|
هر كه دارد هوس امام رضا...
|
|
۱۳:۴۸, ۵/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۲ ۳:۰۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() دوستان عزيز براي چند روز آینده دارم ميرم پابوس امام رضا این جمله رو هر وقت می شنوم ، دلم پرواز می کند ! هر کس عرض اراداتی عرض عطوفتی التماس دعایی دارد همینجا می گذارد و زائران امام رضا هم به سمع شریفش می رسانند ... خلاصه اش اینکه ... هر كه دارد هوس امام رضا بسم الله ... |
|||
| آغاز صفحه 86 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۴, ۴/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #851
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۸/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۴ ۲۲:۰۴ توسط علی املشی.)
شماره ارسال: #852
|
|||
|
|||
|
دلم نیومد اینو نگم...در مدتی که مشهد بودم از اون اتفاق های باحال و تکان دهنده افتاد ......دو نفر شفا گرفتن تا جایی که من میدونم ، شاید بازم کسایی دیگه شفا گرفتن...
اما ..یه مرد عرب که معلول بود از امام رضا شفا گرفت و تونست خودش راه بره ویکی دیگه که لال بود شفا گرفت و حرف میزد....انشالله شما رو هم آقا بطلبه.. یا امام رضا(علیه السلام)...... پخش زنده روضه منوره |
|||
|
|
۱۷:۵۶, ۱۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #853
|
|||
|
|||
|
بسم الله
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا ![]() سلام و عرض ادب اولش بگم من شیدا هستما ![]() چون با آیدی خودم نمیتونستم بیام تالار به دلیل مشکل فنی، دیگه از آیدی دوستم دارم سوءاستفاده میکنم ![]() در حریم امن شاه خراسان دعاگویتان بودم اگر مقبول افتد ان شاءالله شکر خدا بعد از حدود 6 سااال توفیق زیارت حاصل شد دعام کنید لطفا لایق وصل تو که من نیستم اذن به یک لحظه نگاهم بده رضا جان
|
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۲۳/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #854
|
|||
|
|||
|
پدر مرا خبر کنيد که لحظه هاي آخر بخواند او کنار من ز روضه هاي مادر بابا رضا بيا ***** منکه چون شمع سحر مي سوزد از پا تا سرم در ميان حجره پر شد بوي عطر مادرم در ميان سينه ام نمانده ديگر نفسي هر چه گويم تشنه ام آب نمي دهد کسي
بابا رضا بيا ***** جان من آمد به لب شد لحظه هاي آخرم مي زند آتش بجانم خنده هاي همسرم همسر من با کنزان پشت در صف مي زند مي دهم من جان ز کف او در برم کف مي زند
بابا رضا بيا ***** السلام علیک یا جوادالائمه علیه السلام تسلیت یا امام رئوف یا رضا علیه السلام
|
|||
|
|
۱۸:۱۵, ۳/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۴ ۱۹:۲۳ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #855
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() غروب جمعه است ... عـطــر سـیـب ... شبِ کــــــربـــلا ... وصال رئوف و فراق غریب ... میدانم ، میدانم آنقدر عطفت بی انتهاست که رضایم میکنی میدانی آنقدر دل تنگ بوی سیب های حرم جد غریبت هستم، که به راضی کردنت محتاج ... میدانم مشهدت سکوی پرواز به کربلاست میدانی که چقدر به این پرواز نیازمندم پس بال و پرم بده ، رهایم کن تا اوج ....... تا حرم ................. تا کــربـلا پ.ن : ان شاءالله راهی حرم هستم (قم و مشهد) ... لـطـفـا حــــلال بـفـرمـائـیـد التماس دعا |
|||
|
|
۲۱:۳۶, ۶/مهر/۹۴
شماره ارسال: #856
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا امام رئوف (علیه السلام)
. . . سلام پدر...... التماس دعا |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۷/مهر/۹۴
شماره ارسال: #857
|
|||
|
|||
|
سلام
طبق روال گذشته با جمعی از دوستان برای عاشورا عازم مشهد هستیم اگر از دوستان شناخته شده شخصی مایل بود تا فردا پیام بزند |
|||
|
|
۱۹:۳۲, ۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #858
|
|||
|
|||
|
شنیده ام بیمار ها شفا داده اے
بیمارى هاے لاعلاج شنیده ام بیماران هر چہ نا امیدتر ، شما رئــوف تر چندے است دلم بدجور بیمار است، بہ در هر کجا رفتم راهم نداده ، ردم کردند چند سالے است دلم معتاد بہ گناه است... شنیده ام بیماران دست بہ پنجره فـღـولـاد شما مےکشند و شفا مےگیرند نہ پایم بہ حرم مےرسد نہ دست کوتاهم بہ پنجره فـღـولـادتـان آقـا ... دلـ م سخت بیمار است ... شفا مےدهے ؟ باز مثل همیشه در حیرتم ... در حیرتم و گیج از این همه مهربانی ... از این همه لطف ... این همه عشق ... این همه نور ... یعنی باز هم مرا طلبیده ای ؟! یعنی باز من هستم و شما و بهشت انقلاب و پنجره فولاد ... باز من هستم و عمری دردِ دل ... |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #859
|
|||
|
|||
|
هیچ وقت از آقا چیزی نخواسته بودم اما
تا حالا دو بار از آقا چیزی خواستم بهم نداده ... میتونستی بدی آقا ولی ندادی. ولی اینا از ارادتم بهت کم نمی کنه فقط دو تا طلبم فکر نکن یادم میره
|
|||
|
|
۹:۱۷, ۱۰/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۴ ۹:۱۷ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #860
|
|||
|
|||
|
دعا کنید دوباره قسمتم بشه برم مشهد
به هر دری زدم که جور بشه، اما نمیشه که نمیشه ![]() ![]() دلم خیلی هوای امام رضا (علیه السلام) رو کرده ...
|
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |

![[تصویر: %D9%87%D8%B1%DA%A9%D9%87_%D8%AF%D8%A7%D8...D8%A7_.png]](http://s4.picofile.com/file/7814181612/%D9%87%D8%B1%DA%A9%D9%87_%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF_%D9%87%D9%88%D8%B3_%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85_%D8%B1%D8%B6%D8%A7_.png)

![[تصویر: emam_reza.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8214027168/emam_reza.jpg)

فکر نکن یادم میره