|
ولادت شاهزاده "
|
|
۳:۳۲, ۲۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۲ ۲:۰۰ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام ولادت شاهزاده حضرت علي اكبر عليه السلام را به محضر مبارك پدر مهربان حضرت اباصالح المهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و تمامي شيعيان و محبان اهلبيت عليهم السلام تبريك و شاد باش عرض مي نمايم . موفق باشيد يا علي عليه السلام
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۱, ۳۰/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۲ ۱:۴۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ولادت آقا علی اکبر امام حسین (علیه السلام) رو به همه عزیزان تبریک عرض می کنم. در مورد عنوان تاپیک همانطور که عنوان جعلی تاجگذاری امام زمان در ربیع الاول به غلط جا افتاده این مورد و موارد مشابه نیز مشکل دارد ببینید دوستان این از عقاید یهود منحرف است که به پیغمبر خود حضرت سلیمان علیه السلام عنوان شاه سلیمان را دادند (King Solomon) شاه یعنی چه؟ شاید در قریحه ادبی خوشمان بیاید ولی در عمق قضیه مشکل دارد. حضرت اباعبدالله (علیه السلام) امام ما هستند نه شاه ما عنوان شاه یک جور بی احترامی و وهن است به مقام ایشان لطفا رعایت بکنید سپاسگذارم |
|||
|
|
۷:۱۵, ۳۰/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۲ ۳:۲۵ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
[/quote]سلام و عرض ادب خدمت همه دوستانم
تبريك ولادت حضرت علي اكبر الحسين عليه السلام خدمت همه شيعيان و علي الخصوص جوانان با آنكه احتمال زياد مي دهم بكار بردن لفظ شاه و شاهنشاه و شاهزاده براي امام و امامزادگان لفظ غلطي نمي باشد بازم چشم . ولي تيتر اين تايپك تا اطلاع ثانوي (انجام تحقيقات در اين مورد ) تغيير نمي دهم . ان شاءالله در صورت كسب نتيجه تغيير خواهد نمود . [/b] در ضمن از شما بزرگوار و يكي ديگر از بزرگواري كه در پيام خصوصي فرمودند : « سلام خدمت شما. ممنون از ایجاد تاپیک.بنده فکر میکنم اگر اسم تاپیک رو عوض کنید بهتر باشه.لفظ شاهزاده برای امامان زیاد جالب نیست به نظر من.» [b]ممنون ميشم اگر مستنداتي در اثبات فرمايشتان داريد ارائه بفرماييد . حقير فكر مي كنم به بزرگ و بزرگزاده كلمه شاه و شاهزاده اتلاق شود اشكالي ندارد زيرا بسياري از بزرگان از اين لفظ بكار برده اند مثل شاه نجف - سلطان خراسان - شاه مردان - شاهزاده علي اكبر - تيجان العلما - تاجگذاري شاهنشاه غدير و...(البته فعلاً غير مستند ) در راه كسب معارف ثقلين موفق باشيم يا علي عليه السلام [/b] |
|||
|
|
۱۲:۴۵, ۳۰/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۲ ۱۸:۰۸ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد
در تحقيقات اوليه ام هم از دفتر مرجع و هم از چند تن از دوستان متدين و آگاه به مسائل ديني به نتيجه هايي رسيدم كه خدمتان عرض مي نمايم ابتدا پاسخ دفتر مرجع خودم " «نه هيچ اشكالي ندارد .» نمونه" استناد نموده به كلمه سلطان « سلطان علي بن موسي الرضا عليه السلام » اين برداشت غلط است كه ما بخواهيم از كلمه شاه و سلطان و از اين قبيل را براي افراد بد نسبت دهيم در حالي كه افراد عادل و معصوم هم مي توانند از اين القاب و اسمها بكار برد .و همين طور درباره كلمه « امام » زيرا اين كلمه را هم مي توان براي امامان هدايت و امامان گمراهي بكار برد . و اما چند نفر ديگر از دوستان حقير " همگي اتفاق قول دارند كه هيچ اشكالي در بكار بردن كلمه شاه و شاهزاده و سلطان و تاجگذاري و از اين قبيل كلمات درباره امامان و امام زادگان ندارد .البته برايم توضيحات بيشتري دادند كه بماند . و در پايان هم از شما دو عزيزي كه بر ارسال حقير اشكال گرفتيد و ديگر بزرگواران با جان دل منتظر شنيدن نظرات مراجع و استدلالهاي علمي و ديني و شرعي تان هستم . موفق و سلامت باشيد يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۳۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
پرسیدند: زندگی چند بخش است
گفت: دو بخش؛ کودکی و پیری گفتند: جوانی چه؟ گفت: فدای حسین فدای جوان حسین |
|||
|
|
۱:۱۶, ۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۲ ۱:۲۷ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
يا شاه نجف مددي [b]دوستان لطفاً نظرتون رو بفرماييد
موفق باشيد/b] |
|||
|
۲:۲۰, ۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۲ ۴:۰۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
در مورد کلمه شاه من نگفتم حرامه بحث سر اینه که عنوان شاه برای این اولیاء خدا غیر از این اون بحث خاص* شأنشون رو پائین میاره مثل اینکه به یه پروفسور بگی دیپلمه البته خیلی فرق داره در ضمن از سمت مراجع کنونی برید استعلام کنید بپرسید این عناوین مناسب هستن؟ شاید نگن حرامه ولی به احتمال زیاد میگن نامناسبه __________________ * شبیه سازی و قیاس با سلاطین و شاهان در طول تاریخ که مثبت ترینشون شاه عباس صفوی بوده! +++++++++++++ دوستان گرامی اصلا قصد حاشیه سازی نبود چرا گارد میگیرید؟ من یه پی نوشت زدم و بس تمام! |
|||
|
۲:۳۲, ۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۲ ۰:۱۸ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
صلي الله عليك يا شاهزاده علي اكبر الحسين عليه السلام
|
|||
|
|
|