|
یک آهنگ زیبا که درباره امام زمان خونده شده!!
|
|
۱۵:۳۴, ۱۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
دیروز برادرم یک آهنگ از اینترنت دانلود کرده بودند که در براه امام زمان بود من که خیلی خوشم اومد خیلی آهنگ غمگین و زیبایی هستش میذارم اینجا تا هر کسی که دلش خواست دانلود کنه فقط رایگان نیست، برای دانلودش باید یه صلوات برای سلامتی و خشنودی امام زمان بفرستی دانلود آهنگ امام زمان خوانندش علیرضا روزگاره |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۷, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۲:۳۴)sarbaz 313 نوشته است: دارم دانلود مي كنم!!! مگه آهنگ گوش دادن چه عیبی داره خواهر من ؟؟؟؟؟؟ واقعا افراط و تفریط در هیچ چیزی جایز نیست . آهنگ حرام . مبتذل درسته شنیدنش جایز نیست ولی ... دارای احکامیه خواهر من خواهشا یکم در این زمینه تحقیق نمایید . من حدود یه ماه در مورد موسیقی تحقیق کردم و به نتایجه جالبی رسیدم. یا علی |
|||
|
|
۱۷:۵۸, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
یک آهنگی هم بود شاهین نجفی خونده بود درباره ی امام زمان البته فک کنم با مزمون برعکس....
اون رم بزارین آدم باید حرف خیر و شر بشنوه بعد احسنش رو انتخاب کنه .... |
|||
|
|
۱۹:۵۹, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
یه آهنگی هم هست که یکی از کردزبانان کشورمون خوانده اگه گوش کنین واقعا جذبش می شین |
|||
|
|
۲۱:۳۳, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۲:۳۷)Sms4815 نوشته است:(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۲:۳۴)sarbaz 313 نوشته است: دارم دانلود مي كنم!!! برادر من هنوز كه گوش نكردم ارور مي ده! ولي كلهم عرض كردم موسيقي كه با الت دسته انسان اجراشه حرامه!حالا شما هرچي مي خواي بگي بگو حالا هرچي مضمونشم خوب باشه !موسيقي حرامه! ![]() و مي تونم به اندازه يه كافي براتون حديث و روايت از پيامبر و خاندان بزرگوارشون براتو بيارم كه كلهم موسيقي الت دسه انسان حرامه و تاكييد مي كنم من هنوز موسيقي گوش ندادم!!!!!!!! |
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۰ ۲۱:۳۳)sarbaz 313 نوشته است:(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۲:۳۷)Sms4815 نوشته است:(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۲:۳۴)sarbaz 313 نوشته است: دارم دانلود مي كنم!!! کی گفته اینارو خواهر من ؟؟؟ خدا رو شکر که زن ها نمی تونند مرجع تقلید بشوند. من که دلیل قانع کننده ای نشنیدم از شما . منتظر حدیث و روایت هایتان هستم. ![]() موفق باشید و خدایی |
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
آقای sms4815 توصیه میکنم سخنرانی استاد راعفی پور رو درباره ی موسیقی رو گوش کنین , اونوقت نظرتون راجع به موسیقی 180 درجه تغییر میکنه.
|
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۰ ۲۱:۴۲)Sms4815 نوشته است:(۲۰/شهریور/۹۰ ۲۱:۳۳)sarbaz 313 نوشته است:(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۲:۳۷)Sms4815 نوشته است: مگه آهنگ گوش دادن چه عیبی داره خواهر من ؟؟؟؟؟؟ اميدوارم قانع بشيد بضيا از كتب اربعس بضيا از مصحف شريف: 1.امام رضا (علیه السلام):گوش فرا دادن و شنیدن صدای تارها و آلات موسیقی از گناهان کبیره است. منبع :وسائل الشیعه کتاب تجارت باب 100 2.امام صادق (علیه السلام):هشام گوید از امام صادق(علیه السلام)درباره تفسیر آیه 31سوره حج سوال کردم که خدا می فرماید : (فاجتنبوا الرجس من الاوثان واجتنبوا قول الزور) (اجتناب کنیدپلیدی را که بت پرستی است و دوری کنید از قول باطل) حضرت فرمودند :منظور ازپلیدی شطرنج است و منظور از قول زور (موسیقی و آوازه خوانی) میباشد. منبع : تفسیر قمی جلد 2صفحه 84 3.امام صادق (علیه السلام):شخصی به امام صادق (علیه السلام)عرض کرد فدایت شوم دیروز فلانی پیش من آمد ودستم را گرفت و به خانه اش برد ودر منزل وی گروهی بودند که در نی و دایره می نواختند و شخصی هم آواز می خواند و من تا شب در آنجا بودم پس امام (علیه السلام)فرمودند:وای برتو نترسیدی که در آن حال عذاب خدا بر تو فرود آید همانا آن مجلسی که تو در آن بودی مجلسی است که خدای متعال به اهل آن نمی نگرد زیرا نوای موسیقی و آوازه خوان پلید ترین آفریده های خدا می باشد منبع:مستدرک الوسائل کتاب تجارت باب 78 4.مولا علی (علیه السلام):روزی امیرالمومنین (علیه السلام)شنیدند که مردی طنبور می نوازد .آن حضرت او را از این کار بازداشته و نهی فرمودند .پس طنبور او را گرفته و شکستند .سپس چند درهم به آن مرد دادند و فرمودند :برخیز و با این پولی که به تو دادم به حمام برو و غسل توبه کن .زیرا پولی که از این راه بدست آوردی حرام و در نتیجه غسل هایی هم که می کردی باطل بود.سپس فرمود آیا می دانی طنبور در هنگامی که نواخته می شود چه می گوید ؟آن مرد گفت شما به آن داناتر هستید .امام علی (علیه السلام)فرمودند :طنبور در آن حال می گوید :ای صاحب من به زودی پشیمان می شوی .ای نوازنده من بزودی در آتش دوزخ خواهی رفت .و این گونه به نفرین او ادامه می دهد تا نواختنش پایان یابد. منبع :مستدرک کتاب تجارت باب 79 5.حضرت رضا (علیه السلام):از امام (علیه السلام)درباره کسب شخص آوازه خوان سوال شد.حضرت فرمودند : پول این شخص مانند پول سگ حرام است. منبع :وسائل الشیعه جلد12صفحه 88 6.حضرت صادق (علیه السلام):درباره خرید و فروش آلات موسیقی فرمودند:صفتی که هیچ جهت حلالی در آن نباشد و جز شر و فساد چیزی در آن مترتب نباشد مانند آلات موسیقی و شطرنج و صلیب سازی و یا نوشابه های مست کننده و هرچیزی که از این قبیل باشد پس یاد دادن و یاد گرفتن و خرید و فروش و اجرت دادن به کسی در رابطه با آن و یا اجرت گرفتن در رابطه مثلا حمل وسائل آن و کلا جمیع تصرفات در آنها حرام است . منبع : تحف العقول صفحه 335 7.... بازم بگم؟؟؟ |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
در دیدگاه اسلام موسیقی که مناسب با مجالس لهو و لعب و عیش و عشرت باشد یا سبب تهییج شهوات و احساسات گردد، حرام است و باید از گوش دادن به آن خودداری کرد. خب این آهنگی که ما داریم دانلود می کنیم نه مناسب با مجالس لهو و لعب و عیشه نه سبب تهییج شهوت میشه . فکر نکنم کسی با شنیدن موسیقی در مورد امام زمان ...
این احادیث و ... که آوردین همشون در مورد مجالس عیش و ... کمی بیشتر تحقیق کنید خواهشا. با کمی تفحص در اینترنت نباید حرفی بر شما حجت شود خواهر من |
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۰ ۲۲:۵۰)Sms4815 نوشته است: در دیدگاه اسلام موسیقی که مناسب با مجالس لهو و لعب و عیش و عشرت باشد یا سبب تهییج شهوات و احساسات گردد، حرام است و باید از گوش دادن به آن خودداری کرد. خب این آهنگی که ما داریم دانلود می کنیم نه مناسب با مجالس لهو و لعب و عیشه نه سبب تهییج شهوت میشه . فکر نکنم کسی با شنیدن موسیقی در مورد امام زمان ... قضيه اون فی*ل*ترس!!بهتون پيشنهاد مي كنم كتاب موسيقي از نگاه ديگر جناب مومني بخونيد و همينطور سخنراني در مورد موسيقي استاد رائفي گوش بديد تو بضي از جاهاهم دكتر عباسي تو اوج ناراحتيشون درمورد موسيقي صحبت كردن!بدش من تو گوگل سرچ كردم بخاطر اين بود كه بيكار نبودم بخاطر شما بشينم بنويسم والاااااا!!!! ولي من بدونه پشوانه صحبت نمي كنم |
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۰ ۱۲:۳۶)امیرحسین نوشته است: سلام من هم یک آهنگ زیبا از آقای احسان خواجه امیری دارم که فکر کنم برای امام رضا(علیه السلام) خونده خیلی قشنگه من هم حیفم اومد نذارمش. دوست عزیز این که لینکش خرابه لطفا لینک سالم بذار ![]() ممنون |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ویدئو بسیار زیبا از آهنگ (این شهر) با صدای سبحان پیروی | SHAYAN1200 | 0 | 1,616 |
۱۲/خرداد/۹۴ ۱۷:۲۲ آخرین ارسال: SHAYAN1200 |
|
| مدح بسیار زیبا در وصف امام علی (علیه السلام) | hasht | 0 | 1,339 |
۲۱/فروردین/۹۴ ۱۲:۳۴ آخرین ارسال: hasht |
|
| شور روضه ایی جدایی حضرت زینب و امام حسین....(بسیار زیبا و مت | hasht | 0 | 1,399 |
۷/بهمن/۹۳ ۲۱:۴۰ آخرین ارسال: hasht |
|
| دو دکلمه زیبا در مورد امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) | keyvan-rostamy | 2 | 3,016 |
۳/دی/۹۲ ۳:۲۵ آخرین ارسال: keyvan-rostamy |
|
| آهنگ احسان خواجه امیری درباره امام هادی | فدايي ولايت | 1 | 3,156 |
۳/خرداد/۹۱ ۰:۲۲ آخرین ارسال: pcyord |
|