|
این تلویزیون هم شورشو در آورده ...
|
|
۱۸:۳۵, ۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۲ ۱:۲۲ توسط peymantr.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چند وقته دیکه تلویزیون شورشو درآورده ...
تو برنامه هفت ترانه که از شبکه شما پخش میشه آهنگ مهدی مقدم( از سمت چپ دومی ) خواننده ای که تاچند وقت پیش زیر زمینی بود و در شبکه های اونور آبی کلیپاش پخش میشد وکنسرتای خفن برگزار میکرد پخش شد , تازه این به کنار آهنگهای ترکی که پخش میکنه واقعا خیلی خفنه , یه آهنگ شمالی هم پخش شد که وسطش یه زن با صدای خیلی واضح می خوند ... ![]() تازه شبکه پنج که خیلی اوضاعش بد تره چند وقت پیش در برنامه ساعت 25 از مهدی یراحییه گزارش گرفته بودند( که زنده هم نبود ) که تو اون مجری از او پرسید شبها موقع خوابید چه آهنگی گوش میدی او هم راست راست تو چشمای مجری نگاه کرد و گفت ام کلثوم گوش میدم ... فکر کنم چند وقت دیکه باید منتظر آهنگای جنیفر لوپز و سلنا و جاستین بیبر باشیم .... واقعآ خجالت داره
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۳۸, ۱۱/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۲ ۱۱:۴۶ توسط medad.sefid.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۰/شهریور/۹۲ ۱۶:۲۹)help me نوشته است: هه اقلیت و اکثریت رو چطور تعیین میکنید ؟؟!!! یه سر بزنید توی سایتا و به تعداد پیامکایی که به برنامه هایی مثل سمت خدا ، ایینه خانه و امثالهم میزنن ببینید چقدر مخاطب دارن! مشکل شما چیه ؟ پخش کردن اهنگهای انچنانی و برنامه های مضخرف شاد بصورت 25! ساعته در صدا و سیما ما ؟!!!! پخش نکردن برنامه های صحبت روحانی و ... حتما فیلمای دفاع مقدس هم دیگه نباید پخش بشن اخه مال 30 و چند سال پیشه جنگ تموم شده !!! اخه مردم افسرده میشن ! (۱۰/شهریور/۹۲ ۱۵:۳۸)110 نوشته است: یک سوال از دوستانی که از صدا و سیما انتقاد دارند می پرسم: ببینم کسی می تونه جواب من رو بده (۱۰/شهریور/۹۲ ۱۵:۴۹)ehsanagiyan نوشته است: آهان دمت گرم همین رو می خواستم بشنوم تلویزیون رسانه ملی هستش یعنی صرفا مال حکومت نیس و همه کسایی که استفاده می کنیم به نوعی مسوولیم در قبالش در حد توانمون و ملی یعنی باید برای همه مخاطبای این مملکت و حتی خارج ، برنامه مفید داشته باشه ( نه اینکه برای هر سلیقه ای مخاطب داشته باشه. ) اما سوال من از اول این بود که بنظر شما این رسانه چقدر تونسته نقش خودشو تو این جنگ نرم جهانی تو این گیر و دار آخر الزمان ، با این داعیه شیعه بودن از راس و اون آرمان های نظام در حالی که قوی ترین سلاح رسانه س...... ( جز اینکه با بهانه : "ما از ابزار های جذب محدود تری بهره می بریم" جا بزنه ) چقد تونسته نقش خودشو ایفا کنه؟؟؟ چه کرده واقعا ؟؟ یه چیز کاملا بی ربط هم بگم! قیافه آدمای این عکس شبیه فتوشاپه :-p از نویسنده تاپیکم خبری نیس! :-s |
|||
|
|
۱۱:۴۷, ۱۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۰/شهریور/۹۲ ۲۳:۳۹)110 نوشته است: واقعا من نمی دونم شما می خواید یک بحث داشته باشید که به یک نتیجه ای برسیم یا اینکه مثل هواداری استقلال و پرسپولیس کری بخونید که کی بیشتره! شاه برگشته ؟ ![]() اقا ما به معین هم راضی هستیم ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۱۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
نقل قول:واااااااااااااااااااااااااای دیدین این سریالای جدید شبکه تهران و مث آب خوردن دروغای حرفه ای می گن به خونواده همه چیزم خووووووووووووووووووب پیش میره... اینا جز بد آموزی با چاشنی لودگی و بی ارزش کردن ارزشا چی کار میکننننننننن؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اونم از ستایش که شده مدل آرایشی و نیاز جوونا رو به الگوی بزک مرتفع کرده ![]() اونم از مادرانه که نتیجه اخلاقیش این شد که آدما اگه قرار باشه به راه بیاد چاره ای جز از دست دادن حافظه نیس بقیه رم که نگیم بهتره تمومی هم نداره خودتو نم بهتر میدونین چه خبراس... کمتر حرص بخورم
|
|||
|
|
۱۲:۱۶, ۱۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
نقل قول: اولا این موضوع که افراد زیادی می رن عید فطر و راهپیمایی و نماز جمعه چه ارتباطی با این مساله داره!چه جالب یعنی کسانی پیدا میشن که مسلمون نیستن ولی نماز عیدفطر هم میخونن ![]() بحث اینجاست که اسلام و قرآن رو قبول دارن حتی خیلی ها که هرجوووووور کاری میکنن ولی خودشون اسلام رو قبول دارن و از اینجور آدم ها خیلیییییییی زیاد دیدم. منم میگم وقتی میگیم دین رسمی ما اسلامه باید صدا و سیما و همه چیز در چهارچوب اسلام باشه و این به این معنی نیست که همیشه برنامه های مذهبی پخش کنن. خودشون مسئله اسلام رو قبول دارن ولی مشکل اینجاست که چهارچوب اونا با چهارچوب اسلام فرق کرده یعنی اسلامشون با اسلامی که هست فرق داره مگرنه یک کشور اسلامی هیچوقت این همه مشکل براش پیش نمیاد. نقل قول:ثالثا اگر قرار باشه ایمان و تربیت فرزندانمون با آهنگ یک فردی که با آرش عکس گرفته اونهم تو شبکه ی بی مخاطب "شما" از بین بره پس همون بهتر که از بین بره! این ایمان به باد هوا بستست!دوست عزیز مشکل ما فقط آهنگ نیست، اصلا آهنگ خیلی موضوع پیش پا افتاده ایه. ببینید صدا و سیما خیلی خیلی روی تربیت فرزندمون تاثیر داره و یک جورایی داره واسه خودش اسلامی رو تبلیغ میکنه که خیلی جاهاش با اصل دین اسلام تناقض داره حالا جدا از اینکه تاثیر منفی روی بچه داره، فرد فکر میکنه صدا و سیما دیگه همه چیزش درسته و به همه ی دستورات اسلام عمل میکنه. اصلا بحث فقط صدا و سیما نیست خیلی ها فکر میکنن که کشور ایران تمام دستورات اسلامی رو عمل میکنه ولی غافل از اینکه ایران خیلی خیلی عقبه. بعد این باعث میشه که اکثر جوون های غیر مذهبی بگن ببین این وضعیت اسلامه! و مشکلات رو به پای اسلام ببینن! و اون هایی هم که اسلام رو قبول دارن وقتی 4 تا بچه مذهبی که واقعا به اسلام عمل میکنن رو میبینن میگن این ها افراطی هستن! مگه جز اینه؟ حالا هم مذهبی ها و هم غیر مذهبی ها در اشتباهن و گروه اندکی پیدا میشن که اون اسلام واقعی رو داشته باشن و به همون خاطر میگن وقتی امام زمان بیاد خیلی ها تعجب میکنن و میگن یک دین غیر از اسلام آورده! چون خیلی دینمون تغییر کرده. نقل قول:رابعا ما خودمون هنوز نمی دونیم چی خوبه چی بده! نمی دونیم این سریال های بی محتوا و بد محتوا آثارش به مراتب بد تر از خاله شادونه و پخش یک سری آهنگ تو برنامه "ساعت 25" و ... است .البته همینطوره و باید فرهنگ سازی بشه و مردم اسلام واقعی رو یاد بگیرن. |
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۱۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
یه چیز میگم نگید نیست...
دوستان من با اسلام نمیشه جنگید مگر از خود اسلام استفاده کنیم...قضیه معاویه شده این روزا ،که گوسفند میداد به بچه ها میگفت معاویه داده بعد از چند وقت میرفتن پسش میگرفتن میگفتن علی پس گرفته ( قربون مظلومیت اسم آقام)....حالا ببینین ما بچه مذهبی ها چجوری داریم کار میکنیم....همه چیز و ممنوع میکنیم...خنده داره طرف کلا هنوز به اسلام ایمان درست و حسابی نیاورده بهش میگیم موسیقییییییییییی واااااااااااااااای گناه کبیره...آهنگ فلانی رو گوش ندی ها مصداق بارز شیطان پرستیه...تلویزیون...دیگه نگو..همش رقصهههههههه...بابا دوست عزیز ول کن تو رو خدا... من نه خودتون بشینین نگاه کنین ببینین این کار ما جذب کسیه که سردرگمه یا گیج کردن بیشترشه...مگه میشه به کسی که هنوز نماز نمیخونه توصیه نماز شب کرد....ما از تعادل خارج شدیم...همه چیز در حد اعتدال ...یادمون رفته اسلام دین اعتداله...کل تقویم و نگاه کنی تمام مناسبت های شهادت تعطیل رسمیه تمام اعیاد خیر ( جز چندتای بخصوص که ضایع بود تعطیل نکنن)....قربونم امام حسین برم تا 40 روز مراسم عزا داریم کل تلویزیون تعطیله ( حالا من بیخیال دوماه کامل شدم ) فقط روضه است و اشک ... بعد مثلا واسه نیمه شعبان یه برنامه شاد هم که میذارن میشه مصداق بارز غنا و لهو و لعب....شما بگین جوون ما چه کنه؟؟خدا کی گفت 24 ساعت بشین قران بخون؟ کی گفت فقط گریه کن؟ اصلا من به خدایی که فقط غم بنده اش بخواد کافرم!!! خدای من شادی و آرامش بنده اش و میخواد خدای شما رو نمیدونم... دوست عزیزی که فقط نسخه میپیچی این و گوش نکن اون و نبین...بهتر نیست یه حرکتی کنی یه چیزی توصیه کنی که شدنی باشه؟همین تلویزیونی که این همه بهش نقد داشتین وقتی مختار پخش کرد ماهوار رو خاموش نکردم نشستم مختار دیدم؟ حضرت یوسف یادت رفت؟ یکم منصف باش...منه جوون دلم دنبال زیباییه...خودم شعور دارم خدام بهم اختیار داده گفت انتخاب کن اجازه نمیدم کسی نعمتی حلالی که خدام بهم داده رو بگیره...لطف کنین حق انتخاب و ازمون نگیرین با این نسخه هاتون..لطفا به شعورمون توهین نکنین |
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۱۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۱/شهریور/۹۲ ۱۲:۱۶)مهدی2012 نوشته است: چه جالب یعنی کسانی پیدا میشن که مسلمون نیستن ولی نماز عیدفطر هم میخونندوست عزیز منظور رو متوجه نشدید! تمام کسایی که می رن نماز عید فطر می خونن مسلمونن ولی همشون همه چیز در مورد موسیقی رو رعایت نمی کنن. (۱۱/شهریور/۹۲ ۱۲:۱۶)مهدی2012 نوشته است: بحث اینجاست که اسلام و قرآن رو قبول دارن حتی خیلی ها که هرجوووووور کاری میکنن ولی خودشون اسلام رو قبول دارن و از اینجور آدم ها خیلیییییییی زیاد دیدم. منم میگم وقتی میگیم دین رسمی ما اسلامه باید صدا و سیما و همه چیز در چهارچوب اسلام باشهآهان! اشتباه شما همینجاست! یک سوال دارم جواب بدید لطفا : فرق حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی چیه ؟ و اینجا کدوم یکی هست حکومت اسلامی یا جمهوری اسلامی؟ (۱۱/شهریور/۹۲ ۱۲:۱۶)مهدی2012 نوشته است: و این به این معنی نیست که همیشه برنامه های مذهبی پخش کنن. خودشون مسئله اسلام رو قبول دارن ولی مشکل اینجاست که چهارچوب اونا با چهارچوب اسلام فرق کرده یعنی اسلامشون با اسلامی که هست فرق داره مگرنه یک کشور اسلامی هیچوقت این همه مشکل براش پیش نمیاد.منم همینو می گم آخه گیر دادن به چنین چیزی اصلا کار درستی نیست. راه حل اصلی اینه که ما باید کاری کنیم بچه هامون کمتر با تلویزیون خو بگیرند وگرنه رسانه های تصویری درست بشو نیست. (۱۱/شهریور/۹۲ ۱۲:۱۶)مهدی2012 نوشته است: اصلا بحث فقط صدا و سیما نیست خیلی ها فکر میکنن که کشور ایران تمام دستورات اسلامی رو عمل میکنه ولی غافل از اینکه ایران خیلی خیلی عقبه. بعد این باعث میشه که اکثر جوون های غیر مذهبی بگن ببین این وضعیت اسلامه! و مشکلات رو به پای اسلام ببینن! و اون هایی هم که اسلام رو قبول دارن وقتی 4 تا بچه مذهبی که واقعا به اسلام عمل میکنن رو میبینن میگن این ها افراطی هستن! مگه جز اینه؟خیر، موافقم ! ولی بحث اصلا سر این نیست. بحث سر اینه که بجای گیر دادن به چیزای اساسی چسبیدیم به اینکه فلان بازیگر چرا اینجوری کرد فلان برنامه چرا فلان آهنگ رو پخش کرد. شما واقعا با این نگاه موافقید که به صدا و سیما به خاطر یک آهنگی که تو یک برنامه از یک شخصی که با آرش عکس گرفته ، گیر بدیم. اگه اینطور باشه باید کلا تلویزیون رو یا تعطیل کنیم یا بسپاریمش به حوزه علمیه قم. چون همین الان من می تون فساد مجری و بازیگرهای ریز و درشت رو براتون اثبات کنم. |
|||
|
|
۱۶:۴۲, ۱۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
مثل اینکه بعضی از دوستان تو این مملکت زندگی نمیکنن
در رو رو همه چیز ببندیم درسته. تازه مملکت مگه فقط مال مذهبی هاست که اینجور میگین بعد میگن چرا همه ماهواره دارن بابا آخه تا کی ریا و نفاق از اونور مجوز کنسرت میدن مجوز پخش میدن تو خونه و ماشین همه هم پخش میشه از اون طرف میان میگن جمهوری اسلامی فلان یعنی چی تا چند بار میشه آهنگای مختاباد و افتخاری گوش داد درثانی والا روند صدا و سیما تغییری نکرده که چسبوندن به این بابا صدا و سیما هم که زیر نظر رهبریه |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۲۱/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۲ ۱۲:۵۷ توسط goodfriend.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
به نظر من ایران باید یه شبکه درست که 24 ساعته اهنگ های دارای پروانه ساخت جمهوری اسلامی ایران
رو داشته باشن.بلاخره مجوز دارن دیگه ![]() شما انتظار داری تلویزیون آهنگ (مثلا)دوست دارم محسن یگانه رو پخش کنه درسته مجوز داده اما برای راضی کردن ما مجوز داده.
|
|||
|
۱۲:۱۵, ۲۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
به نظرم برنامه خوبیه... اگه مشکل دلره نباید وزارت ارشاد بهشون مجوز بده .. حالا که مجوز داره میزارن ملت گوش بده دیگه. خوبه که آهنگای بهزاد پکسو نمیزارن.... فک کن
|
|||
|
|
|
|
| 2 میهمان |

![[تصویر: 87945890139092927423.jpg]](http://www.pic.up2.ir/images/87945890139092927423.jpg)

خودتو نم بهتر میدونین چه خبراس... کمتر حرص بخورم