|
هر كه دارد هوس امام رضا...
|
|
۱۳:۴۸, ۵/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۲ ۳:۰۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() دوستان عزيز براي چند روز آینده دارم ميرم پابوس امام رضا این جمله رو هر وقت می شنوم ، دلم پرواز می کند ! هر کس عرض اراداتی عرض عطوفتی التماس دعایی دارد همینجا می گذارد و زائران امام رضا هم به سمع شریفش می رسانند ... خلاصه اش اینکه ... هر كه دارد هوس امام رضا بسم الله ... |
|||
| آغاز صفحه 85 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۵, ۴/تیر/۹۴
شماره ارسال: #841
|
|||
|
|||
|
مشتاق توام با همه آسي و پاسي
با كوه گناهان و خطاها و معاصي اين بار چرا هول شدم قافيه بد شد دربست حرم.... زير گذر..... بست طبرسي..... آقا هرم تو هتلي هشت ستاره ست خوش حال و هوا، با بركت، شيك اساسي يك عمر اميدم به شما بوده و اين در آقا نكند روز قيامت نشناسي.. صلي الله عليك يا شمس الشموس علي ابن موسي الرضا
|
|||
|
|
۰:۱۰, ۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #842
|
|||
|
|||
|
به نام الله
اکنون مرا به پرواز بدل کن . همین اکنونِ دلتنگی که دلم دوردست را می خواهد. دلم آسمان خانه تو. حوض حیاط، پنجره های مشرقی تو را می خواهد. اکنون معجزه کن. همین حالا که من دلم شراره آتش است. دستم التماس مقدر، چشمم منظره سیل اندوه، آرزوهایم در حسرت های بی پایان جهان درو شده. سلام دارم به تو ای طبیب! ای مسیحا! لحظه ای نگاهم کن. صدای شفاعتت باید در موسم بی کسی من هنگامه دلخوشی به پا کند. من در میان تمام گریه ها به سمت دیدار تو دویده ام. من، دعاهایم خواب تو را دیده اند. من دلم آهو شده؛ آهوی دربه دری که به دنبال دام، به دنبال صیاد نگاه تو آواره عشق است. من تو را سوگند تمام خواهش ها کرده ام. نسیم اگر بر پاره های افروخته دلم می وزد، برای شعله ور شدن آتش اشتیاق تو آمده. نسیم، نازکای مهر توست که مرا در می یابد. در ناگهانِ تنهایی. باید بیایم، باید در بگشایی. بال پرواز مرا بگشایی، وگرنه مرگ مرا محتوم است وگرنه من زمین گیری نامستجابم. عذری ندارم برای خطاهای مشدد، اما گواه فراوان دارم برای سخاوت و رحمت تو. پس مرا بدان. مرا بخوان. فراخوان پرحوصله رأفت! یا امام رئوف یا رضا علیه السلام |
|||
|
|
۵:۰۸, ۱۱/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۴ ۵:۰۹ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #843
|
|||
|
|||
![]() نیمه شبها تا سحر ذکر رضا(علیه السلام) باید گرفت اینچنین حـاجات خود را از خدا باید گرفت در جوار مرقدش هرگز به کم قـانع مشو چونکه از مـشـهـد بـرات کربلا باید گرفت دست خالی آمدم امشب به درگاه شما هرچه میخواهد دل از راه دعا باید گرفت چشم در راه دعای خیرتان هستم، فقط یـک ضـمـانت از تـو در روز جـزا باید گرفت می شود حالا دل مـن عازم باب الجواد اجر و مزد نوکری را پس کجا باید گرفت؟ هرکه باشد ریزه خوار سفره ی احسانتان تکّه نانی امشب از دست شما باید گرفت "محسن زعفرانیه" پارسال شبهای احیا مشهد بودیم.ولی امسال نمیدونیم طلبیده میشیم یا نه. ![]() دعا کنید امام رضا(علیه السلام)مارو بطلبن التماس دعا
|
|||
|
|
۱:۱۱, ۲۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #844
|
|||
|
|||
|
نائب الزیاره هستم برای تمام دوستان تالاری
![]() برای روز های خوب تر و شاد تر و آرام تر . و برای حال و هوای خوب و خنک دلاتون و برای گفتار بهتر ،و دوستانه تر ... ![]() وسط دعاتون منو هم فراموش نکنید . |
|||
|
|
۱۷:۴۹, ۳۰/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۴ ۸:۲۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #845
|
|||
|
|||
|
نائب الزیاره ی دوستان هستم بعد از چندین سال فراق از امام رئوف...
تازه رسیدم... آماده میشم برم حرم...
|
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۱۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #846
|
|||
|
|||
|
زیر نامه عشق من امضاء شد
![]() دوستان بنده 2 شهریور دارم میرم مشهد...نائب الزیاره شما هستم |
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۱۸/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #847
|
|||
|
|||
|
سلام بچه هابالاخره منم دارم میرم پابوس امام رضا البته باردوممه ولی خیلی دعاکردمبرای همممممه تون دعامیکنم
خیییییلی خوشحالم انشاءالله قسمت شماباشد
|
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۱۸/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #848
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۴۳, ۲/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #849
|
|||
|
|||
![]() بسم الله الرحمن الرحیم رضاجان میروم سمت حرم دست ودلم میلرزد دوقدم مانده به خورشید دلم مبلرزد هرچه اززائر خود دل ببری می چسبد چقدر در حرمت "دربه دری" می ارزد. دوستانی که به زیارت رفتند نایب الزیاره دل بیقرار ودلتنگ ماهم باشند
|
|||
|
|
۲۰:۳۴, ۳/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #850
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دلم میخاد یه شعری یه جمله ی قشنگی... السلام علیک یا علی بن موسی الرضا (علیه السلام) سلام امام بردباری ها... آقا سلام ممنون که راهم دادی... هرچی بنویسم میگن نباید بنویسید فقط میتونم بگم از بزرگیتونه که دعوتم کردید ان شاالله اگه برنامه بهم نخوره فرداشب مشهدم... هنوز باورم نمیشه ان شاالله دعاگوتون هستم شما هم دعام کنید یاعلی (علیه السلام) در پناه حق |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |

![[تصویر: %D9%87%D8%B1%DA%A9%D9%87_%D8%AF%D8%A7%D8...D8%A7_.png]](http://s4.picofile.com/file/7814181612/%D9%87%D8%B1%DA%A9%D9%87_%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF_%D9%87%D9%88%D8%B3_%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85_%D8%B1%D8%B6%D8%A7_.png)

![[تصویر: 1372635_520.jpg]](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/5/6/1372635_520.jpg)

![[تصویر: 5cbn_slide1.jpg]](http://uupload.ir/files/5cbn_slide1.jpg)