|
روز دانشجو
|
|
۱۲:۵۰, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
انشاءالله همه مون دانشجو به معنای واقعی بشیم چه دانشگاهی چه غیر دانشگاهی پیروز باشید یا علی/ التماس دعا |
|||
|
|
۱۸:۳۶, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ویژگیهای دانشجوی واقعی و مطلوب از دیدگاه مقام معظم رهبری
1-نخستین ویژگی یک دانشجوی نمونه، خوب درس خواندن و تلاش جهت ارتقای علمی است.از این رو دانشجو باید بکوشد در برنامه ریزی و تنظیمکارهای روزانه، بیشتر وقت و تلاش خود را صرف تحصیل علم و دانش کند. مقام معظم رهبری در این باره میفرماید: «یکی از فرایض حتمی برای این نسل، تقویت بنیه علمی کشور است. اگر علم نداشته باشیم، اقتصادمان، صنعتمان، حتی مدیریت و مسائلاجتماعی مان عقب خواهد ماند. برای مقابله با دشمنان, علم لازم است. اگربخواهید از لحاظ علمی پیش بروید باید جرأت نوآوری داشته باشید، استاد و دانشجو بایداز قید و زنجیر، جزمگری تعریفهای علمی القا شده و دائمی دانستن آنها خلاصشوند... آن وقتی که علم با هدایت، ایمان و عواطف صحیح و معرفت روشن بینانه وآگاهانه همراه شود، معجزههای بزرگی میکند و کشور ما میتواند در انتظار اینمعجزهها بماند». دیدار دانشجویان، دانشگاه صنعتی امیرکبیر 9/2/79 2-دومین ویژگی دانشجوی مطلوب، کسب آمادگی برای ارائه خدمات، مطابق با نیاز اجتماعی و علاقه فردی است؛ یعنی، هدف او از درس و تحصیل خدمتگزاری باشد، نه صرف اندوختن علم. بیتردید امروز هیچ خدمتی بهتر از به کارگیری دانش در مسیر برآوردن نیاز جامعه وپیشرفت اهداف اسلام نیست. اگر دانشجوی مسلمان با تحصیل دقیق و صحیح و کارآمد،بتواند تئوری نو و طرح جدیدی به بازار اندیشه و صحنه خدمات ارائه کند، بزرگترینخدمت را به دین و انسانها کرده است. 3-ویژگی سوم دانشجوی حقیقی، ارتقای سطح معنویت فردی و به دنبال آن, ارتقای کیفی امور معنوی دانشگاه و جامعه است.وی باید در برنامه زندگی معنوی خود نیز باعث پیشرفت گردد و همچون یک الگو عمل کند. لذا برخوردار بودن از صفات عالی اسلامی وانسانی ـ مانند ادب, تقوا, عبادت و بنده خدا بودن، صداقت، پاکی, صفای دل, خیرخواهی , دوراندیشی, حسن تدبیر و در یک کلام نیکی سیرت و... و دعوت دیگران به این سمت (باعمل و حرف) ـ باید از برنامههای دانشجو باشد . مقام معظم رهبری میفرماید: "دانشجو باید از نظر اخلاقی, معنوی و احساسات لطیف انسانی بینظیر باشد ... دانشجو یک روشنفکر تمام عیار مسلمان است، متدین است». دیدار دانشجویان نمونه وممتاز دانشگاهها، 7/9/81 4-هوشیاری , تیزبینی و داشتن قدرت تحلیل سیاسی و قبلاز آن آگاهی صحیح و دقیق از پدیدههای اجتماعی و اتخاذ موضع آگاهانه و صحیح و بجا ومناسب و برخاسته از مبانی اسلامی، از دیگر ویژگیهای دانشجوی مسلمان و از ضروریات زندگی دانشجویی است. جامعه از یک دانشجو انتظار دارد افزون بر تدبیر و تفکر در موردپدیدهها و امور سیاسی به صورت آگاهانه بر روی آنها تأثیر بگذارد و مردم را در اینمواقع هدایت و راهنمایی کند؛ وی باید بر پایه مبانی دینی و اعتقادی خویش و بر اساساطلاعات دقیق و صحیح (نه گفتههای خیابانی و شایعات اتوبوسی) به تحلیل صحیح و مناسباز این پدیدهها بپردازد و در برابر آن برای خود اتخاذ موضع نماید دریک جمعبندی، خصوصیات دانشجوی واقعی و مطلوب را میتوان از دیدگاه مقام معظم رهبریچنین بیان کرد: «به نظر من، جوانان انقلابی دانشگاه ـ چون بحث دانشجو را داریم ـسعی کنند خوب درس بخوانند؛ خوب فکر و معرفتشان را بالا ببرند. سعی کنند در محیطخودشان اثر بگذارند؛ فعال باشند نه منفعل. روی محیط خودشان اثر فکری و روانیبگذارند؛ این شدنی است. یک جوان گاهی اوقات میتواند مجموعة پیرامون خودش را ـکلاس، استاد و دانشگاه را ـ زیر تأثیر شخصیت معنوی خودش قرار بدهد. البته این کاربا سیاسی کاری به دست نمیآید؛ با معنویت به دست میآید؛ با صفا به دست میآید؛ بااستحکام رابطه با خدا به دست میآید . عزیزان من! رابطه با خدا را جدّی بگیرید،شماها جوانید، به آن اهمیت بدهید، با خدا حرف بزنید، از خدا بخواهید، مناجات، نماز،نماز با حال و با توجه برای شما خیلی لازم است؛ مبادا اینها را به حاشیه برانید. «بیانات رهبر معظم انقلاب در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشگاه تهران» منبع:موسسه آموزشی اقبال لاهوری |
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
![]() سلام روز دانشجو رو به همه ی دوستان دانشجو تبریک میگم . حق ماها رو که خوردن تو این دانشگاه ها قدرمون رو نمیدونن ![]() اکثرا ، هر موفقیتی که از سمت دانشگاهها بوده ، از کسب علم و متد خارج از دانشگاههاس . بنابراین تلاش کنیم تا علم و فنّی اضافه و مازاد بر درس دانشگاهی بیاموزیم و تجربه کنیم . موفق باشید انشاءالله یا حسین(علیه السلام) |
|||
|
|
۲۰:۵۶, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام
ضمن تبریک به همه دانشجویان عزیز می خوام یه گلایه کنم به خودم که مثلا دانشجو هستم. از دانشجو بودن برای من فقط مونده نوشتن جزوه و گرفتن نمره. چیزی به اسم بالا رفتن سطح علمی، مباحثه، تحقیق، شور و نشاط، بالندگی، ابداع و ... وجود نداره. البته این وضع و روزگار خیلی از دوستان دانشجوی ماست. شاید اینجا جای گفتن این حرفها نباشه ولی چه کنیم دیگه ... |
|||
|
|
۲۰:۵۹, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
روز گونه ی در حال انقراض دانشجو مبارک ![]() |
|||
|
|
۲۱:۰۷, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
یا الله
ممنون منم تبریک میگم به همنوعان(دانشجویان)عزیز ایشالا موفق باشید ،میان ترمم نداشته باشید مث ما!:دی |
|||
|
|
۰:۵۹, ۱۷/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۱ ۲:۰۱ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من هم روز دانشجو را به تمامی دانشجویان تبریک میگم ان شاءالله تا اخر عمر دانش جو باشیم . [/b] و اقا در سخنرانیشان غیر از وظایفی که در بالا ذکر شد گفتند:دانشجو باید مطالبه عدالت و همچنین ارمانگرا باشد. بسم الله الرحمن الرحیم این هم عکس لیست وظایف دانشجو از دید رهبری ![]() |
|||
|
|
۲۰:۳۸, ۱۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با سلام
روز دانشجو روز عدالت خواهی و استکبار ستیزی به تمامی رهپویان علم و دانش الخصوص به بچه های دانشجو تالار تبریک عرض میکنم فرمایشات رهبری در این خصوص سیاسی بودن یعنی دانشجو از آنچه که در جهان و در کشور خودش می گذرد، آگاه باشید ، بینش داشته باشد.اگر این نشد ممکن است فردی به حد اعلای علم هم برسد،خیلی هم متدین باشد ، اما دشمن او را به قیمت بسیار ارزانی بخرد!او را زیر بالش بگیرد... پس دانشجو بایستی آگاهی و فهم و درک سیاسی داشته باشد ، مباحث سیاسی را بداند،آنچه در جهان می گذرد ، بداند... روز دانشجو، در ایران به ۱۶ ماه آذر اطلاق میشود. این روز، به یاد سه دانشجو (دو هوادار حزب توده ایران و یک هوادار جبهه ملی ایران) که هنگام اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون نایب رئیس جمهور وقت ایالات متحده آمریکا و همچنین از سرگیری روابط ایران با بریتانیا، در تاریخ ۱۶ آذر ۱۳۳۲ (حدود چهار ماه پس از کودتای ۲۸ مرداد همان سال) در دانشگاه تهران کشته شدند، گرامی داشته میشود این سه شهید احمد قند چی.....مهدی شریعت رضوی...........مصطفی بزرگ نیا بودند و این تایپک شامل جملات کوتاه در مورد دانشجویان هم میشه به اونایی که عجله دارن فارغ التحصیل شن یادآوری کنم که عزیزم بیرون که کار نیست ، باور کن خونه هم هیچ خبری نیست ! همون دانشگاه بمون حداقل هر کی پرسید چیکار میکنی بگی دانشجو هستم!! ![]() قابل توجه دانشجویان: امتحان وسیله هستش ، نمره دست استاده
|
|||
|
|
۲۰:۴۱, ۱۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اتفاقا بیرون کار هست من فقط به مدرکش احتیاج دارم
ولی ما پسرا بدبختیم چند ترم بیشتر نمیتونیم بخونیم چون گواهی معافیت موقتمون تموم میشه اجازه ی درس خوندن نمیدن ![]() ولی شما دخترا 100ترم هم میتونید بخونید تبعیض! |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانشجو یعنی .... | آلاله | 9 | 4,319 |
۲۱/آذر/۹۲ ۱۵:۱۰ آخرین ارسال: قلب |
|

![[تصویر: pichak.net-01.gif]](http://pichak.net/blogcod/zibasazi/06/image/pichak.net-01.gif)

![[تصویر: 202.png]](http://farzad101.persiangig.com/image/202.png)

![[تصویر: 53838771683243626757.jpg]](http://upcity.ir/images/53838771683243626757.jpg)