کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با این طرح موافق هستید ؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بلی 75.00% 3 75.00%
خیر 25.00% 1 25.00%
تمام 4 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روزی چند آیه قرآن بخونیم
۲:۰۴, ۲۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۱ ۱۵:۰۵ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
میخواهیم روزی یک آیه با هم بخونیم و بر روی اون ایه تامل کنیم.
اما قراره دیگه از این به بعد فقط تاملات و نکته هی ویا هر مسئله ای که در باره این ایات هستش و قرار بدیم .

ثواب این قرائت هارو هم میفرستیم برای سلامتی و تعجیل در امر فرج قطب عالم امکان ، حضرت صاحب الزمان (عج )

[b]قال الامام الصادق - عليه السّلام - : القرآن عهد الله الي خلقه فقد ينبغي للمرء المسلم ان ينظر في عهده و ان يقرأ منه في کل يومٍ خمسين آيه.
امام صادق - عليه السّلام - فرمودند: قرآن عهدنامه خدا به سوي خلقش است، پس سزاوار است که مسلمان به عهدنامه خدا نگاه کند و از آن در هر روز پنجاه آيه بخواند.[/b]

«الکافي، ج 2، ص 446»

قال رسول الله - صلّي الله عليه و آله - : ويلٌ لمن لاکها بين لحييه و لم يتدبّرها.
پيامبر اکرم - صلّي الله عليه و آله - فرمود: واي بر کسي که قرآن را در بين لبهاي خود لقلقه کند و در آن تدبر و تفکر نکند.

[b] «مجمع البيان، ج 2، ص 554»

امام علي(عليه السلام) فرمودند:[/b]

تَدَبَّرُوا آياتِ القُرآنِ وَ اعتَبِرُوا بِهِ فَإنَّهُ أبلَغُ العِبَرِ ؛

[b] در آيات قرآن تدبّر كنيد و از آن عبرت بگيريد ، كه رساترين عبرت‏هاست .
[/b]

غرر الحكم و درر الكلم، حديث4493

با نام خدا آغاز میکنیم تامل در این ایات از کلام خدا

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيم
الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمينَ2الرَّحْمنِ الرَّحيمِ3مالِکِ يَوْمِ الدِّينِ4إِيَّاکَ نَعْبُدُ وَ إِيَّاکَ نَسْتَعينُ5اهْدِنَا الصِّراطَ الْمُسْتَقيمَ6صِراطَ الَّذينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَ لاَ الضَّالِّينَ7
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسنیه ، nafas ، nasimesaba ، taleb ، saloomeh ، freewish ، Havbb 110 ، mahdy1 ، sadegh-a ، سدرة المنتهی ، m.hossein ، Agha sayyed ، نگار ، vahrakan ، azade ، Farzaneh ، یاســین ، netlog36 ، سلیلة الزهراء ، taban ، محب الزهرا ، مجید املشی ، hesam110 ، مفقود الاثر

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۲۱, ۲۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #111
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان ببخشید مزاحم ارامش شما در ماه مبارک رمضان میشم

این پست قدیمی من که برای تدبر در ایات .ولی یکم خودم کم کاری کردم و یکمم وقت نشد کاملش کنم.
الان داشتم قران میخوندم یهو بفکرم رسید که شما دوستان ایاتی که میخوند و براتون نکته خاصی ( ممکنه یک ایه براتون یک هدف و مفهوم خاص ی رو برونه یا ممکنه بیشتر باشه ) رو داره تو اون پست لطف کنید قرار بدید و اگه نکته رو مستند به حدیثی و یاتفاسیر و ... بود قرار بدین
البته این کار برای تامل بیشتر روی ایاتی هست که میخونیم.
منتظر تدبر های دوستان هستم.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا