کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آسمانی ترین پیوند،ویژه نامه ازدواج حضرت علی(علیه السلام)و فاطمه(سلام الله علیها)
۱۷:۱۶, ۱۴/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۲ ۱۷:۲۵ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 1_GetResizedImage_aspx_1-300x205.jpg]

دیدم که به عرش شور و شوقی بر پاست
برپا گر این بزم شعف ذات خداست
گفتم به خرد چه اتفاق افتاده
گفتا که عروسی علی و زهرا است
سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه مبارک باد

[تصویر: 1_0112.gif]

[تصویر: 1_ezdevaj_png__17_.png]

[تصویر: 71527225183289120338.gif]

جشن فرشتگان

آخرین پیامبر نور، زلال‏ترین عصاره وحی را
در پیوند دخترش با آسمانی‏ترین مرد، می‏ریزد
و با آرامشی که اولین محصول این تلاقی عظیم است،
به خدا لبخند می‏زند.
[تصویر: 23382306852378513749.gif][تصویر: 23382306852378513749.gif]
فرشتگان، بال در بال هم،
زیباترین سرور خاک را جشن می‏گیرند
و بزرگ‏ترین شادمانی زمین را پای می‏کوبند.
ای اهل عالم! آیا در تقویم خاک،
روزی گسترده ‏تر از روز پیوند دو دریا دیده‏اید؟!

[تصویر: 23382306852378513749.gif][تصویر: 23382306852378513749.gif]
دو دریا، دو بی‏کران؛ دو شفافیت محض!
دو نور لایتناهی!... اهالی دیار معرفت!
دریابید این خجسته ‏ترین ثانیه‏ های رحمت و برکت را!
دریابید و دریابیم این تموّج فضایل در جاری زمان را!

[/b]

[تصویر: 71527225183289120338.gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb ، ترنم ، Bahar ، حسن عزتي ، عبدالرحمن ، مصباح ، Farzaneh ، Night_World ، مجتبی110 ، mahdy30na ، شیدا ، meshkat ، أین المنتظر ، آیلار ، عبدالرحیم ، مجید املشی ، aboutorab ، AFG Shia ، SAViOR ، عبداللهی ، rastin ، آلاله ، Asma ، boghz ، parisan ، یاوران مهدی ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine ، منادی حق ، ali.khm ، آفتاب ، نورالسادات ، sarallah ، m.hossein ، sabrina ، نرگس مهدوی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۵۹, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
به نام خدا

ضمن تبریک این روز فرخنده فقط میتونم بگم ای کاش جوانان ما هم در هنگام ازدواج، رفتار این بزرگان را سرلوحه زندگی و ازدواج خود قرار میدادند و سادگی را از آنها یاد میگرفتند اما متاسفانه خیلی از ما حتی آموزه های دینی را هم به نفع خودمان تغییر شکل میدهیم مانند همین مهریه های کلان و مسخره مانند سکه به اندازه قله اورست و نمیدونم بال مگس و طلا به وزن عروس و سکه به تعداد سالهای زندگی عروس و از این کارهایی که فقط تازه به دوران رسیده ها و افرادی که از هیچ به ناگهان به همه چیز رسیده اند انجام میدهند. بعد اینها نام خود را هم گذاشته اند مسلمان ولی از مسلمانی فقط قسمتهایی که به نفعشان میباشد را میگیرند و هر جا قوانین اسلامی بر وفق مرادشان نباشد آن قوانین را اجرا نمیکنند.

میخواستم بگم امیدوارم این وضع بهتر بشه ولی هرچه میگذره اوضاع به جای بهتر شدن بدتر میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Bahar ، mahdy30na ، boghz ، Night_World ، آیلار ، منادی حق ، نورالسادات
۱۲:۳۹, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام
[b]سالروز ازدواج

یگانه امیرالمومنین علی بن ابیطالب (علیه السلام) و سیده زنان عالمین بنت الرسول زهرای بتول (سلام الله علیها)

مبارک باد.

[/b]

[b]الهم صل علی محمدوآل محمدو عجل فرجهم والعن اعدائهم.

[/b]

الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَةِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّةِ المعصومین عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
[تصویر: 89392968012158769137.jpg]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، علمدار133 ، حسن عزتي ، یاوران مهدی ، عبدالرحمن ، Bahar ، شهیدطیبه واعظی ، آلاله ، SAViOR ، منادی حق ، ali.khm ، نورالسادات
۱۳:۰۶, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #13

شرح ماجراي ازدواج علي(علیه السلام) و فاطمه(سلام الله علیها) از زبان امام رضا(علیه السلام)
حضرت رضا(علیه السلام) فرمود: پدرم از پدرش جعفر بن محمّد و آن حضرت از پدر خود از جدّ بزرگوار خويش(علیه السلام) نقل فرمود که:
حضرت على(علیه السلام) فرمود: تصميم به ازدواج گرفتم، ولى جرأت نمى‌کردم، اين‌ مطلب را به حضرت رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) عرض کنم و مدتى اين موضوع شب و روز در فکرم بود تا اينکه روزى بر حضرت رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وارد شدم و آن حضرت‌ فرمودند: اى علي!
عرض کردم: بفرماييد اى رسول خدا!
فرمود: آيا ميل و رغبتى به ازدواج دارى؟
عرض کردم: رسول خدا خود داناتر است -و گمان بردم ‌حضرت يکى از زنان قريش را به عقد من درآورند- و من از اينکه فرصت ازدواج‌ با فاطمه را از دست دهم، نگران بودم و متوجّه نشدم که چه شد که حضرت مرا صدا زدند و در خانه ام‌سلمه به خدمتشان رسيدم.
وقتى به من نگاه کردند، چهره‌شان درخشيد، تبسّمى فرموده به گونه‌اى که سفيدى دندان‌هايشان را که ‌مى‌درخشيد ديدم، حضرت به من فرمودند: اى على! مژده! چرا که خداوند مسأله ازدواج تو را که فکر مرا مشغول کرده بود، خود به عهده گرفت.
گفتم: قضيه چيست يا رسول اللّٰه!؟
حضرت فرمودند: جبرئيل با سنبل و قرنفل بهشتى‌ نزد من آمد و آن‌ها را به من داد، من آن دو را گرفتم و بوييدم و گفتم: اى جبرئيل! اين سنبل و قرنفل را به چه مناسبت آورده‌اى؟
او گفت: خداوند تبارک و تعالى‌ ملائکه ساکن بهشت و نيز ساير ساکنين آن را امر فرموده که تمام بهشت‌ها را با تمام درخت‌ها و رودخانه‌ها و ميوه‌ها و قصرهايش آذين بندند و به بادهاى‌ بهشتى دستور داده تا با بوى انواع عطر بوزند و حورالعين را به خواندن‌ سوره‌هاى «طه»، «طس»، «شورى» و سوره‌هايى که با «طسم» شروع‌ مى‌شود امر فرمود و به يک منادى دستور داد که چنين جار بزند:
اى ملائکه من و اى ساکنين بهشت من! شاهد باشيد که فاطمه دختر محمّد را به عقد على بن ابى‌طالب در آوردم و به اين کار راضى و خشنودم، اين دو از يک ديگرند.
سپس ‌خداوند تبارک و تعالى به ملکى از ملائکه بهشت به نام راحيل - که در بلاغت‌ هيچ يک از ملائکه به پاى او نمى‌رسند- امر فرمود که خطبه بخواند، او نيز خطبه‌اى خواند که اهل آسمان و زمين چنين خطبه‌اى نياورده بودند، سپس به ‌يک منادى دستور داد تا چنين جار بزند:
اى ملائکه من و اى ساکنين بهشت من! به على بن ابى‌طالب حبيب محمّد و فاطمه دختر محمّد تبريک بگوييد، چه‌ اينکه من براى آنان خير و برکت قرار دادم.
راحيل گفت: برکت تو بر آن دو بيشتر از آنچه ما در بهشت و منزلت براى آنان مشاهده کرديم نيست؟
خداوند فرمود: اى ‌راحيل! از جمله برکت من بر آن دو اين است که آنان را بر محبّت خودم، با هم‌ همراه مى‌کنم و حجّت خود بر مردم قرارشان مى‌دهم و قسم به عزّت و جلالم ‌که از آن دو، نسل و فرزندانى به وجود خواهم آورد که در زمين گنجينه‌داران و معادن حکمت خود قرارشان خواهم داد، بعد از پيامبران، آنان را حجّت بر مردم قرار مى‌دهم.
پس مژده بده اى علىّ! که من نيز، همچون خداى رحمان، دخترم فاطمه را به ازدواج تو درآوردم و آنچه را که خداوند براى او پسنديد، من نيز پسنديدم.
حال دست همسر خود را بگير که تو از من نسبت به او سزاوارترى، جبرئيل ‌به من خبر داد که بهشت و اهل آن، مشتاق شما دو نفرند و اگر خداوند تبارک ‌و تعالى نمى‌خواست از نسل شما حجّتى بر خلق برگزيند، خواسته بهشت و اهل بهشت را در مورد شما دو نفر اجابت مى‌فرمود، پس تو چه خوب برادر و چه خوب داماد و چه خوب همدمى هستى و رضايت خدا براى تو کافى است و از رضايت هر کس ديگر بهتر است.
حضرت على(علیه السلام) گفت: «رَبِّ أَوْزِعْنِي‌أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ اَلَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَ‌»؛ پروردگارا! مرا بر آن دار که شکر نعمتى که‌ به من دادى، به جاى آرم، حضرت رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نيز آمين گفتند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، علمدار133 ، boghz ، حسن عزتي ، یاوران مهدی ، sagheb ، عبدالرحمن ، Bahar ، شهیدطیبه واعظی ، منادی حق ، نورالسادات
۱۶:۲۰, ۱۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۲ ۱۷:۰۹ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۵/مهر/۹۲ ۲:۳۰)asal.m نوشته است:  

عشق علی علیه السلام

او در منزل نبود. دانستند که در نخلستان مشغول آبیاری است. به آنجا روانه شدند و حضرت را مشغول کار دیدند. یکی از آنان پیشنهاد خواستگاری را مطرح کرد. چشمان علی علیه السلام پر از اشک شد و فرمود: «احساساتم را به هیجان آوردی و آرزوی دیرینه ام را بیدار کردی. به خدا سوگند فاطمه مورد خواست و رغبت من است، ولی چه کنم که دستم خالی است».

جان ناچیز من فدای مولا..........چه عشق و حیایی داشتند....
حالا خیلی از این جوونای امروزی بودن احتمالا داشتن یه گوشه هندزفری تو گوششون یگانه و خراطها و غیره گوش میکردن Big Grin
کار و بار تعطیـــــــــــل !
شایدم کارای بدتره دیگه!!!!
با اینکه عشقشونم به اندازه عشق مولا نیست ..........
واقعا خط به خط زندگی مولا پر از درسه.........
و کل ماجرای ازدواجشون ...........
منم تبریک میگم !!!! [تصویر: congratualtions.gif]
پ ن : راستی شما هم احساس میکنید از اقوامو طرفای دامادین یا فقط من این احساسو دارم ؟؟Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فیروزه ، Asma ، یاوران مهدی ، sagheb ، عبدالرحمن ، Bahar ، آیلار ، علمدار133 ، شهیدطیبه واعظی
۱۷:۱۳, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
[تصویر: 0110.jpg]
عاقد: خدا
شاهد: رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
دفتر: لوح محفوظ
مکان: عرش
عروس: کوثر
داماد: حیدر

سالروز ازدواج
آسمانیــــــــشان مبارک و
چه زیباست به میمنت این پیوند آسمانی
هیچ طلاقی امروز ثبت نمیشود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Asma ، Bahar ، آیلار ، علمدار133 ، boghz ، شهیدطیبه واعظی ، آلاله ، SAViOR ، منادی حق ، محب الزهرا ، نورالسادات
۲۰:۴۹, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
شرمنده اسپمه
(۱۵/مهر/۹۲ ۱۶:۲۰)boghz نوشته است:  پ ن : راستی شما هم احساس میکنید از اقوامو طرفای دامادین یا فقط من این احساسو دارم ؟؟Big Grin
من که از دیدن این تاپیک جوری خوشحال شدم انگار همین الان عروسیهSmile
طرف داماد Heartو عروسHeart نداره هر طرف باشی طرف حق ِWink
(۱۵/مهر/۹۲ ۱۷:۱۳)یاوران مهدی نوشته است:  
هیچ طلاقی امروز ثبت نمیشود
Rose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، boghz ، Bahar ، عبدالرحمن ، نورالسادات
۲۱:۰۱, ۱۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۲ ۲۱:۱۷ توسط boghz.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۵/مهر/۹۲ ۲۰:۴۹)هامون نوشته است:  شرمنده اسپمه
من که از دیدن این تاپیک جوری خوشحال شدم انگار همین الان عروسیهSmile
طرف داماد Heartو عروسHeart نداره هر طرف باشی طرف حق ِWink
Rose

اونکه بعلـــــــــــــــه
آخه نه که بین اون همــــــــــــــــــــــــــه آدم مولای ما لیاقت دختر عزیزه پیامبرو داشتن اصن یه حس خاصی داره ....Wink
خدا را شکر مولایم علی علیه السلام شد !Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، Bahar ، عبدالرحمن ، علمدار133 ، نورالسادات
۲۲:۱۰, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
تا که پرسیدم زمنطق عشق چیست
در جوابم این چنین گفت و گریست
لیــلی و مجنــون همه افسانه اند
عشق تفسیری ز زهــرا و علیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، عبدالرحمن ، علمدار133 ، منادی حق ، مکیال ، Asma ، آفتاب ، نورالسادات
۲۲:۱۷, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #19

روشن‏ترین تلاقی آیینه و آب،

در آوازهای روشن شهر زمزمه می‏شود و دو بهار، توأمان،

در فصلی گم شده در تاریخ،

از راه می‏رسند و باهم پیوند می‏خورند.

[تصویر: bb948d5b2147.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، عبدالرحمن ، پرنیان ، علمدار133 ، منادی حق ، Bahar ، Asma ، حسن عزتي ، Mohammad Trust ، آفتاب
۰:۱۷, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #20
آواتار
عجب شبی ! همه جا ریسه بسته جبرائیل
عجب شبی ! همه ی کهکشان چراغانی است
ولیمه می دهد امشب پیمبر رحمت
چقدر سفره ی این بزم پهن و طولانی است !
Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نورالسادات
ارسال پاسخ  به روز آوری