کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 3.82 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محسن چاوشی
۱۴:۴۱, ۴/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۴۴ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا سلام دوستان..........

[تصویر: 2373.jpg&q=90&w=646]

حتما همه نام این آلبوم رو شنیدین یا آهنگاشو گوش دادین به نظر من تو این روزا که موسیقی ما تو ی یه خواب سنگین به سر میبره باید همچین کاریو به فال نیک بگیریم یک سبک جدید که گوش مخطب جوون رو به سمت اشعار یا معنا سوق میده....
مطمئنا در عرفان هیچ شاعری رتبه ی مولانا رونداره...
در احساس هیچکس مثل وحشی بافقی نیست....
و همینطور باباطاهر،خیام،و شهریار که نامشون همیشه در فرهنگ ایران و جهان جاویدانه...
پس چقدر خوبه وقتی یه خواننده میاد و به جای اینکه گوش مخطب رو از تورفتی و من مردم پر کنه از این اشعار گرانبها پرکنه....
وقتی موسیقی سنتی ما با موسیقی مدرن ترکیب بشه یه سبک جدید به وجود میاد که ارزش شنیدن رو حتما داره
ای کاش این روشنایی کوچیک تبدیل بشه به یه بزرگراه خورشیدیSmileدوستان دوست دارم نظرات شما رو هم راجع به این کار بدونم...........
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، Eastern Boys ، سجاد313 ، A L I ، مفقود الاثر ، Mohammad Trust ، رضا1357 ، 135 ، فدايي ولايت ، omidman ، سرباز سید علی ، حفیظ ، فانوس *7* ، hsmoa ، al-shia

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۴:۱۴, ۱۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
خالی از وظیفه نیست ولی ما انقدر هم ناتوان نیستیم که نتوانیم این حاشیه های کوچک را مدیریت کنیم

و دیگر اینکه بحث من روی آهنگ های این آقاست نه شعرش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی
۵:۰۰, ۱۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۲ ۵:۰۱ توسط M03TAFA.)
شماره ارسال: #22
آواتار
هاشیه های کوچیک ؟

باشه مدیریت کنید ببینیم سکانشو به کجا میکشونید اما با خودمون منصف باشیم چه اندازه این حاشیه های کوچیک تو زندگیمون جای بقیه وضایفو گرفتن؟

مطلب بعدی هم که میخوام بگم اینه که این حاشیه کوچیک کاملا خلاف شرع هست . بالا تر گفتم گمان بد کردن به کسی از گناهان کبیرست چه بسا که اون ضن بد رو یه جایی انتشار بدیم (بدون اطلاع اون بنده خدا که مورد بحثه) و از کنار اون انتشار چند نفر دیگه هم به اون فرد بد گمان بشن این یعنی تخریب شخصیت یا به عبارتی ترور شخصیتی . اینکارو در باره آقای مدیری و خیلی های دیگه هم انجام دادن . من واقعا به این تالار اعتراض دارم چطور یه تالار مذهبی باید بستر اینجور کارها بشه . یه جا گفتن فلانی ماسونه و توجه نکردن که ماسون یعنی از محاربین یعنی دشمنان خدا که هم تکفیر داره و هم بد تر از اون و اینو چسبوندن به چندین نفر بدون اینکه خودشون بدونند یا حق دفاعی داشته باشند و همینطور خیلی ها رو هم به این باور کشکی که فقط از رو حدس و گمان های بی پایه خودشون بود رسوندن برام خیلی جالبه که اینا چطور میخوان جواب اون آدم رو بدن ؟ چرا از چیزی که مطمئن نیستیم اینقدر چشم بسته حمایت میکنیم ؟؟؟؟ مگه این مطلبو که صفحه اول همین سایت هم هست رو نخوندیم؟؟؟

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26875.html

یه ذره رو کارهایی که میکنیم فکر کنیم بد نیست ببینیم لاقل اگه فایده نداره کارمون گناه نباشه بعد انجامش بدیم ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam ، ضحی رحمانی ، علیا
۱۵:۰۰, ۱۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۲ توسط ascertained.)
شماره ارسال: #23

اولا من فقط یک نقد رو نوشتم
دوما این شخص شعر مولانا رو نخونده , اگر زحمت خوندن نقد رو میکشیدید به صورت کامل
متوجه متن میشدید این شخص اومده شعر مولانا رو کاملا تغییر داده
کجای شعر مولانا میگه ای خوش کمر برقصا؟Dodgy

در ضمن بهتره بدونید این شخص بارها ممنوع الصدا هم شده و بعد بخشش صورت گرفته و دوباره مجاز شده
واقعا چنین شخصی رو میگید بهش تهمت زده میشه؟

متنی که من قرار دادم درست نبود؟از نظر عقلی مشکل داشت
شما با همین عقلی که میگی غلطه [b]زحمت بکش نقد من رو ردش کن
(قصد توهین و جسارت و دعوا هم ندارمBig Grin )
و اما مهران مدیری , من نمیدونم چرا اکثر جاهایی که من یه نقدی رو قرار میدم بحث مدیری میاد وسط؟Big Grin
در بحث مهران مدیری کسی نگفت ایشون ماسون هستند , فقط علایمی نشون داده شد که در سریالشون و سریال هاشون به کار رفته که به نوعی تبلیغ شده
حالا ممکنه کار طراح صحنه باشه , و یا هر کس دیگه
شاید یکی از دلایل این که طراحی صحنه رو در ویلای من خودش به عهده گرفته هم همین بوده
شاید هم دلیل دیگه ای داشته
به هر حال موضوعات و سریال ها و فیلم هایی که ایشون ساختند از خیلی جهات جنبه ی بحث و نقد و بررسی دارند
بحث ما هم الان چاووشی هست و نه مدیری[/b]
۱۵:۱۲, ۱۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۲ ۱۷:۳۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۵/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۰)ascertained نوشته است:  اولا من فقط یک نقد رو نوشتم

(قصد توهین و جسارت و دعوا هم ندارمBig Grin

البینه علی المدعی
شما نقدی نوشتید که وارد نیست ! من بیام و نقد شما رو رد کنم !؟!!Huh عجبا !
من چند بار شعر رو خوندم که پیدا کنم قتل و یوسف در کجای این شعر مشاهده می شود !!!! که پیدا نیامد !!!!
گیرم که بیتی هم اضافه شده باشد . چه ربطی به یوسف و امام حسین (علیه السلام) دارد ؟!!!

نقل قول:شخصی که سر او را بریدن
شخصی که بعد از بریدن سر او به رقص خوشحالی پرداختند
همه ی این ها مشخصات کیست؟
شما بفرمایید این قسمتها رو از کجا تخلیص کردید؟!!!

یا دلایل خودتون رو بیاورید یا موضوع رو ظرف 24 ساعت حذف می کنیم . (ویرایش : حذف نمی کنیم ! )

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هدهد ، hessam ، ascertained ، ضحی رحمانی
۱۵:۵۹, ۱۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۲ ۱۶:۰۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #25
آواتار
برادر من میدونید در ادبیات عرفانی صوفیه رقص به چه معناست؟

فرض کنیم ایشون منظورش این بوده که امام حسن (علیه السلام)همون شهید بی سر باشه . در واقع این نقد برمیگرده به مولانا

حالا در ادبیات تصوف رقص به مرحله ای میکن که فرد از شدت عشق میزنه به کلش و از خود بی خود میشه جذبه عشاق میگیردش و بدون اراده شروع میکنه به رقص

نه این رقص که الان باب هست .
حالا من کاری ندارم که صوفیه درست میگه یا نه رقص سما خوبه یا بد . منتها به فرض اینکه مولانا چنین منطوری داشته باشه توهین که نکرده تعریف هم کرده .

در ضمن خوش کمر اینجا معنی کسی میده که خوب میرقصه . یعنی عاشق خداست ...

هر چند به نظر من منطور مولانا اینه که هر طور میتونی برقص آ . حتی بدون پا (ابزار رفتن راه ) و سر که میشه همون عقل . که مولا امام حسین (علیه السلام) پای مبارکشون قطع نشده بوده

نکته بعدی اینه که مولانا ارادت خاصی به اهل بیت داره و در اشعارش هم بار ها گفته . مثل همه مسلمانها .

نکته دیگه اینکه مولانا در بیت اخر میگه همه اینها رو به خاطر شمس گفته و اشاره میکنه که همه دسته جمعی با هر شرایطی بیاید در گرد شمس رقص کنید (همون رقص اشاره شده )

مهمتر از همه اینه که در نقد و تحلیل باید به ابعاد ماجرا با هم نگاه کرد . با این دید بخوایم نگاه کنیم بدون استثنا از هر داستان و موضوع و شعری میتونیم بد ترین چیزا رو در بیاریم .
مثل شخصیت شاعر . خط فکری . زندگی نامه . اعتقادات . اصطلاحات تخصصی هم فن .

با تشکر از شما
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، سید ابراهیم ، هدهد ، AFG Shia ، سجاد313 ، hessam ، شیدا ، ascertained ، Lord_Contemno ، mahdy30na ، keyvan-rostamy ، shervin6623 ، 135 ، hsmoa ، AMINI ، arman mohseny ، خادمة الزهرا ، هادی... ، حسن.س. ، ضحی رحمانی ، مصطفي مازح7610 ، ali0077 ، مجتبی110
۱۹:۱۴, ۱۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

در باز است.

باز هم پرنده است.

پس در، پرنده است!!!

دوستانی که هیچ علاقه ای به موسیقی ندارند مجبور نیستند موسیقی را گوش کنند،مجبور هم نیستند تعریف و تمجید کنند اما تهمت فرق می کند.

اگر به شما باشد محسن چاوشی را هم می فرستید پیش داریوش و ابی.

اما نسل جوان از این خواننده ها استقبال می کنند.

با این تهمت ها هم نمی توانید چهره ی محسن جاووشی عزیزمان را خدشه دار کنید.

دوست من،شما قرابت معنایی رو تو کنکور چند تا تست ازش زدی؟؟؟

اصلا متوجه هستی شعر داره چی میگه؟؟؟

تا خودت نفهمی شعر داره چی میگه،منم هر چی بگم نمی تونم قانعت کنم.

چی بگم.

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، hessam ، Ali#59 ، ascertained ، ضحی رحمانی
۲۰:۵۶, ۱۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۵۸ توسط hessam.)
شماره ارسال: #27
آواتار
(۱۵/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۰)ascertained نوشته است:  اولا من فقط یک نقد رو نوشتم

در ضمن بهتره بدونید این شخص بارها ممنوع الصدا هم شده و بعد بخشش صورت گرفته و دوباره مجاز شده
واقعا چنین شخصی رو میگید بهش تهمت زده میشه؟

(قصد توهین و جسارت و دعوا هم ندارمBig Grin )
و اما مهران مدیری , من نمیدونم چرا اکثر جاهایی که من یه نقدی رو قرار میدم بحث مدیری میاد وسط؟Big Grin
در بحث مهران مدیری کسی نگفت ایشون ماسون هستند , فقط علایمی نشون داده شد که در سریالشون و سریال هاشون به کار رفته که به نوعی تبلیغ شده
حالا ممکنه کار طراح صحنه باشه , و یا هر کس دیگه
شاید یکی از دلایل این که طراحی صحنه رو در ویلای من خودش به عهده گرفته هم همین بوده
شاید هم دلیل دیگه ای داشته
به هر حال موضوعات و سریال ها و فیلم هایی که ایشون ساختند از خیلی جهات جنبه ی بحث و نقد و بررسی دارند
بحث ما هم الان چاووشی هست و نه مدیری[/b]
با سلام خدمت دوستان
ممنوع الصدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بله منم منکر این موضوع نمیشم . اما به خاطر این جور شعرا ممنوع الصدا نشده.
دلایل دیگه ای داره که اگه خواستی تو خصوصی بهت میگم.

(۱۵/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۰)ascertained نوشته است:  واقعا چنین شخصی رو میگید بهش تهمت زده میشه؟
عزیز من تهمت که شاخ و دم نداره
همین آقایی ک الان شما کردیش شمر بن ذالجوشن 2 تا آ آهنگ برا عاشورا و امام حسین خونده ( هر کی آهنگا رو خواست پیام خصوصی بده)

(۱۵/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۰)ascertained نوشته است:  [b]
زحمت بکش نقد من رو ردش کن

در ضمن فکر می کنم آقای سجاد313 با مثال جالبش نقد شما رو تا قسمتی رد کره باشن.
.
.
.
باید دقت کنیم ،که اینقدر راحت چهره افراد رو خراب نکنیم
.
.
.
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ascertained ، keyvan-rostamy ، سجاد313 ، hsmoa ، ضحی رحمانی
۲۳:۳۲, ۱۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #28

نقل قول:شما بفرمایید این قسمتها رو از کجا تخلیص کردید؟!!!

یا دلایل خودتون رو بیاورید یا موضوع رو ظرف 24 ساعت حذف می کنیم .
یعنی واقعا دوستان در این انجمن بعد از این همه گوش دادن مدیحه سرایی نمیدونید یوسف زهرا کیست؟
شما اگر یک بار , فقط یک بار اون آهنگی که خونده شده رو گوش کنید متوجه میشید

پشت سر هم استفاده کردن از عبارت های یوسف و بی پا و سر برقصا واقعا شما رو یاد چیز خاصی نمیندازه؟
یوسف زهرا نشانی از امام حسین هست که دیگه هر کسی در ماه محرم این لقب رو برای امام حسین(علیه السلام) میشنوه
بی پا و سر برقصا هم اشاره به وقایع بعد از عاشورا داره

اگر هم دلایل قانعتون نکرد میتونید پاک کنید این تاپیک رو
مثل همه ی تاپیک هایی که زدم و پاک شدن بدون دلیل و تذکر

ما عادت کردیم به سکوت کردن و یا بهتر بگم ساکت شدن و منتظر موندن(نمونش در زیر)
اون زمانی که شبکه ی فارسی 1 ایجاد شد , من در اکثر پست های سایت ظهور 12 نظر زدم که اقایون این شبکه خطرناکه , اصلا زحمت تایید نظر هم نکشیدن
توی وبلاگ جناب رائفی پور نوشتم یه مقاله ی کامل تو بخش نظرات و ایمل هم گذاشتم اگر خواستند نقد رو براشون کامل میل کنم
جواب بی جواب که هیچ باز هم تایید نشد
بعد از مدت ها , همه رسیدن به این که تلویزیون ایران بیشتر بییننده هاش رو از دست داده
حالا خود جناب رائفی پور نقدی شبیه نقد من رو بعد از 4 سال در مجالسش بیان میکنه اما با عنوان خرم سلطان این دفعه
به آپارات یه سر بزنید و ویدیوش رو ببینید
یا مثلا تاپیک گانگنام استایل که خیلی براش زحمت کشیدم ولی به یک هفته هم نزاشتند برسه و بستنش
بعد همون چیزی که در متن نوشتم به حقیقت رسید
انفجار در روز ولنتاین
دیگه عادت شده برامون
اگر فکر میکنید خلاف قوانین سایت و انجمن هست پاک کنید خیلی ممنون میشم ولی امیدوارم یه روزی به حرف هایی که زدم برسید
۲:۲۷, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #29
آواتار
(۱۵/مرداد/۹۲ ۲۳:۳۲)ascertained نوشته است:  یعنی واقعا دوستان در این انجمن بعد از این همه گوش دادن مدیحه سرایی نمیدونید یوسف زهرا کیست؟
شما اگر یک بار , فقط یک بار اون آهنگی که خونده شده رو گوش کنید متوجه میشید

پشت سر هم استفاده کردن از عبارت های یوسف و بی پا و سر برقصا واقعا شما رو یاد چیز خاصی نمیندازه؟
یوسف زهرا نشانی از امام حسین هست که دیگه هر کسی در ماه محرم این لقب رو برای امام حسین(علیه السلام) میشنوه
بی پا و سر برقصا هم اشاره به وقایع بعد از عاشورا داره
برادر عزیز
من آهنگ مذکور رو گوش کردم . شعر رو هم کاملا خوندم .
منظور از یوسف زهرا حضرت صاحب الزمان هستند نه امام حسین !
هیچ اشاره و ربطی در بین این شعر و ماجرای عاشورا وجود ندارد .
فقط این رو بدونید با نوشتن اینجور نقد ها آب در هاون دشمن می ریزیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam ، ELENOR ، سید ابراهیم ، ascertained ، سجاد313 ، hsmoa ، arman mohseny ، خادمة الزهرا ، هادی... ، حسن.س. ، ضحی رحمانی ، sabrina ، مجتبی110
۲۲:۰۱, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #30

همه نقداتون مثل این خنده داره....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]