|
تحقیقی پیرامون موسیقی (مقاله ای از گروه بیداری اندیشه)
|
|
۳:۱۲, ۲۷/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
چرا تا اسم موسیقی اسلامی میاید فقط مداحی را میشناسید؟ چرا فکر میکنید اسلام یعنی شما؟ من خواننده ای غربی میشناسم که در شعرش درباره مفاهیمی همچون فرار از خود پرستی و مبارزه با نفس میگوید.درست است بگوییم این انسان رستگار نمیشود چون مسلمان نیست؟ دوستان بازگردید و کتاب عدل الهی استاد مطهری را مرور کنید.موسیقی وداحی نیست.موسیقی یعنی نوای انگیزش روح نه نوای بد صدای یک نره خر که همه وجودش و شعرش پر از غم و خاک بر سری است.یادمان نرود اهل بیت گریه نمیخواهند آگاهی میخواهند.من به تمام آنچه که برخی به سبب کجروی ها و افراط و تفریط هایشان انجام میدهند اعتراض دارم.لطفا دگم نباشید و عادلانه و منصفانه مباحثه کنید. *****
تحقیقی پیرامون موسیقی کاری از گروه بیداری اندیشه ![]()
محتوای تاپیک "تحقیقی پیرامون موسیقی" به صورت مقاله ارائه شده است.
فکر می کنم پاسخ بسیاری از سوالات پیرامون موسیقی را در این مقاله خواهید یافت لینک دانلود مقاله ی "تحقیقی پیرامون موسیقی از سرور پرشین گیگ لینک دانلود مقاله ی "تحقیقی پیرامون موسیقی" از سرور ترین بیت |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۱۳, ۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۳ ۳:۱۸ توسط mmpmmo.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۳۹, ۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۳ ۱۲:۳۹ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۱/دی/۹۳ ۱:۳۶)Nii Sama نوشته است: دوستان کسی نیست بگه این حالت آلفا و بتا چین؟ یا اصلا این چیزی که تو پست قبلیم گفتم چیه؟امواج مغزی 4 طیف هست! که از صفر (نزدیک به صفر) تا اگه اشتباه نکنم حدود 20 هرتز مرتعش می شه! وقتی شما در حال انجام کاری هستی امواج مغزی بیش از 14 هرتز و در حالت بتا قرار داره. و هرچی فعالیت مغزی شما بیشتر باشه این عدد بالاتر می ره! مثل هنگام ترس، هیجان و ... در حالتی که شما آرام هستید بین 7 تا 14 قرار داره و حالت آلفا هست وقتی به خواب میرید امواج مغزی به زیر 7 هرتز میاد که حالت تتا بهش می گن و وقتی عمیقا به خواب می رید و امواج به زیر 4 هرتز میاد شما در حالت دلتا قرار دارید برای همینه که شما وقتی استرس دارید یا هیجان چون درجه ی امواج مغزی بالاست شما خوابتون نمی بره! این فایل های صوتی هم معمولا سعی می کنن بدون اینکه شما خوابتون ببره، امواج مغزی رو پایین بیارن و در حین بیداری به حالت دلتا و تتا بیارن! بعد هم یکسری کارها بکنن که از حوصله بحث اینجا خارجه! در کل دنبالش نرید وقت تلف کردنه! اگر هم به جایی بخواد برسه وقت زیادی ازمون می گیره! (۱/دی/۹۳ ۳:۱۳)mmpmmo نوشته است: این جلد یه کتابهکتاب بسیار خوبی معری کردید! تشکر |
|||
|
|
۱۷:۳۱, ۲۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
من یه سوال از شما می پرسم.
اون اجرای معروف یانی که توی چین هست رو حتما دیدی و گوش دادی وقتی موسیقی به اوج خودش می رسه هیچ حسی بهت دست نمی ده؟ اگه دقت کنی می بینی که بعضی از تماشاچی ها ناخود آگاه بلند شدن و دارن توی سر و کله خودشون می زنن. خیلی ببخشیدا ولی مو به بدن آدم سیخ میشه!!! حداقل برای من که اینطوره.برادر عزیز من صحبت سر این نیست که موسیقی به طور کلی مضر هست بلکه بحث بر سر اینه که هنوز که هنوزه کسی نمی تونه ادعا کنه که می تونه فرق بین موسیقی مفید و یا مضر رو به طور کامل تشخیص بده. ( اونجوری نگاه نکن من 10 سال نوازنده سه تار بودم. ) بنا براین من تصمیم گرفتم تا اونجایی که امکانش هست موسیقی رو از زندگیم حذف کنم.( منظورم از موسیقی موزیک سنتی و یا پاپ و راک و... هست) و حالا که خوب نگاه می کنم می بینم که این کار باعث شده به آرامشی برسم که قبل از اون فقط موقعی این احساس آرامش بهم دست می داد که پای سه تارم می نشستم. یه حس آرامش زودگذر، گاهی اوقات اونقدر توی این حس خلسه غرق می شدم که ناخودآگاه به گریه می افتادم! فوق العاده لذت بخش بود. شاید درست نباشه اینو بگم ولی دقیقا مثل اعتیاد. تا وقتی سه تار باهام بود خوب بود ولی بعدش ... به هر حال کسی مجبور به کاری نیست. |
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۲۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
جناب music509 مخاطب حرفاتون کیه؟
|
|||
|
۱:۲۴, ۲۵/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۴ ۱۸:۱۶ توسط آیات.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
سلام
رسمه همه بگند عالی بود خدا قوت؟ من هنوز ندیده ام اما عالی بود خداقوت ! البته اگر موزیک نداشته باشه !! |
|||
|
|
۱۰:۰۵, ۲۵/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۴ ۱۳:۰۰ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۴ ۱:۲۴)یاقوت نوشته است: سلام خواهر گرامی، همان صوت نیایش هم نوعی از موسیقی است... بالکل که نباید یک نعمت الهی را طرد کنیم. موسیقی ازنعمات مقدس خداوند متعال است که هیچ کس قدر آن را نمی داند. بی بند وبارها با قاطی کردن آن با خزعبلات کفران نعمت میکنند، و دوستان متدین ما با فرار کردن از آن به هر شکلش. نمونه اش مثل الان. یک موسیقی بسیار آرامش بخش و زیبا و اسلامی. می فرمایند موسیقی نباشد بهتر است ![]() ![]() ![]() خواهشا بحث را ادامه ندهید. حداقل این تاپیک را به ورطه نابودی نبرید. پ ن: فکر کنم حقیقتا نیاز باشه تاپیک جامعی در مورد موسیقی. |
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۲۵/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۴ ۲۲:۳۴ توسط آیات.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۴ ۱۰:۰۵)سید ابراهیم نوشته است: خواهر گرامی، همان صوت نیایش هم نوعی از موسیقی است... بالکل که نباید یک نعمت الهی را طرد کنیم. موسیقی ازنعمات مقدس خداوند متعال است که هیچ کس قدر آن را نمی داند. بی بند وبارها با قاطی کردن آن با خزعبلات کفران نعمت میکنند، و دوستان متدین ما با فرار کردن از آن به هر شکلش. نمونه اش مثل الان. یک موسیقی بسیار آرامش بخش و زیبا و اسلامی. می فرمایند موسیقی نباشد بهتر است ورطه ی نابودی؟!!!! ممنونم گرامی! ولیکن ما نظراتمون رو سعی می کنیم از امام معصوم و علمایی اخذ کنیم تا طبق عقلی که خدا به ما داده است در موردی که می خواهیم تحقیق و بررسی کنیم بسنجیم این جمله از شما( موسیقی ازنعمات مقدس خداوند متعال است) ابدا وابدا وابدا قابل پذیرش نیست وبله فقط وفقط از امام معصوم قابل پذیرش است اگر روایتی معتبر در دست دازید می تونید به این روش سخن بگویید اگر موسقی نعمات مقدس هست در نظر صوفی هم شراب نعمت مقدس هست نمیشه که از خودتون حرفی بزنید ضمن اینکه بنده الحمدلله تا حدودی موسیقی دان هستم اما موسیقی را فقط وفقط در خدمت تلاوت قرآن به کار می برم آن هم به روشی کاملا محتاطانه ضمن اینکه ی دوم هم این هست که از علمایی که موسیقی را مطلقا حرام می دانند آیت الله بهجت هستند آیا شما برای مقلدین ایشان برنامه نمی سازید؟! توصیه ی خوب: برای چیزی که ارزش دارد غصه بخورید بحث من بر سر آلات موسیقی می باشد که در روایت شدیدا نهی شده است مادلایل روایی داریم دلیل شما چیست؟ آیا قرآن نفرموده از هوای نفس پیروی نکنید؟ آیا بدون دلیل علمی می شود هر حرفی گفت ؟!!!!! اگر بله بنده هم می گویم دود ماشینها مقدس است |
|||
|
|
۱۲:۴۵, ۲۶/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۴ ۱۳:۲۶ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
بدون دلیل؟؟؟ چقدر راحت به بنده تهمت می زنید... این نظر کلی من در مورد موسیقی است.
یکی از ویژگی های مثبت غرب را از روی محاسبه مقوله موسیقی است . درست است که در غرب ، موسیقی های منحط وجود دارد . اما در همان نقطه از جهان ، از دیر باز موسیقی های آموزنده و معنا دار هم بوده است ؛ موسیقی ای که برای گوش سپردن به آن ، انسان عارف واقف خردمند ، می تواند بلیت تهیه کند ، در سالن اجرای کنسرت بنشیند و ساعتی ، از آن لذت ببرد . در غرب موسیقی هایی که گاهی یک ملت را نجات داده و گاهی یک مجموعه فکری را به سمت صحیح هدایت کرده ، کم نبوده است . غرب برخوردار از چنین ویژگی ای نیز بوده و هست. ولی در شرق متأ سفانه موسیقی از چنین اعتبار و جایگاهی برخوردار نبوده است . موسیقی در این جا عبارت از آهنگ ها و آلات و ادوات لهو بوده ؛ که فقها از آن به موسیقی لهوی حرام تعبیر کرده اند .
با این عرائض مشکل دارید؟؟؟ |
|||
|
|
۱۳:۲۴, ۲۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۴ ۱:۲۴)یاقوت نوشته است: سلام سلام برشما دوست گرامی ![]() جز ذکر ربنا وذکر امام حسین چه نوع موسیقی دراین کار مشاهده کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همه عوامل این کار به عشق ماه مبارک رمضان این کارروانجام دادند حالا باهر کم وکاستی که داره ......البته خواهر خوبم آفتاب وبرادر گرامی آقای میلا.م بسیار افرادی زحمتکش هستند وهیچ کمی وکاستی درکارشون نیست ونخواهد بود.. منظورم کمی وکاستی ازکارخودم بود ![]() امیدواریم مورد عنایت مولا وپدرمان آقاامیرالمومنین (علیه السلام) باشد وامیدواریم مورد رضایت همه دوستان عزیزمان درتالار بیداری اندیشه یاعلی مدداست....................... صلوات
|
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۲۶/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۴ ۱۵:۳۷ توسط آیات.)
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
(۲۶/خرداد/۹۴ ۱۳:۲۴)مجنون العباس نوشته است: سلام برشمابسم الله الرّحمن الرّحیم سلام بنده که گفتم اصلا هنوز این را ندیده ام جناب آقای ابراهیم اینطور فکر کردند وپاسخ دادند بنده گفتم عالی است وخدا قوت اگر... اصلا نمی دانم موزیک داره یا نداره همین اللهم صلّ علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم جناب آقای ابراهیم بنده عرض کردم چرا بدون دلیل می گویید نعمت مقدس؟ بله بنده نسبت به فوائد موسیقی هم آگاهم اما بدانید شراب نجس هم فوائدی دارد ابن سینا همه فوائد انواع شراب را در لیستی آورده اما خداوند حکیم می فرماید اثمهما اکبر من نفعما عرض کردم موسیقی بلدم اما نحوه استفاده از الحان با آلات موسیقی نباید باشد موسیقی نواخته با آلات موسیقی یک احساس کاذب است که انسان را وارد خیالات می کند درست مانند شراب اما شراب ها هم به یک میزان انسان را مست نمی کنند و همه شان حرام مطلق |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سلسله مقالات تحقیقی پیرامون حرمت موسیقی | علیرضا110 | 54 | 27,015 |
۲۴/اسفند/۹۵ ۱۳:۴۶ آخرین ارسال: music87025 |
|
| آشنایی با گروه موسیقی kiosk(سیاسی خوان) | saeedG | 2 | 2,546 |
۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۴۸ آخرین ارسال: Amir |
|
| بررسی گروه متالیکا و موسیقی متال | ho3in mk | 57 | 45,871 |
۸/دی/۹۰ ۱۴:۳۷ آخرین ارسال: anti |
|
| مقاله ی جامع فراماسونری و مافیای موسیقی / بخش اول | alqous | 5 | 5,202 |
۴/مهر/۹۰ ۲۱:۱۶ آخرین ارسال: alqous |
|
| اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال... | Femme Moderne | 12 | 10,771 |
۲۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹ آخرین ارسال: Reza2035 |
|

![[تصویر: Song.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8194140500/Song.jpg)

حداقل برای من که اینطوره.