کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رونان دیوید پارک؟؟؟!!؟
۱۲:۳۹, ۱۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1

سلام ه همه دوستان
آقا یه مدته دارم به کلیپ های یه پسر 14 15 ساله به اسم رونان پارک گوش می دم که نفر دوم مسابقه استعداد یابی شده و بعد از اون با شرکت سونی موزیک یه قرار داد گسترده امضا کرد.
صداش خوبه. راستش من علامت خاصی ازش ندیدم و مثل جاستین ولگرد نیست. داشتم فکر می کردم ببنیم می شه علیه جاستین علمش کرد؟
در همین حد هم که طرفداری جاستین از این شخصیت دست کشن و مرحله مرحله یبیاد پایین فک کنم پیشرفت خیلی خوی باشه.
دوستان اگه نظری در این مورد دارن و یا این شخصیت رو می شناسن یا راه حلی سراغ دارن بفرمایند.
اینم یه لینک از یکی از کلیپ هاست:
http://www.aparat.com/v/XvKgM
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۴۷, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #11

(۱۲/شهریور/۹۲ ۰:۳۰)دل خسته نوشته است:  سونی که از اسمش پیدا است ، مال سنی ها است Big Grin
[تصویر: 9k=]

یعنی فقط جونم نماد یابی؟!؟!؟!؟!!!!
جدا از شوخی اگه تحیلی خاص یا نطری دارید بفرمایید دوستان دارن یه سایتی برای هواداری از ایشون راه اندازی می کنند می خوایم ببینیم این کار درسته یا نه؟
۶:۳۹, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام
اما خوب یک نکته ای
من پیشنهاد می دم ، کسی رو بزرگ نکنید ، که اگر روزی بزرگ شد ، و مخالف ایدئولوژی شما فعالیت کرد ، نتونید دیگه بکشیدش پایین.
اون دنیا یقه تون گیر میشه یک وقت ها!
امثال این آقا (نشد ویدئوش رو ببینم ببینم موسیقی حرام داره یا نه و ... ) ، دین و مذهب درستی که ندارند ، بالاخره آدم هستند -دیگه ، آدم هم بدون مذهب الهی و دین اسلام آسیب پذیره (با دینش هم آسیب پذیره اما خیلی کمتر) ، فردا اگر کارش بگیره ، ممکنه به خاطر رسیدن به مادیات هر کاری ازش سر بزنه. و مطمئنا اگر به شهرتی برسی کمپانی های یهودی دنبالش می افتند.
پس فکر می کنم به تخریب جاستین بیبر و همون ترول سازی و جوک سازی و ... در موردش بپردازیم بهتره (شیوه ای که انگلیس بر علیه اعتقادات ما به کار می بره).
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غربت تشیع ، Reza2035 ، مجتبی110 ، علمدار133
۱۰:۲۷, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #13

(۱۲/شهریور/۹۲ ۶:۳۹)دل خسته نوشته است:  سلام
اما خوب یک نکته ای
من پیشنهاد می دم ، کسی رو بزرگ نکنید ، که اگر روزی بزرگ شد ، و مخالف ایدئولوژی شما فعالیت کرد ، نتونید دیگه بکشیدش پایین.
اون دنیا یقه تون گیر میشه یک وقت ها!
امثال این آقا (نشد ویدئوش رو ببینم ببینم موسیقی حرام داره یا نه و ... ) ، دین و مذهب درستی که ندارند ، بالاخره آدم هستند -دیگه ، آدم هم بدون مذهب الهی و دین اسلام آسیب پذیره (با دینش هم آسیب پذیره اما خیلی کمتر) ، فردا اگر کارش بگیره ، ممکنه به خاطر رسیدن به مادیات هر کاری ازش سر بزنه. و مطمئنا اگر به شهرتی برسی کمپانی های یهودی دنبالش می افتند.
پس فکر می کنم به تخریب جاستین بیبر و همون ترول سازی و جوک سازی و ... در موردش بپردازیم بهتره (شیوه ای که انگلیس بر علیه اعتقادات ما به کار می بره).

سلام
ممنون از توضیحتون
اما تا زمانی که ما نتونیم یه جایگزین برای بیبر بین نسل جوان و طرفداراش پیدا و معرفی کنیم هیچوقت کار هایی نظیر ترول سازی و جوک پردازی و تخریب شخصیت در بین طرفداران متعصب وی به نتیجه نخواهد رسید. همانطور که که کار های انگلیس در ایران بین افراد متعصب به نتیجه نرسید.
شما وقتی یه خروس قندی رو از بچه می گیری باید به جاش یه آبنات دیگه بدی دستش. نمی شه خروس قندی رو گرفت بعد گفت خب حالا هوا بخور.
من هم نگفتم این شخصیت قراره به عنوان یه الگو دائم معرفی بشه اما می تونه گزینه ی مناسبی برای کم کردن محبوبیت فعلی اش در ایرلن باشه. من در مورد اش فک نمی کنم چنین اتفاقی بیافته. چون پدرش طی یه مصاحبه ای اعلام کرده بود که حتی با رفتنش به مسابقه استعداد یابی هم مخالف بوده.
و بر فرض اتفاق افتادن این موضوع(نماد گرایی) اون موقع ما یه مرحله پایین تر می یایم و یه شخصیت دیگه رو معرفی می کنیم تا الی....
ولی در حالت عادی اگه ما اون شخصیتی رو که قراره آخه از همه معرفی کنیم همین اول معرفی کنیم مطمنا مورد پذیرش قشر جوان قرار نخواهد گرفت. لیکن این شخصیت باید پتانسیل رقابت با جاستین را داشته باشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Reza2035
۱۰:۵۰, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام
موضوع خیلی پیچیده است و ورود بهش خیلی هولناک و تامل برانگیز
به نظر من اول با نماینده مرجعتون (البته نه نماینده ظاهری مرجع که اکثرا سواد کافی ندارند ، برید به نماینده های سرچشمه مثل نماینده قم مراجعه کنید یا زنگ بزنید) ، صحبت کنید ، بپرسید ببینید آیا رواج موسیقی با این شکل و سیاق باعث افتادن به گناه نمی شه؟ و آیا صحیح هست برای جلوگیری از یک اشتباه دست به اشتباه کوچک تر زد؟
البته راه های دیگه ای هم هست ، اما به این سادگی ها نیست ،مثل جا انداختن برخی خواننده های مذهبی.
یک دوستی داشتم که هدفون به گوشش بود و موسیقی گوش می کرد ، بعد یک مدت گفت از وقتی صدای آل یاسین یا دعای عهد استاد فرهمند رو گوش می دم دیگه دنبال موسیقی نمی رم ، یعنی این قدر روش تاثیر گذاشته بود.
من خودم شب عید فطر واقعا تحت تاثیر صدای ایشون قرار گرفتم.
البته نمی گم حتما جواب می ده و بهترین راهه ، اما خوب این هم یک راهه که میشه بهش فکر کرد.
من همیشه برای خودم سوال بوده که میشه برای جدا کردن یکی از کار حرام به سمت کار حرام سبک تر یا کار مکروه سوقش داد؟
شما به جواب رسیدید به من هم بگید ممنون می شم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan ، Reza2035
۱۰:۵۹, ۱۲/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۲ ۱۳:۱۳ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #15

(۱۲/شهریور/۹۲ ۱۰:۵۰)دل خسته نوشته است:  سلام
موضوع خیلی پیچیده است و ورود بهش خیلی هولناک و تامل برانگیز
به نظر من اول با نماینده مرجعتون (البته نه نماینده ظاهری مرجع که اکثرا سواد کافی ندارند ، برید به نماینده های سرچشمه مثل نماینده قم مراجعه کنید یا زنگ بزنید) ، صحبت کنید ، بپرسید ببینید آیا رواج موسیقی با این شکل و سیاق باعث افتادن به گناه نمی شه؟ و آیا صحیح هست برای جلوگیری از یک اشتباه دست به اشتباه کوچک تر زد؟
البته راه های دیگه ای هم هست ، اما به این سادگی ها نیست ،مثل جا انداختن برخی خواننده های مذهبی.
یک دوستی داشتم که هدفون به گوشش بود و موسیقی گوش می کرد ، بعد یک مدت گفت از وقتی صدای آل یاسین یا دعای عهد استاد فرهمند رو گوش می دم دیگه دنبال موسیقی نمی رم ، یعنی این قدر روش تاثیر گذاشته بود.
من خودم شب عید فطر واقعا تحت تاثیر صدای ایشون قرار گرفتم.
البته نمی گم حتما جواب می ده و بهترین راهه ، اما خوب این هم یک راهه که میشه بهش فکر کرد.
من همیشه برای خودم سوال بوده که میشه برای جدا کردن یکی از کار حرام به سمت کار حرام سبک تر یا کار مکروه سوقش داد؟
شما به جواب رسیدید به من هم بگید ممنون می شم.

سلام
درسته من هم نگفتم به این راحتی ها می شه این کار رو انجام داد.
ولی بین بد و بدتر باید بد رو انجام داد درسته؟
تا به خوبش هم برسیم.
به نظر شما کسی که مثلا چند سال به آهنگ های بیبر پوش کرده من می تونم بیام بهش دعای آل یاسین معرفی کنم؟
باید یه چیزی به همون قدرتمندی باشه و همون پتتانسیل رو داشته باشه اما به اندازه ی اون خطر ناک نباشه.
من از طریق مراجع پیگیری می کنم شما هم لطفا اگه به نتیجه ای رسیدید ما ور هم در جریان بگذارید.

موفق باشید

سلام
خب دوستان من با دفتر مراجع زیر صحبت کردم.
آیت الله خامنه ای
آیت الله وحید خراسانی
آیت الله صافی گلپایگانی
آیت الله مکارم شیرازی
سوال این بود: ما می تونیم کسی رو برای اینکه از انجام گناه بزرگتر باز داریم به سمت کاری سوق بدیم که در آینده ممکنه گناه بشه؟ یا این کار در حال حاضر مکروه یا گناه کوچیکتر باشه؟
دفتر آیت الله خامنه ای: اگر تنها بدین طریق می توان او را از انجام گناه باز داشت اشکالی ندارد
دفتر آیت الله وحید خراسانی: اگر راه بهتری وجود ندارد اشکالی ندارد
دفتر آیت الله صافی گلپایگانی: بهتر است در صورت امکان از راه دیگری استفاده شود.
دقتر آیت الله مکارم شیرازی: برای مکروهات و گناهان کوچک ایرادی ندارد.( منظورشون این بوده که از گناه بزرگ تر به سمت اینها بره.)
خب این نظر دفاتر مراحع بود. و نکته ی دیگه دوستان ایشون که آهنگش الان گناه نیست حرام هم نیست
شاید در آینده حرام بشه که احتمالش ضعیفه من فکر می کنم بتونیم استفاده کنیم حالا بازم اگه دوستان نظری دارند بفرمایند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Reza2035 ، مجتبی110
۱۴:۰۹, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۱/شهریور/۹۲ ۲۲:۱۰)ehsanagiyan نوشته است:  خوبی شما؟
من دارم گل لگد می کنم الان آیا...؟

برو آقا اینجوریه که منم الان اینجوری کنم شدم ماسون!!!!
بابا رحم کنید
اینهمه می گیم نماد شناسی افراطی نکنید به خرجون نمی ره که نمی ره.
.

خب عزیز من جاستین هم از همین حرکات شروع کرد
۱۴:۵۶, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #17

(۱۲/شهریور/۹۲ ۱۴:۰۹)سرباز منتظر نوشته است:  خب عزیز من جاستین هم از همین حرکات شروع کرد

نه. من فک نمی کنم
اولا این شخص رو شما الان شناختی این فرد بیشتر از یه سال و نیمه داره فعالیت می کنه و توش تغیری ایجاد نشده
قبلا هم گفتم که این شخصیت مثل اون نیست حتی مثال هم زدم
که پدرش حتی با شرکت توی مسابقه استعداد یابی هم مخالف بود.
ولی جاستین انصافا ولگرد بود فک کردی شما جاستین رو از کچجا اورده بودن؟
از کنارز خیابون داشته می خونده
۱۶:۲۱, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
دیدی گفتم بلاخره به یه چیزش گیر میدن؟!!!!!!!!!....بیخیال دوست عزیز...کلا موسیقی حرامه راحت.....ای امان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan
۱۷:۲۲, ۱۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #19

بله متاسفانه ما اینجا خیلی از دوستامون توی افراط به سر می برند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110
۱۸:۱۰, ۱۳/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۲ ۱۸:۱۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #20

(۱۱/شهریور/۹۲ ۱۲:۳۹)ehsanagiyan نوشته است:  سلام ه همه دوستان
آقا یه مدته دارم به کلیپ های یه پسر 14 15 ساله به اسم رونان پارک گوش می دم که نفر دوم مسابقه استعداد یابی شده و بعد از اون با شرکت سونی موزیک یه قرار داد گسترده امضا کرد.
صداش خوبه. راستش من علامت خاصی ازش ندیدم و مثل جاستین ولگرد نیست. داشتم فکر می کردم ببنیم می شه علیه جاستین علمش کرد؟
در همین حد هم که طرفداری جاستین از این شخصیت دست کشن و مرحله مرحله یبیاد پایین فک کنم پیشرفت خیلی خوی باشه.
دوستان اگه نظری در این مورد دارن و یا این شخصیت رو می شناسن یا راه حلی سراغ دارن بفرمایند.
اینم یه لینک از یکی از کلیپ هاست:
http://www.aparat.com/v/XvKgM
سلام
اگه نکته ی مثبنی ازش می شه پیدا کرد، این کار رو بکنید! وگرنه لزومی نداره در مقابل جاستین ولگرد یکی مثل اون رو علم کنیم!
اگر نکته ی مثبتی شما درش دیدید به ماهم بگید ما هم بدونیم!

(۱۳/شهریور/۹۲ ۱۶:۲۱)admiral نوشته است:  دیدی گفتم بلاخره به یه چیزش گیر میدن؟!!!!!!!!!....بیخیال دوست عزیز...کلا موسیقی حرامه راحت.....ای امان
به یک .... میگن موسیقی حرامه ؟ میگه آره!

می گن ویولون حرامه؟ می گه آره
میگه سنتور هم حرامه؟ می گه آره
می گه ارگ چی؟ می گه آره حرامه...

می گه پس سرود ملی جمهوری اسلامی رو با چی بنوازیم؟ (سانسور شده)

بی نمک هم خودتی [تصویر: emo62.gif]!!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا