| نظرسنجی: آیا با این طرح موافق هستید ؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| بلی | ![]() ![]() |
3 | 75.00% |
| خیر | ![]() ![]() |
1 | 25.00% |
| تمام | 4 رأی | 100% | |
|
روزی چند آیه قرآن بخونیم
|
|
۲:۰۴, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۱ ۱۵:۰۵ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام میخواهیم روزی یک آیه با هم بخونیم و بر روی اون ایه تامل کنیم. اما قراره دیگه از این به بعد فقط تاملات و نکته هی ویا هر مسئله ای که در باره این ایات هستش و قرار بدیم . ثواب این قرائت هارو هم میفرستیم برای سلامتی و تعجیل در امر فرج قطب عالم امکان ، حضرت صاحب الزمان (عج ) [b]قال الامام الصادق - عليه السّلام - : القرآن عهد الله الي خلقه فقد ينبغي للمرء المسلم ان ينظر في عهده و ان يقرأ منه في کل يومٍ خمسين آيه. امام صادق - عليه السّلام - فرمودند: قرآن عهدنامه خدا به سوي خلقش است، پس سزاوار است که مسلمان به عهدنامه خدا نگاه کند و از آن در هر روز پنجاه آيه بخواند.[/b]«الکافي، ج 2، ص 446» قال رسول الله - صلّي الله عليه و آله - : ويلٌ لمن لاکها بين لحييه و لم يتدبّرها. پيامبر اکرم - صلّي الله عليه و آله - فرمود: واي بر کسي که قرآن را در بين لبهاي خود لقلقه کند و در آن تدبر و تفکر نکند. [b] «مجمع البيان، ج 2، ص 554» امام علي(عليه السلام) فرمودند:[/b] تَدَبَّرُوا آياتِ القُرآنِ وَ اعتَبِرُوا بِهِ فَإنَّهُ أبلَغُ العِبَرِ ؛ [b] در آيات قرآن تدبّر كنيد و از آن عبرت بگيريد ، كه رساترين عبرتهاست . [/b] غرر الحكم و درر الكلم، حديث4493 با نام خدا آغاز میکنیم تامل در این ایات از کلام خدا بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيم الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمينَ2الرَّحْمنِ الرَّحيمِ3مالِکِ يَوْمِ الدِّينِ4إِيَّاکَ نَعْبُدُ وَ إِيَّاکَ نَسْتَعينُ5اهْدِنَا الصِّراطَ الْمُسْتَقيمَ6صِراطَ الَّذينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَ لاَ الضَّالِّينَ7 |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۱, ۲۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم دوستان ببخشید مزاحم ارامش شما در ماه مبارک رمضان میشم این پست قدیمی من که برای تدبر در ایات .ولی یکم خودم کم کاری کردم و یکمم وقت نشد کاملش کنم. الان داشتم قران میخوندم یهو بفکرم رسید که شما دوستان ایاتی که میخوند و براتون نکته خاصی ( ممکنه یک ایه براتون یک هدف و مفهوم خاص ی رو برونه یا ممکنه بیشتر باشه ) رو داره تو اون پست لطف کنید قرار بدید و اگه نکته رو مستند به حدیثی و یاتفاسیر و ... بود قرار بدین البته این کار برای تامل بیشتر روی ایاتی هست که میخونیم. منتظر تدبر های دوستان هستم.
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |