کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موسیقی کره جنوبی
۱:۵۹, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیز سلام
من تازه اینجا عضو شدم...شاید دلیل عمده اش کمک گرفتن از شما دوستان باشد که مسلما اطلاعات شما درباره موعود شناسی و نمادها شیطان پرستی به مراتب بیشتر از منه
راستش من چند سالی میشه که گرفتار یه مشکل بزرگ ( یه جور اعتیاد به یه سبک که نه ولی خب موسیقی کشورهای شرقی ) هستم...شاید از اون موقعی که از محتویات موسیقی های غرب خسته بودم پناه بردم به شرق (شاید اشتباه بود)..کشورهایی مثل ژاپن و چین و کره جنوبی...انصافا اوایلش خیلی خوب بود...ساده بودن و قشنگ،با مفهوم های ساده از زندگی ولی کم کم سبکشون تغییر کرد تاجایی که الان خیلی از اونایی که من یکی از طرفدارانشون بودم کاملا از نمادهای مشخصی که همه میدونن یعنی چی استفاده میکنن حتی خیلی از آهناشون کاملا تبدیل به ورژن شرقی آهنگ های غربی شد
واسه همین تصمیم گرفتم با بررسی این نمادها ،دوستان زیادی که مثل من درگیر موسقی شرق هستند را کمی ( درحد توانم) آگاه کنم...متاسفانه چون اطلاعات من اونقد نیست ازتون خواهش میکنم به این خواهر کوچیکتون کمک کنین
صادقانه میگم نمیخوام خیلی تند و یک سوه برم جلو...یعنی فقط بگم این نماد یعنی این...پس این موزیک ویدیو رد میشه و به خواننده لیبل بزنم که شیطان پرسته...هنوز از این نوع موسیقی لذت میبرم
من سعی میکنم چیزایی که به نظرم میاد میتونه نمادباشه و معنی خاصی بده رو اینجا بذارم تا با کمک هم نقد درست و حسابی بشه...متاسفانه موسیقی شرق مخصوصا گروه های موسیقی کره جنوبی خیلی تو کشور مون بین جوونا مد شده
امیدوارم بتونم با کمک شما قدمی تو مسیر آگاهی جوونایی مثل خودم بردارم.
ممنون
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad reza ، 59-11(یامهدی) ، Bahar ، pari74bala ، r .b .35 ، ترنم بهاری ، یاوران مهدی ، جویای حقیقت ، help me ، Reza2035 ، mofa ، ANTI satan ، Maysam-1st ، هانا ، bagheri4 ، pure ، sadra master ، قلب ، soora ، azade ، marvel ، نرگس مهدوی ، | جستجوگر | ، مهرومه ، seyed Hamid ، khandee ، amirak ، sarbaz sabur ، A.E ، علی املشی ، saina

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۱۴, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #71
آواتار
سلام
فرصت نکردم که همه ی نظر هارو بخونم ولی واجب دونستم که درباره ی نظر نیلوفر 7676 یک چیزی بگم. دوست عزیز شما که سخنرانی های آقای رائفی پور اشکتون رو در میاره تا به حال سخنرانی های ایشون رو درباره ی شیطان پرستی گوش نکردید؟
تمام این علائم بدون این که شما متوجه بشی و چه بخوای و چه نخوای روی ضمیر ناخود آگاه شما تاثیر میذاره و اگر ما درباره ی شیطان پرستی و علائم اونها اطلاعاتی نداشته باشیم باید فاتحه ی ایمانمون رو بخونیم اونم نه الان بلکه همون زمانی که این ملعون ها براش برنامه ریزی کردند. من خودم قبلا که چیزی ازشون نمیدونستم وقتی که اسمشوم به گوشم میخورد فکر میکردم چون از خدا بریدند هیچی بارشون نیست و بجز کار های پست کار دیگه ای برای انجام دادن ندارن ولی وقتی که فهمیدم کی هستند و قدرت انجام چه کار هایی رو دارن و چه کسانی عضو این فرقه هستند ،از سیاستمدار بگیر تا بهترن دانشمندها و حتی روان شناس ها ،به بزرگترین دغدغه ی زندگیم تبدبل شدند و روزی نیست که برای در امان موندن از شرشون دعا نکنم. اینکه میگید طرفدار یک خواننده ی شیطان پرست هستید و تموم آهنگ هاش رو گوش میدید بدون اینکه روتون تاثیر بذاره باید بگم که غیر ممکنه. شاید این شخص به ظاهر هیچ کار گناهی نکنه و ظاهرش با بقیه ی شیطان پرست ها فرق کنه ویا حتی مفهوم شعر هاش اصلا به شیطان ربطی نداشته باشه ولی باید بدونید که اینها در آهنگ هاشون کد های لازم رو مخفی میکنند. یه مثال براتون میزنم: آقای رائفی پور توی یکی از سخنرانی هاشون درباره ی موسیقی آهنگ سیندرلا ی هومن و کامران رو بر عکس کردند و چیزی که شنیده میشد کاملا با چیزی که این دو خواننده خونده بودند 360 درجه فرق داشت : من ابلیس من ابلیس پشت حلقه بنویس .. که البته این رو منو شما متوجه نمیشیم ولی ضمیر نا خود آگاه ما کاملا دریافتش میکنه و این دقیقا همون چیزیه که اونا میخوان. میبینید که این موارد در موسیقی کسانی که اصلا شاید عضو این فرقه نیاشند هم دیده میشه دیگه چه برسه به یک خواننده ی شیطان پرست و کسی که از نماد هاشون استفاده هم میکنه. به نظر من نباید بی خیال این چیزها بشید و مثل قبل پیگیر آهنگهاشون باشید چون این دقیقا اون چیزیه که اونا میخوان. و اینکه باید بدونید شیطان پرست ها از هیچ علمی به اندازه ی روانشناسی استفاده نکردند خیلی خیلی زیرکانه عمل میکنند و جاهایی رد پاشون دیده شده که اصلا نمیشه تصورش رو کرد و متاسفانه باید بگم که از من و شمای مسلمون خیلی خیلی جلو هستند و ما دیگه باید به خودمون بیایم.
به دوستای عزیزم پیشنهاد میکنم که سخنرانی آقای رائفی پور درباره ی شیطان پرستی رو حتما گوش کنند . شاید جواب بیشتر سوال هاشون رو بگیرن و اونای که تواناییش رو دارند اقدامی کنند.
در پناه خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A.E
۲۳:۳۷, ۱۰/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۳ ۱:۱۷ توسط Ati.jj.)
شماره ارسال: #72

سلام من کاربر جدید هستم و بخاطر تاپیک هایی که مربوط به موسیقی کره ی جنوبی میشد در این فروم ثبت نام کردم.

لطفا همه توجه کنن به حرفام و کسانی که شناختی از کی پاپ دارن کامنت بذارن(درباره ی قسمت اول حرف هام).چون وقتی درباره ی مسئله ای اطلاع نداریم بهتره که اصلا درموردش صحبت نکنیم.

راجع به اینکه گروه های خواننده از نماد های فراماسونری استفاده میکنن باید بگم که اونا خودشون هیچ اطلاعی از این موضوع ندارن.درواقع وقتی ندارن که بخوان حتی فکر کنند چه برسه به اینکه دنبال همچین مسائلی برن...اگر با سیستم کمپانی ها آشنایی داشته باشید باید بدونید که سیستم این کمپانی ها مخصوصا کمپانی بزرگ اس ام برده داریه!با خواننده ها و زیرمجموعه هاش مثل برده رفتار میکنه...حالا وارد اون بحث برده داری و کلاه هایی که سر این خواننده ها میذاره نمیشم.

یک خواننده وقتی زیر نظر یه کمپانی فعالیت میکنه تمام کارهاش با کمپانی هماهنگ شده و به عبارت دیگه هیچ اختیاری از خودش نداره.حتی برای آب خوردن هم باید اجازه بگیره.پس اینکه چرا این نوع لباس هارو میپوشن و چرا موهاشون رو رنگ میکنن و چرا پسرهاشون آرایش میکنند و چرا حال و هوای موزیک ویدیوهاشون اینه و چرا متن شعر اینطوریه هیچ ربطی به خواننده نداره.همه ی کارها با کمپانیه.و اگر شخص خواننده شعری بنویسه به وضوح تفاوت کارش با کارهای دیگه ش مشخصه.البته اگر در شعرش دست نبرن و اونو تغییر ندن.

من خودم یک کاشیوپیا (طرفدار گروه TVXQ ,JYJ

) هستم.کاشیوپیا شدن بهترین اتفاق زندگی من بود.مطمئنم برای طرفداران گروه های دیگه هم همینطور بوده...من توی تاپیک ها زیاد دیدم که به کسانی مثل من توهین شده.بهرحال هرکسی به یه چیزی علاقه داره.هیچکس نیست که به چیزی علاقه نداشته باش.خب ماهم به کی پاپ علاقه داریم.با تمام بدی ها و خوبیاش...با تمام سختی هاش...تعدادمونم کم نیس.روز به روز هم داره به تعدادمون اضافه میشه..........

نماد هایی که توی موزیک ویدیو ها استفاده میشه کم نیستن.مثلا گروه جدید اس ام که اعضای اون 4 دختر هستن به تازگی دیبوت شدن و اولین موزیک ویدیوشون صحنه هایی داشت که بعد از انتشارش کمپانی تصمیم میگیره که این صحنه هارو حذف کنه.حالا اون صحنه ها چی بودن؟چیز خاصی نبود و بطور کاملا تصادفی حادثه ی 11 سپتامبر و انفجار برج های دوقلو رو نشون داده که ربطیم به موسیقی نداشته!یا چندتا روزنامه رو نشون داده که چیزهایی روش نوشته مثلا اطاعت کن و از این حرفا...(که البته حوصله نداشتم ترجمه کنم).اگر کسی این چیزها روش تاثیر بذاره واقعا آدم سستی هست و از خودش اختیاری نداره.من توی این 7 سال همچین حسی نداشتم!هیچوقت هم تحت تاثیر قرار نگرفتم.(در جواب اون دسته از دوستانی که تاثیر پذیری رو مطرح کردن).

کره ی جنوبی هم اون کره ی قدیم مثل سریال جومونگ نیست!درسته از نظر مساحت خیلی کوچیکه اما 100 برابرش پیشرفته س!و کسی نمیتونه منکر این مسئله بشه.فعلا که از نظر کشتی سازی رتبه ی اول جهان رو داره.بیشترین سرعت اینترنت رو کره داره.کشوری که پیوسته به مردم آفریقا کمک کرده کره هستش.دستگاه های صوتی تصوریش هم کل بازار رو فراگرفته.گوشی هاشون هم که تو دست همه هست!ماشین هاشون هم توی کشورمون به وفور دیده میشه.(در جواب اون دسته از دوستانی که فکر میکنن کره ی جنوبی روستایی بیش نیست)

مسئله ی دیگه اینکه...مردم کره جنوبی هنوز هم اون آداب و رسوم گذشته شون رو حفظ کردن.اینطوری هم که توی موزیک ویدیو ها یا فیلم هاشون میبینید نیستند و نسبت به چیزی که آدابشون رو زیر سوال میبرن به شدت اعتراض میکنند.نمونه هاش رو میگم...مثلا چند سال پیش فیلمی از بازیگر زن ،یه سویا در سریال جومونگ ، که اسمش سونگ جی هیو هستش پخش شده بود...این فیلم مربوط به یک فیلم سینمایی بوده که محتوای خوبی نداشته. و با اینکه یک فیلم تاریخی بوده اصلا داستانش در تاریخ کره نیست و ساخته و پرداخته ی ذهن نویسنده و کارگردان فیلم بوده....مردم کره به شدت اعتراض میکنن (هم به فیلم هم به بازیگرها مخصوصا سونگ جی هیو) ،انتقاد میکنن ،شکایت میکنن و غیره... از کارگردان هم بابت این فیلم توضیح میخوان که این آقا میگه که فیلمش هیچ مشکلی نداره و یه اثر هنریه و اینکه تا کی باید حقایق رو مخفی کرد و اونارو به تصویر نکشید؟!

خب ذهن این کارگردان خراب بوده.دلیل نمیشه مردم هم اینطور باشن...

مثلا جیهو در سریال ققنوس (اسم واقعیش رو نمیدونم) در فیلمی بازی میکنه که از نظر خانوادش صحنه های بدی داشته و دخترشون رو از خانواده بخاطر بازی در این فیلم طرد میکنن.این خانوم هم خودکشی میکنه و میمیره..........

به تازگی هم گروه دردسرسازها دچار مشکل شده بودن بخاطر موزیک ویدیوهاشون و عکس هایی که ازشون میگرفتن حسابی پشت سرشون حرف زدن و شایعه پراکنی کردن و یه عالمه انتقاد...تا اینکه از طرف کمپانیشون بیانیه اومد و این حرف هارو رد کرد........

بالاخره مردم هم میفهمن و از این مسائل خوششون نمیاد پس بهتره همه رو مثل هم نبینیم...

مثلا دخترهاشون ممکنه برای موزیک ویدیو یا عکس برداری لباس هایی بپوشن که مناسب نباشه اما وقتی جلوی دوربین میشینن یه پتو یا یه بالش تزیینی بهشون میدن که روی پاهاشون بذارن که معلوم نشه.یا اگر بخوان توی خیابون بیان امکان نداره با اون وضعیت بیان و همه پوشیده هستن.تا الان من یک مورد هم ندیدم!!!چه گروه های دختر چه گروه های پسر!نه آرایشی داشتن نه لباس نامناسبی!

حالا اگر دیدین رو لباس یکی یه جمجه هست یا استخون هست دال بر شیطان پرست بودن طرف نمیشه!تو کمد لباسش اینارو گذاشتن اوناهم میپوشن.اونا که برای لباس خریدن نمیرن بیرون!مگه وقت دارن؟در شبانه روز خیلی بخوابن4 ساعت میخوابن!بقیه ش فقط کار میکنن!

از بحث کره بگذریم..............

شما اگر میخوان قدم مثبتی در این راه بردارید بجای اینکه بدنبال نمادها میگردین و همه چیز رو تجزیه و تحلیل می کنید بهتره با اطرافیانتون شروع کنید و چشم هاشون رو باز کنید تا بتونن بهتر ببینن.بنظر من اساس این فروم برپایه ی مستند ظهور بوده.

آیا این سوال براتون پیش نیومده که شاید قصد اون سیستم از درست کردن مستند ظهور این باشه که مردم رو با تاریخچه ی خودش آشنا کنه ،نمادها و معانیشون رو بگه؟؟؟!!!

حالا ما اینارو میدونیم.چه سودی به حالمون داشته؟جز اینکه اعصابمون رو خراب تر کرده؟!

شاید هدف اون سیستم این بوده که مارو سرگرم محتوای مستند ظهور کنه!

مثلا به این عبارت توجه کنید: من دروغ می گویم.جمله ی قبل دروغ است.

خب اگرجمله ی قبل دروغ باشه پس من راست می گویم اما باز هم میرسیم به جمله ی قبل دروغ است و این جمله تا بینهایت ادامه پیدا میکنه!درست مثل اینکه ما دور خودمون بگردیم!

الانم نقشمون همینه!یعنی اونا اینکارو با ما کردن!

بابا این نمادهارو ول کنید بچسبید به زندگیتون!خدا شاهده با این افکار راه به جایی نمیبرید!

حتی خود استاد رائفی پور هم گفتن این نمادها رو بشناسیم خوبه اما نباید همش سرگرم این چیزا باشیم.اوناهم همینو میخوان!

اینو دیگه من نگفتم.کسی گفته که مطمئنم همتون قبولش دارید.شما میرید گوشی یا لپ تاپ اپل یا ایسوس میخرید.حالا چون مارکش اپل یا ایسوس هست و دارید ازش استفاده می کنید یعنی شما هم شیطان پرست تشریف دارید؟نه بخدا...شما هم دارید مثل اونا نماد گرا میشید!

شما یه سیب برمیداری یه گاز بهش میزنید!خب اینم یه نماده دیگه!نیست؟پس باید تند تند بخوریدش یه وقت حس بدی بهتون دست نده یا از یه سیب تاثر نگیرید؟؟؟

انقد افراط نکنید.داریم تو دنیایی زندگی میکنیم که پر از این چیزاست.حتی اگر خودتون رو از همه ی این ها هم محروم کنید به جایی نمیرسید جز اینکه اعصاب خودتون خراب میشه......

خب دیگه تا الان خیلی صحبت کردم و ممنونم از اینکه حرف هام رو خوندید.اگر سوالی دارید میتونید بپرسید!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، | جستجوگر | ، sarallah ، meteor
۲۳:۱۳, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #73
آواتار
دوستان عزیزم سلام
ببخشید باز مدت طولانی نبودم..الانم فقط یه سر کوچیک زدم تا ببینم چه خبره...درباره جواب کامنتا دوستان..شکوفه جون من شک ندارم که جوون ایرانی باهوشه و حق انتخاب داره ولی...خودت ک بهتر از من میدونی چندتا بچه نوجوون عشق کره میشناسی؟که ارزوشون رفتن کره و ازدواج با همین خواننده هاس!!!دوستا گلم من از اولشم گفتم من خیلی کوچیکتر از اونم که تهمت بزنم...من اگه99.99%مطمن باشم باز بخاطر اون احتمال کوچیک تهمت نمیزنم حتی اگه100درصدهم مطمن باشم هم تا جای امکان چیزی نمیگم..من تهمت نزدم نتیجه گیری هم نکردم فقط چیزی که بود رو نشون دادم...الانم دیگه زیاد مجازی کار نمیکنم چون تو دنیای واقعیم دارم میجنگم..واقعا متاسف شدم وقتی یکی از دانش اموزا 13ساله ام از ارزوش گفت ...کاش گاهی ،وقتی، داریم برای حق انتخابمون بحث میکنیم به اون موارد کمی که الان متاسفانه دیگه کم هم نیستن فک کنیم ...به اونایی که قبل از اینکه به دانایی کافی برسن از این حق انتخابشون استفاده میکنن و صدمه ای میخورن که جبرانش خیلی سخت و گاهی محال میشه...دوستان گلم موسیقی از نظر دین ما چیزیه که انتخابش باخود شخصه ولی گاهی فقط نشون دادن چیزای که میبین از زاویه دید خودمون شاید کمک کنه تا با وسعت دید بهتری عزیز دیگری انتخاب کنه..بیایم یاد بگیریم قضاوت نکنیم و فقط چیزایی ک هست و نشون بدیم...نتیجه رو بذاریم برای شعور و عقل ببیننده..
کسی کپاپ و منع نکرد کسی نگفت با این نمادها دابل اس یا هر گروه و خواننده دیگه ای خدانکرده شیطان پرسته...فقط میگم اینا روهم ببینیم کره بهشت نیست موسیقی کره عالیه ولی بی نقص نیست...من خودم هنوز موسیقی گوش میدم هم کی پاپ هم خیلی کشورها دیگه چون به موسیقی نیاز دارم مثل خیلی ها ولی انتخاب میکنم موسیقی رو و میخوام بقیه هم آگاهانه انتخاب کنن نه تحت تاثیر زیبایی ظاهری، قرص های رنگی رو جای شکلات اسمالتیس بخورن...من میخوام که یاد بگیرم انتخاب کنم و بی ترس از قضاوت شدن و قضاوت کردن نظر بدم..میخوام که نظر بدم بدون قضاوت کردن و نتیجه گرفتن
ببخشید که حرف زیاد زدم
۴:۱۷, ۳۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #74

سلام.من تاپیک شما کامل خوندم.نظرات رو هم چندتایی رو خوندم...
در همین رابطه این تاپیکو زدم.بهتره یه نگاهی بهش بندازید بلکه بفهمید اونجا چه خبره!!
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-35364.html

از کسی که کی پاپره واقعا بعیده که علیه آیدل های مورد علاقش چیزی بگه یا بخواد اینطوری نقدشون کنه.توهین نمیکنم ولی اینکار شمارو به یه آنتی فن تبدیل میکنه!!
خواننده ها و بازیگر ها هیچکدوم تقصیری ندارن...چون انقدر سرشون شلوغ هست که فرصت دونستن این علامت ها و معنی هاشون رو نداشته باشن.
توی پست اول تاپیکتون هم شما کی پاپ رو طوری معرفی کردین انگار که شما رو به دام انداخته.هرکسی به یه چیزی علاقه داره.هیچوقت نباید سلیقه ی کسیو زیر سوال برد...شماهم که اینکارو با خودت کردی...
حداقل تو ایران 100 هزار نفر کی پاپر هست.درسته خیلیاشون خوب و بد رو تشخیص نمیدن اما مرز هارو حفظ میکنن.

آره خیلی ها دوست دارن با خواننده ی مورد علاقشون ازدواج کنن اما این فقط یه رویاس...
این آیدل هارو هم مثل هم نبینین.خیلیاشون روح و قلب بزرگی دارن.خیلی هاشون فراتر از کسی هستن که ما بهشون میگیم مسلمان!!
ممکنه دینشون اسلام نباشه اما دلشون از ماها پاک تره...
۱۶:۰۳, ۱/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۳ ۱۶:۲۱ توسط admiral.)
شماره ارسال: #75
آواتار
عزیزدلم خیلی خوشحالم که این حرفا رو شنیدم و ممنون که به تاپیک من سر زدی...فک کنم متوجه منظور من نشدی ..من به کسی انتقاد نکردم من خودم عاشق دابل اسم و یک تریپل اسی دوآتیشه ام ...عزیزدلم خودت هم گفتی حتی تو کره اگه کسی، بازیگری ،کمپانی یایه کارگردانی اشتباه میکنه و قدم کج میذاره مردم بهش اعتراض میکنه .خب چرا من که یه طرفدارم وقتی اعتراض کنم میشم آنتی فن؟چرا چون مسلمونم؟من اولش که درباره دابل اس گفتم ...همونجا اشاره کردم اینا فقط نمادهایی استفاده شده اس نه هیچ مفهوم خاصی نداره..جز دوتا جا که اگه بگم معنی نداره سرم و تو برف کردن(اهنگ هیون و divel جونگ مین که در مورد این دوتاهم فقط گفتم حواستون هست پشتش یه منظوری هست و نتیجه گیری نکردم چون برداشت هرکسی متفاوته)بغیر از اون هم ،من درباره هیچ گروه دیگه ای چیزی نگفتم چون نه وقتش و دارم که درباره اشون تحقیق کنم نه میشناسمشون...کره و کی پاپ یه زمانی عالی بود الان فقط خوبه...من هنوز کی پاپرم و خیلی گوش میدم...ولی وقتی چیزی میبینم که غلطه نمیتونم ساکت بمونم مثل همون اهنگی که خود مسلمانا کره جلوش و گرفتن...باز میپرسم آیا اگه من طرفدار مسلمون به رفتار ایدل مورد علاقه ام اعتراض کنم میشم آنتی فن؟
من به عقل کسی توهین نکردم...من فقط میگم از حقمون درست استفاده کنیم اگه میخوایم انتخاب کنیم جوانب و هم ببینیم
در مورد اونایی که گفتم جوگیرن...دوست عزیز این که بیشتر کی پاپرا ایرانی بچه ها زیر 15 سالین که آرزوش سفر به کره به عنوان بهشته غیر قابل انکاره (گفتم بیشترشون نه همه)...اول که فقط دوستا کی پاپرم فقط مجازی بودن خودم زیاد اهمیت نمیدادم ولی وقتی محل کارم چندتا بچه رو دیدم که ششم ابتدایین وتمام زندگیشون پول جم کردن واسه رفتن به کره اس احساس خطر کردم...مثل همه چیز و همه جا، هیچ چیز صفر و صدی نیست..من فقط میگم حواسمون باشه که خودمون و اطرافیانمون همه چیز و ببینن ...کره کشور خیلی پیشرفته ایه کاملا درست.
اول غول کشتی رانی، دومین سرعت اینترنت و سومین ابر قدرت در زمینه وسایل الکترونیکی درست...آیا بعنوان مثال این بچه 12 ساله از نرخ تجاوز به بچه مدرسه ای ها خبر داره؟آماری که خودشون اعلام میکنن..و خیلی چیزا دیگه که اگه بگم باز میگی فقط سیاه میبینی...نه عزیزکم حرف من اینه اگه زرد و سرخ و سفیدش و دیدی سیاه و خاکستریش و هم ببین همین..چاقو جز ملزومات زندگیمونه به شرطی که درست استفاده بشه...ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر | ، meteor
۱۶:۵۹, ۱/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۳ ۱۷:۰۱ توسط admiral.)
شماره ارسال: #76
آواتار
خوشحالم که کم کم به هدف اصلیمون داریم نزدیک میشیم...هدف اصلی طرح سوال بود...نمیدونم واسه یه عده چرا سوال پرسیدن گناهه..چرا سوال کننده همیشه محکومه..حالا چه از دین بپرسه چه از خواننده مورد علاقه اش...عزیزانم پرسیدن چرا گناه نیست...وقتی سوال میپرسم نظرات بقیه رو میگیرم باعث میشه نظره جلو چشم زیبا تر بشه..اره مطمنن منم اشتباه میکنم واسه همین این تاپیک زدم که نظرات همه رو بشنوم که بهم بگن یه وقتایی که سیاه میبینم دلیل بر زشتی نیست ولی خواهش میکنم خواهش میکنم به هم توهین نکنین و به سلایق هم احترام بذارید
۱۸:۳۲, ۱/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۳ ۱۸:۳۹ توسط | جستجوگر |.)
شماره ارسال: #77
آواتار
سلام علیکم .

دوست عزیز، خوش اومدی .[تصویر: Flower_Yahoo_smiley.gif]

من زیاد وارد موسیقی کره‌ای یا همون K-pop به قول شما نشدم تابحال . فقط ی سری نکات در مورد پستی که گذاشتی عرض کنم ...

نقل قول:راجع به اینکه گروه های خواننده از نماد های فراماسونری استفاده میکنن باید بگم که اونا خودشون هیچ اطلاعی از این موضوع ندارن.درواقع وقتی ندارن که بخوان حتی فکر کنند چه برسه به اینکه دنبال همچین مسائلی برن...اگر با سیستم کمپانی ها آشنایی داشته باشید باید بدونید که سیستم این کمپانی ها مخصوصا کمپانی بزرگ اس ام برده داریه!با خواننده ها و زیرمجموعه هاش مثل برده رفتار میکنه...حالا وارد اون بحث برده داری و کلاه هایی که سر این خواننده ها میذاره نمیشم.

یک خواننده وقتی زیر نظر یه کمپانی فعالیت میکنه تمام کارهاش با کمپانی هماهنگ شده و به عبارت دیگه هیچ اختیاری از خودش نداره.حتی برای آب خوردن هم باید اجازه بگیره.پس اینکه چرا این نوع لباس هارو میپوشن و چرا موهاشون رو رنگ میکنن و چرا پسرهاشون آرایش میکنند و چرا حال و هوای موزیک ویدیوهاشون اینه و چرا متن شعر اینطوریه هیچ ربطی به خواننده نداره.همه ی کارها با کمپانیه.و اگر شخص خواننده شعری بنویسه به وضوح تفاوت کارش با کارهای دیگه ش مشخصه.البته اگر در شعرش دست نبرن و اونو تغییر ندن.

اول اینکه به اجبار اشاره کردی؛ خدمتت عارضم که نخیر، اجباری در کار نیست . میتونستن وارد این صنعت نشن یا میتونن خارج بشن . بله اگه بخوان (مختارن) که با این گروهای مافیایی خاص کار کنن، مجبورن (نتیجه‌ی انتخابشون) به سبکی که اونا میخوان باشن .

ولی بحث کلا سر اختیار نیست . بحث سر اینه که نوع رفتار، مد و موسیقیشون چه تاثیراتی داره ؟ که حالا به اون بخشم می‌رسیم .

نقل قول:من خودم یک کاشیوپیا (طرفدار گروه TVXQ ,JYJ

) هستم.کاشیوپیا شدن بهترین اتفاق زندگی من بود.مطمئنم برای طرفداران گروه های دیگه هم همینطور بوده...من توی تاپیک ها زیاد دیدم که به کسانی مثل من توهین شده.بهرحال هرکسی به یه چیزی علاقه داره.هیچکس نیست که به چیزی علاقه نداشته باش.خب ماهم به کی پاپ علاقه داریم.با تمام بدی ها و خوبیاش...با تمام سختی هاش...تعدادمونم کم نیس.روز به روز هم داره به تعدادمون اضافه میشه..........

بله، همه علایقی دارن . ولی اگر شما مسلمان هستی و به اسلام اعتقاد داری، باید علایقت رو با اعتقادادت بسنجی . صرف علاقه، دلیله بر درست بودن نیست .
درضمن، کسی قصد توهین نداره، حالا اگه توهینی شده، شما ببخش .

نقل قول:اگر کسی این چیزها روش تاثیر بذاره واقعا آدم سستی هست و از خودش اختیاری نداره.من توی این 7 سال همچین حسی نداشتم!هیچوقت هم تحت تاثیر قرار نگرفتم.(در جواب اون دسته از دوستانی که تاثیر پذیری رو مطرح کردن).

دقیقا اشتباه شما به نظر من اینجاست .
ممکنه اون تصاویر حالا تاثیر خاصی نداشته باشه، ولی اصلا مسئله تصاویر نیست .
موسیقی، از نظر روانشناسی و فیزیولوژی تاثیرات بسیار بسیار زیادی داره. البته که این تاثیرات میتونه مثبت یا منفی باشه . یکی از شایع‌ترین تاثیراتی که موسیقی منفی (با نوع خاص ملودی و نت‌ها که در تخصص بنده نیست) ایجاد عدم تعادل اعصاب هست . اعصاب بدن به شدت به موسیقی حساسه و اگر انسان توی انتخاب نوع موسیقی دچار اشتباه بشه، مسلما ضربه خواهد دید .
درضمن اشاره کردی که توی این 7 سال هیچ چیز حس نکردی . این که شما تغییر کردی یا نه، سؤالی نیست که خودت بهش جواب بدی . این سؤال رو اطرافیانت میتونن جواب بدن . یک شبه که تغییرات حاصل نمیشه که انتظار عینی بودنش رو داشته باشیم، تغییرات به صورت تدریجی، گاها توی ناخودآگاه شکل میگیره و کم کم روی خودآگاه انسان هم تاثیر میکنه .
البته من نمیگن شما حتما کن‌فیکون شدی ! تاثیرات بستگی به شخص و خیلی چیزا داره، ولی میتونم اطمینان بدم بی تاثیر نبوده .

نقل قول:مثلا دخترهاشون ممکنه برای موزیک ویدیو یا عکس برداری لباس هایی بپوشن که مناسب نباشه اما وقتی جلوی دوربین میشینن یه پتو یا یه بالش تزیینی بهشون میدن که روی پاهاشون بذارن که معلوم نشه.یا اگر بخوان توی خیابون بیان امکان نداره با اون وضعیت بیان و همه پوشیده هستن.تا الان من یک مورد هم ندیدم!!!چه گروه های دختر چه گروه های پسر!نه آرایشی داشتن نه لباس نامناسبی!

اصلا مهم نیست که این جور اشخاص توی زندگی شخصیش چطور لباس میپوشن یا چطور رفتار می‌کنن . مخاطب عام، اونارو با آثارشون به یاد میارن و از اون چیزی که توی ذهنشون هست الگو برداری می‌کنن .
این مسئله که اشاره کردین، خودش اثباتی به این قضیه هست که این موسیقی، هدفش تغییر ذائقه من و شمایی هست که داریم ازش استفاده می‌کنیم (و همونطور که اشاره کردین، اینا ی تعداد بازیچه هستن).

من خودم تو این شرایط بودم . واقعا سخته آدم در رابطه با چیزی که بهش علاقه داره، تصمیم درستی بگیره . ولی آدم باید بتونه زندگیش رو ارجعیت‌بندی کنه ! اشاره کردم، لزوما اون چیزی که دوست داریم، درست نیست .
شما هم اگر دنبال حقیقت هستی و میخوای واقعا مطمئن بشی که ادامه دادن به استفاده از این نوع موسیقی چه تاثیراتی داره و این تاپیک رو مطرح کردی، پس بسم‌الله.
اما اگر با این ذهنیت اومدی که اثبات کنی استفاده از این موسیقی مشکلی نداره، پیشنهاد میکنم ادامه ندی. چون فقط طرفین بحث وقتشون تلف میشه .
اگر بحثی رو شروع می‌کنیم، باید انعطاف اولیه رو داشته باشیم .

در مورد نمادها هم من خودم یکی از مخالفای پرداخت بیش از حد به نمادگاریی هستم و افراط شدیدی توی این قضیه دیدم. ولی ی سری مسائل رو نمیشه نادیده گرفت .
واقعا ظاهر عجیب و غریب بعضی از این خواننده‌های کره‌ای من بیننده رو معذب و شرمنده میکنه دیگه چه برسه به کسی که بخواد با همچین شکل و شمایلی توی عوام ظاهر بشه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم.ح ، admiral ، یااباصالح ، A.E
۱۶:۳۴, ۱۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #78

سلام ب اندیشه های بیدار :دی
من تازه عضو شدم اینجا ب خاطر شرکت تو این موضوع ...
واسه معرفیم بگم ک 17 سالمه و سه سالی هس ک کره رو میشناسم و با کی پاپ و کی دراما اشنا ام... واسه همین گفتم بیام نظر بدم ...
کی پاپ اخیرا خیلی کثیف شده و موضوعاتی مثل همجنسگرایی بین اعضای گروها زیاد شده و از اون بدتر این ک طرفدارا هم از این چیزا خوششون میاد... دیگه این ک تو موزیک ویدیوهای گروهای کی پاپ و مخصوصا گروهای معروف خیلی نمادای فراماسونری زیاد شده که نگران کنندس... و منم ب خاطر همینا کم کم داره از کی پاپ بدم میاد...

ولی خب تاثیر گذاریش، بازم بستگی ب محکم بودن اعتقاد ادم داره.... خیلی از دوستامو میشناسم ک بین خواننده ها و بازیگرا واسه خودشون شوهر انتخاب میکنن و ... ک واقعا خنده داره!

خیلی از دوستان تو پستاشون گفتن که اینا خودشون از نمادایی که استفاده میکنن خبر ندارن که خب ب نظرم یکم غیر منطقیه ... مگه میشه کسی تو این دنیا باشه و خبر نداشته باشه... البته ک اونا خودشون شیطان پرست نیستن و به خاطر کمپانی هاشون مجبورن از این نمادا استفاده کنن... ک بازم نگران کنندس و مسلما کمپانیا از این کاراشون هدف دارن و میخوان اعتقادات مارو نابود کنن ک خب شاید رو بعضیا واقعا بتونن تاثیر بذارن...

الان تو اطراف خودمونم الان خیلی وسایلی هستن ک ما دونسته و ندونسته ازشون استفاده میکنیم که نمادای شیطان پرستی دارن...ولی خب ما ک شیطان پرست نیستیم ...

ولی ب نظر من ادم نباید نمادگرا باشه و زیاد ب این چیزا اهمیت بده ، خیلی خوبه ک اونا این همه تلاش کنن و نماد استفاده کنن ولی ما اصن بهشون اهمیت ندیم و رومون اثر نذارن ، البته در مورد ضمیر ناخودآگاه و اینا...چیزی نمیدونم پس نظری نمیدم...

ولی در این مورد که اهنگای کی پاپ رو ادم تاثیر میذارن موافقم چون خودم گاهی وقتا یه تیکه های از اهنگاشون تو ذهنم پخش میشه ... ولی خب اینم فقط مربوط به کره نیست و همه ی اهنگا حتی اهنگای ایرانی همینطورن ، و آهنگ کلا چیز مخربیه و واسه همینم تو دین ما نفی شده و ربطی به ایرانی و آمریکایی و کره ای بودنش نداره...
در کل کی پاپ خیلی نسبت ب کی دراما کثیفه و خودم دلم میخواد کم کم ترکش کنم ، ولی فیلمارو نه و ب نظرم واقعا مخرب نیستن ینی برای خودم ک تا حالا نبودن ...
۱۸:۰۴, ۲۰/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۴ ۱۸:۲۶ توسط 23fateme.)
شماره ارسال: #79

(۶/آذر/۹۲ ۱۴:۲۸)احمد شاکر نوشته است:  این همه ادم بخاطر این تاپیک عضو شدن تاپیکش جادویی؟
اینقدر عاشق این چشم بادومیا هستین؟
منکه دیگه حالم بهم میخوره از بس قیافه های یکنواختشون رو میبینم
تلوزیون ایران رو که تسخیر کردن دیگه ویدئو میوزیک چشم بادومی چه صیغه اییه؟
بابا شماها مسلمونید مثلا! والا اینا حرامه
معنی لیریک هاشون اکثرا شیطانیه حالا یا خودشون انتخاب کردن یا باباشون براشون انتخاب کرد مهم نیست
این همه موسیقی........موسیقی اسلامی گوش بدین ما خواننده های خوب مسلمونی مثل سامی یوسف و ماهر زین و العفاسی داریم چرا سراغ این چشم بادومیا میرین؟
ماشاءالله هزار ماشاءالله کل حساب کاربریتون رو با نماد های اسلامی یا زهرا یا زیبت و یا صاحب الزمان پر کردین از اونور میشینین چشم بادومی ها رو نگاه میکنید؟با خودتون چند چندین؟
روت میشه همون موسیقی چشم بادومیا رو جلو امام زمان گوش کنی؟
به صبح مومن هستند و به شب کافر
(در مثل مناقشه نیست)
السلام علیکم

سلام من فقط برای این اینجا عضو شدم که جواب شمارو بدم
ببین دوست عزیز داری راجب مسلمون بودن و خدا و دینمون میگی دیگه
ما مسلمونیم و به خدا ایمان داریم
پس چرا ادمی که خدا خلق کرده رو مسخره میکنی
یعنی جی که چشم بادومیو اینا اونا مگه ادم نیستن مگه خلق خدا نیستن
خدا خودش افریدتشون خودش میدونه چه شکلین
در ضمن هیچ شباهتی توشون نمیبینم اینجوری داری خدارو زیر سوال میبری میدونی چرا؟
چونکه خدا هر کس رو به یه شکل با یه خصوصیات افریده
اونوقت تو میگی اینا شبیه همن خب تو نمیبینی من که دوساله باهاشون اشنا هستم هیچ شباهتی توشون نمیبینم یکم چشماتو وا کن لطفا
همین

مورد دیگه ای که میخواستم بگم
من خودم عاشق کره و گروهاشم البته نه همشونا فقط اونایی که دوسشون دارم و نگاه میکنم
امروز از ططریق یکی از دوستام فهمیدم نمادایی که استفاده میکنن شیطانیه
خب عرض کنم که اونا حتی اگه بدونن هم براشون مهم نیست چون این یه چیزیه که همه جا رایجه
دلیل اینکه از این نمادا براشون استفاده میشه اینه که کمپانیا باید خرجشون رو بدن علاوه بر اون حقوق بدن
مگه یه ادم که میره کنسرت چقدر پول میده یا چقدر پول البومه
کمپانیا برای دراوردن پول زیر سلطه امریکا هستن دقتم کنیز بعضی از نماد ها شبیه اوناست
من هیچوقت در مقابل حرف حق جبهه نمیگیرم
دوست داشتنشون عی نیست من وقتی حس خوبی بهشون دارم یعنی یه چیز خوبی توشون دیدم
یه گروه هست به اسم بیگ بنگ من فوق العاده ازشون متنفرم تو موزیک ویدیوهاشونم دیدم که انسانو به عنوان حیوان نشون میدنو چرت و پرته اهنگاشون
یه گروهه که فوق العاده عاشقشونم به اسم اکسو
این گروه سر تا سر نماد شیطانی دارن اما من خود اون شخصو دوس دارم بعضی اهنگاشونم عالیه ها ولی من با بقیه چیزا کاری ندارم چون مطمئنم که اونا فقط برای پول از این نمادا استفاده میکنن
و از خودم مطمئنم که اگر روزی ببینم یا بشنوم که اونا شیطون پرست و واقعا هم منبع خبریش حقیقی باشه اون موقع باور میکنم
راجب حرفای دوستان واسه خاطر تاثیر ... بله تاثیر داره منم یه مدت خیلی درگیرش بودم و از درس عقب بودم
اما الان هر چیزیو سر زمان مناسبش قرار دادم
منکه قرار نیست ازشون پیروی کنم کاری که میکننو بکنم و چمیدونم
قبلا تا همین دو سه روز پیش میخواستم بدلیجات نمادشونو بخرم اما الان دیگه نمیخوام
من خدارو دوس دارم نمازامو تق و لق میخونم تو ماه رمضون همه رو رعایت میکنم شاید گاهی خسته بشم
من هر 12 تا اماممو قبول دارم من مسلمونم شیعه ام
حجابمو دارم احترام به بزرگترمو دارم شاید گاهی قاطی کنم ولی سعی میکنم رعابت کنم
دلیل نمیشه چون اونا از این نمادا که همه جای این دنیا حتی تو ایران هست
دیگه دوسشون نداشته باشم و بگم وای نکنه فلان شه بیسار شه
شیطان در هر زمان حتی الان که من دارم اینو مینویسم کنارمه و میخواد یجوری از راه به درم کنه
حالا چه من برم اونارو نگا کنم چه نکنم اون باز پییشمه
اینکه دوسشون دارم کمترین چیزه اتفاقایی و دیدم بین خو همین ایرانیا که از دوس داشتن اونا بدتره
اول خودتون جامعه ی خودتون رو اصلاح کنید بعد راج یه جامعه دیگه حرف بزنید
جامعمون از همه جا بدتره
تنها کسیم که میتونه فسادو از بین ببره امام زمانه
اون که بیاد همه چی حله پس لطفا نه توهینی کنید نه نظری که ازش مطمئن نیستید رو بدید
فقط اطلاعاتی بدید که ما بدونیم چی نماد چیه
همین والسلام Heart

(۱۵/تیر/۹۴ ۱۶:۳۴)eLn نوشته است:  سلام ب اندیشه های بیدار :دی
من تازه عضو شدم اینجا ب خاطر شرکت تو این موضوع ...
واسه معرفیم بگم ک 17 سالمه و سه سالی هس ک کره رو میشناسم و با کی پاپ و کی دراما اشنا ام... واسه همین گفتم بیام نظر بدم ...
کی پاپ اخیرا خیلی کثیف شده و موضوعاتی مثل همجنسگرایی بین اعضای گروها زیاد شده و از اون بدتر این ک طرفدارا هم از این چیزا خوششون میاد... دیگه این ک تو موزیک ویدیوهای گروهای کی پاپ و مخصوصا گروهای معروف خیلی نمادای فراماسونری زیاد شده که نگران کنندس... و منم ب خاطر همینا کم کم داره از کی پاپ بدم میاد...

ولی خب تاثیر گذاریش، بازم بستگی ب محکم بودن اعتقاد ادم داره.... خیلی از دوستامو میشناسم ک بین خواننده ها و بازیگرا واسه خودشون شوهر انتخاب میکنن و ... ک واقعا خنده داره!

خیلی از دوستان تو پستاشون گفتن که اینا خودشون از نمادایی که استفاده میکنن خبر ندارن که خب ب نظرم یکم غیر منطقیه ... مگه میشه کسی تو این دنیا باشه و خبر نداشته باشه... البته ک اونا خودشون شیطان پرست نیستن و به خاطر کمپانی هاشون مجبورن از این نمادا استفاده کنن... ک بازم نگران کنندس و مسلما کمپانیا از این کاراشون هدف دارن و میخوان اعتقادات مارو نابود کنن ک خب شاید رو بعضیا واقعا بتونن تاثیر بذارن...

الان تو اطراف خودمونم الان خیلی وسایلی هستن ک ما دونسته و ندونسته ازشون استفاده میکنیم که نمادای شیطان پرستی دارن...ولی خب ما ک شیطان پرست نیستیم ...

ولی ب نظر من ادم نباید نمادگرا باشه و زیاد ب این چیزا اهمیت بده ، خیلی خوبه ک اونا این همه تلاش کنن و نماد استفاده کنن ولی ما اصن بهشون اهمیت ندیم و رومون اثر نذارن ، البته در مورد ضمیر ناخودآگاه و اینا...چیزی نمیدونم پس نظری نمیدم...

ولی در این مورد که اهنگای کی پاپ رو ادم تاثیر میذارن موافقم چون خودم گاهی وقتا یه تیکه های از اهنگاشون تو ذهنم پخش میشه ... ولی خب اینم فقط مربوط به کره نیست و همه ی اهنگا حتی اهنگای ایرانی همینطورن ، و آهنگ کلا چیز مخربیه و واسه همینم تو دین ما نفی شده و ربطی به ایرانی و آمریکایی و کره ای بودنش نداره...
در کل کی پاپ خیلی نسبت ب کی دراما کثیفه و خودم دلم میخواد کم کم ترکش کنم ، ولی فیلمارو نه و ب نظرم واقعا مخرب نیستن ینی برای خودم ک تا حالا نبودن ...

عزیزم حرفت درست همون همجنس گرایی و اینا ولی نیستن اینا باور های فنان
فن فیک تا حالا خوندی؟من فوق العاده ازشون بیزارم چون بد جلوشون میدن
ببین تو کره یه ایدول حق ازدواج و دوست دختر و پسر داشتن نداره چرا چون منبع پول کمپانیا به خطر میوفته
گفتم که برای پوله وگرنه اخه بابا مگه یارو بیکاره پاشه بیاد مارو از راه بدر کنه
بیکار که نیست مام انقدر سست عنصر نیستیم که بخواییم از راه بدر شیم با یه اهنگ
من جذابیتی تو شیطان پرستی نمیبینم اصلا شیطان چی داره چی میده به ادم که بخوام پرستششم بکنم
شیطون پرستا با دین مسیحیت مشکل دارن بعدا بیان با اونا مارو اذیت کنن
ببین امریکا شیطون پرست زیاد داره خب ایرانم داره همه جای دنیا دارن بدون استثنا
اون کی پاپ مسیحین ما مسلمون امریکایی ها هم مسیحینا ولی شیطون پرستاشون بیشتره
کلا اونا با خدا مشکل دارن و با هر کی که به خدا ایمان داره
با این نمادا با این کارا میخوان خدارو از بین مردم ببرن ولی نمیتونن بی هیچ وجه چرا؟چون خدا هیچوقت نمیره کشک که نیست ولمون کنه به امان خدا
باید بگم بهت که شیطون پرستا یا نه امریکاییا برای از بین بردنمون از نقطه ضعفا استفاده میکنه
تلویزیون ایران بجای اینکه چیزای تکراری نشون بده
چرت و پرت نشون بده وقت مارو تلق کنه نمیدونم پنگولو خندوانه و هندوانه بذاره بیاد یکم راجب اینجور چیزا به جوونا اطلاعات بده
از بس چرت و پرت میذارن جوونا حتی بزرگترا هم به سمت غرب گرایی میرن
پس مشکل از ریشست نه از تنه یا شاخه همین
۱۴:۴۴, ۲۲/تیر/۹۴
شماره ارسال: #80

(۲۰/تیر/۹۴ ۱۸:۰۴)23fateme نوشته است:  عزیزم حرفت درست همون همجنس گرایی و اینا ولی نیستن اینا باور های فنان
فن فیک تا حالا خوندی؟من فوق العاده ازشون بیزارم چون بد جلوشون میدن
ببین تو کره یه ایدول حق ازدواج و دوست دختر و پسر داشتن نداره چرا چون منبع پول کمپانیا به خطر میوفته
گفتم که برای پوله وگرنه اخه بابا مگه یارو بیکاره پاشه بیاد مارو از راه بدر کنه
بیکار که نیست مام انقدر سست عنصر نیستیم که بخواییم از راه بدر شیم با یه اهنگ
من جذابیتی تو شیطان پرستی نمیبینم اصلا شیطان چی داره چی میده به ادم که بخوام پرستششم بکنم
شیطون پرستا با دین مسیحیت مشکل دارن بعدا بیان با اونا مارو اذیت کنن
ببین امریکا شیطون پرست زیاد داره خب ایرانم داره همه جای دنیا دارن بدون استثنا
اون کی پاپ مسیحین ما مسلمون امریکایی ها هم مسیحینا ولی شیطون پرستاشون بیشتره
کلا اونا با خدا مشکل دارن و با هر کی که به خدا ایمان داره
با این نمادا با این کارا میخوان خدارو از بین مردم ببرن ولی نمیتونن بی هیچ وجه چرا؟چون خدا هیچوقت نمیره کشک که نیست ولمون کنه به امان خدا
باید بگم بهت که شیطون پرستا یا نه امریکاییا برای از بین بردنمون از نقطه ضعفا استفاده میکنه
تلویزیون ایران بجای اینکه چیزای تکراری نشون بده
چرت و پرت نشون بده وقت مارو تلق کنه نمیدونم پنگولو خندوانه و هندوانه بذاره بیاد یکم راجب اینجور چیزا به جوونا اطلاعات بده
از بس چرت و پرت میذارن جوونا حتی بزرگترا هم به سمت غرب گرایی میرن
پس مشکل از ریشست نه از تنه یا شاخه همین

اره خوندم و منم متنفرم
اتفاقا اینطوری ک بدتره، مگه آدم ب خاطر پول باید هر چیزیو قبول کنه؟! اینا چ الکی چ راستکی دارن همجنسبازیو ب مردم نشون میدن و قبح زدایی میکنن...
درسته شاید ادمایی مث من و تو سست عنصر نباشیم و ولی ادماییم هستن ک تحت تاثیر قرار بگیرن مثلن همینایی ک میشینن فک فیک مینویسن :/
در مورد تلوزیون ایران باهات کاملن موافقم، شاید اگه دو تا چیز درست حسابی پخش میکردن جوونامون دیگ نمیرفتن سمت شرق و غرب
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، A.E
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]