کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک آهنگ زیبا که درباره امام زمان خونده شده!!
۱۵:۳۴, ۱۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1

سلام
دیروز برادرم یک آهنگ از اینترنت دانلود کرده بودند که در براه امام زمان بود
من که خیلی خوشم اومد خیلی آهنگ غمگین و زیبایی هستش
میذارم اینجا تا هر کسی که دلش خواست دانلود کنه
فقط رایگان نیست، برای دانلودش باید یه صلوات برای سلامتی و خشنودی امام زمان بفرستی
دانلود آهنگ امام زمان
خوانندش علیرضا روزگاره
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Irani ، محب الزهرا ، سیماباروتیان ، فاطمه خانم ، emad ، nader008 ، elhamA ، عاشورايي ، montazer ، K-1 ، Sir.Ehsan ، خیبر110 ، حلما ، lpsl ، محیصا ، امیرحسین ، semnani ، hsmoa ، mohammad008 ، saloomeh ، meshkat ، علیرضا110 ، محمدجواد ، N.Mahdavian ، aybaniz ، ali73 ، vahid1878 ، Islam ، mmohsen1970 ، MANAFY ، taleb ، A Shia Muslim ، freewish ، مفقود الاثر ، سرباز ولایت ، Mohammad Trust ، seiied ، حقیر ، یاوران مهدی ، kkmohsen ، بچه شیعه ، سلامت ، من انقلابی ام ، انتخاب ، faraz_223 ، ساقی ، pari74bala ، Sarina ، mofa

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۱۵, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۰/شهریور/۹۰ ۲۳:۰۷)mohammad008 نوشته است:  
(۲۸/مرداد/۹۰ ۱۲:۳۶)امیرحسین نوشته است:  سلام من هم یک آهنگ زیبا از آقای احسان خواجه امیری دارم که فکر کنم برای امام رضا(علیه السلام) خونده خیلی قشنگه من هم حیفم اومد نذارمش.
اسمش هم هست:نامه
[[url=Nameh.mp3 - 3.1 MB]دانلود آهنگ نامه

موفق و پیروزباشید

دوست عزیز این که لینکش خرابه لطفا لینک سالم بذارAngel
ممنون

دوست خوبم من دقیقا این مطلبه شما رو در پست 9# این تاپیک عرض کرده ام.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali73
۲۳:۱۸, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۰/شهریور/۹۰ ۲۳:۱۵)Sms4815 نوشته است:  
(۲۰/شهریور/۹۰ ۲۳:۰۷)mohammad008 نوشته است:  
(۲۸/مرداد/۹۰ ۱۲:۳۶)امیرحسین نوشته است:  سلام من هم یک آهنگ زیبا از آقای احسان خواجه امیری دارم که فکر کنم برای امام رضا(علیه السلام) خونده خیلی قشنگه من هم حیفم اومد نذارمش.
اسمش هم هست:نامه
[[url=Nameh.mp3 - 3.1 MB]دانلود آهنگ نامه

موفق و پیروزباشید

دوست عزیز این که لینکش خرابه لطفا لینک سالم بذارAngel
ممنون

دوست خوبم من دقیقا این مطلبه شما رو در پست 9# این تاپیک عرض کرده ام.

میدونم خوب حالا لینکشو درست کرده این بنده خدا یا نهCool
۲۳:۴۸, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
سلام
برادر sms4815
در مورد موسیقی باید بیشتر تحقیق بشه ، شما هم مدرک مستدلی ارایه ندادی!!!
از مدیران تالار اگر کسی اطلاعات جامعی در مورد حرام بودن یا نبودن موسیقی و احکام آن دارند ،ارایه بدهند شبهات حل بشهHuh
یا علی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، ali73
۰:۱۶, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
سلام به دوستان و دشمنان موسیقی!!!!Big Grin
تا اونجایی که من شنیدم والا بلا موسیقی که غنا توش باشه حرامه یعنی فرد از یاد خدا غافل بشه....
امـــــــــــــــــــــا موسیقی ذاتا به زندگی ما زنجیره ....چه عارفا و علمایی بودن که بدون وضو دست به ساز نیمیزدن
یعنی آنچنان غرق عشق بازی با خداشون میشدن که بعضی اوقات حس عبادت پیدا میکردن مثال میخواین:
-استــــــــــاد قائم مقام فراهانی دوره قاجار توی زدن تار و سه تار لنگه نداشته ...
-بیام جلوتر نزدیک معاصر:استاد ابولحسن صبا استاد سنتور...نابغه ی موسیفی اون دوره
-و از همه مهمتر حافـــــــــــــــــــــظ خودمون:میدونید که لقبی که برا خودش انتخاب کرده ایهام داشته هم به معنی حافظ قرآن هم به معنی حافظ 14 دستگاه موسیقی....استاد چنگ بوده و همیشه از این تبحرش توی غزلهاش کنایه و ایهام میزده
درضمن قاریان قرآن هم باید دستگاهای و گوشه های موسیقی رو حفظ باشن برای قرائت و لحن
و تا یادم نرفته بگم استاد بزرگ مرحوم موذن زاده برای اذان به یادماندنیشون ازدستگاه بیات ترک استفاده کردن

پنجره زیباست اگر بگذارند
چشم مخصوص تماشاست اگر بگذارند
من از اظهار نظر های دلم فهمیدم
عشق هم صاحب فتواست اگر بگذارند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Maysam-1st ، khadem ، lpsl ، fereshteh ، aybaniz ، ali73 ، حوریه سادات
۲۳:۳۸, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
(۲۱/شهریور/۹۰ ۰:۱۶)رمز شب نوشته است:  
تا اونجایی که من شنیدم والا بلا موسیقی که غنا توش باشه حرامه یعنی فرد از یاد خدا غافل بشه....
امـــــــــــــــــــــا موسیقی ذاتا به زندگی ما زنجیره ....چه عارفا و علمایی بودن که بدون وضو دست به ساز نیمیزدن
یعنی آنچنان غرق عشق بازی با خداشون میشدن که بعضی اوقات حس عبادت پیدا میکردن مثال میخواین:
-استــــــــــاد قائم مقام فراهانی دوره قاجار توی زدن تار و سه تار لنگه نداشته ...
-و از همه مهمتر حافـــــــــــــــــــــظ خودمون:میدونید که لقبی که برا خودش انتخاب کرده ایهام داشته هم به معنی حافظ قرآن هم به معنی حافظ 14 دستگاه موسیقی....استاد چنگ بوده و همیشه از این تبحرش توی غزلهاش کنایه و ایهام میزده
درضمن قاریان قرآن هم باید دستگاهای و گوشه های موسیقی رو حفظ باشن برای قرائت و لحن
و تا یادم نرفته بگم استاد بزرگ مرحوم موذن زاده برای اذان به یادماندنیشون ازدستگاه بیات ترک استفاده کردن

پنجره زیباست اگر بگذارند

ببين دليلي نداره چون اينهمه ادم همچين كاريو بلدن يا ميزنن ويا استفاده مي كنن حرفه ائمه زيره سوال بره!هيچ دليلي وجود نداره چون مثلن فلاني مي زد پس نعوذبالله امام رضا ماله خودشون گفتن!!!!!!Angry
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۴۴, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
(۲۱/شهریور/۹۰ ۲۳:۳۸)sarbaz 313 نوشته است:  

پنجره زیباست اگر بگذارند

ببين دليلي نداره چون اينهمه ادم همچين كاريو بلدن يا ميزنن ويا استفاده مي كنن حرفه ائمه زيره سوال بره!هيچ دليلي وجود نداره چون مثلن فلاني مي زد پس نعوذبالله امام رضا ماله خودشون گفتن!!!!!!Angry

خواهر من خواهشا خیلی سطحی با مسئله برخورد نکنید. شما با استناد چند حدیث و ... به کلی قانع شدید که موسیقی حرامه ولی من با چند تن از دوستان مشورت کردم و در نهایت به جوابی واحد رسیدم.
این که موسیقی بنابر اقتضای زمان در برحه ای از زمان حرام بوده است همچنان که شما با استفاده از روایات و احادیث نقل کردید همچون که شطرنج نیز قبلا حرام بود ولی چون از حالت قمار و ... در زمان کنونی در آمده است بازی حلال و سودمندی است.
ولی الان موسیقی حلال است البته نه هر نوع موسیقی آن هم شرایطی دارد که خود شما می توانید با جستجویی ساده از اینترنت آن را بیابید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب ، khadem ، aybaniz ، ali73 ، حوریه سادات
۲۳:۵۲, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
(۲۱/شهریور/۹۰ ۲۳:۴۴)Sms4815 نوشته است:  
(۲۱/شهریور/۹۰ ۲۳:۳۸)sarbaz 313 نوشته است:  

پنجره زیباست اگر بگذارند

خواهر من خواهشا خیلی سطحی با مسئله برخورد نکنید. شما با استناد چند حدیث و ... به کلی قانع شدید که موسیقی حرامه ولی من با چند تن از دوستان مشورت کردم و در نهایت به جوابی واحد رسیدم.
این که موسیقی بنابر اقتضای زمان در برحه ای از زمان حرام بوده است همچنان که شما با استفاده از روایات و احادیث نقل کردید همچون که شطرنج نیز قبلا حرام بود ولی چون از حالت قمار و ... در زمان کنونی در آمده است بازی حلال و سودمندی است.
ولی الان موسیقی حلال است البته نه هر نوع موسیقی آن هم شرایطی دارد که خود شما می توانید با جستجویی ساده از اینترنت آن را بیابید.

من به اندازه يه كافي برام اين موضو اثبات شده!و در اينده اي نه چندان دور جوابي دندان شكن خواهم داد!منتظر باشيد!!!!!!!!Dodgy
۱۸:۴۸, ۲۴/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۰ ۱۵:۳۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #28

بسم الله الرحمن الرحیم .

دوستان عزیز اول به نظرم بهتره به جای اینکه بگیم موسیقی چرا حرامه و چرا حلاله ؟ بگیم موسیقی چیست ؟
موسیقی جزئی از هنرهای هفتگانه است .

1.نقاشی
2.مجسمه سازی
3.شعر
4.موسیقی
5.نویسندگی
6.تئاتر
7.سینما

اگه توی ایات و روایات دقت کرده باشین اسلام با همه ی این هنر ها مشکل داره Blushاما ایا این دلیلی میشه که اینها بد هستند ؟ و یا واقعا اسلام هنر ستیزه ؟
در مورد حرام بودن موسیقی و احادیثی که خواهرمون اورد بنده با ایشون هم نظر هستم موسیقی که امه ی ما اونو حرام تلقی میکردند همون موسیقی بوده که برای مجالس شادی و ... استفاده میشده .
فضای اون روز جامعه رو تصور کنید :

--ایا نوازنده ها و اوازخان ها برای خدا میخوندن؟یا برای اینکه جلب توجه کنن یه پولی گیر بیارن ؟

موسیقی که اون دوره اجرا میشده عین همین موسیقی های عروسی های ماست طوری موسیقی نواخته میشده که مردم به قولی حال کنن بیان به شخص مقابل پول بدن ( باز هم اشاره میکنم به عروسی ها)
خب پی ما باید الان چی کار کنیم ؟ پاسخ قران و مراجع تقلید ما در حال حاضر چیه ؟
همون طور که گفتم موسیقی قبل از اینکه الات لهو و لعب باشه یک هنره و خدای مهربان در قران پاسخ خودشون نسبت به هنر در سوره ی شعرا بیان میکنه: (مهم ترین هنر در دوران اعراب زمان پیامبر شعر بوده )

و شاعران را مردم جاهل و گمراه پیروی کنند * ایا ننگری که انها خود به هر وادی حیرت سرگشته اند * و انها بسیار سخن میگویند و یکی را عمل نمیکنن *

خب با این وضعیت حافظ(رض) و امام خمینی (رحمة الله علیه)و خیلی از علمای دینی ما هم که دفتر شعر دارند ؟ یعنی ما باید قید این افراد رو هم بزنیم ؟ اما قران پاسخی تکان دهنده میده :

مگر ان شاعران که اهل ایمان و نیکوکار بوده و یاد خدا بسیار کردهاند و برای انتقام از هجو و ستمی که در حق انها شده یاری خواستند و انان که ظلم و ستم کردند به زودی خواهند دانست که چه کیفرگاه و دوزخی بازگشت میکنند.

خب پس دیدگاه قران کاملا در مقابل هنر مشخصه برای اینکه شرایط رو با هر هنر دیگه ای وفق بدید به جای شاعران بذارید مثلا موسیقیدان ها یا مثلا سینما گرها یا مثلا نمایش نامه نویس ها (حالا اگر کسی مدعی است که قران فقط منظورش شاعرها بوده و نمیشه چیزه دیگه ای به جاش گذاشت من ازشون سوال میکنم مگه نمیگید قران برنامه ی زندگی ما در تمام اعصاره و ما همه ی نیاز هامون رو بر طرف میکنیم ؟ اگر امروز شعر جاشو به موسیقی و سینما داده پس یعنی این ایه ی قران دیگه رو هوا نازل شده ؟ Huh)
پس ما میتوانیم موسیقی دان و خواننده داشته باشیم ولی به شرطی که :

1.اهل ایمان باشند
2.عمل صالح انجام بدهند
3.اهل یاد خدا باشند
4.در مقابل ظلم بایستند

این چهار ویژگی رو قران برجسته کرده در صفت شاعرانی که شعرشون مورد تائید خداست (حافظ و امام خمینی و ...)
1.حالا دوستان مدعی که میگن گوش دادن موسیقی اشکالی نداره به غیر مجالش عروسی و .... ازشون میپرسم کدوم یکی از این هنرمندان عصر حاضر ویژگی هایی که قران بر تافته رو تو خودشون دارند ؟ اگر ندارند به تعبیر قران این افرادی که از این هنرمندها حمایت میکنند جاهل هستند ( لفظ قرانی به کار میبرم لطفا ناراحت نشید)
2.اما اون دسته که میگن موسیقی به کل حرامه چه موضعی در مقابل این دارید که خود قران به صورت شعر تنزیل یافته و حالت موسیقی داره ؟
3.اون دوستانی که موسیقی بی کلام و کلاسیک گوش میدن و شعر و ضرب اهنگ رو مورد تاکید دارند چه دیدگاهی در مقابل این ایه قران دارن ؟ ایا باخ و بتهوون و ریچارد کلایدرمن این خصوصیات قرانی رو دارند ؟

اما چرا این همه مدت علمای دینی ما با موسیقی مخالف بودن و نمیگفتن اقا برید موسیقی بزنید در راه خدا ؟ من اینجا دوستان رو ارجاع میدم به سخنان ایت الله العظمی جوادی املی رضوان الله تعالی علیه که راجع به محدودیت هایی که علما قائل میشدند به خاطر چی بوده :
يهوديت و مسيحيت در جريان فيلمسازي پيشرفت كردند، اما ما در اسلام به خودمان اجازه نمي‌داديم كه مسائل‌مان به زبان سينما درآيد. اين پرهيز يا به‌خاطر ابتذال سينما بود يا به‌خاطر اين‌كه ما هنرمندي نداشتيم كه بتواند مفاهيم وحي را از مرحله‌ شهود به عقل دربياورد، عقل را به مرحله خيال درآورد، خيال را حسي كند تا بشود سينما. قالب سينما از خيال به حس مي‌آيد. توجه داشته باشيد كه در فرهنگ قرآن به خيالباف مي‌گويند مختال. اما اختيال از باب افتعال است، تخيل از باب تفعل. خداوند، خيالباف و خيال‌ساز را دوست ندارد: «لايحب كل مختال فخور». اما اگر انسان عاقل باشد و آن عقل را به خيال منتقل كند، و از خيال به حس بياورد، اين مايه‌ علمي دارد. اما اگر از خيال نشئت گرفته و به حس تبديل شده، اين مي‌شود مختال. در سينما، فيلم‌ها غالباً مختالانه است. يعني خيال است و بعد به حس تبديل مي‌شود. يك هنرمند سينمايي بايد وحي را خوب بشناسد، آن مشهود را از دالاني صحيح به معقول تبديل كند، بعد معقول را متخيل كند و متخيل را محسوس كند تا قابل عرضه باشد. وگرنه علمي نيست. و اين معنا چون نبوده كسي دركش نكرده است.

ایشون در کلامی ساده فرمودند که : محدودیت ها به خاطر این بود که هنرمندان ما نمیتوانستند در قالب خدایی بحث کنن اما حالا که سطح اگاهی پیشرفت کرده ما نباید عقب بمونیم و هنر خدایی رو به جای هنر ابتذالی به میدان بیاریم (بعد میگن اندیشه ی دینی متحجر ...خدا وکیلی باید قدر مراجع تقلید رو دونست Heart)
پس حالا که مراجع تقلید بعد از انقلاب اسلامی اجازه ی شرعی حضور در هنر رو میدن ما باید به فرمایشات اونها توجه کنیم و وارد هنر اسلامی بشیم .
خب حالا برید بگردید ببینید چند در صد از موسیقی دنیا الان در قالبی که ایت الله جوادی املی فرموندن هست ؟
امار موثق که میگه : شاید در سال 50 تا اهنگ تولید شه Blushکه اونم نصفشو سامی و یوسف و بقیه مسلمانان عرب درست میکنن Blushتوی ایران گاهی اوقات یه کارهایی انجام میشه ولی خیلی کمه و سریع خودشو گم میکنه ...مثلا البوم 8 که واسه امام رضا(علیه السلام) خونده شده درسته مضمونی اسلامی داره ولی فقط اهنگ رضا صادقی توی اون البوم اهنگه اسلامی داره بقیه شون همون گروه تواشیح هستن که روی صداشون اهنگ گذاشتن و میخونن :sراجع به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم هر از چند گاهی یه دو سه تا اهنگ میاد بیرون ولی خیلی سطحی و ضعیفه چون همشون میگن : وایسادیم جمعه بیای Sadخب این اساسا با کل حکمت ظهور مغایرت داره !
اهنگی خونده شده برای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) که اقای بهنام صفوی انو خونده با عنوان " ای جان" بسیار شعر قوی و فوق العاده ای داره و شاید بگم واقعا یه اهنگ اسلامیه ولی باز در حد عشق بازی با مولاست به شعرش توجه کنید :

دلم عمریه که میگیره بهونه
میخواد دل بکنه از این زمونه
تویی فانوس روشن تو شب تار
واسه این دل سرگشته بی یار
دیگه وقتشه بارون بباره
بریزه رو سر شبها ستاره
شبهای انتظار شبهای دلتنگ
که میزنه به شیشه ی دلم سنگ

از لحاظ فضای عارفانه واقعا زیباست در قالبی نوین و جدید با مولا اینطور صحبت کردن واقعا قابل تقدیره !Blushاما مثلا در مورد اهداف مولا ما خیلی کم اهنگ داریم فکر کنم یه اهنگ هست که اسم خواننده اش یادم نیست میگه :

یه مسجد وسط دو تا مثلث اسیره
یه کودک زیره چکمه ی سیاهی میمیره

یا اقای یگانه اهنگی رو خیلی وقت پیش کار کردن به اسم گله ی کرکس ها که شعر فوق العاده ای داره اما از نظر اهنگ و تنظیم اصلا در حدی نیست که بخواد حرف بزنه اگه همون اهنگ رو دوباره بخواد بخونه با موسیقی و تنظیم بهتر مطمئنا یکی از بهترین اهنگ ها در وصف مولا خواهد بود شعرش اینه :

گله ی کرکس ها بازم رسیدن
انگار جنازه ای تازه دیدن
به اسم امنیت یه جای نزدیک
باز نفس یه ملت و بریدن
صلح اونها در حد یه نماده
یعنی یه میلیون لشکر پیاده
هرجا ببینن یکم اختلافه
اصلحه ی غیرتشون قلافه
دو مثلث روی هم میکارن
اسم یه شهر تازه روش میذارن
دو تا مثلث یعنی ترس و زندون
دشمن بچه ها و لب های خندون
میگن کمین کرده توی همین حوالی
قشون کشی کرده و خوش خیالی
خیمه زدن روی دشت زیتون
غنچه ها رو کندن با چنگ و دندون
ای ادمها پاشین که خیلی دیره
مزرعه ی زیتون داره میمیره
دعا کنید مرد غروب جمعه
خاکتونو دوباره پس بگیره

یکمی شعرش اشکال داره اما نزدیک به 95 درصد فوق العادست !
لازم هم نیست همش از فلسطین و امام زمان بخونیم اما خب خواننده ها ی ما بیشتر روی این قضیه تمرکز کردن که میشه با اگاه کردنشون سطح کار رو گسترده تر کرد در زمینه ی موسیقی رپ که هر کی میخواد خرابش کنه میگه : اینها همشون شیطان پرستن Smile
انصافا موسیقی امام زمانی توی رپ هم هست مثلا همون کاری که یاس واسه کار خونده به اسم درکم کن یا راجع به دخترای خیابونی به اسم پیاده میشم ...این اهنگ ها بدون تعارف امام زمانی هستن چون دارن راجع به ظلم توی جامعه صحبت میکنن یا اون اهنگ معروف ش که میگه : سی دی رو بشکن !!!
متاسفانه توی مملکت ایران واسه اینکه بگن اسلام دینه خوبیه و با موسیقی زیاد مشکل نداره هم به 6*8 مجوز میدن هم به چرندیات پاپ و ... . تاکید میکنم 99 درصد موسیقی تولید شده در داخل کشور هیچ فرقی با اهنگ های خارج از کشور نداره !!!
این تفکر التقاتیست و به تعبیر امام راحل : التقاتی فکر کردن خیانتی بزرگ به اسلام و مسلمین است .
مولفه های هنر اسلامی هم از منظر قران و هم از منظر مراجع تقلید کاملا تبیین شده و میشه به سمت موسیقی اسلامی رفت و سینمای اسلامی !!!
متاسفانه چون چیزی کمتر از 0/0001 موسیقی های دنیا دارای مولفه های اسلامی هستند پس گوش دادن به موسیقی حرام است ولی میتوان با معیارهای اسلامی موسیقی ساخت

والسلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، محمود ، dr.sa ، Mitsonary ، rastin ، أین المنتظر ، رمز شب ، حلما ، محمدجواد ، Maysam-1st ، lpsl ، fereydun ، N.Mahdavian ، moj ، aybaniz ، حسن عزتي ، ali73 ، mahdyshr
۲۰:۴۲, ۲۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #29

زیبا بود!!!!!!!!!!از شما ممنون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
۱۴:۱۹, ۲۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #30
آواتار
حالا اینو گوش بدین و با آهنگ دوستمون مقایسه کنیدبا کدومش بیشتر وصل میشی ؟

ای گنج پنهان هستی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali73 ، peimane ، بیداری12
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]