کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی گروه متالیکا و موسیقی متال
۱۶:۱۳, ۱۶/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۰:۵۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم...

با سلام خدمت همه ی دوستان...
هدفم از ایجاد این موضوع این بود که این جا سندهایی که شیطان پرست بودن این گروه رو اثبات می کنه جمع آوری بشه...
همه ی ما تقریبا در این باره مطمئن هستیم اما دوستان، برای اثبات منطقی نیاز به سند و مدرک متقن هست...
از همه ی اعضا به خصوص مدیران این بخش در خواست می کنم که اگر مستنداتی در این ضمینه دارن دریغ نکنن...Blush

ممنون...HeartBlush
یا علی...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۵۱, ۲۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
يا حق
اين هم يك سند ديگه از شيطاني بودن اين گروه :

گروه متاليكا
ترانه‌سرا : جيمز هتفيلد
James hetfeild
برگردان : سهراب محبي
انتشارات مس

با «شياطين» مي‌رقصند
سبك «متاليكا» هرزه‌ترين، شهوت‌آميزترين و غيرانساني‌ترين سبك موسيقي در تمام دنياست. «متاليكا» طرفداران خود را از ميان نوجوانان و جواناني كه با بحران شخصيت دست و پنجه نرم مي‌كنند‏، مي‌يابد!
«عصيان عليه هر چيز» شعار اصلي متاليكاست. «متاليكا» اعتقاد دارد كه تمام انسان‌ها، فرزندان شيطان هستند و براي همين بايد بميرند.
طرفداران متاليكا در ايران كه معمولاً به «متال‌باز»ها شهرت دارند، دوآتشه‌ترين هواداران موسيقي به حساب مي‌آيند. آنها معمولاً مشتريان دائمي مواد مخدّر از جمله حشيش، L.S.D و قرص‌هاي روانگردان هستند.
تا چند سال گذشته بيش از 98 درصد از اين هواداران دوآتشه ، با فرهنگ متال آشنا نبودند و به همين خاطر ترجمه و انتشار كتاب متاليكا در ايران، موجي عظيم پديد آورد و اين كتاب به سرعت به صورت آشكار و پنهان در زيرزمين‌هاي متال، پخش شد.
كتاب «رقص شيطان» يك بمب تخريبي قدرتمند است كه متأسفانه تاكنون در ايران قرباني‌هاي زيادي گرفته است و پس از اين نيز قرباني خواهد گرفت.
در شرايطي كه حتي خوش‌بين‌ترين طرفدار متال، اميدي به ترجمه و انتشار حتي يكي از ترانه‌هاي متال نداشت، با اجراي سياست تساهل و تسامح از سوي مديران ارشاد مجوز «رقص شيطان» صادر شد.
ناشر «رقص شيطان» كه تا تابستان 84 اين اثر را براي هشتمين‌بار در تيراژ زياد به بازار عرضه كرده است‏، در پيشگفتار كتاب نتوانسته خوشحالي خود را پنهان كند . اين ناشر مي‌نويسد:
«....آنچه مرا واداشت تا مجموعه اشعار ترانه‌سرايان عصر حاضر را منتشر كنم، در ابتدا جست‌وجويي بود براي فهم علت علاقة جوانان به اين نوع موسيقي كه تصور مي‌كردم مانند هر «مُد»ي تاريخ مصرفي دارد و مي‌گذرد. ولي بعد متوجه شدم اين علاقه مي‌تواند دلايل ديگري غير از «مُد» داشته باشد. زيرا مي‌ديدم حتي جوانان متعلق به خانواده‌هاي فرهنگي با وجود آشنايي با اصول موسيقي كلاسيك يا اصيل ايراني به اين نوع موسيقي نيز علاقه نشان مي‌دهند.....»(22)
اين ادعا، كذب محض است. كسي كه موسيقي كر كننده و حيواني متال را مي‌شنود، هرگز نمي‌تواند از موسيقي كلاسيك و اصيل لذت ببرد. اي كاش ناشرمدعي توضيح مي‌داد كه مثلاً صداي سه‌تار چه ربطي به گيتار «ديستورِتشن» بدلهجه‌اي دارد كه متاليكا از آن استفاده مي‌كند؟

متاليكا و شيطان‌پرستي

تاكنون بسياري از مروّجان موسيقي و كلام متاليكا براي در امان ماندن از فشارهاي حكومتي، كوشيده‌اند تا متاليكا را از اتهام «شيطان‌پرستي» مبرّا كنند، اما اين تلاشي بيهوده بوده كه تا امروز نيز نتيجه‌اي نداده است.
گروه متاليكا به صراحت اعلام كرده كه شيطان‌پرستند و با «خدا» سر ستيز دارند. اين حقيقت تلخ ، حتي در شيوة پوشش آنان در كنسرت‌ها به راحتي قابل مشاهده است.
متأسفانه گروه‌هاي متال باز ايراني كه در تهران و كرج فعاليت وسيعي دارند در دام شيطان پرستي افتاده‌اند و نسل نوجوان را به شدت تهديد مي‌كنند. به نظر مي‌رسد انتشار ترانه‌هاي متال در ايران به اين پديده شوم دامن زده است و در صورت استمرار اين وضعيت، در آينده‌اي نزديك با مشكلي به نام بحران اعتقادي جوانان مواجه مي‌شويم.

دفاع ناشيانه از «رقص شيطان»

ناشر در پيشگفتار كتاب اعتراف مي‌كند :
«... مي‌شد با حذف و اضافاتي به زيباتر شدن اشعار ، كمك كرد. ولي آيا استفاده از ترفندهاي ويرايشي و پيرايشي و هَرَس اشعار ـ مثلاً در شعري که مي‌خواهد پوچي و سردي و بي‌روحي اين عصر را نشان دهد ـ باعث دور شدن از اصل محتوي نخواهد شد...»
حال اين سئوال مطرح مي‌شود ، در شرايط فعلي كه جامعة ما ـ به ويژه نسل جوان ـ به نشاط و اميدواري، نياز دارند، نمايش بي‌پرده «پوچي و سردي و بي‌روحي عصر حاضر» چه دردي از ما دواء خواهد كرد ؟
پديدآورندگان رقص شيطان با ادعاهاي واهي نظير مراجعه «جيمز هتفيلد» به يك مركز ترك اعتياد براي ترك الكل و بهبودي نسبي وي!! و همچنين ادعاي «درون‌نگري» متاليكا سعي در تطهير اين گروه دارند، اما به صراحت مي‌توان گفت كه متاليكا لكه‌اي سياه بر دامن موسيقي است كه هيچ‌گاه پاك نخواهد شد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۱:۳۶, ۲۹/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۰ ۱۱:۴۷ توسط amin7.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۸/خرداد/۹۰ ۲۰:۵۱)yektaparast نوشته است:  يا حق

بررسي مي كنيم
(۲۸/خرداد/۹۰ ۲۰:۵۱)yektaparast نوشته است:  «عصيان عليه هر چيز» شعار اصلي متاليكاست. «متاليكا» اعتقاد دارد كه تمام انسان‌ها، فرزندان شيطان هستند و براي همين بايد بميرند.

يك عكسي از اين گروه با اين شعار، يا مطلبي از سايت خودشون يا يك سايت معتبر ارايه بدين.
بنده هم الان مدعي اين بشم كه شما در گروهي هست كه شعارشون عصيان عليه هر چيز هست. آيا واقعا اين چنينه؟
وقتي يك جمله اي را به يك گروه ربط مي دهيد بايد اون را هم با يك مرجع معتبر اثبات كنيد.
(۲۸/خرداد/۹۰ ۲۰:۵۱)yektaparast نوشته است:  اين ادعا، كذب محض است. كسي كه موسيقي كر كننده و حيواني متال را مي‌شنود، هرگز نمي‌تواند از موسيقي كلاسيك و اصيل لذت ببرد. اي كاش ناشرمدعي توضيح مي‌داد كه مثلاً صداي سه‌تار چه ربطي به گيتار «ديستورِتشن» بدلهجه‌اي دارد كه متاليكا از آن استفاده مي‌كند؟

اين گروه كار هاي آرام و زيبا هم تو كارنامه شون دارن، مي تونيد بريد آهنگ nothing else matter اين گروه را گوش كنيد و ببينيد كه اين آهنگ نه كر كننده و نه حيواني است....
(۲۸/خرداد/۹۰ ۲۰:۵۱)yektaparast نوشته است:  گروه متاليكا به صراحت اعلام كرده كه شيطان‌پرستند و با «خدا» سر ستيز دارند. اين حقيقت تلخ ، حتي در شيوة پوشش آنان در كنسرت‌ها به راحتي قابل مشاهده است.

كي و كجا اعلام كرده اند ؟
(۲۸/خرداد/۹۰ ۲۰:۵۱)yektaparast نوشته است:  متأسفانه گروه‌هاي متال باز ايراني كه در تهران و كرج فعاليت وسيعي دارند در دام شيطان پرستي افتاده‌اند و نسل نوجوان را به شدت تهديد مي‌كنند. به نظر مي‌رسد انتشار ترانه‌هاي متال در ايران به اين پديده شوم دامن زده است و در صورت استمرار اين وضعيت، در آينده‌اي نزديك با مشكلي به نام بحران اعتقادي جوانان مواجه مي‌شويم.

به قول يكي از دوستان :
ه نظر من در کل با متهم کردن چند گروه از یه جریان خاص نمیشه کل اون جریان رو زیر سوال برد!؟

حتی اگر تاریخچه ی پیدایش یک جریان و در واقع گروه های تشکیل دهنده ی اون هم متهم باشن باز هم شما

نمی تونید کل اون جریان رو متهم کنید !؟

در آخر هم اين مطلب را بگم كه من نه از طرفداران اين گروه هستم و نه اينكه از دفاع از اين گروه چيزي به من مي رسه. بنده كلا مخالف اين هستم كه بدون ادله كافي بخواهيم چيزي را اثبات كنيم. اگر هم دوستان عزيز مطلبي را ارايه كنن كه در مورد اين مطلب بنده با جان و دل خواهم پذيرفت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbar ، Admirer ، james ، Nazanin
۱۲:۰۲, ۲۹/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۰ ۱۲:۱۸ توسط rahbar.)
شماره ارسال: #13

(۱۰/خرداد/۹۰ ۱۲:۱۵)yektaparast نوشته است:  موسیقی های شیطانی سبكهای مختلفی دارد اما شاید متالیكا و بلك متال (و البته انواع ديگر متال)مهم ترین سبكهای موسیقی در خدمت سیطنیسم باشند .
متالیكا یا همان موسیقی تاریكی موسیقی است كه هیچ واژه ارزشی در آن یافت نمیشود دعوت به تاریكی و شعار های ضد اخلاقی ،فحاشی ،خشونت و...
بلك متال نیز چیزی شبیه متالیكا از حیث آرمانیست و تنها تفاوت آنها در سبك نواختن و استفاده از آلات مختلف موسیقی ست
متالیکا سبک نیست دوست عزیز.
یک گروه موسیقی هست که به سبک thrash metal، یا heavy metal (کلا متال) می خونن.

لطفا پیش از پست زدن کمی مطالعه داشته باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amin7 ، james ، Nazanin
۱۳:۱۲, ۲۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
نقل قول:سلام

متالیکا شیطان پرست نبودن و نیستن
این رو کسی داره میگه مطمئنا از همتون بیشتر میشناستش
وقتتون رو روی گروه های مشکوک دیگه بگذارید و تلف این گروه نکنید

با این نظر موافقم متالیکا شیطان پرست نیست پیشنهاد می کنم موزیک ویدیوی Until It Sleeps اش رو ببینید ولی متالیکا در کلیپ The Days That Never Comes که درباره ی جنگ عراق آمریکاست ، نظامیان آمریکایی رو ناجی کشور عراق معرفی می کنه و از کشته شدن 100 ها هزار نفر عراقی چشم پوشی می کنه...(پیشنهاد می کنم کلیپش رو ببینید)
در ضمن اشعار این گروه سرشار از نا امیدی که این خیلی بده مثل die die my darling
نقل قول:گروه متاليكا به صراحت اعلام كرده كه شيطان‌پرستند و با «خدا» سر ستيز دارند. اين حقيقت تلخ ، حتي در شيوة پوشش آنان در كنسرت‌ها به راحتي قابل مشاهده است.
این چیزی که شما می گید غیره ممکن من این گروه رو خوب می شناسم دلیل پوشش این گروه بی بند باری فرهنگ و موسیقی غرب...
۲۳:۱۶, ۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #15

دوستان من فکر میکنم وقتی می گوییم قهوه ی تلخ شیطان پرستی است دلیل بر آن نیست که همه ی اعضای ان شیطانی باشد بلکه ممکن است یک نفر از انها به این گروه تعلق داشته باشد و افکار و اعتقاد های خود را از روی نا آگاهی دیگران به انها تحمیل کند و فکر می کنم احتمال اینکه این اتفاق برای متالیکا هم بیفتد هست
۰:۵۷, ۲۴/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۰ ۱:۱۲ توسط masihneo.)
شماره ارسال: #16
آواتار

گروه متاليكا
James hetfeild
انتشارات مس

با «شياطين» مي‌رقصند
سبك «متاليكا» هرزه‌ترين، شهوت‌آميزترين و غيرانساني‌ترين سبك موسيقي در تمام دنياست. «متاليكا» طرفداران خود را از ميان نوجوانان و جواناني كه با بحران شخصيت دست و پنجه نرم مي‌كنند‏، مي‌يابد!
«عصيان عليه هر چيز» شعار اصلي متاليكاست. «متاليكا» اعتقاد دارد كه تمام انسان‌ها، فرزندان شيطان هستند و براي همين بايد بميرند.
طرفداران متاليكا در ايران كه معمولاً به «متال‌باز»ها شهرت دارند، دوآتشه‌ترين هواداران موسيقي به حساب مي‌آيند. آنها معمولاً مشتريان دائمي مواد مخدّر از جمله حشيش، L.S.D و قرص‌هاي روانگردان هستند.
تا چند سال گذشته بيش از 98 درصد از اين هواداران دوآتشه ، با فرهنگ متال آشنا نبودند و به همين خاطر ترجمه و انتشار كتاب متاليكا در ايران، موجي عظيم پديد آورد و اين كتاب به سرعت به صورت آشكار و پنهان در زيرزمين‌هاي متال، پخش شد.
كتاب «رقص شيطان» يك بمب تخريبي قدرتمند است كه متأسفانه تاكنون در ايران قرباني‌هاي زيادي گرفته است و پس از اين نيز قرباني خواهد گرفت.
در شرايطي كه حتي خوش‌بين‌ترين طرفدار متال، اميدي به ترجمه و انتشار حتي يكي از ترانه‌هاي متال نداشت، با اجراي سياست تساهل و تسامح از سوي مديران ارشاد مجوز «رقص شيطان» صادر شد.
ناشر «رقص شيطان» كه تا تابستان 84 اين اثر را براي هشتمين‌بار در تيراژ زياد به بازار عرضه كرده است‏، در پيشگفتار كتاب نتوانسته خوشحالي خود را پنهان كند . اين ناشر مي‌نويسد:
«....آنچه مرا واداشت تا مجموعه اشعار ترانه‌سرايان عصر حاضر را منتشر كنم، در ابتدا جست‌وجويي بود براي فهم علت علاقة جوانان به اين نوع موسيقي كه تصور مي‌كردم مانند هر «مُد»ي تاريخ مصرفي دارد و مي‌گذرد. ولي بعد متوجه شدم اين علاقه مي‌تواند دلايل ديگري غير از «مُد» داشته باشد. زيرا مي‌ديدم حتي جوانان متعلق به خانواده‌هاي فرهنگي با وجود آشنايي با اصول موسيقي كلاسيك يا اصيل ايراني به اين نوع موسيقي نيز علاقه نشان مي‌دهند.....»(22)
اين ادعا، كذب محض است. كسي كه موسيقي كر كننده و حيواني متال را مي‌شنود، هرگز نمي‌تواند از موسيقي كلاسيك و اصيل لذت ببرد. اي كاش ناشرمدعي توضيح مي‌داد كه مثلاً صداي سه‌تار چه ربطي به گيتار «ديستورِتشن» بدلهجه‌اي دارد كه متاليكا از آن استفاده مي‌كند؟

متاليكا و شيطان‌پرستي

تاكنون بسياري از مروّجان موسيقي و كلام متاليكا براي در امان ماندن از فشارهاي حكومتي، كوشيده‌اند تا متاليكا را از اتهام «شيطان‌پرستي» مبرّا كنند، اما اين تلاشي بيهوده بوده كه تا امروز نيز نتيجه‌اي نداده است.
گروه متاليكا به صراحت اعلام كرده كه شيطان‌پرستند و با «خدا» سر ستيز دارند. اين حقيقت تلخ ، حتي در شيوة پوشش آنان در كنسرت‌ها به راحتي قابل مشاهده است.
متأسفانه گروه‌هاي متال باز ايراني كه در تهران و كرج فعاليت وسيعي دارند در دام شيطان پرستي افتاده‌اند و نسل نوجوان را به شدت تهديد مي‌كنند. به نظر مي‌رسد انتشار ترانه‌هاي متال در ايران به اين پديده شوم دامن زده است و در صورت استمرار اين وضعيت، در آينده‌اي نزديك با مشكلي به نام بحران اعتقادي جوانان مواجه مي‌شويم.

«... مي‌شد با حذف و اضافاتي به زيباتر شدن اشعار ، كمك كرد. ولي آيا استفاده از ترفندهاي ويرايشي و پيرايشي و هَرَس اشعار ـ مثلاً در شعري که مي‌خواهد پوچي و سردي و بي‌روحي اين عصر را نشان دهد ـ باعث دور شدن از اصل محتوي نخواهد شد...»
حال اين سئوال مطرح مي‌شود ، در شرايط فعلي كه جامعة ما ـ به ويژه نسل جوان ـ به نشاط و اميدواري، نياز دارند، نمايش بي‌پرده «پوچي و سردي و بي‌روحي عصر حاضر» چه دردي از ما دواء خواهد كرد ؟
پديدآورندگان رقص شيطان با ادعاهاي واهي نظير مراجعه «جيمز هتفيلد» به يك مركز ترك اعتياد براي ترك الكل و بهبودي نسبي وي!! و همچنين ادعاي «درون‌نگري» متاليكا سعي در تطهير اين گروه دارند، اما به صراحت مي‌توان گفت كه متاليكا لكه‌اي سياه بر دامن موسيقي است كه هيچ‌گاه پاك نخواهد شد.

دوستان عزیز خواهشا حرفی رو بزنید که مطمئن هستید و در زمن thrash metal heavy methal metal و hard rock
به هیچ وجه موسیقی های هرزه نیستند و متالیکا گروه شیطان پرستی نیست و کاملا مسیحی هستند مخصوصا جیمز هتفیلد که یک کاتولیک هستش [/size]پس متالیکا کاملا ,اری از شیطان پرستی است.
(۲۹/خرداد/۹۰ ۱۳:۱۲)GrievingAngel نوشته است:  

با این نظر موافقم متالیکا شیطان پرست نیست پیشنهاد می کنم موزیک ویدیوی Until It Sleeps اش رو ببینید ولی متالیکا در کلیپ The Days That Never Comes که درباره ی جنگ عراق آمریکاست ، نظامیان آمریکایی رو ناجی کشور عراق معرفی می کنه و از کشته شدن 100 ها هزار نفر عراقی چشم پوشی می کنه...(پیشنهاد می کنم کلیپش رو ببینید)
نقل قول:گروه متاليكا به صراحت اعلام كرده كه شيطان‌پرستند و با «خدا» سر ستيز دارند. اين حقيقت تلخ ، حتي در شيوة پوشش آنان در كنسرت‌ها به راحتي قابل مشاهده است.
این چیزی که شما می گید غیره ممکن من این گروه رو خوب می شناسم دلیل پوشش این گروه بی بند باری فرهنگ و موسیقی غرب...

آقایون خواهشا بی دلیل به یک گروه تهمت نزنید و در ضمن در آهنگ the days that never come از کلمه ی swear استفاده میشه که نشانه ی اعتقاد اونها به خداست و مضمونش اومدن روزیه که صلح بر قرار شه همینSmile
(۲۴/تیر/۹۰ ۰:۵۷)masihneo نوشته است:  

گروه متاليكا
James hetfeild
انتشارات مس

با «شياطين» مي‌رقصند

متاليكا و شيطان‌پرستي

دوستان عزیز خواهشا حرفی رو بزنید که مطمئن هستید و در زمن thrash metal heavy methal metal و hard rock
به هیچ وجه موسیقی های هرزه نیستند و متالیکا گروه شیطان پرستی نیست و کاملا مسیحی هستند مخصوصا جیمز هتفیلد که یک کاتولیک هستش [size=large]پس متالیکا کاملا ,اری از شیطان پرستی است.

آقایون خواهشا بی دلیل به یک گروه تهمت نزنید و در ضمن در آهنگ the days that never come از کلمه ی swear استفاده میشه که نشانه ی اعتقاد اونها به خداست و مضمونش اومدن روزیه که صلح بر قرار شه همینSmile

لطفا منبع گفته هاتون رو هم ذکر کنید plz Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: james ، MARTINI80 ، Nazanin
۱:۵۲, ۲۴/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۰ ۲:۳۸ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #17
آواتار
ببخشید پست های شما ناواضح بود من نفهمیدم...
من هم نگفتم شیطان پرست هستن ...مادر جیمز کشیش بوده بلکه می شه بگی مذهبی هم هستن این آهنگی هم که گفتم هدفش القای ناجی بودن سرباز های آمریکایی است...
۱۴:۵۷, ۲۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #18

واقعا خیلی ساده هستید اگه میگید متالیکا شیطان پرست نیستند.متالیکا درتمام مصاحبه های خودشان به شیطاان پرست بودن خودشان اغرار کردن . شما هایی که میگویید شیطان پرست نیست،کاملا کور ونابینا هستید که کارهای شیطانی و نماد دست راست شیطان پرستان را نمی بینید.Dodgy
۱۵:۰۳, ۲۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
^ نه من عضو گروه متالیکا هستم نه متالیکا گوش می دهم...اون چیزی که دربارشون دیدم این بوده...
در ضمن لینک مصاحبه فراموش نشه!Sleepy
۲۳:۵۷, ۲۴/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۰ ۰:۱۷ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #20
آواتار

واقعا من از بی سوادی عده ای از مردم در عجبم شاخ شیطان یا همون horn sign چندین معنی داره و مهمترینش دورکردن bad luck یا همون بد شانسی هستش و اون شمایید که کور و نا بینا هستید چون هیچ گاه اون ها صحبتی درباره ی شیطان پرستی نکردن و شعر am i a satan به خاطر همین انگیست که شما امروز به این گروه میزنید
و در ضمن شعر های اونها پر محتوا و سنگین هستش
و یک سوال کلی ؟؟؟؟
چرا شما سعی دارید همه رو یه جورایی به شیطان پرستی ربط بدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عجیبه والا!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: james ، MARTINI80 ، Nazanin
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]