|
پشنهادهای شما برای جشن تولد تالار ...
|
|
۱۴:۰۴, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . سلام. همونطور که میدونید سوم آبان روز تولد تالار هست. لطف کنید پیشنهادهاتون رو برای این روز در این تاپیک قرار بدید. بگید کدام تاپیک ها و کارها که سالهای پیش داشتیم رو شما دوست داشتید و و کدام رو دوست نداشتید (دلیل هم بگید). اگه پیشنهاد جدید دارید هم بگید... . ان شاء الله با پیشنهاد های شما بتونیم مراسم تولد مجازی بهتری برگزار کنیم. . به آرشیو سالهای قبل هم سری بزنید: http://forum.bidari-andishe.ir/forum-70.html . . ان شاء الله این تاپیک تا پایان هفته باز خواهد بود. . |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۲, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
من میگم چون این تالار،تالار مهدوی هست پس یک ساعت خاصی بزاریم همه همون موقع برای ظهور آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) دعا کنیم،توی یک رنج زمانی که دوستان هم وقت داشته باشن، اینجوری امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم در شادی خودمون شریک کردیم
|
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۲۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۲۳:۰۸ توسط Patriot.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
یه پیشنهاد ...
میتونید یه سرور تیم اسپیک Team Speak بگیرید و از اون برای مباحثه و قراعت قران و و مخصوصا ادعیه ازش استفاده کنید... فکر کنم پیشنهاد بسیار خوبی باشه هزینه بسیار کمی هم فکر کنم داشته باشه شما که هاست دارین فکر کنم هزینه ای تداره کاربران هم با یه میکروفون و ترجیحا استفاده از هدفون ( به جای اسپیکر ) میتونند راحت با هم صحبت کنند ![]() |
|||
|
|
۲:۰۰, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
همین الان اوضاع از دست مدیرا در رفته وای بحال اون روزی که بخوان تیم اسپسک هم راه بندازن!
به قول اون آگهی بازرگانی: نه بابا نمی شه!! |
|||
|
|
۶:۱۶, ۲۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۲ ۶:۲۲ توسط Patriot.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۲۵/مهر/۹۲ ۲:۰۰)110 نوشته است: همین الان اوضاع از دست مدیرا در رفته وای بحال اون روزی که بخوان تیم اسپسک هم راه بندازن! مگه چه کاری میخواد انجام بشه که حالا نیاز به کنترل و از دست در نرفتن داشته باشه مباحثه و گفتگو نه برای قراعت قرآن و خوندن دعا که میشه ازش استفاده کرد ... چت روم نیست که هرکی دلش خواست بیاد به اعضا ممبر میدین یه ناظر پاره پاره وقت هم زیاده براش فرض کن بخوان دعای توسل بخونن چقدر خوبه دسته جمعی باشه ... یا تو ماه رمضان هم خیلی خوب میشه ازش استفاده کرد... سرورهای مذهبی تو تیم اسپیک هست... گفتم تالار یدونه خودش داشته باشه برای اعضای خودش خیلی خوب میشه |
|||
|
|
۹:۰۹, ۲۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۲ ۹:۴۲ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
مهم ترین آرزویی که برای تالار دارم بازگشت موثر دوستانی مثل آقا مصطفی پارادایس ، zarati313 ، Messenger و mahdi59 , مسافر و خانم سالومه ، فاطمه خانم و بقیه دوستان که استاد اخلاق و فروتنی برای من بودند هست.
البته میدونم که محقق نمیشه ، چون مطلعم هر کدوم یه چیزی رو از دست دادن یا یک چیزی رو بدست آوردن که موقعیتشون رو تغییر داده. از همینجا براشون بهترین و پربارترین روزها رو خواستارم. یاد باد آن روزگاران .... از دوستانی که هنوز در کنارم هستند و مایه امیدواری و دلگرمی بنده متشکرم و از دوستان جدیدی که اضافه شدند خوشحالم. ولی تالار ما پویایی گذشته رو نداره. |
|||
|
|
۲:۰۶, ۲۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
من ی پیشنهاد دارم در حد لالیگا ....................
مدیر کل بیاد ی آیدی ب اسم پسرش (محمدعلی) باز کنه .... بعد برای محمد علی اعضا پیام و اعتبار و .... بزارن به مناسبت تولد تالار ..... بعدها ک بزرگ شد اولین کسی باشه ک از اولین سال تولد عضو تالار بوده اینقدر خوبههههههههههههههههههههه ========================================= راستی چت هم بزارین برا تالار خیلی انجمن ها دارن! |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تقاضای ویژه برای دعا برای پدر یکی از قدیمیهای تالار!!!!! | علی 110 | 38 | 15,533 |
۲۲/مهر/۹۳ ۲۳:۲۴ آخرین ارسال: mahpare |
|
| درخواست بیت ناب برای سرصفحه تالار بمناسبت تولد حضرت عباس (علیه السلام) | mohamad | 34 | 15,669 |
۱۰/خرداد/۹۳ ۹:۵۲ آخرین ارسال: mohamad |
|