کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمای کلی انتخاب رشته ( ویژه کنکوری ها )
۱۲:۴۳, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1

سلام بچه ها خسته نباشید بعد از بحثی که در لینک زیر درباره کنکور داشتیم
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26469.html
با توجه به اعلام نتایج رشته صبحت کمیخوایم درباره نحوه انتخاب نیم ( البته این راجع به نحوه کلی انتخاب رشته است نه اینکه مثلا کدوم رشته از اون یکی بهتره )
1- اولا که در دانشگاه سراسری اولویت بندی در قبولی تاثیر نداره یعنی مثلا اگر شما یک رشته محل رو در اولویت یک بزنید شانس قبولیتون در اون رشته-محل دقیقا همدون مقداریه که اون رشته محل رو در اولویت صد بزنید ( برخلاف دانشگاه ازاد که تا پارسال برگزار می چون در دانشگاه ازاد امکان داشت شما اگر رشته محلی رو در اولویت یک بزننید قبول باشید ولی اگر در اولویت دو میزدید قبول نبودید!!!!! )
بنابر این اگر رتبتون خوبه و کلا صد تا رشته محل مد نظرتونه یا کمتر از صدتا رشته محل مد نظرتونه بدون توجه به شانس قبولی و فقط بر اساس علاقه اولویت بندی کنید
2- فراموش نکنید روزانه جایی که علاقه ندارید نزنید اگر بزنید یا باید برید همونجا یا اینکه سال بعد نمیتونید کنکور بدید !!! اما ر موارد دیگه مثل شبانه غیر انتفاعی و... میشه ریسک کرد زیرا اگر قبول بشید و نرید سال بعد میتونید کنکور بدید
البته اگر واقعا چوننمیخواین برید توصیم اینه که نزنید جای یک بنده خدایی که میخواد بره پر میشه
3- شبانه و روزانه تقریبا هیچ فرقی با هم نداره فقط شبانه یک کم شهریه داره ( فکر کنم حدود 200 هزار تومن در هر ترم البته دقیق مطمئن نیستم )تنها فرقشون همینه پس شبانه بعد از روزانه بهترین گزینه است و ارزش مدرکیش معادل روزانه است یعنی هیچ فرقی نداره شما شبانه یک دانشگاه قبول شید یا روزانه به جز همون شهریه
انشالله ادامه دارد ( سعی میکنم حد اکثر تا 3 روز دیگه کل راهنمایی ها رو بنویسم تا بتونید انتخاب رشته کنید )
اگر کسی تا اینجا مسایل کلی انتخاب رشته سوال داره بفرسته جواب بدم
لطفا راجع به مسایل جزیی انتخاب رشته ( مثل اینکه ملا شیمی بهتره یا فیزیک و... اگر سوالی دارید اینجا ارسال نکنید و پیام خصوصی بدید )
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، حسن عزتي ، Tolou ، هدهد ، شهیدطیبه واعظی ، black ، ali0077
۱۷:۲۴, ۱۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2

4- اگر شک دارید که فلان رشته محل رو برید یا بذارید یک سال دیگه بخونید حتما اون رشته محل رو بزنید و بعدا راجع به رفتن یا نرفتن تصمیم بگیرید البته اگر جایی که قصد انتخاب اون رو دارید روزانه است حتما قبل از انتخاب رشته تصمیم بگیرید که میخواین برید یا نه
5- سعی کنید تا حد ممکن تو شهر خودتون برید دانشگاه زندگی دانشجویی تو شهر دیگه یک خورده سخته به ویژه اگر اون شهری که میخواین برین تهران باشه ولی اگر خیلی اصرار داشتید برید یک شهر دیگه او.لا اطلاع کسب کنید که ایا خوابگاه بتون تعلق میگیره یا نه دوما فکر کنید ایا میتونید 4 سال تو یک شهر دیگه زندگی دانشجویی داشته باشید یا نه
6-اگر دانشگاه پیام نور یا ازاد میخواین برید حتما قبلش با خانواده راجع به شهریه حرف بزنید
7- سعی کنید به این فکر نباشید هم یک رشته بخونید و هم برای کنکور سال بعد اماده بشید تجربه نشون داده احتمال موفقیتتون تو کنکور سال دیگه یک درصده اینطوری هم کنکور خوب نمیدید هم درسای دانشگاه رو خوب نمیخونید به نظر من اگر رفتید دانشگاه بی خیال کنکور سال بعد بشید اگر میخواین سال دیگه کنکور بدید بی خیال دانشگاه رفتن بشید و بشینید درست و حسابی برای کنکور سال بعد اماده بشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، ترک های دلم
۱۷:۳۳, ۱۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
دوستان امسال دانشگاه فرهنگیان هم 18000 تا دانشجو می یگیره بهترین فرصت برای کارمند رسمی شدن دولته ضمن اینکه برای آقا پسرا یک مزیت دیگه هم داره که سربازی نمی رن از همون ابتدا هم 380 هزار تومان فیش حقوقی دارن اگه به معلمی علاقه دارید حتما دانشگاه فرهنگیان یادتون نره اگه راهنمایی بیشتر خواستید تو پیام خصوصی بهم پیغام بدید خوشحال میشم راهنماییتون کنم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz
۱۷:۴۲, ۱۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4

(۱۱/مرداد/۹۲ ۱۷:۳۳)shia12 نوشته است:  دوستان امسال دانشگاه فرهنگیان هم 18000 تا دانشجو می یگیره بهترین فرصت برای کارمند رسمی شدن دولته ضمن اینکه برای آقا پسرا یک مزیت دیگه هم داره که سربازی نمی رن از همون ابتدا هم 380 هزار تومان فیش حقوقی دارن اگه به معلمی علاقه دارید حتما دانشگاه فرهنگیان یادتون نره اگه راهنمایی بیشتر خواستید تو پیام خصوصی بهم پیغام بدید خوشحال میشم راهنماییتون کنم .

اگرم کسی به قاضی شدن علاقه داره دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری ( واقع در تهران ) هست که تقریبا همین شرایط رو داره و دانشجوهاشقاضی میشن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، حسن عزتي
۲۲:۱۲, ۲۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
به نام خدا
دوستان یه سوال فوری
فردا انتخاب رشته تموم میشه من هنوز انتخاب نکردم چون میخوام بزارم ساله دیگه
مگیم رشته های غیره متمرکز چی ؟ اگه شرکت کنم باز هم میتونم ساله دیگه شرکت کنم؟
یه اطلاعتی هم از سازمانه اطلاعات میخوام اونم نیمه متمرکزه؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۴۳, ۲۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #6

شرکت در مصاحبه به خودی خود باعث نمیشه که از کنکور سال بعد محروم بشید اما اگر در مقطع روزانه شرکت کنید و در مصاحبه قبول بشید از کنکور سال بعد محرومید
بله وزارت اطلاعات هم نیمه متمرکزه و تا جایی که من اطلاع دارمن تحصیل شما در دانشگاه وزارت اطلاعات از مهر سال دیگه شروع میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny
۰:۴۰, ۲۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
ممنون از پاسختون.
رتبه چند می خواد؟
چجوری ؟

سوالاش چیاست ؟
کلا یه اطاعات حسابی میخوام .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۶:۵۳, ۲۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #8

(۲۴/مرداد/۹۲ ۰:۴۰)arman mohseny نوشته است:  ممنون از پاسختون.
رتبه چند می خواد؟
چجوری ؟

سوالاش چیاست ؟
کلا یه اطاعات حسابی میخوام .

یک خورده سری مصاحبش برگزار میشه حتی جوابش در سایت سازمان سنجش نمیاد بلکه به صورت نامه میاد در خونتون لذا اطلاعات چندانی راجع به نحوه سوالات نمیشه کسب کرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny
۲۲:۲۰, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #9

(۱۱/مرداد/۹۲ ۱۷:۲۴)ahmad1300 نوشته است:  4- اگر شک دارید که فلان رشته محل رو برید یا بذارید یک سال دیگه بخونید حتما اون رشته محل رو بزنید و بعدا راجع به رفتن یا نرفتن تصمیم بگیرید البته اگر جایی که قصد انتخاب اون رو دارید روزانه است حتما قبل از انتخاب رشته تصمیم بگیرید که میخواین برید یا نه
5- سعی کنید تا حد ممکن تو شهر خودتون برید دانشگاه زندگی دانشجویی تو شهر دیگه یک خورده سخته به ویژه اگر اون شهری که میخواین برین تهران باشه ولی اگر خیلی اصرار داشتید برید یک شهر دیگه او.لا اطلاع کسب کنید که ایا خوابگاه بتون تعلق میگیره یا نه دوما فکر کنید ایا میتونید 4 سال تو یک شهر دیگه زندگی دانشجویی داشته باشید یا نه
6-اگر دانشگاه پیام نور یا ازاد میخواین برید حتما قبلش با خانواده راجع به شهریه حرف بزنید
7- سعی کنید به این فکر نباشید هم یک رشته بخونید و هم برای کنکور سال بعد اماده بشید تجربه نشون داده احتمال موفقیتتون تو کنکور سال دیگه یک درصده اینطوری هم کنکور خوب نمیدید هم درسای دانشگاه رو خوب نمیخونید به نظر من اگر رفتید دانشگاه بی خیال کنکور سال بعد بشید اگر میخواین سال دیگه کنکور بدید بی خیال دانشگاه رفتن بشید و بشینید درست و حسابی برای کنکور سال بعد اماده بشید

خیلی مطلب خوبی بود من یک سال پشت کنکور موندم و انتخاب رشته نکردم یک سال خوندم زیاد فرقی نکرد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا