|
13 رجب روز مظلوم ترين پدر دنيا "
|
|
۳:۰۴, ۲۲/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۲ ۱۰:۵۵ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام و عرض ادب
![]() ضمن عرض تبريك حلول ماه مبارك رجب بنا دارم در اين تايپك از مظلومترين پدر دنيا مطالبي را به يادگار بگذارم و از تك تك محبان و شيعيان مولا هم درخواست دارم كه براي پربار تر شدن اين تايپك حقير را ياري فرمايند . دل را ز شرار عشق سوزاند علي(علیه السلام) يک عمر غريب شهر خود ماند علي(علیه السلام) وقتي که شکافت فرق او در محراب گفتند مگر نماز مي خواند علي(علیه السلام) از تمامي دوستان تقاضا دارم چنانچه تمايل داشتند از فضائل مولاي غريبمان حضرت علي عليه السلام مطلب بگذارند دُر دانه روزگـار مـولاى شماسـت/ آن مرد ترين سوار مولاى شماست/ در مدرسه عشــق سـرافرازانيـد/ چون صاحب ذوالفقار مولاى شماست/ [b] . گر ز علی نگوييم، از كه گوييم آن هنگام كه علی، خير البشر است. و گر ز علی گوييم، چگونه گوييم كه به فرموده پيامبر، فضائل علی " لا تُحصَی " است و در شمار نمی گنجد. نه اينكه زبان قادر نيست به بيان كه ذهن ناتوان است از درك ... یا امیرالمؤمنین افتخار ما این است که شما پدر ما هستید، پیامبر فرمودند من و علی پدران این امّت هستیم، پدر جان چون فرزندان یعقوب از شما طلب می کنیم برای ما استغفار کنید و ما سیه رویان را ببخشید، [b]با آرزوي موفقيت براي تك تك شيعيان و محبان مولاي مظلوم يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۳:۳۷, ۲۲/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۲ ۳:۴۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
امير المومنين علي(علیه السلام) در كلام امام خميني (رحمة الله علیه)
![]() اعجوبه اي جمع مابين اضداد از نكته هاي شگرف زندگاني حضرت علي(علیه السلام) كه شگفتي همه ژرف انديشان حقيقت جو را برانگيخته است ، بي كرانگي ابعاد وجودي آن حضرت در همه فضايل اخلاقي است . امير خاك و افلاك ، جامع صفاتي بود كه همراهي و هم نشيني آنها در وجود يك فرد در باور آدمي نمي گنجد... امام خميني (رحمة الله علیه) كه در شناخت اهل بيت (علیه السلام) معرفتي بي مرز داشتند؛ درباره اين ويژگي اميرمؤمنان علي (علیه السلام) مي فرمايند : «اين علي همه چيز است؛ يعني در همه ابعاد انسانيت درجه يك است، و لهذا هر طايفه اي خودشان را به او نزديك مي كنند و خاصيت هر طبقه را هم دارد. خاصيت قدرت ورزشكارها را به طور وافي دارد... در عبادت ، فوق همه عبادت كنندگان است . در زهد فوق همه زاهدهاست . در جنگ ، فوق همه جنگ جويان هست. در قدرت ، فوق همه قدرت ورزان هست و اين يك اعجوبه اي است كه جمع ما بين متضاد با هم كرده است.» «[آن حضرت[بعد از اينكه دست دو نفر دزد را قطع مي كند، چنان نسبت به آنان عاطفه و محبت نشان مي دهد و معالجه و پذيرايي مي كند كه مداحان حضرت مي شوند. يا وقتي مي شنود ارتش غارتگر معاويه خلخال از پاي يك زن اهل ذمه درآورده اند، به قدري ناراحت مي شود و عواطفش چنان جريحه دار مي گردد كه در نطقي مي فرمايد: اگر از تأثر اين واقعه انسان بميرد، قابل سرزنش نخواهد بود. با اين همه عاطفه ، روزي هم شمشير مي كشد و افراد مفسد را با كمال قدرت از پا در مي آورد.» پرورش يافته عبدالله اعظم امام راحل كه ضميري آميخته با معرفت و روحي نور گرفته از شعاع خورشيدي اهل بيت داشتند، نام و ياد حضرت علي عليه السلام را با عشق و حرارتي برآمده از صميم جان مي بردند. امام خميني رحمه الله درباره مقام منزلت حضرت علي عليه السلام مي فرمود: «علي بن ابي طالب فقط بنده خدا بود و اين، بزرگ ترين شاخصه اوست كه مي توان از آن ياد كرد و پرورش يافته و تربيت شده پيامبر عظيم الشأن است و اين از بزرگ ترين افتخارات اوست. كدام شخصيت مي تواند ادعا كند كه عبدالله است و از همه عبوديت ها بريده است، جز انبياي عظام و اولياي معظم كه علي عليه السلام، آن عبد وارسته از غير و پيوسته به دوست كه حجب نور و ظلمت را دريده و به معدن عظمت رسيده است، در صف مقدم است، و كدام شخصيت است كه مي تواند ادعا كند از خردسالي تا آخر عمر رسول اكرم صلي اله عليه و آله در دامن و پناه و تحت تربيت وحي و حامل آن بوده است جز علي بن ابي طالب كه وحي و تربيت صاحب وحي در اعماق روح و جان او ريشه دوانده. پس او به حق عبدالله است و پرورش يافته عبدالله اعظم است». شما شيعه همان هستيد كه... امام خميني (رحمة الله علیه) كه تجلي پارسايي اش هر چشم حقيقت بين را خيره مي كرد، با شوري از سر شيدايي، ارجمندترين توصيف ها را در وصف مولاي پرهيزكاران مي آوردند. امام درباره ايمان حضرت علي (عليه السلام) مي فرمود: «به خودشان قسم ... اگر بشر پشت به پشت يكديگر دهند و بخواهند يك لااله الاالله اميرالمؤمنين را بگويند، نمي توانند... به مقام علي بن ابي طالب قسم كه اگر ملايكه مقربين و انبياي مرسلين، غير از رسول خاتم كه مولاي علي و غير اوست، بخواهند يك تكبير او را بگويند، نتوانند. حال قلب آنها را جز خود آنها كسي نمي داند.» «شما شيعه همان هستيد كه مي فرمود: اگر همه عالم در مقابل من بايستد، تنها در مقابل همه مي ايستم. آن ايمان است كه او را آن طور در مقابل همه چيز مي ايستاند. آن اخلاص اوست . آن روحانيت و معنويت اوست و شما هم شيعه او هستيد.» 1-ها على بشر كيف بشر؟ ربه فيه تجلى و ظهر 2-علة الكون و لولاه لما كان للعالم عين و اثر 3-و له ابدع ما تعقله من عقول و نفوس و صور 4-فلك فى فلك فيه نجوم صدف فى صدف فيه درر 5-ما رمى رمية الا و كفى ما غزا غزوة الا و ظفر 6-اغمد السيف متى قابله كل من جرد سیفا 7-و شهر اسد الله اذا صال و صاح ابو الايتام اذا جاد و بر 8-حبه مبدء خلد و نعم بغضه منشاء نار و سقر 9-هو فى الكل امام الكل من ابو بكر و من كان عمر؟ 10-ليس من اذنب يوما بامام كيف من اشرك دهرا و كفر؟ 11-كل من مات و لم يعرفه موته موت حمار و بقر 12-خصمه ابغضه الله و لو حمد الله و اثنى و شكر 13-خله بشره الله و لو رب الخمر و غنى و فجر! 14-من له صاحبة كالزهراء او سيل كشبير و شبر 15-عنه ديوان علوم و حكم فيه طومار عظات و عبر 16-بو تراب و كنوز العالم عنده نحو سفال و مدر 17-و هو النور و اما الشركاء كظلام و دخان و شرر 18-ايها الخصم تذكر سندا متنه صح بنص و خبر 19-اذ اتى احمد فى خم غدير بعلى و على الرحل نبر 20-قال من كنت انا مولاه فعلى له مولا و مفر 21-قبل تعيين وصى و وزير هل ترى فات نبى و هجر؟ 22-من اتى فيه نصوص بخصوص هل باجماع عوام ينكر؟ 23-آية الله و هل يجحد من خصه الله بآى و سور؟ 24-وده اوجب ما فى القران اوجب الله علينا و امر. 25-مدعى حب على و عداه مثل من انكر حقا و اقر. ترجمه و معنى ابيات: 1-بدان كه على بشر است،اما چگونه بشرى است؟بشرى است كه آثار قدرت پروردگارش در وجود او آشكار و نمايان شده است. 2-آنحضرت علت غائى آفرينش است كه اگر او نبود براى عالم واقعيت و اثرى نبود.(خداوند بخاطر او عالم را بوجود آورده است( 3-و آنچه را كه تو از عالم عقول و نفوس و صور(عوالم سه گانه خلقت كه در طول هم قرار گرفته و عبارتند از عالم عقل و مثال و ماده) تعقل و انديشه كنى براى وجود او ابداع شدهاند. 4-فلكى است در داخل فلكى و داراى ستارگان است و صدفى است در داخل صدفى و داراى گوهرهاى درخشانى است(آنحضرت محاط در اوصاف پيغمبر اكرم است و ائمه ديگر هم از وجود او پديد آمدهاند( . 5-تيرى نينداخت جز اينكه آن تير براى هلاك دشمن كافى شد و بجنگى وارد نشد جز اينكه از آن پيروز در آمد. 6-تمام شمشير كشان موقع مقابله با او(براى اينكه عرض اندام نكنند از ترس وى) شمشير خود را غلاف ميكردند. 7-موقعيكه حمله ميكرد و صيحه ميزد شير خدا بود و در موقع بخشش و احسان پدر يتيمان بود. 8-محبت و دوستى آنحضرت سر چشمه بهشت و نعمتهاى بهشت است و دشمنى او منشاء آتش دوزخ و جهنم است. 9-او در تمام عالم پيشواى همه پس از رسول اكرم صلى الله عليه و آله است ابو بكر و عمر كيستند كه با او لاف برابرى زنند؟ 10-كسى كه يكروز هم مرتكب گناه شود شايسته امامت نيست پس چگونه شايسته آنمقام باشد كسى كه يك عمر در شرك و كفر بوده است(امام بايد معصوم و منتخب از جانب خدا باشد( . 11-هر كسى كه مرد و او را نشناخت مرگ او مانند مرگ خر و گاو است(مانند زمان جاهليت مرده و اين سخن اشاره استبحديث من مات و لم يعرف امام زمانه( 12-دشمن آنحضرت مبغوض خدا است اگر چه خدا را ستايش كند و ثنا گويد و سپاسگزار باشد. 13-دوست و محب او را از خداوند مژده بهشت داده اگر چه شرب خمر كرده و آواز خوانده و مرتكب فجور باشد.(البته اين مطلب احتياج بتوضيح دارد ( 14-جز على كيست كه زوجهاى چون زهرا عليها السلام يا فرزندانى مانند حسنين عليهما السلام داشته باشد؟ 15-ديوان علوم و حكمتها از آنحضرت است و طومار موعظهها و پندها در نزد اوست. 16-آنجناب خاك نشين بود و(اعتنائى بدنيا نداشت بطوريكه) گنجهاى عالم(شمشهاى طلا) در نزد او بمنزله سفال و كلوخ بود. 17-و او نور خالص است و اما شركاى خلافت او مانند ظلمت و دود و شرر ميباشند. 18-ايكه مخالف امامت او هستى بياد آر،سند آن روايتى را(در غدير خم) كه متن آن بنابروايات و اخبار شما هم صحيح است. 19-موقعيكه در غدير خم پيغمبر صلى الله عليه و آله على را آورد بر جهاز شتران(عوض منبر) بالا رفت.-و فرمود من بر هر كس از نفس او اولى بتصرف هستم اين على بر او اولى بتصرف و پناهگاه است. 21-هيچ پيغمبرى را ديدهاى كه پيش از تعيين وصى و جانشين وفات يابد و يا هجرت كند؟ 22-كسى كه در شان او نصها و روايات مخصوصى آمده باشد آيا ميتوان با اجماع مشتى عوام الناس منكر او شد؟ 23-على عليه السلام آيت عظماى خدا است آيا انكار كرده ميشود كسى كه خداوند براى او آيهها و سورههائى اختصاص داده است؟ 24-دوستى آنحضرت واجبترين امرى است كه در قرآن آمده و خداوند او را بما واجب فرموده است. 25-كسيكه ادعاى دوستى آنحضرت و مخالفين او را دارد مانند كسى است كه حقى را انكار كند و هم بدان اقرار نمايد. ملا مهرعلى خويى |
|||
|
|
۳:۴۲, ۲۲/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام بر مهدي
حديث نورانيت " از محمد بن صدقه روایت شده که: [/b]
روزی ابوذر غفاری ( رضی الله عنه ) از سلمان فارسی ( رضی الله عنه ) پرسید : شناخت امیرالمومنین ( علیه السلام) به نورانیت به چه چیز است ؟ سلمان گفت برویم خدمت حضرت امیر (علیه السلام) و سئوال کنیم از این مطلب. گفتند آمدیم خدمت حضرت ، ایشان نبودند. منتظر شدیم تا آمدند. حضرت فرمود چه چیز شما را اینجا آورده ؟ گفتند آمده ایم خدمت شما یا امیرالمومنین تا سئوال کنیم از شناخت شما به نورانیت. حضرت ( صلوات الله علیه ) فرمودند مرحبا به شما دو دوست متعاهد در دین. مقصر نیستید شما، قسم به جان خودم که این شناخت واجب است بر هر مومن و مومنه ای... حدیث نورانیت کسی که بوده باشد تظاهر او در ولایت من بیشتر از باطنش، سبک شمرده می شود میزان او در قیامت. یا سلمان کامل نمی شود ایمان مومن تا اینکه بشناسد مرا به نورانیت و هر گاه شناخت مرا به نورانیت، پس ان مومنی است که امتحان کرده او را خداوند از یرای ایمان و وسعت داده سینه او را از برای اسلام و عارف و بینا گردیده به دین خودو کسی که کوتاهی کند از این شناخت پس آن شخصی است که در حال شک و ریب است. یا سلمان و یا اباذر شناخت من به نورانیت شناخت خداوند تعالی است و شناخت خداوند تعالی شناخت من است و اینست دین خالص .( اشاره به حدیث نبوی: که ای علی نشناخت تو را مگر من و خداوند متعال) می فرماید خداوند سبحان امر نشده اید شما مگر به نوحید و آن اخلاص است و قول خداوند تبارک و تعالی " حنفاء " و آن اقرار است به نبوت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و این است دین حنیف و قول خداوند سبحان " و یقیموا الصلوه " (اشاره به ایه 43 بقره )مقصود ولایت من است. پس هر کس قبول داشته ولایت مرا برپا داشته نماز را و درک این مطلب بسیار بسیار مشکل می باشد و " یوتی الزکوه"(اشاره به ایه 43 بقره ) اقرار است به امامت ائمه و این است دین مستقیم و بر حق. شهادت داده قران به اینکه دین خالص اقرار به توحید و به نبوت و ولایت است.پس هر کس مقربه ( نزدیک) به این معنی باشد به نحقیق دارای دین قیم ( ثابت ) است. ای سلمان و ای اباذر قرار داده است خداوند مرا امین خودش بر خلق و خلیفه خودش در زمین و شهرها و بندگانش و عطا کرده است مرا آنچه که وصف نتوان کرد او را وصف کنندگان، و عارفان به ان معرفت پیدا نکرده اند.(اشاره به حدیث نبوی : اگر دریاها مرکب و درختان قلم و جنیان نویسنده بشوند نمی توانند ذره ای از فضایل علی را بنویسند) هر گاه مرا چنین شناختید پس شما مومن هستید. ای سلمان خداوند متعال فرموده است کمک بجویید به صبر و نماز ( اشاره به ایه 45 سوره بقره). پس مراد از صبر محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است و مراد از نماز ولایت من است و بدین جهت فرمود " وانها لکبیره" پس درک نماز بزرگ است و نفرمود درک صبر و نماز بزرگ است. بعد فرمود " الا علی خاشعین " بزرگ است مگر برای خاشعین که مراد پیروان و شیعیان منند. جدا فرمود خداوند کسانی را که قبول دارند ولایت مرا، آن کسانی که طلب بینایی کرده اند به نور من. یا سلمان ماییم سر خداوند آنچنانی که مخفی نمی شود و نعمت خداوند آنچنانی که هیچ موجودی از او بی نیاز نیست، اول ما محمد است و وسط ما محمد است و اخرما محمد است، پس هر کس ما را بدین طریق شناخت پس کامل کرده است دین خود را. یا سلمان مرده ی ما هر گاه مرد ، نمرده است و کشته ی ما کشته نشده است و غائب ما هر گاه غائب شود غائب نشده است و قیاس نمی شود به ما احدی از مردم. منم که سخن گفتم بر زبان عیسی در گهواره. منم نوح و ابراهیم و صاحب ناقه ی صالح و صاحب راجفه و صاحب زلزله. منم لوح محفوظ. به من منتهی می شود تمام علوم و در حقیقت مائیم نور خداوند آنچنانی که زائل نمی شود و تغییری در او پیدا نمی شود. یا سلمان به ما شرافت داده شده بر هر برانگیخته ای، پس ما را رب نخوانید و بگویید در باره ما انچه می خواهید ، پس در ما هلاک شد هر که هلاک شد و به ما نجات یافت هر که نجات یافت. ای سلمان کسی که ایمان اورد به انچه من گفتم و شرح دادم پس ان مومنی است که خداوند امتحان کرده است قلب او را از برای ایمان و راضی است از ایمان او. ماخذ: کتاب نشان از بی نشان ها- جلد دوم- صفحات 143،142،144 |
|||
|
|
۴:۴۰, ۲۲/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۱۴ توسط ali0077.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
مولای ما نمونه ی دیگر نداشته است
اعجاز خلقت است و برابر نداشته است دیدیم در غدیر که دنیا به جز علی آیینه ای برای پیمبر نداشته است سوگند می خورم که نبی شهر علم بود شهری که جز علی در دیگر نداشته است طوری ز چارچوب در قلعه کنده است انگار قلعه هیچ زمان در نداشته است یا غیر لافتی صفتی در خورش نبود یا جبرِِییل واژهء بهتر نداشته است چون روز روشن است که در جهل گمشده است هر کس که ختم نادعلی بر نداشته است این شعر استعاره ندارد برای او تقصیر من که نیست برابر نداشته است وقت طواف دور حرم فکر میکنم این خانه بی دلیل ترک برنداشته است |
|||
|
|
۴:۵۶, ۲۲/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۲ ۴:۵۶ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام بر مهدي
• دوست داشتنی ترین پدر؛ کودکان را دیدهای که به پدر پناه میبرند؟ [b]خیلی ساده از همه جا رو بر میگردانند و به آغوش پدر میچسبند، خیلی ساده ... مشکلات زیادی در زندگی ما هست و هر روز اتّفاقی یا خبری ما را به هم می ریزد، عجیب است که ما خود را بزرگ میدانیم و کودکانه در هم میشکنیم، عجیب است که مغرور و شکنندهایم ... کودک هیچ غروری ندارد و از اینکه دست پدر را بگیرد هیچ ابایی ندارد ... چرا به پدر خود، پدر مهربان، رو نمیکنیم و به او پناه نمیبریم؟ اویی که هیچ گاه نمیلرزد... در زیارتش میگوییم "تو چون کوه استواری و بادها تو را حرکت نمیدهد "، اویی که دست رد به هیچ کس نمی زند،امیرالمؤمنین(علیه السلام) ![]() آن نام که جاری شده از سوی خدا، عالی اعلی، "علی نامی " است که بر مُلک جهان گرچه امیر است، خودش دوش کِشد کیسه ی خرما، دل شب ها و به دنبال یتیمی است که هر شب رَود و راحت و آسوده بخوابد و بداند که همان مرد خدا آید و دستی ز محبّت به سر و روش کشاند و چو هر شب سهم او در بَرَش آرام گذارد ... و اگر لفظ پدر کافی او نیست ولی او که پدر هست ... پدر جان! ما همه غرق گناهیم و همه روی سیاهیم. "تو که ما را نه رها کردی و نه غافلی از ما"، دل آلوده ی ما را بنما صاف و "خدا را تو بخوان" تا که ببخشاید و ما چشم بیابیم و ببینیم "محبّت ز تو جاری است و آرام بگیریم." [b] تمام اعتقاد من همین است فقط حیدر امیر المومنین است[/b]
|
|||
|
|
۱۱:۱۶, ۲۲/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام بر مهدي
![]() [b]در وصف مولانا و مقتدانا امير المومنين.مولي الموحدين [/b]حضرت علي ابن ابي طالب(صلوات الله و سلام الله عليه)
[b]ذکــرعلـي عبــــــاده علـي وشيـعه هم الفائزون لايبغضک يا علـي إلا منافق حب علــي ايمـان وبغضـه کفـــر انا مديـــنه العــــلم وعلــــي بابــها ياعلـــي انت صـــــــــراط المســــــــتقيم علـــــي مع الحــــــق والحـــــق مع العلــــي لافتــــــــــي الاعلـــي لاســــيف الاذوالفــــقـــــار زينتـــوامجالســـکم بذکرعلــــي ابن ابي الطــــــــــالب فانت ياعلــي اميـر من في الارض واميـرمـن في الــــــسماء و قال الله" ((ولايت علي بن ابي الطالب حصني فمن دخل حصني امن من عذابي)) چه علي که خالق. شده ميزبانش. چه علي که کعبه شده زادگاهش. همه مست فيضش. همه عبد کويش. همه مات قدرش. همگان گدايش. همگان فدايش. همگان سپاهش. همه دوستدارش. همه بي قرارش. همه جانسارش. همه خاکسارش. به حرم طلوعش. به جهان فروغش. به ملک عنايت. به بشر نگاهش. قدمش به کعبه. حرمش به گردون. کرمش به عالم. نعمش به آدم. به خداي منان.!!!!!!! به تمام قرآن.!!!!!!!!!!! به جلال احمد. به مقام حيدر. به کمال زهرا. به وقار زيتب. به شبير و شبر.به بهشت و کوثر. به قتال حمزه.!!!!! به نبرد مالک!!!!!!!! به صفاي سلمان. . به خلوص بوذر. به حقيقت دين. به تمام ايمان. به حبيب و ميثم. که چي؟!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ : که علي است مولا. !!!!!!!!!!!!!!!!!! که علي است سرور !!!!!!!!!!!!!!!!! که علي است هادي !!!!!!!!!!!!!!!! که علي است رهبر !!!!!!!!!!!!!!!!! که علي است ظاهر !!!!!!!!!!!!!!!! که علي است باطن !!!!!!!!!!!!!!!! که علي است عالم. !!!!!!!!!!!!!!!! چه خوش است عمري. شب و روز و دائم. !!!!!!!!!! ز علي بگويم. ز علي بخوانم. به علي ببالم. به علي بنازم. ز علي بخواهم . زعلي ستانم. که علي ست عشقم.!!!!!!!!!! که عليست عمرم!!!!!!!!!!!! که عليست قلبم!!!!!!!!!!!!!!!! که عليست جانم!!!!!!!!!!!!!! گر از او نگويم. گر از او نخوانم(معاذ الله)( نستجير و بالله)(خدا آن روز را نياورد) به چه کار و آيد ؟ سخن و زبانم؟!!!!!!؟؟!!! به فداي حيدر. به فداي حيدر. به فداي حيدر. به فداي حيدر . کی ؟ من و دوستانم و من و دودمانم و من و خاندانم. که علي است مظهر.......... که علي است مذهب. به خداي کعبه................ که علي است ياور. دل اگر که خواهي.......... نگري خدارا....... به خدا علي بين..... به خدا علي را. چو حرم دلت را . حرم علي کن.!!!!!!!!!! چو نبي دو ديده......... بگشا علي بين. همه يا علي گو...همه با علي رو.. همه دم علي جو.. همه جا علي بين. به جهان علي بين.....به جنان علي بين.. به زمين علي بين..به سما علي بين. به علي مطيعم... به علي مريدم..... به علي محبم..... به علي غلامم. به علي حياتم .. به علي مماتم.. که علي اميرم. ... بود او امامم.!! [/b][b] اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱:۱۹, ۲۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام بر مهدي [/font]• نمیآیی به بهشت برویم؟ ![]() نمی خواستند ما به بهشت برویم! اما پیامبر (صلی الله علیه و آله) می خواست! پس هر چه پیامبر (صلی الله علیه و آله) از راز و رمز ورود به بهشت - که همانا ذکر توست- فرموده بود، به آتش می کشند. هر که از تو می گوید مشرک جلوه می دهند و هر که از تو می شنود، متحجر! آری آنان هم شنیده اند، که هر کس فضیلتی از فضایل تو را بخواند و به آن اقرار داشته باشد، خداوند از گناهان او می گذرد... آنها می دانند که ایمان هیچ بنده ای پذیرفته نیست، مگر به ولایت تو و برائت از دشمنان تو!... اینک، اگر تو نیز با ما هم دلی، برخیز!... باشد که ناممان در زمره ی بهشتیان درافتد...[font=Tahoma] چرا ایستاده ای؟ نمی آیی به بهشت برویم؟... و قال الله" ((ولايت علي بن ابي الطالب حصني فمن دخل حصني امن من عذابي)) ذکــرعلـي عبــــــاده [b]یا علی گفتن مرام فاطمه ست مزد هر شیعه سلام فاطمه ست تا علی فرمانده ی دهر است دهر[/b] شیعه با ضد علی قهر است قهر |
|||
|
|
۱۰:۱۶, ۲۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
یاعلی ذاتت ثبوت قل هوالله احد
نام تو نقش نگین از امر الله الصمد لم یلد از مادر گیتی ولم یولد چو تو لم یکن بعد از نبی مثلت له کفوا احد |
|||
|
|
۱۱:۲۵, ۲۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
شبی در خلوتی دل در عجب بود گمانم نیمه ماه رجب بود
که او آمد دلم را نور بخشید به قلب مرده من روح بخشید علی آمد دلم را شستشو داد من بی آبرو را آبرو داد الهی هیچکس بی او نباشد دلش بی مهر آن دلجو نباشد الهی پای عشق او بمیرم که مولا خواهم و از غیر سیرم |
|||
|
|
۲۰:۲۵, ۲۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام بر مهدي
محبان امیرالمؤمنین (علیه السلام) بخوانند
دوستی تو، ایمان و دشمنی تو، کفر است و اول کسی که داخل بهشت می شود، دوستدار تو و اول کسی که داخل دوزخ می شود، دشمن تو است.به گزارش شيعه آنلاين به نقل از افکار، دوستی علی بن ابیطالب علیه السّلام بدیها را از بین می برد، همچنانکه آتش هیزم را از بین می برد.رسول اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم می فرمایند: - محبت علی علیه السّلام حسنه ایست که هیچ گناهی به آن زیان نمی رساند، و دشمنی علی علیه السّلام گناهی است که حسنه ای برای جبران آن سودمند نیست.۱ - سوگند به آن که مرا به حق برانگیخته است، خداوند هیچ کار نیکی را از بنده ای نمی پذیرد، تا از محبت علی بن ابیطالب علیه السّلام او سؤال کند.۲ - دوستی علی بن ابیطالب علیه السّلام بدیها را از بین می برد، همچنانکه آتش هیزم را از بین می برد.۳ - آغاز پرونده مؤمن، دوستی علی بن ابیطالب علیه السّلام است.۴ رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم به علی علیه السّلام فرمود: دوستی تو، ایمان و دشمنی تو، کفر است و اول کسی که داخل بهشت می شود، دوستدار تو و اول کسی که داخل دوزخ می شود، دشمن تو است.۵ پیامبر خدا به علی علیه السّلام فرمود: ای علی! تنها آنکه ولادتش پاک است تو را دوست می دارد و تنها کسی که ولادتش ناپاک است با تو دشمن است، جز مؤمن، کسی دوست تو نیست و جز کافر، کسی با دشمنی نمی کند.۶ لازم به ذکر است محبت، تبعیت و اطاعت را در پی دارد. نمی شود محبی را فرض کرد که مطیع نباشد. در ماه رجب از خدا بخواهیم محبت، مودت و ولایت ما را با اطاعت و تبعیت قرین سازد. منبع: ۱. الحکم الزاهرة، ج۱، ص۱۸۵. ۲. الحکم الزاهرة، ج۱، ص۱۸۲. ۳. علی کیست؟، ص۳۳۷. ۴. الحکم الزاهرة، ص۱۷۹.. ۵. علی علیه السّلام کیست؟، ص۳۳۸. ۶. علی علیه السّلام کیست؟، ص۳۳۴. ۷. گلچینی از گلستان محمّدی، ص۸۴-۸۵. |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: 83-470x311.jpg]](http://www.nasr19.ir/wp-content/uploads/2012/06/83-470x311.jpg)

![[تصویر: IMG23400335.jpg]](http://media.jamnews.ir/Original/1391/12/01/IMG23400335.jpg)

![[تصویر: ebnemoljam.jpg]](http://yarali135.persiangig.com/image/ebnemoljam.jpg)
![[تصویر: aboutorab-14.jpg]](http://www.blogfa.com/photo/a/aboutorab-14.jpg)
![[تصویر: ishia.jpg]](http://www.blogfa.com/photo/i/ishia.jpg)