|
سلامتی همه زائرای اربـابــــــــ اربعین1436
|
|
۸:۵۳, ۲۸/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۳ ۱۷:۲۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. ![]() . . همه دارند به سوی حـــرمت می آیند طبق معمول من بی سر و پا جاماندم
ما که قسمت نمی شه بریم ......برای سلامتی همه زائرای اربعین ارباب صلوات می فرستیم .... بنده : 50 تا اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای سلامتی زائرای ارباب
بقیه هم بسم الله... راستی برا رفع بلا از زوار ارباب صدقه فراموش نشه.... سعی کنیم تا اربعین به روز باشه تاپیک.... دلم هوای حرم کرده است،می دانی دلم هوای دو رکعت نمـــــــازِ بالا سر
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۱۰, ۱۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
امسال با گروه ما یه تعداد دانش آموز دهه هشتادی میان! (خدا صبر بده)
برای سلامتیشون صلوات بفرستید دعا کنید سالم بدیم دست پدر مادرشون |
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۱۳/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۳ ۲۳:۰۸ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
بسم الله....
سلام ان شاء الله همه زائران آقا امام حسین سفری پربرکت و بی خطری رو داشته باشند... ان شاء الله 110 صلوات با عجل فرجهم... |
|||
|
|
۱۲:۲۸, ۱۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
راهپیمایان کربلا! به هوش باشید! اگر میانه ی راه، مردی دیدید بلند قامت ، دلربا، با چشمهایی مهربان و نگاهی بس بزرگ، اگر دیدید تمام راه خون می گرید، اگر شیرخواره می بیند، پای تاول زده میبیند، دخترکی دست در دست پدر میبیند و دیگر تاب رفتنش نمیماند... اگر مردی را دیدید که دو برادر میبیند، جوان در پشت سر پدر می بیند، یا زنان چادر به سر میبیند و فریاد گریه اش بلند میشود.... به رسم اعراب با معرفت، آب بر پایش نه، بوسه بر خاک پایش زنید که مطاف ملائک است! اگر دیدید مردی این چنین، تنها و بی همراه ، قدم بر می داشت... شگفتتان نباشد... عمری است که تنهایش گذاشته ایم... متى ترانا ونراك اللهم عجل لوليك الفرج |
|||
|
|
۱۲:۳۰, ۱۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
بسم الله با عرض سلام ان شاء الله 110 صلوات با عجل فرجهم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شاء الله که همه زائرین کربلا زیارت با معرفتی داشته باشند و سلامت برگردند. اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا
|
|||
|
|
۱۲:۳۵, ۱۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۱۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
ممنون که برای سلامتی ما صلوات میفرستید انشاالله دعاگوی همه هستم من هم برای سلامتی بقیه همسفرها صلوات میفرستم اللهم صل علی محمد وآل محمد |
|||
|
|
۱۸:۳۳, ۱۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم. |
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۱۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
اللهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: siEh4jU_535.jpg]](http://media2.afsaran.ir/siEh4jU_535.jpg)