کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شاید خداوند منتظر دعای طلب باران ما باشد ...
۲۲:۳۲, ۲/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۲ ۱۳:۵۰ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
اطلاعیه شرکت آب و فاضلاب: شهروندان تهراني 20 درصد "صرفه‌جويي" کنند

نقل قول:شرکت آب و فاضلاب استان تهران با هشدار درباره وضع منابع آب تهران از شهروندان استان تهران خواست تا 20 درصد از مصرف روزانه آب را کاهش دهند تا از هر گونه محدوديت توزيع در روزهاي آتي جلوگيري شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، در اطلاعيه اين شرکت آمده است: ميزان بارندگي‌هاي امسال در مقايسه با سال گذشته 32 درصد کاهش داشته است و بر اساس پيش‌بيني‌ها، در طول پاييز امسال ميزان بارندگي‌ها بسيار ناچيز خواهد بود.

همين مسئله موجب کاهش حجم آب مخازن سدهاي اطراف تهران تا 50 درصد در مقايسه با زمان مشابه سال گذشته شده است.
سلام خدمت دوستان

اطلاعیه رسمی شرکت آب و فاضلاب استان تهران کاملاً گویا و واضح هست و احتیاج به توضیح اضافه نداره Sad
نکته جالب خبر اینه که شرکت آب و فاضلاب استان تهران به جای اینکه از مردم بخواهد برای افزایش باران دست به دعا بشوند تاکید کرده که توی مصرف آب صرفه جویی بشه. البته و صد البته صرفه جویی در همه زمان و همه مکان واجب هست اما از این خبر سه (چهار) تا نتیجه می شه گرفت :

1- شرکت آب و فاضلاب استان تهران اصلاً خبر نداره می شه همچین کاری کرد
2- شرکت آب و فاضلاب استان تهران فکر می کنه این دعا ها هیچ تاثیری نداره و خدایی ناکرده زبانم لال امام سجاد (علیه السلام) الکی داشته وقت نلف می کرده
3- شرکت آب و فاضلاب استان تهران فکر می کنه اگه همچین درخواستی از مردم بکنه، همه مسخرش می کنند
4- خونه سوسمار ها !!! Big Grin

بگذریم ...

داشتم توی اینترنت دنبال لینک مناسبی برای دعای طلب باران امام سجاد (علیه السلام) می گشتم (دعای 19 صحیفه سجادیه) که به لینک زیر برخورد کردم.
مطلب کمی قدیمی بود اما فکر کنم الان بیشتر به درد بخوره
شاید خداوند منتظر دعای طلب باران ما باشد ...

عنوان این یکی لینک از همه جالب تر بود اما نشد که بازش کنم. یعنی لینک خراب بود
نماز و دعای طلب باران (استسقاء)، عبادت ترک شده

احتمالاً آدم ها فکر می کنند که ابر و باد و مه و خورشید و فلک همینطوری سر خود تصمیم می گیرند که کی ببارند یا نبارند !!!
یا احتمالاً بعضی از سازمان ها (تابلو هست کدام سازمان رو می کم) فکر می کنند که با بارور کردن ابرها می توانند خودشان رو از رحمت خداوند متعال بی نیاز کنند اما از آنجایی که يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْ ﴿الفتح-۱۰﴾ ابر های بارور شده توسط این سازمان محترم به سرعت از بالای شهر پر از گناه تهران عبور کرده و بارانی هم در کار نبوده ...Big Grin

الله اکبر

بیخود نیست که خداوند در قرآن کریم می فرمایند :

إِنَّ الْإِنسَانَ لِرَبِّهِ لَكَنُودٌ ﴿العادیات-۶﴾
كه انسان در برابر نعمتهاي پروردگارش ناسپاس و بخيل است.

طبق معمول تاپیک رو بردم به حاشیه Big Grin

حرفم رو کوتاه می کنم.
از خواهران و برادران عزیز ( مخصوصاً عزیزان ساکن تهران) تقاضا دارم علاوه بر اینکه این دعا و نماز رو فراموش نکنند حتماً در این زمینه اطلاع رسانی نیز داشته باشند.
اگر هم یک قرار دسته جمعی برای قرائت این دعای شریف برگزار کنیم که دیگه عالی می شود.

این هم دو تا لینک مفید که فکر کنم به درد بخوره

نماز باران

دعای استسقاء (دعای شماره 19 صحیفه سجادیه)

ان شاء الله که ادامه نداشته باشد ...

با تشکر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، ADAM ، آیلار ، Detector ، viana ، SAViOR ، وحید110 ، Agha sayyed ، عبدالرحمن ، Tolou ، sarallah ، mahdy30na ، حسن عزتي ، nafas ، یا ثارالله ، ali0077 ، مجنون الحسین ، عدالت ، mahramaneh ، help me ، Farzaneh ، fatemeh ، fiftynine ، چکاوک92 ، fafa* ، Ali#59 ، حضرت عشق ، 135 ، یاســین ، ( علقمه )
۲۱:۲۶, ۸/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۲ ۱۲:۵۱ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #2
آواتار

ان شاء الله که ادامه نداشته باشد ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، یا ثارالله ، fafa*
۲۱:۴۱, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
باز من بیام یه حرفی بزنم میگن غرب زده هست . ولی میگم . اکثریت شهر های آلمان باید برای میزان آبی که از پشت بام وارد ناودان میشه پول بدن . و برای برف هم همین طور.
2 تا اثر داره : املاک بزرگ بیشتر باید مالیات بدن
و برای اینکه بارون کمتر وارد ناودون بشه . پشت بوم اش رو چمن میکارن که برای محیط زیست خوبه .

ما از خدا میخواهیم بارون بفرسته که چی ؟ ما که قدر نمیدونیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: چکاوک92
۱۷:۱۵, ۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

(۲/آبان/۹۲ ۲۲:۳۲)در جستجوی سختی نوشته است:  شاید خداوند منتظر دعای طلب باران ما باشد ...

ممنونم بابت یادآوری بجای شما...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، عبدالرحمن ، fafa* ، مرتضی اقبالی
۱۸:۴۳, ۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5

(۸/آبان/۹۲ ۲۱:۴۱)skyeygirls نوشته است:  باز من بیام یه حرفی بزنم میگن غرب زده هست . ولی میگم . اکثریت شهر های آلمان باید برای میزان آبی که از پشت بام وارد ناودان میشه پول بدن . و برای برف هم همین طور.
2 تا اثر داره : املاک بزرگ بیشتر باید مالیات بدن
و برای اینکه بارون کمتر وارد ناودون بشه . پشت بوم اش رو چمن میکارن که برای محیط زیست خوبه .

ما از خدا میخواهیم بارون بفرسته که چی ؟ ما که قدر نمیدونیم .
من از طرف دوستان از شما عذر می خوام!
دوستان بجای دعا پاشید برید ناودون بگذارید پشت بومتون!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۸:۵۵, ۹/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۲ ۱۸:۵۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #6

سلام

(۲/آبان/۹۲ ۲۲:۳۲)در جستجوی سختی نوشته است:  نکته جالب خبر اینه که شرکت آب و فاضلاب استان تهران به جای اینکه از مردم بخواهد برای افزایش باران دست به دعا بشوند تاکید کرده که توی مصرف آب صرفه جویی بشه. البته و صد البته صرفه جویی در همه زمان و همه مکان واجب هست اما از این خبر سه (چهار) تا نتیجه می شه گرفت :

1- شرکت آب و فاضلاب استان تهران اصلاً خبر نداره می شه همچین کاری کرد
2- شرکت آب و فاضلاب استان تهران فکر می کنه این دعا ها هیچ تاثیری نداره و خدایی ناکرده زبانم لال امام سجاد (علیه السلام) الکی داشته وقت نلف می کرده
3- شرکت آب و فاضلاب استان تهران فکر می کنه اگه همچین درخواستی از مردم بکنه، همه مسخرش می کنند
اون جمله‌ی قرمز نشون میده که خودتون هم جایگاه توصیه‌ای که انجام شده رو می‌فهمین، پس "اما"ی بعدش و نتیجه‌گیری‌تون جایی نداره.

نعمت با کفران گرفته میشه.
هدر دادن کفران هست.
ما داریم هدر میدیم.
دعام باید باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، mahramaneh ، fafa*
۱۹:۲۴, ۹/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۲ ۱۹:۴۰ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۹/آبان/۹۲ ۱۸:۴۳)110 نوشته است:  من از طرف دوستان از شما عذر می خوام!
دوستان بجای دعا پاشید برید ناودون بگذارید پشت بومتون!

شما درست میخوندید من دارم چی میگم . مسخره نمیکردید .
به محیط زیستمون اهمیت نمیدیم بعد از خدا بارون میخواهید .؟
وفتی سد سازی اینقدر زیاد میشه .
وقتی آب رو از یک حوضه به حوضه دیگه میشه دغدغه
وقتی به منابع آبیمون اهمیت نمیدیم
وفتی برکت خدا رو اهمیت نمیدیم
حالا بریم از خدا بارون بخواهیم

من منظورم این ها بود . شما هم فقط مسخره کن .

نقل قول:نکته جالب خبر اینه که شرکت آب و فاضلاب استان تهران به جای اینکه از مردم بخواهد برای افزایش باران دست به دعا بشوند تاکید کرده که توی مصرف آب صرفه جویی بشه. البته و صد البته صرفه جویی در همه زمان و همه مکان واجب هست اما از این خبر سه (چهار) تا نتیجه می شه گرفت :

خدای من این دیگه شاهکاریه .
دیگه همه میدونیم که تو دینموم به اعتدال و درست مصرف کردن اشاره شده .
شرکت آب و فاضلاب بیاد بگه نماز بارون بخونید ؟
تغییرات اقلیمی , خشک و نیمه خشک بودن ایران , آلودگی های منابع زیر زمینی و سد سازی های بی رویه , گرد و غبار
همه علت ها و معلول های مشکلات آب ایران هست . کاربری اراضی و فقر کشاورزی و عدم درست منابع آبی در کشاورزی.
مرکز بارورسازی ایر های ایران داره کار علمی میکنه . چرا مسخره میکنید . خوبه گالیله تو ایران نبود همون درجا بدون شنیدن اعترافاش میکشتینش.
من نمیدونم به جای تاپیکی در باره الگوی مصرف اسلامی چه تاپیک هایی دیده میشه .
چرا به جاش نمیگید درست مصرف کنید . خدا بارون بفرسته مردم هم بی رویه مصرف کنن .
به جای ماهی دادن ماهیگیری یاد بدیم بد نیستا . خدا هم قهرش میگیره برکتشو داریم حیف و میل می کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa*
۱۹:۵۸, ۹/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۲ ۲۰:۰۷ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #8
آواتار
(۹/آبان/۹۲ ۱۸:۵۵)درست پسند نوشته است:  نعمت با کفران گرفته میشه.
هدر دادن کفران هست.
ما داریم هدر میدیم.
دعام باید باشه.

(۹/آبان/۹۲ ۱۹:۲۴)skyeygirls نوشته است:  خدای من این دیگه شاهکاریه .
دیگه همه میدونیم که تو دینموم به اعتدال و درست مصرف کردن اشاره شده .
شرکت آب و فاضلاب بیاد بگه نماز بارون بخونید ؟
تغییرات اقلیمی , خشک و نیمه خشک بودن ایران , آلودگی های منابع زیر زمینی و سد سازی های بی رویه , گرد و غبار
همه علت ها و معلول های مشکلات آب ایران هست . کاربری اراضی و فقر کشاورزی و عدم درست منابع آبی در کشاورزی.
...
من نمیدونم به جای تاپیکی در باره الگوی مصرف اسلامی چه تاپیک هایی دیده میشه .
چرا به جاش نمیگید درست مصرف کنید . خدا بارون بفرسته مردم هم بی رویه مصرف کنن .
به جای ماهی دادن ماهیگیری یاد بدیم بد نیستا . خدا هم قهرش میگیره برکتشو داریم حیف و میل می کنیم
دوستان دقت نکردید ظاهراًً !!!
بنده در مورد صرفه جویی صحبت نکردم
در مورد کمبود نزولات جوی صحبت می کنم
صرفه جویی و اصلاح الگوی مصرف احتیاج به بحث و تاپیک جداگانه ای دارد.
کمبود نزولات جوی با صرفه حویی برطرف نمی شود!!!
توی این 30 سالی که از خداوند عمر گرفته ام هیچ وقت از طرف سازمان هواشناسی در فصل پاییز این جمله را نشنیده بودم ...

دقت کردید ؟!!

(۹/آبان/۹۲ ۱۹:۲۴)skyeygirls نوشته است:  مرکز بارورسازی ایر های ایران داره کار علمی میکنه . چرا مسخره میکنید . خوبه گالیله تو ایران نبود همون درجا بدون شنیدن اعترافاش میکشتینش.
این قسمت رو دوباره تکرار می کنم با دقت بخوانید
نقل قول:اما از آنجایی که يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْ ﴿الفتح-۱۰﴾ ابر های بارور شده توسط این سازمان محترم به سرعت از بالای شهر پر از گناه تهران عبور کرده و بارانی هم در کار نبوده ...
علت این موضوع شاید این باشد
نقل قول:شاید خداوند منتظر دعای طلب باران ما باشد ...
حتماً شما اعتقاد دارید قدرت و توانایی مرکز بارورسازی ابر های ایران - نعوذ باالله - از قدرت خداوند متعال بیشتر هست!!!
درست حدس زدم ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۲۰:۱۲, ۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
نقل قول:کمبود نزولات جوی با صرفه حویی برطرف نمی شود!!!
توی این 30 سالی که از خداوند عمر گرفته ام هیچ وقت از طرف سازمان هواشناسی در فصل پاییز این جمله را نشنیده بودم ...

دقت کردید ؟!!

کاهش نزولات بارندگی عرض کردم به دلایل مختلفی هست بحث روز امروز Climate Change and water resources
هست . .پاسخ زمین خدا به بندگانش هست که زمین داره گرمتر میشه .
این مساله با یکبار بارندگی حل نمیشه . شما میگید در 30 سال اخیراین اولین باره در پاییز.
با توجه به سرعت گرم شدن زمین در زمستان هم شاهد این مساله خواهیم بود .

۲۰:۳۲, ۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #10

(۹/آبان/۹۲ ۱۹:۵۸)در جستجوی سختی نوشته است:  این قسمت رو دوباره تکرار می کنم با دقت بخوانید
علت این موضوع شاید این باشد
حتماً شما اعتقاد دارید قدرت و توانایی مرکز بارورسازی ابر های ایران - نعوذ باالله - از قدرت خداوند متعال بیشتر هست!!!
با حرفتون مخالفم!

از تو حرکت از خدا برکت!

البته تا جایی خانم SKY... درست می گن!
اول قدر نعمت رو بدونیم بعد دست به دعا برداریم!
هنوز که آب داریم پس صرفه جویی کنیم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، عبدالرحمن ، محمد حسین ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]