|
برای باران در مشهد دعا کنید
|
|
۱۹:۰۵, ۱۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم الآن چند وقته که هوا در مشهد به شدت سرد شده،اما چیزی نمی باره. هوا به شدت آلوده است. صبح ها که میرم بیرون خفه میشم...!!! بویژه که ما تقریبا در مرکز شهر ساکنیم و دود ماشین ها غوغا می کنه. سرفه های بنده هم امانم رو بریده. مثل من هم زیاده. سرمای هوا هم باعث شده آلاینده ها پایین بیان و چه می دونم از این وارونگی ها رخ بده. خواهشمندم برای اینکه خداوند و امام رضا(علیه السلام)نظری بر مجاوران بکنند دعا کنید. فی امان الله |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۳۳, ۲۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۲۱:۳۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
پرسیده شد چرا توی اروپا بارون زیاد میاد و اینجا نمیاد
![]() کافیه تعداد ان جی او های اروپا و آمریکا رو با ان جی اوهای ایران مقایسه کنید ![]() من به هر کسی این رو گفتم بهم خندیده اما این روند نزولی بارندگی دلیلش گرم شدن کره ی زمین نیست.کم شدن بارندگی توی اروپا که خیلی تدریجیه بعله،به خاطر همینه اما اینکه چرا اینقدر ما با کمبود باران مواجه ایم...الله اعلم.حالا این رو مقایسه کنید با بیست سال پیش همین کشور. خدا رو به اولیائش قسم بدیم برای باران. مرحوم طبرسی در «احتجاج» نقل میکند: در یکی از سفرهایی که امام سجاد علیهالسلام به طور ناشناس به حج مشرف شده بود اهل مکه در خشکسالی و بی آبی سختی به سر میبردند. جمعی از عابدان و زاهدان مکه به دور خانهی خدا جمع شدند و از برای باران آمدن دعا کردند ولی ابدا اثری نکرد. امام سجاد علیهالسلام به آنان فرمود: «اگر در بین شما یک نفر خدا را دوست میداشت، هر آینه دعایش مستجاب میشد.» جمعی گفتند: «شما دعا کنید.» حضرت علیهالسلام فورا به کنار کعبه آمد و سر به سجده نهاد و فرمود: «سیدی، بحبک لی الا سقیتهم الغیث». «پروردگارا! اگر مرا دوست داری باران رحمتت را بر بندگانت ببار». هنوز آن حضرت سر از سجده برنداشته بود که آسمان ابری شد و مثل دهنهی مشک پر از آب، باران بارید. یکی از عباد به خدمت امام علیهالسلام شتافت و گفت: «از کجا دانستی که خداوند تو را دوست دارد که او را چنین قسم دادی؟!» امام علیهالسلام فرمود: «اگر خداوند مرا دوست نمیداشت هرگز مرا به خانهاش دعوت نمیکرد.» آن مرد عابد از عدهای از مردم که همراه امام علیهالسلام بودند پرسید: «این شخص جلیلالقدر کیست؟» گفتند: «او زینالعابدین، فرزند حسین بن علی است.» |
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله وقتى رحمت الهى (باران ) قطع شود و چشمه ها و قنات ها بخشکد و کمبود آب پدید آید، براى نزول رحمت الهى و آمدن باران ، نماز مى خوانند. نام این نماز، نماز استسقاء یا نماز باران است . این نیز، یک درس توحیدى و توجّه دادن به قدرت و رحمت الهى است ، خداوند مى فرماید: قُل أرأیتُم اِن أصبَح مائُکم غَورا فَمَن یَأتیکم بِماءٍ معین [۱] بگو: اگر آب شما بخشکد، چه کسى براى شما آب گورا مى آورد؟ بى آبى یک منطقه و نیامدن باران ، نشانه قهر خدا و گاهى به سبب گناهانى است که مردم جامعه انجام مى دهند. پس توجّه به خدا و گریه و التماس و توبه و تضرع ، سبب مى شود خداوند عنایت کند و کم آبى را بر طرف سازد. نماز باران براى جلب رحمت خداوند است . علّت نیامدن باران همچنانکه اشاره شد، گاهى بى بارانى ، نتیجه معاصى مردم و نوعى عقوبت و تنبیه الهى است . رسول خدا صلّى اللّه علیه و آله فرموده است : وقتى خداوند بر امّتى غضب کند و عذاب بر آنان نفرستد، نرخ ها گران مى شود و عمرها کوتاه مى گردد، تجّار سود نمى برند و درخت ها میوه نمى دهند و نهرها پر آب نمى شود و باران از مردم قطع مى شود و اشرار بر آنان تسلّط مى یابند.[۲] در حدیث دیگرى ، امام صادق علیه السلام فرموده است : … وَ اِذا جارَالحُکام فىِ القَضاءِ امسِک القَطرُ مِنَ السَّماء[۳] هر گاه زمامداران و حاکمان ، در دادرسى ستم کنند، باران از آسمان قطع مى شود. طبق روایات ، غیر از آنچه یاد شد، شیوع گناه ، کفران نعمت ، منع حقوق ، کم فروشى ، ظلم و حیله ، ترک امر به معروف و نهى از منکر، ندادن زکات و… نیز، گاهى سبب قطع باران مى شود.[۴] در حدیث آمده : حضرت سلیمان ، با اصحاب خود براى نماز باران بیرون مى رفت . در راه ، به مورچه اى برخورد که یکى از پاهایش را به آسمان بلند کرده و مى گوید: خدایا! ما مخلوقات ضعیف تو هستیم و از روزى تو بى نیاز نیستیم ، پس به سبب گناهان بنى آدم ، ما را به هلاکت مرسان . حضرت سلیمان علیه السلام به اصحاب فرمود: برگردید! همانا بخاطر دعاى غیر خودتان سیراب شدید…![۵] پس خیلى هم نباید ناامید بود، خداوند گاهى به خواسته مورچه اى ، رحمت خود را بر بندگان نازل مى کند. حتّى گاهى دعاى کافرى چون فرعون را مى پذیرد و باران و فراوانى آب را عطا مى کند. در حدیث است از قول امام صادق علیه السلام که یاران فرعون از کاهش آب نیل پیش او سخن گفتند و اظهار کردن که این باعث هلاکت ما خواهد شد. فرعون از آنان خواست که آنروز برگردند. شب که شد، به میان رود نیل رفت و دست به سوى آسمان بلند کرد و گفت : خدایا! مى دانى که مى دانم ، که جز تو، کسى توان آب آوردن ندارد، پس به ما آب بده . صبح که شد، رود نیل فوران زد و سرشار از آب شد.[۶] آرى … خداى مهربان ، دعاى بندگان و تضرّع آنان را بى بهره و بدون پاسخ نمى گذارد، فقط باید اقبال و روى آوردنى از صمیم دل و خالصانه از سوى بندگان باشد، تا لطف الهى شامل گردد. به قول سعدى : اى کریمى که از خزانه غیب گبر و ترسا وظیفه خور دارى دوسـتان را کجا کنى محروم تو که با دشـمنان نـظر دارى [7] کیفیّت نماز باران مثل نماز عید، دو رکعت است و رکعت اوّل ، پنج قنوت و رکعت دوّم چهار قنوت دارد و بهتر است که با جماعت خوانده شود. در قنوت ها، هر دعایى مى توان خواند، ولى بهتر است دعایى خوانده شود که در آن ، از خداوند، طلب باران شده باشد و قبل از هر دعا، صلوات بر پیامبر و آلش فرستاده شود. مستحب است که حمد و سوره اش بلند خوانده شود. ——————————————————————————– [۱] . ملک ، آیه ۳۰٫ [۲] . من لایحضر، ج ۱، ص ۵۲۴٫ [۳] . من لایحضر، ج ۱، ص ۵۲۴٫ [۴] . تحریرالوسیله ، ج ۱، ص ۲۴۵، نماز استسقاء. [۵] . من لایحضر، ج ۱، ص ۵۲۴٫ [۶] . همان،ص ۵۲۶٫ [7] . دیباچه گلستان سعدى . |
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم من فکر می کنم بهتره یک عالم ربانی در مشهد نماز باران برگزار کنه. دوستانی که آشنا دارند حتما پیشنهاد بدهند. فی امان الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شاید خداوند منتظر دعای طلب باران ما باشد ... | در جستجوی سختی | 58 | 28,983 |