کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
► ماه رمضان و یه دنیـــا حرف های خوب ◄
۰:۲۰, ۱۸/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۱۷:۳۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار

بسیار تشنه ام، اما نه تشنه ی آب که بنوشم؛
بلکه تشنه ی آب زلال شناخت وجود لایتناهی توام، که در سراسر وجودم جاری گردد و روحم را جلا بخشد

[تصویر: Mahe_Mihmanye_Khoda.jpg]

بسیار گرسنه ام، اما نه آنکه غذای دنیوی را انباشته کنم در وجودم؛
بلکه می خواهم سیر گردم با عبادت به درگاه تو و عنایت ابدی تو
اذان و سحر را می خواهم برای قربت به تو

دقت کردین این ماه اصلا یه حس عجیبی داره آدم. نمیدونم چطور وصفش کنم. اما هرچی هست حس خیلی خوبیه.
هر وقت اسم ماه رمضان رو که می شنوم یاد دعای ربـــــنا و سحـــــر می فتم، یاد عطر خوب نذری با بوی دارچین، یاد برکت، یاد قرآن، یاد ...

نستالژی عجیبی داره این ماه.
اونایی که یکم سنشون بیشتره، وقتی یاد بچگی ها و برای سحری بیدار شدناتون میفتید، چه حالی میشید؟![تصویر: rolleyes.png]
اونایی که اولین بارتونه که می خواید روزه بگیرید(روزه اولی ها[تصویر: happy.png])، چه حسی دارید؟!

خلاصه بگیـــــد از خاطرات شیرین و زیبای این ماه ، از سحریهاش، از افطارهاش، از دعا کردناتون، از پربرکت بودن هاش، از دعای ربـــــنا و دعای سحـــــرهاش، از غذاهای نذریش، از عطرهای خوبش، از شب قدراش، از قرآن به سرکرداناش، و بگید از همه ی چیزهایی که تو دلتونه.

راستی، یادمون نره توی این ماه پرفضیلت توی لحظات معنوی افطار یا سحر، دعــا کنیم برای ظهور، برای مریض ها دعــا کنیم که اونا خیلی توی این شب های عزیز التماس دعا دارن. برای حاجت مندها، اونایی که حاجتی دارن هم چشم انتظــارن. بچه های خوب تالار هم هستن. یادتووون نره یه وقت![تصویر: happy.png]

خـــــدایا بار دگر ماه رحمت خود را نازل کردی بر بنده ات ... این بنده ی رو سیاهت!
بـــــارالها! سفره ی برکتت را گشوده ای تا من میهمانت شوم ای کاش قدر میزبان را بدانم!
نظر کن به من ای یکتای جهان و ببخش مرا که فقط یک بنده حقیر و نیازمند رحمت توام [تصویر: heart.png]

امضای مجید املشی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، عبدالرحیم ، شیدا ، مفقود الاثر ، Night moans ، black ، sadegh-a ، Aryha ، ahmad1300 ، ترنم ، faateme-313 ، Bahar ، gomnam ، میلاد.م ، سرباز منتظر ، آلاله ، ztb ، Farzaneh ، مهدی2012 ، پرنیان ، soheyl68 ، فدايي ولايت ، reyhaneh.sh ، mahdy30na ، عبداللهی ، mohammad reza ، حسن عزتي ، سید ابراهیم ، یوسف خان ، یاوران مهدی ، Asma ، علمدار133 ، sarallah ، Reza2035 ، mohaddese ، boghz ، Mohammad Trust ، Woodi2020 ، نسیم ، شهیدطیبه واعظی ، nasimesaba ، یاســین ، netlog36 ، أین المنتظر ، fiftynine ، اولولالباب ، Agha sayyed ، Admirer ، حسن.س. ، MOHSEN-Z ، سجاد313 ، enan ilghon ، fatemeh ، nafas ، 135 ، یا صاحب الزمان ، hsmoa ، SAViOR ، عدالت ، hesam110 ، ali0077 ، MANI110 ، yektasepas ، MohammadMeraj ، m.hossein ، هدهد ، Fatemeee ، رمز شب ، yamin ، MESSENGER ، aliali ، ساقی ، vahrakan ، حوریه سادات ، aboutorab ، شهرام ، مجنون الحسین ، am_po ، ندا دهنده ، *مهاجر* ، Hadith ، mosafer ، ضحی ، AMINI ، Night_World ، ترک های دلم ، محیصا ، asire entezar ، hessam ، nooromahdi ، آفتاب ، medad.sefid ، فدک زهرا ، help me ، رضوانه ، مصباح ، عشقم کربلا ، السا ، مجتبی110 ، Just God ، azade ، Ramin_Ghn ، Bamdaad ، مرضیه.م ، آرامش ، Seyed Mohsen

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۵۵, ۱۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
اینم یه سایت بسیار عالی برای ماه رمضان

http://prayer.aviny.com/
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، nasimesaba ، SAViOR ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، ali0077 ، Asma ، مهدی2012 ، nafas
۱۷:۰۰, ۱۹/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۲ ۱۷:۰۳ توسط MANI110.)
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام
آقای املشی منو به یاد خاطراتی بردید که جلوی اشکمو نمیتونم بگیرم به یاد روزهایی که پدرم بود
بهترین خاطره من دعای جوشن کبیر و قنوت نماز عید فطرکه میرفتیم مسجد و پدرم می خوند یادش بخیر
چند سال که دیگه این دعا و این نمازوخودم می خونم
بچه ها تو این روزا برای شادی روح اموات هم دعا کنید Rose

ببخشید که شماروهم ناراحت کردم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Asma ، شیدا ، سید ابراهیم ، soheyl68 ، مهدی2012 ، شهیدطیبه واعظی ، soshiant ، ترنم ، عبدالرحیم ، رمز شب ، مجید املشی ، fiftynine ، yamin ، Night moans ، مهسا110 ، fatemeh ، شهرام ، Mohammad Trust ، Havbb 110 ، nafas
۱۹:۴۸, ۱۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار
سلام خدمت دوستان .

واقعا نوستالوژیهای دهه 60 تکرار نشدنیه حداعقل برای ماها .

صبح که میشد مادرم از همه زودتر بلند میشد و سحری رو آماده میکرد و وقت بیدار شدن ماها که میشد دعای سحر رو بلند میکرد و همه با صدای دعا بیدار میشدیم .
همیشه صدای موذن زاده رو که میشنیدم تصورات تشنگی و گشنگی ساعات بعد رو مجسم میکردم که هیچ کدوم هم تقریبا اتفاق نیفتاد .

بزار منم بگم ...

یادش بخیر سر ظهر که میشد یه پچ پچ با یه شیر کاکائو میگرفتم و یه سر میرفتم بالاپشت بوم واسه هواخوری !!!!Big Grin
هوا رو که خوردم خیلی شیک می اومدم سر سفره و میشستم ادای روزه دارها رو در میآوردم !

همیشه سری بعد که میرفتم خبری از آشغالهای سری پیش نبود ، تا الانم مادرم به روم نزده که میرفته جمع میکرده ..!!Big GrinBlush

منم تا الان فکر میکنم هیشکی نفهمیده !!!
Eyeglasses
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، عبدالرحیم ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، Asma ، رمز شب ، مجید املشی ، fiftynine ، yamin ، Night moans ، پرنیان ، fatemeh ، هدهد ، یاوران مهدی ، nafas
۲۰:۲۵, ۱۹/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۲ ۲۰:۲۶ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #24
آواتار
به نام خدا
سلام
من ماه رمضون برام باشنیدن صدای ربنای آقای شجریان زیبابود....دوران بچگیم...مخصوصا آش رشته و شله زردوواااااااااااااااایTongue
سحراشم که یادش بخیر...قورمه سبزیو خورشت بادمجونو و....ای باباااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، fiftynine ، soshiant ، ترنم ، nafas
۲۰:۳۳, ۱۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #25
آواتار
ماه رمضان...
یه دنیا خاطره است.تلخ و شیرین برای من...
ولی خیلی خوشحالم که باز هم زنده ام و دارم یه ماه خوب دیگررو حس میکنمAngel
در ضمن فرارسیدن ماین ماه عزیز رو به همه بچه های خوب تالار تبریک میگم.
به امید اینکه امسال پربارتر و پرمعرفت تر این ماه رو سپری کنیم
ودر آخر توی لحظه های خوبتون من رو هم از دعاتون محروم نکنیدSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Asma ، شهیدطیبه واعظی ، fiftynine ، عبدالرحیم ، مجید املشی ، soshiant ، Night moans ، ali0077 ، ترنم ، مهسا110 ، شیدا ، nafas
۲۱:۱۹, ۱۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

روزه همه ان شاءالله قبول باشه ،دعا فراموشتان که نشد!

از استقبال از خاطرات صرفنظر میکنمBig Grin

یه پیشنهاد به همه دوستان دارم در ایام ماه مبارک مراسم های مختلف در جاهای مختلف شهرها

و تهران برگزار میشود از دست ندهید.

به دوستان تهرانی پیشنهاد میکنم سخنرانی شیخ حسین انصاریان هر شب تقریبا ساعت یازده در حسینیه همدانیها خ ری

نرسیده به سه راه امین حضور را از دست ندن و اگر نتونستن

دعای کمیل شب جمعه هاشو شرکت کنند حیفه از دست ندهید

مراسمهای دیگری هم در تهران است

حاج منصور ارضی مسجد ارک

اقای هاشمی نژاد فکر کنم خ پنجم نیروی هوایی

مسجد الشهدا اتوبان اهنگ با مداحی حاج ماشاءالله عابدی

و.......

التماس دعا.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، مجید املشی ، yamin ، soshiant ، Night moans ، soheyl68 ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، fatemeh ، هدهد ، یاوران مهدی ، nafas
۱۰:۳۲, ۲۰/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۲ ۱۰:۳۲ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #27
آواتار
مادر بزرگم حلوا روغنی خوشمزه درست کرده بود ...خیلی خوشگل تزئین کرده بود گذاشته بود بالای یخچال.....انقد از جلوی این حلوا رفت و آمد کردم تا دقیقا سه دقیقه مونده بود به اذان یه لقمه حلوا گذاشتم توی دهنم خیلی سریع هم صافش کردم کسی نفهمه.......سر سفره افطاری انقد حرصم درومد چرا اینقد شکمو بازی درآوردم....TongueTongue
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، مهدی2012 ، شیدا ، Asma ، مجید املشی ، ترنم ، fatemeh ، هدهد ، Tolou ، nafas ، ترک های دلم
۲۲:۰۲, ۲۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
سلام همسنگران گرامی
بهترین زمان در ماه مبارک رمضان ...شبهای قدر است و در این شبها انسان به همان قول قرانی که از هزار ماه بالا تره ...میتونه هزاران ماه از این شبها استفاده معنوی ببره
نمیدونم این روایت رو در کجا خوندم ...که پیامبر از مقدار کم سن قومش نزد خدا گلایه کرده ...و به خداوند خطاب میکنه که قوم یهود وو نصاری سنشون از مسلمانان بیشتره
خداوند به پیامبر میگه که ما به دنیای اسلام شبی را عطا کرده ایم که اسم ان شب شب قدره و از هزار ماه عبادت بدون شب قدر بالاتر ارزش داره ...و بدین ترتیب سن کسانی که در دنیای اسلام قرار دارند به لحاظ اخروی و معنوی بالاتر از سن تمامی خداپرستان در ادیان دیگر هست ...من که سن معنوی خودم رو با احتساب حضور داشتن در شبهای قدر حساب کردم و تا الان 5250 سال منهای سن واقعی خودم عمر کردم ...شما چند سال عمر کردید دوستان ....خدا خیلی ما رو دوست داره که شب قدر رو به ما عطا کرده ...عاااااااااااااااااااااااااااااااااشقتم خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Asma ، شیدا ، fatemeh ، مجید املشی ، شهرام ، Tolou ، یاوران مهدی ، nafas
۱:۴۴, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #29
آواتار
سلام
طاعاتتون قبول باشه دوستان گرامی

راستش نمیدونم چه حسیه من از الان نگران اینم که ماه رمضان تموم بشه و نتونم اون طوری که در توانم هست از برکات این ماه استفاده کنم دو روز گذشت بقیه این ماه هم چشم به هم بزنی تموم شده

تو این ماه سفره رحمت ونعمت خدا پهنه و هر کس به اندازه ظرفیتش از این خوان نعمت توشه میگیره
خوش به حال کسایی که حداکثر استفاده رو از این ماه میبرن و خودشونو برای یازده ماه دیگه شارژ میکنن

راستی دوستان موقع سحر دعا برای سلامتی و ظهور و فرج آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) یادمون نره ان شاءالله

التماس دعا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، مجید املشی ، Tolou ، شیدا ، یاوران مهدی ، nafas
۵:۰۶, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #30
آواتار
سلام به دوستان
با ارزوی قبولی طاعات و عبادات عزیزان
راستش تا حالا نتونستم طوری که می خوام از ماه رمضان استفاده کنمBlush.
اخه این ماه بهتریم ماه هست و بهترین روز هم در این ماه.
همیشه می خواستم که تو این ماه یک بار قران رو کامل بخونم(هر روز یک جزء)و روزه هام رو هم کامل بگیرم.
امیدوارم که دیگه امسال رو بتونم.
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Tolou ، fatemeh ، شیدا ، یاوران مهدی ، nafas
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا