|
قرآن رو که باز کردید اولین آیه ای که خوندید چی بود؟!؟
|
|
۱:۳۵, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
از عنوان تایپیک مشخصه! هر کی دلش خواست هر کی مثل من رو سیاه نبود ؛ خجالت نکشید بیاد بگه!!! بگه شب قدر وقتی قرآن رو باز کرد اولین آیه ای که دیدید ؛ خوندش چی بود! اگر تا الان دقت نکردید فردا شب حتما دقت کنید! نتیجه اش نه از نظر عقلی شاید نه ! اما از نظر ذوقی جالبه!! ![]() با اون دل شکسته از اون آیات درس هایی رو میگیرید که هیچ وقت نمی دونستید یا اصلا بهش دقت نکرده بودید! دیگه هیچ وقت هم نمی تونید از کسی یاد بگیرید! به جای فال های خرافی بهترین استخاره و راهنمایی زندگی تون رو از قرآن می گیرید! ![]() _________________________________________________ این تایپیک صرفا برای بیان این آیات نیست بلکه تدبر و دقت بیشتر در برخورد با هشدار هایی ست که گاهی به سادگی از کنارشون میگذریم و گاهی زیر پا میگذاریم!! یاالله |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۲۸, ۱۸/تیر/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
دو سال پیش ک این تایپیکو باز کردم حرف دلم بود و تجربه ای که هر سال لمسش میکردم ... امسال هم قصد داشتم تایپیکو آپ کنم اما راستش دلم با هام نبود گفتم نکنه من اشتباه کنم و خدا نکرده امید کسی رو نا امید .... تا این که امشب این پیام به دستم رسید .... "شیوه صحیح قرآن به سر نهادن" در آن بخش از دعا که قرآن ها را برابر چهره می گیرند،قرآن را به شکل استخاره باز کرده و روبروی چهره می گیریم. آنجا هم که بنا است قرآن بر سر گذاشته شود بدون این که صفحه باز شده تغییر کند آن را روی سر قرار دهید. به این شکل که قرآن به شکل باز شده و رو به بالا باشد. یعنی صفحات و نوشته ها رو به آسمان و جلد قرآن روی سر قرار می گیرد.بعد از برداشتن قرآن از سر آن صفحه را علامت گذارده یا شماره صفحه را حفظ کنید تا سر فرصت مطالعه کنید.آنچه در این 2 صفحه به دست شما رسیده، تقدیری است که در شب قدر مقدر شده. یعنی خوانشی است بر احوالات شما در سالی که پیش رو دارید. اینگونه است که آن چه در شب قدر نازل می شود سرنوشت یک ساله را معین می کند.خوشا به حال آنانی که در این چند شب، هر شبشان صفحه ای روشن تر و پسندیده تر از شب قبل دارد. منبع: هزار و یک نکته حضرت علامه حسن حسن زاده آملی التماس دعای بسیار ..... ![]() ![]() ![]() یاالله |
|||
|
|
۰:۳۹, ۱۹/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۴ ۲:۰۲ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۸/تیر/۹۴ ۲۲:۲۸)Aryha نوشته است: با یاد حقایکاش دلتون باهاتون بود و زودتر این پست رو میگذاشتید! ایکاش زودتر میدیم چرا من الان باید ببینم این تاپیکو ... ![]() چیزی نمیتونم بگم جز التماس دعا... و اینکه ان شالله باشه برای سال بعد... |
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۱۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
چرا انقدر دیر دیدم این تاپیکو
![]() ![]() ای کاش اصلا نمیدیدمش... اگه خدابخواد سال بعد انجامش میدم...البته اگه سال بعدی برام وجود داشته باشه...به امید ظهور مولامون...التماس دعا |
|||
|
|
۱۴:۴۶, ۱۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
محض ریا:
بنده اون سالی که مشرف شدم حج، ماه رمضان قبلی اش آیات حج آمد. سالی هم که ازدواج کردم، آیات مرتبط با ازدواج/ این بار آیه ای آمد در رابطه با فرزندان و.... فکر کنم امسال پدر شوم. ![]() چقدر بچه ام عموها و خاله های خوبی این جا داره.... الحمدالله. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۱۹/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۴ ۱۵:۱۸ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۹/تیر/۹۴ ۱۴:۴۶)سید ابراهیم نوشته است: محض ریا:راستش من شب بیست و دوم ، یعنی دیشب نه پریشب ، قرآنو باز کردم یه آیه بود فکر کنم درباره جنگ و کفار و اینچیزا بود درست یادم نیست ، خدا بخیر کنه ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۲۲, ۱۹/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۴ ۱۷:۰۵ توسط قلب.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۸/تیر/۹۴ ۲۲:۲۸)Aryha نوشته است: با یاد حقسلام الان من دیدم دیگه دیر شده ای کاش زودتر می دیدم اما هر سه شب به قرآن سری زدم که معلوم میشد روزهای پر امتحانی دارم الان هم حسابی وحشت کردم خدا رحم کنه |
|||
|
|
۱۵:۵۹, ۱۹/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۴ ۱۷:۰۱ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۸/تیر/۹۴ ۲۲:۲۸)Aryha نوشته است: با تشکر فراوان از کاربری محترم، Aryha این مطلبی که فرمودید، اصلا در هزار و یک نکته نیست، و هیچ سندیت و حجیتی نداره. به نظرم از مطالبی باشه که یکی از شاگردان ایشون که پیشتر غلامی نام داشت و بعدها نامش عوض شد، که انحرافاتی داره و خداوند متعال هدایتش کنه، نشر داده. دو تا روایتی که هم داریم و در یکی فرموده قرآن را در مقابل بگذار با روایت دیگه که قرآن را به سر بگذار هیچ ربطی به هم ندارن، که ایشون استفاده کرده همون صفحه را بذار بالا سرت و .... از طرف دیگه هم ما روایت داریم از امام صادق علیه السلام در اصول کافی: لا تفأل بالقرآن، به قرآن تفأل نزن. و بنده از اهلش که از بزرگان استخاره است، شنیدم که فرمود تفأل نه درسته و نه حجیت داره. البته بحث استخاره حسابش جداست و بنده در یک تاپیکی بحثشو و برخی روایاتشو مطرح کردم. [b]همینه دیگه، شیعه ها قرآن رو کردند بازیچه، یا رو تاقچه است یا برای تفأل زدن بازش می کنند. مرحوم شیخ عبدالکریم حائری فرموده بود، عامه عترت را کنار گذاشتند و خاصه (یعنی شیعه) قرآن را.... خود همین عارف فرزانه، ولی خدا، آقای حسن زاده آملی ببینید در مورد قرآن و شب قدر در نکته 490 فرموده: در ليالى قدر قرآن بدل كن، نه فقط قرآن بسر، كه اولى جوهر ذات تو گردد و دومى خارج از گوهر تو است. ------------------------------------------------------ ----------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- خدا عاقبت ما رو با این بدعتها و دستورات غیر شرعی بخیر کنه........... تازه گاهی دیده میشه، دوستان از خودشون دستورالعمل هم درست می کنند، این ذکر را بگو و فلان کار رو بکن و قرآن را باز کن. والله والله والله این کارها بدعته. در روایات ببینید، معصومین گاهی اصحابشون -که از خودشون دستور درست کردند، به دعا اضافه کردند و امثال این کارها- رو مواخده می کنند. همینکارها را منورفکرها می بییند و به جون دین و قرآن می افتند یا یه مشت شارلاتان میان و از طریق شیاطین و اجنه یا کارهای دیگه، به اسم استخاره با قرآن، مردم بدبخت رو به بازی می گیرن، نمونه اش هم همین روزها بحثش داغه، و زبان من هم قاصر، سه بار هم به اعدام محکوم شده -------------- تجربه شخصی دیگران که به صورت قصه نقل میشه، که فلانی فلان کار رو کرد فلان آیه اومد، و ... هیچ و هیچ و هیچ ارزشی برای ما نداره. حالا اینکه در شدایدی یه وقت خاصی خداوند از باب عنایت، یه لطفی کنه یه حرفیست، ولی این کارها مطلب دیکه ایه. خدا اون روز نیاره که کسی قرآن باز کنه و خلافش از آب در بیاد، اون وقت به قرآن بدبین بشه. چند سال قبل تو استان مرکزی، به نظرم اینجور بود که یه ابلهی قرآن رو باز کرد، خوب اومد رفت استادش رو کشت، احمق گفت وظیفه شرعیم بوده. http://ebrat.ir/?part=news&inc=news&id=27841 ----------------- والله بالله دین برای ما بالاترین چیز، یعنی عبودیت را به ارمغان آورده، ذلیل بودن برای خدا، ارتباط فقری با خدا، محبت به خدا حالا ما میایم دنبال بازی بازی، کرامات بافی، خواب و ... راه میفتیم... آخرش هم به نتیجه نمی رسیم بی دین میشیم.یا می افتیم به دام طاهری ها و جعفری تبارها و امثال این شیاطین انس. |
|||
|
|
۱۵:۵۹, ۱۹/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۴ ۱۶:۲۰ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله..
برای من آیه 36 سوره احزاب بود ... نقل قول:وَ ما کانَ لِمُؤْمِنٍ وَ لا مُؤْمِنَةٍ إِذا قَضَي اللَّهُ وَ رَسُولُهُ أَمْراً أَنْ يَکُونَ لَهُمُ الْخِيَرَةُ مِنْ أَمْرِهِمْ وَ مَنْ يَعْصِ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ فَقَدْ ضَلَّ ضَلالاً مُبيناً«36» خیر باشه ان شاءالله.. |
|||
|
|
۱۶:۵۴, ۱۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۹/تیر/۹۴ ۱۵:۵۹)محمدهادی نوشته است: با تشکر فراوان از کاربری محترم، سلام آقا من چندوقت یه بار قرآن باز می کنم یعنی این اشکال داره؟ حالا من فکر کردم به اینکار من میگن تفال به قرآن ولی حالا که شما اینو گفتی من الان گیج شدم درباره قرآن باز کردن من چندتا مطلب خوندم که بعضی از علما در مواردی قرآن را باز می کردن تا راهنمایی بگیرن خب چطور ميشه اين مطالب را باهم جمع کرد اصلا معنای تفال چیه؟ معنای قرآن باز کردن برای راهنمایی چیه؟ |
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۱۹/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۴ ۱۷:۰۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۸/تیر/۹۴ ۲۲:۲۸)Aryha نوشته است: "شیوه صحیح قرآن به سر نهادن"دیشب یکی از دوستان این متن رو برام فرستاد و من موقع قران به سر گرفتن نیت کردم ببینم چی میاد. صفحه 265 و 266 (عثمان طه) اومد: نقل قول:لَعَمْرُكَ إِنَّهُمْ لَفِي سْكْرَتِهِمْ يَعْمَهُونَ «72» فَأَخَذَتْهُمُ الصَّيْحَةُ مُشْرِقِينَ «73» فَجَعَلْنَا عَالِيَهَا سَافِلَهَا وَأَمْطَرْنَا عَلَيْهِمْ حِجَارَةً مِن سِجِّيلٍ «74» إِنَّ فِي ذلِكَ لَآيَاتٍ لِلْمُتَوَسِّمِينَ «75» وَإِنَّهَا لَبِسَبِيلٍ مُّقِيمٍ «76» إِنَّ فِي ذلِكَ لَآيَةً لِّلْمُؤْمِنِينَ «77» وَإِن كَانَ أَصْحَابُ الْأَيْكَةِ لَظَالِمِينَ «78» فَانتَقَمْنَا مِنْهُمْ وَإِنَّهُمَا لَبِإِمَامٍ مُّبِينٍ «79» وَلَقَدْ كَذَّبَ أَصْحَابُ الْحِجْرِ الْمُرْسَلِينَ «80» وَآتَيْنَاهُمْ آيَاتِنَا فَكَانُوا عَنْهَا مُعْرِضِينَ «81» وَكَانُوا يَنْحِتُونَ مِنَ الْجِبَالِ بُيُوتاً آمِنِينَ «82» أَخَذَتْهُمُ الصَّيْحَةُ مُصْبِحِينَ «83» فَمَا أَغْنَى عَنْهُم مَّا كَانُوا يَكْسِبُونَ «84» ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() به خدا راسته میگما همین آیات تو این دوصفحه هست! (زبون روزه قسم جلاله دارم میخورم) فارسیشو نمی ذارم خیلی ناجوره خدا گویا به شدت از دست من عصبانیه (اهل ایکه و اهل حجر و اهل لوط و ..)
![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

بنده اون سالی که مشرف شدم حج، ماه رمضان قبلی اش آیات حج آمد.