|
آغوش گرفتن اوشین و عجین در شبکه تماشا سانسور نمی شود+دانلود
|
|
۱۰:۴۴, ۱۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۲ ۱۰:۴۶ توسط اولولالباب.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
در زیر این مطلب صحنه ی در آغوش هم رفتن اوشین و عجین که در شبکه ی تماشا از رسانه ی ملی پخش شده است دیده می شود که برای دانلود گذاشته شده است واقعا در رسانه ملی چه میگذرد... پس از آن افتضاح در ساختمان پزشکان و مسافران و ..... واین بار رسانه ی ملی تقدیم می کند:: data0001.ts - http://uploadboy.com/ivytci82x9zx.html |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۳۸, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
نقل قول:اول شما بگین چرا از قاسم خانی بدتون میاد تا با هم بحث کنیم....من همچین حرفی نزدم!!1 نقل قول: پاراگراف اول رو که مزاح کردم و واضح بود من همچین چیزی برداشت نکردم.......مطلبتون رو هم کامل خوندم......شما ساختمان پزشکان رو کامل دیدید.......موضوع حول چه محوری میگرده....... |
|||
|
|
۱۳:۴۰, ۱۳/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۴۴ توسط آشفته.)
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۳۷)Yaser_h2011 نوشته است: شما اصلا داستان فیلم رو دیدین ؟؟؟؟؟؟؟؟ نسخه ی کاملش رو ؟؟ اگه شایعه هم بوده خیلی قوی بوده چون من از خیلی از اشخاص معتبری شنیدم. (۱۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۳۸)Chista نوشته است: من همچین چیزی برداشت نکردم.......مطلبتون رو هم کامل خوندم......شما ساختمان پزشکان رو کامل دیدید.......موضوع حول چه محوری میگرده....... نیما افشار به عنوان یک مرد ایرانی خانواده اش مسائلی که برای یک مرد ایرانی و خانواده اش پیش میاید مشکلاتش و ... مسائل اجتماعی و فرهنگی و مسائلی که برای مخاطب آشناست، ملموسه و ..... خیلی مسائل دیگه که چون خیلی وقت از پخش سریال میگذره یادم نیست |
|||
|
|
۱۳:۴۶, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۳۸)Chista نوشته است: من همچین حرفی نزدم!!1 کی با شما بود... من فعلا فقط با نویسنده صحبت میکنم (مخاطبم نویسندس) خیلیا بخاطر مارمولک با ایشون دشمن شدن فقط بخاطر تندروی.... من نمیدونم شما چرا از ایشون بدتون میاد
|
|||
|
|
۱۳:۴۸, ۱۳/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۵۱ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۴۰)آشفته نوشته است: اگه شایعه هم بوده خیلی قوی بودهبله خیلی قوی بود چون اون زمان چیزی به اسم اینترنت و کامپیوتر و ... وجود نداشت !!! متاسفانه الانم خیلی میخوان ما فقط به حرفای اونا گوش بدیم و ما رو از شنیدن بقیه حرفا باز میدارن!!! (۱۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۴۶)aleerz نوشته است: کی با شما بود... اتفاقا من فیلم مارمولک 2 ماه پیش واسه اولین بار دیدم !! طنز بود ولی دقت کنین گفت لباس روحانیت باعث شد یه دزد از گناهاش توبه کنه ... فیلمش واقعا خوب درست شد اصلا فکر نمیکردم اینقدر خوب درست شد !!! از نظر من بهترین استعداد رو تو فیلمنامه نویسی داره برادرای قاسم خانی !! |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۴۸)Yaser_h2011 نوشته است: بله خیلی قوی بود چون اون زمان چیزی به اسم اینترنت و کامپیوتر و ... وجود نداشت !!! اون (؟) زمان ؟؟ من همین الان هم این شایعه رو شنیدم و میشنوم هنوز تو فیس پره از این افشاگری ها!! احتمالا چون دوباره داره پخش میشه دوباره شایعه ها شروع شدن اونقدر که من هم مطمئن بودم کل فیلم سانسور شده |
|||
|
|
۱۳:۵۵, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
نقل قول:کی با شما بود...پس اول نوشته هاتون بنویسید مخاطبتون کی هستش تا منم وقتم و تلف خوندن پستتون نکنم |
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۴:۰۰)آشفته نوشته است: چی بگم واللهخوب طرف دوست مادرش بود !!! البته عمو واقعی اش هم نبود عمو صداش میکرد !!! حالا کل فیلم رو گذاشتین کنار به همین یه مسئله چسبیدین !!!!!!! اون مربی سوباسا بود و دوست مادرش نه دوست پسر :| |
|||
|
۱۴:۲۲, ۱۳/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۱ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
دوستان مستند *ضلع غربی ساختمان پزشکان* رو [که لینکشو گذاشتن] دانلود کنن ، ایشالا که ذهنشون بازتر بشه نسبت به این سریال .
|
|||
|
|
|
|
|