به بیرون میدن هیچ گونه برهنگی یا سکس در انان وجود ندارد بر عکس خواننده های دیگر سبک ها بخصوص سبک پاپ که میتوان از معروف ترین انها مانند مدونا یا بریتنی نام برد اهنگ های سبک متال را گوش میکنی بیشتر فلسفی و سیاسی و اجتماعی می باشد و بیشتر جنبه اعتراضی دارد و همچنین درباره ارایش مو و لباس انان دقت کنید بیشتر این نوع پوشش جنبه اعتراضی دارد ... اگه کسی که نام شیطان را بکار میبرد لزوما شیطان پرست نیست
|
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
شک نکن دوست من
این ها همه از دم شیطان پرست و فرامسون و کابالیست و جیره خوار شیطان بزرگند و بس! |
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحقیقی پیرامون موسیقی (مقاله ای از گروه بیداری اندیشه) | asier | 113 | 83,184 |
۱۰/خرداد/۰۲ ۱۷:۴۵ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| تاپیک جامع مباحث سبک های راک و متال | anti | 130 | 68,933 |
۵/تیر/۹۵ ۱۸:۴۶ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| متال و ضد فراماسونری و ایلومیناتی؟! | Lord_Contemno | 6 | 7,877 |
۱/تیر/۹۵ ۱۹:۱۹ آخرین ارسال: عدالت |
|
| نظرتون درباره آپوکالیپتیکا چیه-متال | aliokhravi | 1 | 1,642 |
۲۳/شهریور/۹۳ ۱۶:۳۴ آخرین ارسال: pelaq |
|
| آشنایی با بلک متال Black Metal | عطر نرگس | 30 | 27,521 |