کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 3.82 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محسن چاوشی
۱۴:۴۱, ۴/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۴۴ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا سلام دوستان..........

[تصویر: 2373.jpg&q=90&w=646]

حتما همه نام این آلبوم رو شنیدین یا آهنگاشو گوش دادین به نظر من تو این روزا که موسیقی ما تو ی یه خواب سنگین به سر میبره باید همچین کاریو به فال نیک بگیریم یک سبک جدید که گوش مخطب جوون رو به سمت اشعار یا معنا سوق میده....
مطمئنا در عرفان هیچ شاعری رتبه ی مولانا رونداره...
در احساس هیچکس مثل وحشی بافقی نیست....
و همینطور باباطاهر،خیام،و شهریار که نامشون همیشه در فرهنگ ایران و جهان جاویدانه...
پس چقدر خوبه وقتی یه خواننده میاد و به جای اینکه گوش مخطب رو از تورفتی و من مردم پر کنه از این اشعار گرانبها پرکنه....
وقتی موسیقی سنتی ما با موسیقی مدرن ترکیب بشه یه سبک جدید به وجود میاد که ارزش شنیدن رو حتما داره
ای کاش این روشنایی کوچیک تبدیل بشه به یه بزرگراه خورشیدیSmileدوستان دوست دارم نظرات شما رو هم راجع به این کار بدونم...........
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، Eastern Boys ، سجاد313 ، A L I ، مفقود الاثر ، Mohammad Trust ، رضا1357 ، 135 ، فدايي ولايت ، omidman ، سرباز سید علی ، حفیظ ، فانوس *7* ، hsmoa ، al-shia

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۰۹, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #41
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

شاید برای شما مفهومی نداشته باشه.

اما برای ما خیلی مفهوم داره.

و خیلی جالبه و خیلی خوشحال کننده.

اگه اون فیلمش رو دانلود می کردین،متوجه منظور من می شدین.

فی امان الله
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، anti ، hessam ، 135
۲۳:۲۰, ۲۴/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۲۳:۲۲ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #42
آواتار
یه نکته درباره فیلم:سرگیجه گرفتم از بس این لپ تاپ لامصبو این ور و اونور کردم،حالا منو بیخیال،غصه این دستگاهی که دست منه رو بخورید،به جان خودم امانتهBig Grin

فیلمو دیدم ولی چیز خاصی متوجه نشدم،میشه خودتون منظورتونو توضیح بدید آیا ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی ، مجتبی110
۱:۱۴, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #43
آواتار
(۲۴/مهر/۹۲ ۲۳:۲۰)فدايي ولايت نوشته است:  فیلمو دیدم ولی چیز خاصی متوجه نشدم،میشه خودتون منظورتونو توضیح بدید آیا ؟
سلام به همه دوستان...
.
.
بسیار بسیار ممنونم از سجاد 313 ، که این خبرو منتشر کرد.
.
.
.
اما این که معنی این خبر چیه . معنیش برا من واضحه.
.
.

.
این همه طرفدار...میتونه تودهنی ای باشه برا اون عده از کسایی که نسبت به ایشون حرفای مفت زدن .
.
.
.
احتمال میدم شماها نخوندین، ولی کسایی که روزنامه یا لثارات، چاپ 1391 (بین فروردین تاخرداد بود) رو خوندن میفهمن چی میگم.(این یه نمونه از حرفای مفته که پشت سرش زدن)
.
.
کسایی که خوندن باید یادشون باشه در باره م.چ ( منظورشون همون محسن چاووشی بود) چه چیزایی نوشته بودن.
.
.
.
.
.
.
ولش کن .......... تبریک میگم به جناب چاووشی با این همه طرفدار
.
.
به امید موفقیت محسن چاوشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313 ، 135
۱:۲۵, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #44
آواتار
یکی از دوستان پیام داده که شما چرا اینقدر اخلاقت عوض شده Big Grin

والا من خودم زیاد اهنگ گوش میدادم مدتیه کمتر گوش میدم. وگرنه 140 گیگ بایت mp3 رو سیستم هست Big Grin

از طرفدارهای دو اتیشه ی محشن چاوشی هم هستم فقط ربط تایپک رو نفهمیدم. اگه بگید ممنون میشم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، Patriot ، فدايي ولايت
۱:۳۱, ۲۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۲ ۱:۵۰ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #45

ماشالا چقدر طرفدار محسن چاوشی داریم!

البته منم محسن چاوشی زیاد گوش می دم اما بیشتر در مواقعی که افسردگی دارم، واحد انداختم، شکست قاشقی خوردم و یا قصد خودکشی دارم!

در ضمن به شدت کنجکاو شدن بدونم روزنامه یالثارات چی نوشته ؟ یک لینکی بدید چون سرچیدم (!) ولی چیزی نیافتم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam
۳:۲۳, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #46
آواتار
دوستان وظیفه تالار چیز دیگه ای هستش
لطفا رعایت کنید
تاپیک بسته شد
۳:۱۳, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #47
آواتار
(۱۴/مرداد/۹۲ ۲۳:۲۷)ascertained نوشته است:  به نام خدا
نمیدونم این نقد رو چه جوری تمومش کنم ...

ای شاه عشق پرور مانند شیر مادر
ای شیرجوش دررو جان پدر به رقص آ...
سلام
آيا شما شعر شناس و مفسّر شعر هستيد؟
اگر آري، لطفا همين يك بيت رو معني و تفسير كنيد تا ادعاتون ثابت بشه
۱۷:۴۲, ۶/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۲۰:۴۰ توسط Amir.)
شماره ارسال: #48
آواتار
ای باباشماهاهم که فقط منتظریدیکی یه چیزی بخونه یابنویسه بعدداستانوجنایی کنید واقعاچطوربه خودتون اجازه میدید باابروی خواننده به این معروفی بااین حرفای بی سروته بازی کنیدAngry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
۱۷:۰۸, ۱۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۱۷:۱۱ توسط Professor.97.)
شماره ارسال: #49
آواتار
من کارهای محسن چاووشی عزیز رو بسیار دوست دارم.من حتی شاهین نجفی عزیز رو گاهی می پسندم و حتی بعضی از کارهای ایشون بسیار انسانی و دردناکه.اما بحثی که مطرحه اینه، چرا به سمت شیطان کشیده شدید؟در برابر چقدر پول؟در برابر چه امکاناتی؟با قبول چه عقاید و شرایطی؟
دوستانی که با مقوله ی "ضد شعور" آقای محمدعلی طاهری آشنایی ندارند،کافیه این ترکیب (ضد شعور) رو در یوتیوب سرچ کنن و در اون آهنگ ها که همگی reverse شده هستند (برعکس پخش می شوند) نمونه ای از کارهای محسن چاووشی عزیز هم هست.آقای چاووشی و آقای نجفی عزیز! شما دوستان من هستید،همنوع و همجنس من هستید،ایرانی هستید و حتی اگر به اسلام هم کاری نداشته باشیم شما از نوادگان کوروش بزرگ هستید که یهودیان با او میانه ی خوبی داشتند و خود را مدیون ایشان می دانستند. شما برتر این بحث ها هستید که قلم به دستور بزنید.شما والاتر از این هستید که بگویند چه بخوان و چه نخوان!شما هنرمندید! بنده به عنوان عضو کوچکی از خانواده ی موسیقی، عاشق حسینم.نه برای این که امام بود و معصوم حتی،برای اینکه مرد بود.شما خودت را جای حسین(علیه السلام) بگذار،فقط 1 لحظه!
خاکیم
یا حق
97
۱۷:۲۲, ۱۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۱۷:۳۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #50
آواتار
نقل قول:من کارهای محسن چاووشی عزیز رو بسیار دوست دارم.من حتی شاهین نجفی عزیز رو گاهی می پسندم و حتی بعضی از کارهای ایشون بسیار انسانی و دردناکه.اما بحثی که مطرحه اینه، چرا به سمت شیطان کشیده شدید؟در برابر چقدر پول؟در برابر چه امکاناتی؟با قبول چه عقاید و شرایطی؟
دوستانی که با مقوله ی "ضد شعور" آقای محمدعلی طاهری آشنایی ندارند،کافیه این ترکیب (ضد شعور) رو در یوتیوب سرچ کنن و در اون آهنگ ها که همگی reverse شده هستند (برعکس پخش می شوند) نمونه ای از کارهای محسن چاووشی عزیز هم هست.آقای چاووشی و آقای نجفی عزیز! شما دوستان من هستید،همنوع و همجنس من هستید،ایرانی هستید و حتی اگر به اسلام هم کاری نداشته باشیم شما از نوادگان کوروش بزرگ هستید که یهودیان با او میانه ی خوبی داشتند و خود را مدیون ایشان می دانستند. شما برتر این بحث ها هستید که قلم به دستور بزنید.شما والاتر از این هستید که بگویند چه بخوان و چه نخوان!شما هنرمندید! بنده به عنوان عضو کوچکی از خانواده ی موسیقی، عاشق حسینم.نه برای این که امام بود و معصوم حتی،برای اینکه مرد بود.شما خودت را جای حسین(علیه السلام) بگذار،فقط 1 لحظه!
خاکیم
یا حق
97

پروفسور!

همین کافیه که نجفی حرامزاده برای تو عزیز باشه

ولی برای ما نجسه

زیاد خوب و بد رو قاطی نکن

یه مهدور الدم رو هم با زیرکی بالا نبر

نمیشه ادعای حسینی بودن کرد و یزید رو لعن نکرد

کلمه باطل را پائین بیار و کلمه حق را بالا ببر

چاووشی هم وضعش کاملا مشخصه

خدا رو شکر میکنم رک همه چی رو گفتی

لعنت خدا بر شاهین نجسی و طرفدارانش

و ....

اون اثر وضعی که گفتم در صفحه اول همینه

حالا برو شعر این و اون با آهنگای راک بخون

معلوم طرف عقلش زایل میشه

نمونش رو هم امسال شاهد بودیم (یکی از مریدان عمو اسفندیار منحرف)

(۶/اسفند/۹۲ ۱۷:۴۲)sabrina نوشته است:  ای باباشماهاهم که فقط منتظریدیکی یه چیزی بخونه یابنویسه بعدداستانوجنایی کنید واقعاچطوربه خودتون اجازه میدید باابروی خواننده به این معروفی بااین حرفای بی سروته بازی کنیدAngry

افرادی که ادعای ارزشی بودن میکنن و از چاووشی حمایت میکنن بیان و تحویل بگیرن

یه فکری به حال خودشون بکنن

از ما گفتن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]