|
تا اخرین قطره خون.....
|
|
۱۸:۱۰, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
با توجه به جامعه امروزی و هجمه های فرهنگی وسیاسی اقتصادی.......و اینها که به نوبه خود همه زوایای جامعه ایرانی را تحت تاثیر قرار داده و سعی بر این دارند که جامعه اسلامی ایران را ازاهداف اصیل خود به دور کنند.... . . ایا در مواقع بحرانی از قبیل جنگ..... تا اخرین قطره خون از ارزش های انقلابی و اسلامی دفاع خواهیم کرد؟ |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
در حرف همه کربلایی اند ولی مرد می خواهد
|
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
نمیدونم چرا کم مشارکت کردین
ولی برای من سواله که ایا تا اخرین قطره خون برای ارزشهای انقلابی و اسلامی میجنگیم در سطح یک شعار یا هنوزم امثال انسانهایی چون اوینی باکری همت چمران ها ...................زیاد |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۲۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۲۳:۴۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
در تاپیک دیشبی یک مطلبی گفتم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid237147 خون دادن خیلی مرتبه مهمی در این زمینه است ولی شناخت هم به همان اندازه مهمه اما در مورد اینکه آیا هستند یا نه بله هستند به تعداد زیاد در صحبت های رهبری بارها گفته شده . |
|||
|
|
۱:۳۹, ۲۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
صوت؛ استاد رحیم پور: چگونه برادرم که از تاریکی میترسید ؛ دم از شهادت زد و شهید شد . یک و نیم دقیقه / حتما دانلود کنید |
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۲۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
یه قطعه صوتی از حضرت آقا هست دقیقاً در مورد همین مطلب شماست(تو کامپیوترم نداشتم وگرنه میذاشتم) در آخر این قطعه صوتی آقا میفرمایند:"برخی میگن ما تا آخرین قطره خون رو میدیم اما ما میدونیم به اخرین قطره خون نمیرسه"(قریب به این مضمون) حالا اگر پیدا کردم حتماً براتون میذارم. خودم هم نمیدونم اگر پاش بیفته تا آخرین قطره میدم یا نه؟؟!!پیشنهاد هم برای رفقا و عزیزان اینکه شما هم چشم بسته نگید"ما تا آخرین قطره خون رو میدیم"چون تو فتنه88 ما که میرفتیم تو خیابون ها برای آروم کردن جو و پراکنده کردن جمعیت واقعاً اونجا میفهمیدیم یعنی چی دفاع از انقلاب و نظام چقدر سخت و دشوار هست،فرض کنید ما 250نفر بودیم جلومون 2000هزار نفر آدم با سنگی که تو دستشون هست و مثل چی دارن پرتاب میکنن،لااقل ما اینطوری بودیم که کسی رو الکی نمیگرفتیم(میخوام بگم کسی رو نمیشد الکی بگیریم که سنگ نزنه)اقا منظورم اینکه کار سختی بود]نه میشد کسی رو زد(چون حق الناس میشد)نه میشد ول کرد اومد(چون بحث ولایت و حضرت آقا بود)خلاصه اوضاع بدی بود...خیلی مرد میخواست تو اون اوضاع جلوی خودش رو بگیره و کار خلاف شرع انجام نده اما متاسفانه برخی از بچه های بسیج بودن که نتوستن از این امتحان سربلند بیرون بیان و بی خود و بی جهت مردم رو... تا آخرین قطره خون پای دین و اسلام و انقلاب و حضرت آقا کار سختی هست،ایمانی مثل کوه میخواد. ان شاالله که همه بچه های تالار ایمانی مثل کوه دارند. |
|||
|
|
|
|
|