کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فرزند پسر ماه رمضان
۲۲:۲۸, ۱۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت دوستان عزیز.

اول عذرخواهی میکنم که کمی دیر خبر میدم.

اما از اونجاییکه خبری که می خوام بدم بی ارتباط با حضرت معصومه سلام الله علیها نیست مناسب دیدم امشب این خبر رو بدم تا دوستان رو در شادی خودمون سهیم کنم.

ما به لطف خداوند در روز یکشنبه 30 تیر یعنی دوازدهم ماه مبارک رمضان صاحب فرزندی شدیم با جنسیت پسر که طبق توافق قبلی نامش رو "محمد علی" گذاشتیم تا همیشه یادش بمونه باید کارهاش رو به کمک چه کسانی پیش ببره. "... یا محمد یا علی، یا علی یا محد، اکفیانی فانکما کافیان وانصرانی فانکما ناصران...." و بدونه که پدران واقعی خودش چه کسانی هستند که پیامبر فرمود: انا و علی ابوا هذه الامه...

به دلیل مشغله های اوایل کار و کارهای روز هفتم و مراقبت های 40 روز اول تا الان نشد که بنویسم و کمتر هم در تالار حضور داشتم اما امشب ....

از خداوند فقط می خوام "رب هب لنا من ازواجنا و ذریاتنا قره اعین و اجعلنا للمتقین اماما" که به ما یاد دادن اینطور از خداوند بخواهیم. شما هم دعا کنین چنین شود. دعا کنین پسر من قلبش پر از محبت خداوند و اهل بیت علیهم السلام و دوستداران اونها بشه و دلش لبریز از کینه دشمنان خداوند و اهل بیت بشه...

از اونجاییکه می دونم دوستان دوست دارن عکس نوزادها رو ببینن و از اونجاییکه خداوند همه نوزادان رو با نمک و شیرین خلق میکنه تا مهرشون به دل والدین بیافته، چند تا عکس از محمد علی عزیز قرار میدم. شما هم دعای خیر یادتون نره:

محمد علی در روز دوم، سوم:

[تصویر: IMG_5218_small.jpg]

روزهای 5، 6:

[تصویر: IMG_5222_small.jpg]

محمد علی تقریبا در یک ماهگی:

[تصویر: IMG_5329_small.jpg]

و اما ارتباطش با حضرت معصومه سلام الله علیها هم این بود که پارسال زمانیکه به زیارت حضرت رفتیم همون روزها خانم بنده باردار بوده بدون اینکه خودمون بدونیم. بعدها وقتی فهمیدیم که نزدیک محرم بود. خیلی دوست داشتم بدونم این هدیه از طرف امام حسین علیه السلام رسیده یا کس دیگری؟ تا اینکه یکی از آشنایان که رویای صادقه زیاد می بینه خواب دیده بود که من و همسرم به زیارت حضرت معصومه میریم چون ایشون ما رو حاجت روا کرده و اینطور فهمیدیم که این هدیه از عنایات حضرت معصومه سلام الله علیها به ما بوده. ان شاءالله هر چه زودتر وضعیت بچه طوری بشه که بتونیم برای تشکر و قدردانی به زیارتشون بریم...

خداوند ان شاءالله روزی همه زوج های جوان کنه.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، Farzaneh ، fatemeh ، غفران غ ، آلاله ، Night_World ، aboutorab ، منادی حق ، عبدالرحمن ، دل خسته ، شیدا ، حفیظ ، AFG Shia ، شاهد ، ترنم ، Tolou ، عبدالرحیم ، مجتبی110 ، لبخند خدا ، mahpare ، مسعود.پاکرو ، میلاد.م ، moflehoon ، boghz ، UNNAMED ، arnh ، yektasepas ، یاســین ، حسن عزتي ، آفتاب ، اولولالباب ، faateme-313 ، علمدار133 ، M03TAFA ، مجید املشی ، ســــــاقی ، أین المنتظر ، soshiant ، Hadith ، meshkat ، راحیل ، وحید110 ، ذره بین ، m.hossein ، mohamad

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۰۵, ۱۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
جاااااااااانم HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
ماشااللهHeartHeartHeartHeartHeartHeart

ایشالا یه شیعه غیور و قهرمان بشه این محمدعلی آقای بامزه و خوشمل ♥HeartHeartHeartHeartHeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، شیدا ، عبدالرحمن ، بیداری اندیشه ، boghz ، ترنم ، آلاله ، آفتاب ، Farzaneh
۲۰:۱۰, ۱۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام
تبریک خدمت شما ان شاالله دامادبشه
زیربیرق آقا اباالفضل(علیه السلام)دررکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)بمونه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، شیدا ، عبدالرحمن ، بیداری اندیشه ، boghz ، حسن عزتي ، ترنم ، آلاله ، Farzaneh ، آفتاب
۱۳:۳۳, ۱۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار
به نام خدا

عرض سلام و تبریک ویژه دارم خدمت جناب آقای بیداری اندیشه و خانواده محترمشون

ان شا الله ک قدوم آقا محمد علی براتون پر خیر برکت بوده باشه و زیر سایه پدر و مادرش و در خانواده امام زمانی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رشد کرده و تربیت بشه.

هدیه بنده به آقا محمد علی گل

قرائت آیت الکرسی

تسبیح حضرت مادر (سلام الله علیها)

صلوات

سه مرتبه سوره اخلاص (به نیت ختم قرآن)

یا علی (علیه السلام) مدداست.

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرمیسک ، ترنم ، faateme-313 ، شیدا ، آلاله ، علمدار133 ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، آفتاب
۱۳:۵۵, ۱۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #24
آواتار
عرض سلام و ادب و احترام خدمت آقاي بيداري انديشه گرامي و همسر محترمشون.[تصویر: happy.png][تصویر: heart.png][تصویر: heart.png]

منم به نوبه خودم تولد پسرتونو تبريك ميگم.ايشالا يكي بشه مثل پدرش(ي فرد مفيد)Smile

ايشالا هزار سال زير سايه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)و خونواده محترمش زندگي سالمي داشته باشه و عاقبت بخير بشه.Heart

خييييييييييييييييييلي نازه.خدا حفظش كنه.Heart

HeartHeartHeartهديه من به محمد علي عزيزم صدتا صلوات به نيت سلامتيش.HeartHeartHeart

التماس دعا

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، faateme-313 ، آلاله ، علمدار133 ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، آفتاب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا