کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چهره مسیح
۱۰:۲۹, ۲۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
میخواستم ببینم از دوستان کسی مستند چهره مسیح که دیشب از منوتو پخش شد رو دیده؟؟؟
تا بحث رو شروع کنیم یا اصلا کسی ندیده؟؟؟

توضیح: دیشب بعد از پر بیننده ترین برنامه شون این مستند پخش شد بماند که از ساعت 11 تا ساعت 1 شب طول کشید اما جالب این بود که خیلی اسرار داشتن بگن این چهره واقعی مسیحه
و جالب تر اینکه کفن مسیح دست شوالیه های معبد بوده و حالا اینجاش جالبه بعد از دو ساعت که مستند بود و کلی زحمت که بتونن چهره رو درست کنن اصولا طبیعی مینمود در یه تصویر روشن و واضح نشونش بدن!!!
یعنی داشتم میمردم تا آخرش رو ببینم اونوقت این چهره سه بعدی رو که از روی کفن به دست آوردن توی شب نشون میدن و دقیقا چشم راستش انگار زیر یه سایه است و معلوم نیست!!!!
خیلی جالب بود خوب شما که این همه کشتین تا تصویر رو بسازین و کلا چشم ها رو طبق الگو ساختین اونوقت چرا چشم راستش رو نشون ندادین؟؟؟

جالب تر اینکه اونیکه دوبله میکرد انقد وحشتناک 15 دقیقه به 15دقیقه میگفت ( چهره مسیح ) انگار داره میگه چهره شیطان یکی نبود بگه خوب چته برادر من چهره مسیح که دیگه انقد آب و تاب دادن نداره ترسناک هم نیست!!

البته موضوعاتش زیاده ولی مستلزم این است که دوستان دیده باشن!!!

من هر چه تلاش کردم با این وضع اینترنت نتونستم عکسی پیدا کنم چون واقعا سرچ گوگل عملا از کار افتاده ولی دوستان اگر دوست داشتن و موقعیت داشتن اگر تو نت بگردن ممکنه بتونن عکس رو پیدا کننWink
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، pari74bala ، omidman
۱۴:۰۳, ۲۵/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۲ ۱۴:۴۳ توسط M912.)
شماره ارسال: #2
آواتار
مثل اینکه کسی ندیده شاید هم بحث انتخاباتی داغهWink

خوب الان رفتم دوباره سرچ کردم فقط تونستم یه عکس از خودش پیدا کنم که کیفیت پایینه و از روی خود فیلم گرفته شده

[تصویر: images_2c3ab.jpg]

البته این عکس خودش نشون میده که تصویره ساخته شده رو تو شب نشون دادن و تو تی وی که من دیدم این در حالتیه که اولشه و سرش کمی بالاست وقتی مستقیم به دوربین نگاه میکنه چشم راستش کاملا پوشیده است

این ها هم عکس های کفن هست که تو مستند در مورد واقعی بودنش به طور مفصل بحث شده!!

[تصویر: ewq.jpg]

[تصویر: imagesaaa.jpg]

[تصویر: imagessaqd.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pari74bala ، heaven ، omidman
۱۶:۰۰, ۲۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
من میخواستم ببینم ولی نتونستم!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۱۶:۰۹, ۲۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۵/خرداد/۹۲ ۱۶:۰۰)SHA.453 نوشته است:  من میخواستم ببینم ولی نتونستم!
جالب اینه تا جایی که من دیدم امروز هم تکرارشونمیده!×!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pari74bala
۱۶:۱۵, ۲۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #5

بسم الله الرحمن الرحیم

خانم M12عزیز

میشه کمی درمورد این مستند وچیزی که قصد داشت برسونه توضیح بدید؟Smile

تااین جایی که بنده برداشت کردم این مستند باآموزه های اسلامی مغایرت داره،مااعتقاد داریم ایشان عروج کردند وبه صلیب کشیدن ایشان صحیح نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، pari74bala ، heaven ، omidman ، یار کوچک ، mahdy30na
۱۶:۲۵, ۲۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲۵/خرداد/۹۲ ۱۶:۱۵)rastin نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

خانم M12عزیز

میشه کمی درمورد این مستند وچیزی که قصد داشت برسونه توضیح بدید؟Smile

تااین جایی که بنده برداشت کردم این مستند باآموزه های اسلامی مغایرت داره،مااعتقاد داریم ایشان عروج کردند وبه صلیب کشیدن ایشان صحیح نیست.
ببینید یه مستند دو ساعته و در عین حال فشرده بود هم در مورد موارد تاریخی بود هم تکنولوژی و هم اعتقادی مثلا همین چیزایی که روی کفنه و بعضی میگن خونه نشون میده یک سری از افراد اعتقاد دارن که نور مسیحه وقتی که به جسم خودش برمیگرده که البته همونجا در مورد کاربرد نور تا حدودی توضیح میده و این موضوع برداشت میشه که عملا همچین چیزی غیر ممکنه و وقتی مرم مجدلیه میاد جایی که بدن قرار داره و میبینه که جسد نیست میره سراغ دو یار مسیح و اونا میبینن همونطور که کفن بسته شده و بند هاش باز نشده جسم عیسی غیب شده

ابدا این مستند از نظر اعتقادات ما نیست و همین من رو جذب کرد که حتما ببینم چون همون لحظه که حرف از کفن شد گفتم بعید نیست که علاماتی روی کفن مونده باشه اما از دید ما حتی مسیح به صلیب هم کشیده نشده و این تصویر هرگز نمیتونه تصویر چهره واقعی مسیح باشه

هر چند ثابت شد که این کار نمیتونه نقاشی باشه
ذقیقا از این روش استفاده شده که اول چندین اطلاعات درست میدن بعد میان اطلاعات نادرست هم واردش میکنن.
همچنین یکی از پادشاهان که الان یادم نماد پادشاه کجا بود جذام گرفته بودکه این کفن شفاش داد و مسئله جالب تر اینکه این کفن بعد از اینکه بوسیله شوالیه های معبد دزدیده شده چندین سال مفقود بوده و میگن که شوالیه های معبد اون رو مقدس میدونستن و میپرستیدنشConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: DRiVeR ، rastin ، heaven ، omidman
۱۷:۰۳, ۲۵/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۲ ۱۷:۰۵ توسط pari74bala.)
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام من هم یک مقداریش رو دیدم ولی به نظرم گفته هاش خیلی خیلی غیر عادی اومد.

(۲۵/خرداد/۹۲ ۱۰:۲۹)M912 نوشته است:  جالب تر اینکه اونیکه دوبله میکرد انقد وحشتناک 15 دقیقه به 15دقیقه میگفت ( چهره مسیح ) انگار داره میگه چهره شیطان

آره دقیقا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، Yaser_h2011
۱۷:۱۴, ۲۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۵/خرداد/۹۲ ۱۷:۰۳)pari74bala نوشته است:  سلام من هم یک مقداریش رو دیدم ولی به نظرم گفته هاش خیلی خیلی غیر عادی اومد.

آره دقیقا.

بله غیرعادی و اینکه سعی میکردن یه چیزایی رو به آدم بقبولونن یه سری داده محدود و نتیجه گیری از همون داده ها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pari74bala ، rastin
۱۹:۲۹, ۲۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۵/خرداد/۹۲ ۱۷:۰۳)pari74bala نوشته است:  سلام من هم یک مقداریش رو دیدم ولی به نظرم گفته هاش خیلی خیلی غیر عادی اومد.

آره دقیقا.

حالا مایی که ماهواره نداریم از کجا ببینیم Confused

از کدوم شبکه بود اصل فیلم ؟؟؟ history ؟ اگه کسی لینک داره بده دانلود کنم !
نامردیه ما چرا نباید داشته باشیم Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۲۱:۱۳, ۲۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۵/خرداد/۹۲ ۱۹:۲۹)Yaser_h2011 نوشته است:  
حالا مایی که ماهواره نداریم از کجا ببینیم Confused

از کدوم شبکه بود اصل فیلم ؟؟؟ history ؟ اگه کسی لینک داره بده دانلود کنم !
نامردیه ما چرا نباید داشته باشیم Dodgy
نمیدونم به زبان اصلیش محصول شبکه Aetn international هست روی سایت منو تو هم ممکنه تا 1 هفته باشه غیر از اون بعید میدونم امکان دانلود داشته باشه چون این مستند ها رو معمولا خریداری میکنن مگر اینکه کسی ضبط کرده باشه و به صورت غیر قانونی در نت قرار داده باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pari74bala
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا