|
*اين الرجبيون*
|
|
۱۱:۵۰, ۲۱/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۲ ۱۱:۵۴ توسط laanbar1-2-3.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کجایند رجبیون؟
از امام صادق(علیه السلام) نقل شده که پیامبر ختمی مرتبت، حضرت محمد مصطفی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: ماه رجب ماه خداست در غایت حرمت و فضیلت. اگر کسی روزی از این ماه را روزه بگیرد خدای را خشنود و شعله غضب الهی را خاموش نموده است و دری از درهای جهنم به روی او بسته می شود. هلال ماه رجب زندگی و تولدی دوباره را به عاشقان نوید می دهد. ماه رجب فصل جدیدی در کتاب زندگی می گشاید که از عطر دل انگیز نیایش سرشار است. پیامبر رحمت (صلی الله علیه و آله) با دیدن هلال ماه مبارک رجب دست به دعا بر می داشت و پس از حمد و ثنای الهی سی بار تکبیر و لااله الا الله می گفت و می فرمود: ماه رجب ماه استغفار برای امت من است. در این ماه بسیار طلب آمرزش کنید که خداوند آمرزنده مهربان است. در ماه رجب فرشته ای تا صبح این گونه ندا می دهد: خوشا به حال رجبیون، خوشا به حال آنان که والایی ماه رجب را دریافته اند، خوشا به حال آنان که از برکت ماه رجب نصیبی اندوخته اند. اعمال شب و روز اول ماه رجب شب اول این شب، شب شریفى است و در آن چند عمل وارد شده است . 1- وقتی هلال ماه دیده شد فرد بگوید: [b]اللَّهُمَّ أَهِلَّهُ عَلَیْنَا بِالْأَمْنِ وَ الْإِیمَانِ وَ السَّلامَةِ وَ الْإِسْلامِ رَبِّى وَ رَبُّكَ اللهُ عَزَّ وَ جَلَّ. [/font]و از حضرت رسول صلى الله علیه و آله منقول است كه چون هلال رجب را مىدید مىگفت: اللَّهُمَّ بَارِكْ لَنَا فِى رَجَبٍ وَ شَعْبَانَ وَ بَلِّغْنَا شَهْرَ رَمَضَانَ وَ أَعِنَّا عَلَى الصِّیَامِ وَ الْقِیَامِ وَ حِفْظِ اللِّسَانِ وَ غَضِّ الْبَصَرِ وَلا تَجْعَلْ حَظَّنَا مِنْهُ الْجُوعَ وَ الْعَطَشَ. 2- غسل. [font=Tahoma]حضرت رسول اکرم(صلى الله علیه و آله) فرمودهاند: هر كس ماه رجب را درك كند و اول و وسط و آخر آن ماه را غسل نماید، از گناهان خود پاک میشود مانند روزى كه از مادر متولد شده است. [/b] 3- زیارت امام حسین علیه السلام . 4- بعد از نماز مغرب بیست ركعت، یعنی 10 تا دو رکعتی نماز گزارده شود. تا خود، اهل، مال و اولادش محفوظ بماند و از عذاب قبر در پناه باشد. 5- بعد از نماز عشاء دو ركعت نماز گزارده شود بدین نحو: در ركعت اول حمد و ألم نشرح یك مرتبه و توحید سه مرتبه و در ركعت دوم حمد و ألم نشرح و توحید و معوذتین خوانده شود و پس از سلام، سى مرتبه لا إِلَهَ إِلا اللهُ بگوید و سى مرتبه صلوات بفرستد تا حق تعالى گناهان او را بیامرزد مانند روزى كه از مادر متولد شده است. این روز، روز شریفى است و برای آن چند عمل ذکر شده است: 1- روزه . روایت شده كه حضرت نوح (علیه السلام) در این روز به كشتى سوار شد و به كسانى كه همراه او بودند امر فرمود روزه بگیرند که هر كس این روز را روزه بگیرد، آتش جهنم یك سال از او دور شود . 2- غسل . 3- زیارت امام حسین علیه السلام. از امام جعفر صادق(علیه السلام) روایت شده است که: هر كس امام حسین (علیه السلام) را در روز اول رجب زیارت کند، خداوند او را بیامرزد. البته قابل ذکر است که زیارت از راه دور هم مورد قبول است ان شاء الله. التماس دعا برگرفته از مفاتیح الجنان
|
|||
|
|
۱۲:۱۳, ۲۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام بر مهدي اللهم الرزقنا يا علي عليه السلام
|
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۲۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله سلام و تهیت فراوان خدمت همه بزرگواران به مناسبت فرخنده میلاد پنجمین گل باغ ولایت حضرت امام محمد باقر(علیه السلام) و حلول ماه رجب که فرصتی است دوباره برای زنده شدن دل های مرده انشاءالله که فیض اکمل ببریم یا علی/ التماس دعای فراوان
|
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۲۱/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۰۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و عرض تبریک به مناسبت ولادت امام محمد باقر علیه السلام خدمت همه دوستان یک حدیث معروف از ایشان رو اینجا قرار میدهم گویا می بینم قومی را که در مشرق خروج کردهاند و حق را مطالبه می کنند؛ پس به ایشان داده نمی شود. باز مطالبه حق می کنند و به ایشان داده نمی شود؛ پس چون چنین ببینند، شمشیرهای خود را بر دوش خود گذارند. آن گاه آن چه می خواستند به ایشان داده شود و ایشان قبول نکنند، تا این که قیام کنند و نخواهند دولت را مگر، به صاحب شما. کشته های ایشان، شهیدند امّا اگر من آن زمان را درک می کردم، خود را برای صاحب این امر، نگاه می داشتم خیلی حدیث کلیدی هستش مخصوصا برای دوستانی که فقط طلب شهادت دارند بعضی اوقات طلب شهادت، عافیت طلبیست مخصوصا در این دوران بایست و تحمل کن |
|||
|
|
۲۳:۳۷, ۲۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ب.ظ
![]() [url=http://upload.tehran98.com/] ![]() فضیت روزه در ماه رجب در مورد ثواب روزه ماه رجب در کتاب ثواب الاعمال و عقاب الاعمال شیخ صدوق از پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) چنین نقل شده است: بدانید کسی که یک روز از ماه رجب را از روی ایمان و به خاطر پاداش روزه بگیرد مستوجب رضایت خداوند میگردد. و اگر کسی به اندازه تمام زمین طلا انفاق کند برتر از روزه یک روز آن نخواهد بود. همچنین اگر کسی دو روز از ماه رجب را روزه بدارد هیچ کس از اهل زمین و آسمان نمیتواند کرامتی را که نزد خداوند دارد توصیف کند و پاداشی مانند ده تن از راستگویان را دارد که در طول عمر خود دروغی نگفته باشند. و در روز قیامت همانند کسانی را که آنان شفاعت نمودهاند شفاعت میکنند و با آنان و در گروهشان محشور میشوند و تا وارد بهشت گردد و از دوستان آنان باشد. و پس پیامبر ثواب سه چهار پنج تا سی روز از روزه ماه رجب را تک تک با توضیح کامل بیان فرمودهاند. سیزده رجب روز ولادت مولای کونین امیر المومنین علی علیه السلام است در این روز مناسب است مومنین نعمت وجود علی ابن ابی طالب را شکر گذار باشند و نعمت پیروی از آن وجود مقدس را از خدا بخواهند. ![]() نیمه رجب این روز نیز از روزهای ویژه و ارجمند و گرامی است. در این باره در کتاب شریف اقبال آمده است: حضرت آدم از خداوند پرسید خدایا محبوبترین روزها و گرامیترین زمانها نزد تو کدام است. خداوند وحی فرمود: محبوبترین روزها نزد من نیمه رجب است. ای آدم در این روز بکوش تا با قربانی کردن، میهمانی دادن، روزه داشتن، نیایش کردن، بخشش خواستن، لا اله الا الله گفتن به من تقرب و نزدیکی جویی دوستان تو این ماه که ماه استغفاره التماس دعا دارم منو خیلی دعا کنید...خیلی محتاج دعام. |
|||
|
|
۰:۱۷, ۲۲/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم گزیده ای از کتاب المراقبات: از پیامبر خدا روایت شده است که حضرت فرمود:"خداوند متعال فرشته ای به نام "ملک داعی"در آسمان هفتم دارد.هنگامی که ماه رجب فرا می رسد این فرشته هر شب از ماه رجب تا صبح ندا سر می دهد که: "خوشا به حال تسبیح کنندگان و ذاکران خدا.خوشا به حال مطیعان و فرمانبرداران از خدا" و خداوند متعال می فرماید: "من همنشین آن کس هستم که اوهمنشین من باشد و فرمانبردار کسی هستم که او فرمانبردار من است و آمرزنده آن کسی هستم که از من طلب بخشایش و آمرزش کند. ماه رجب ماه من و بنده بندهء من و رحمت رحمت من است. آن کس که در این ماه مرا بخواند من او را اجابت میکنم و هر کس از من چیزی بخواهد به او می بخشم و هر کس طلب هدایت از من کند او را راهنمایی و هدایت می کنم. من ماه رجب را چونان ریسمانی بین خود و بندگانم قرار داده ام هر کس این ریسمان را بگیرد به من میرسد." "حلول ماه رجب بر همه عزیزان مبارک باد" و التماس دعای فراوان
|
|||
|
|
۰:۴۲, ۲۲/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۱:۴۹ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۱:۰۱, ۲۲/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۲ ۱:۱۶ توسط mohammad reza.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام تبریک مومنان فرارسیدن ماه رجب بر تمام مسلمین و مسلمات اللخصوص مومنین و مومنات تبریک باد بکوشید تا توشه ای برگیرید اعمال مستحبی شب اول رجب/ رابطه قرائت سوره توحید با ریزش گناهان امام موسی کاظم(علیه السلام) در حدیثی در باب اهمیت ماه «رجبالمرجب» فرمودند: هر کس یک روز از ماه رجب را روزه بگیرد، آتش جهنم یک سال از او دور شود و هر کس ۳ روز از آن را روزه بگیرد، بهشت بر او واجب میشود. ![]() به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس، نسیم ماه رجب در فضای شهر میپیچد و بار دیگر ماه بزرگ خدا، نویدبخش فصل جدیدی از بندگی در درگاه عبودیت است، مؤمنان و عارفان که مدتها برای این ماه لحظه شماری میکردند اکنون مشتاقانه برای ورود به این ماه لحظهشماری میکنند، چرا که ماه رجب «ماه أصَبّ» است و رحمت خدا در این ماه بر امت فرو مىریزد. در اهمیت این ماه همین بس که پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند: ماه رجب ماه بزرگ خداست و ماهى که حرمت و فضیلت به آن نمىرسد و جنگیدن با کافران در این ماه حرام است و رجب ماه خداست و شعبان ماه من است و ماه رمضان ماه امت من است کسى که یک روز از ماه رجب را روزه بگیرد، موجب خشنودى خدای بزرگ میشود و غضب الهى از او دور میشود و درى از درهاى جهنم بر روى او بسته شود. امام موسی کاظم(علیه السلام) در یک روایتی در باب اهمیت ماه رجبالمرجب فرمود: هر کس یک روز از ماه رجب را روزه بگیرد، آتش جهنم یک سال، از او دور شود و هر کس سه روز از آن را روزه بگیرد، بهشت بر او واجب میشود، همچنین فرمود: رجب نام نهرى است در بهشت که از شیر سفیدتر و از عسل شیرینتر است، هر کس یک روز از رجب را روزه بگیرد، البته از آن نهر بیاشامد. برای این ماه خدا اعمال مختلفی ذکر شده است که در ادامه به برخی از آنها اشاره میشود: *اعمال شب اول ماه رجب -از رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل شده است که به هنگام رؤیت هلال ماه رجب، این دعا را مىخواند: «اَللّـهُمَّ اَهِلَّهُ عَلَیْنا بِالاْمْنِ وَالاْیمانِ وَالسَّلامَةِ وَالاْسْلامِ رَبّى وَرَبُّکَ اللهُ عَزَّوَجَلَّ»؛ خدایا این ماه را بر ما به امنیت و ایمان و سلامت و دین اسلام نو کن، پروردگار من و پروردگار تو (اى ماه) خداى عزوجل است و همچنین از آن حضرت نقل شده است که وقتى هلال ماه رجب را مىدید، مىفرمود: «اَللّـهُمَّ بارِکْ لَنا فى رَجَب وَشَعْبانَ، وَبَلِّغْنا شَهْرَ رَمَضانَ، وَاَعِنّا عَلَى الصِّیامِ وَالْقِیامِ، وَحِفْظِ اللِّسانِ، وَغَضِّ الْبَصَرِ، وَلا تَجْعَلْ حَظَّنا مِنْهُ الْجُوعَ وَالْعَطَشَ»؛ خدایا برکت ده بر ما در ماه رجب و شعبان و ما را به ماه رمضان برسان و کمکمان ده براى گرفتن روزه و شب زندهدارى و نگهدارى زبان و پوشیدن چشم و بهره ما را از آن ماه تنها گرسنگى و تشنگى قرار مده. - غسل کردن: سیّد بن طاووس مىگوید در کتب «عبادات» روایتى از رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) یافتم که آن حضرت فرمود: هر کس ماه رجب را درک کند و در اول، وسط و آخر آن، غسل کند همانند روزى که از مادر متولد شده، از گناهان خارج شود (و پاک شود). - زیارت امام حسین(علیه السلام) در این شب فضیلت بسیار دارد. - بعد از نماز مغرب، 20 رکعت نماز بخواند (هر دو رکعت به یک سلام) و در هر رکعت یک بار سوره «حمد» و یک بار سوره «توحید» بخواند، رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در پاداش این عمل فرمود: هر کس چنین کند، به خدا سوگند خودش، خانوادهاش، مالش و فرزندانش محفوظ بمانند و از عذاب قبر پناه داده شود... و در قیامت به سرعت از صراط بگذرد. -بعد از نماز عشا، دو رکعت نماز به جا آورد، در رکعت اول «حمد» و «الم نشرح» را یک مرتبه و سوره «توحید» را سه مرتبه بخواند و در رکعت دوم، سورههاى «حمد»، «الم نشرح»، «توحید» و «معوّذتین» (سورههاى ناس و فلق) را یک بار بخواند و پس از سلام 30 مرتبه بگوید: «لا اله الاّ الله» و 30 مرتبه «صلوات» بفرستد، رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: کسى که این عمل را انجام دهد، خداوند گناهانش را مىآمرزد و از گناه پاک مىشود. - 30 رکعت نماز بخواند، (هر دو رکعت به یک سلام) در هر رکعت یک مرتبه «حمد» و یک مرتبه «کافرون» و سه مرتبه «توحید» را بخواند. در روایتى رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: هر مرد و زن مؤمنى چنین کند، خداوند تمام گناهان کوچک و بزرگ وى را مىآمرزد و تا سال بعد، خداوند نامش را در فهرست «نمازگزاران» مىنویسد و از نفاق پاک مىشود. - احیاى شب اول ماه رجب: شیخ طوسى در «مصباح المتهجّد» از امام صادق(علیه السلام) از جدش از امیرمؤمنان على(علیه السلام) نقل کرده است که آن حضرت دوست داشت که در چهار شب از شبهاى سال، فارغ از هر چیز، به عبادت بپردازد شب اوّل ماه رجب، شب نیمه شعبان، شب عید فطر و شب عید قربان، در حدیثى دیگر، از امام صادق(علیه السلام) نقل شده است که «تا مىتوانى بر احیاى شبهاى عید فطر، عید قربان و... شب اول رجب مراقبت کن. - خواندن دعایى که از امام جواد(علیه السلام) نقل شده است که فرمود: مستحب است انسان، در شب اول رجب، با این کلمات، دعا کند: «اَللّـهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِاَنَّکَ مَلیکٌ، وَاَنَّکَ عَلى کُلِّ شَىْء مُقْتَدِرٌ، وَاَنَّکَ ما تَشآءُ مِنْ أَمْر یَکُونَ اَللّـهُمَّ اِنّى اَتَوَجَّهُ اِلَیْکَ بِنَبِیِّکَ مُحَمَّد نَبِىِّ الرَّحْمَةِ، صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ، یا مُحَمَّدُ یا رَسُولَ اللهِ، اِنّى اَتَوَجَّهُ بِکَ اِلَى اللهِ رَبِّکَ وَرَبِّى لِیُنْجِحَ بِکَ طَلِبَتى» *اعمال روز اول رجب - روزه: روایت شده که حضرت نوح(علیه السلام) در این روز به کشتى سوار شد و به کسانى که همراه او بودند امر فرمود روزه بگیرند که هر کس این روز را روزه بگیرد، آتش جهنم یک سال از او دور شود . -غسل -زیارت امام حسین(علیه السلام): از امام جعفر صادق(علیه السلام) روایت شده است که هر کس امام حسین(علیه السلام) را در روز اول رجب زیارت کند، خداوند او را بیامرزد. *اعمال مشترک این ماه این اعمال که مخصوص روز معینى نیست، بلکه در تمام ماه انجام مىشود، بسیار است؛ از جمله: -در تمام ماه رجب، این دعا را بخواند: «یا مَنْ یَمْلِکُ حَوآئِجَ السّآئِلینَ، ویَعْلَمُ ضَمیرَ الصّامِتینَ، لِکُلِّ مَسْئَلَة، مِنْکَ سَمْعٌ حاضِرٌ وَجَوابٌ عَتیدٌ، اللّـهُمَّ وَمَواعیدُکَ الصّادِقَةُ واَیادیکَ الفاضِلَةُ، وَرَحْمَتُکَ الواسِعَةُ فَاَسْئَلُکَ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّد وَآلِ محمد، واَنْ تَقْضِىَ حَوائِجى لِلدُّنْیا وَالاْخِرَةِ، اِنَّکَ عَلى کُلِّ شَىْء قَدیرٌ». -همچنین رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند: هر کس در ماه رجب صد مرتبه بگوید «أَسْتَغْفِرُ اللّهَ الَّذِی لا إلهَ إِلاّ هُوَ، وَحْدَهُ لا شَرِیکَ لَهُ وَأَتُوبُ إِلَیْهِ» و در پایان صدقهاى بدهد، خداوند کارش را به رحمت و مغفرت پایان دهد و هر کس 400 مرتبه آن را بگوید فضیلت شهیدان را دارد، همچنین ایشان فرمود: کسى که در ماه رجب هزار مرتبه «لا اِلهَ اِلاَّ اللّه» بگوید، خداوند براى او حسنات فراوانى مىنویسد. در روایتى آمده است: «هر کس در ماه رجب، در وقت صبح، 70 مرتبه و شبانگاه نیز 70 مرتبه بگوید اَسْتَغْفِرُ اللّهَ وَأَتُوبُ اِلَیْهِ و پس از آن، دستها را بلند کند و بگوید أَللّهُمَّ اغْفِرْلی وَ تُبْ عَلَىَّ اگر در همان ماه رجب بمیرد، خداوند از او راضى خواهد بود...». -در طول این ماه هزار مرتبه بگوید «اَسْتَغْفِرُ اللّهَ ذَاالْجَلالِ وَالاْکْرامِ مِنْ جَمیعِ الذُّنُوبِ وَالاْثامِ» تا خداوند رحمان وى را بیامرزد. -سیّد بن طاووس در «اقبال» فضیلت فراوانى براى خواندن سوره «توحید» در ماه رجب نقل کرده است. از جمله از رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) روایت کرده است که هر کس با نیت پاک در ماه رجب، 10 هزار مرتبه سوره «توحید» را بخواند، وارد عرصه قیامت شود در حالى که از گناه پاک باشد مانند روزى که از مادر متولد شده است و 70 فرشته به استقبال او مىآیند و به وى بشارت بهشت را مىدهند، همچنین آن حضرت براى هزار بار خواندن سوره «توحید» در این ماه و حتى صد بار نیز پاداش زیادى ذکر کرد. -در روایتى از رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل شده است که آن حضرت فرمود: «هر کس یک روز از ماه رجب را روزه بدارد و چهار رکعت نماز بگزارد (هر دو رکعت با یک سلام) و در رکعت اول صد مرتبه «آیةالکرسى» بخواند و در رکعت دوم دویست مرتبه «توحید»، پیش از مردن جاى خود را در بهشت مىبیند و یا دیگرى جاى او را ببیند (و براى او توصیف کند)». - دعایی را که از امام صادق(علیه السلام) روایت شده، خوانده شود: «خَابَ الْوَافِدُونَ عَلَى غَیْرِکَ وَخَسِرَ الْمُتَعَرِّضُونَ إِلا لَکَ وَضَاعَ الْمُلِمُّونَ إِلا بِکَ وَأَجْدَبَ الْمُنْتَجِعُونَ إِلا مَنِ انْتَجَعَ فَضْلَکَ بَابُکَ مَفْتُوحٌ لِلرَّاغِبِینَ وَخَیْرُکَ مَبْذُولٌ لِلطَّالِبِینَ وَفَضْلُکَ مُبَاحٌ لِلسَّائِلِینَ وَنَیْلُکَ مُتَاحٌ لِلْآمِلِینَ وَرِزْقُکَ مَبْسُوطٌ لِمَنْ عَصَاکَ وَحِلْمُکَ مُعْتَرِضٌ لِمَنْ نَاوَاکَ عَادَتُکَ الْإِحْسَانُ إِلَى الْمُسِیئِینَ وَسَبِیلُکَ الْإِبْقَاءُ عَلَى الْمُعْتَدِینَ اللَّهُمَّ فَاهْدِنِى هُدَى الْمُهْتَدِینَ وَارْزُقْنِى اجْتِهَادَ الْمُجْتَهِدِینَ وَلا تَجْعَلْنِى مِنَ الْغَافِلِینَ الْمُبْعَدِینَ وَاغْفِرْلِى یَوْمَ الدِّینِ». صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله [/b] |
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۲۲/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
تنها امام سامره تنها چه می كنی؟در كاروان سرای گداها چه می كنی؟ دارم برای رنگِ تنت گریه می كنم پایِ نفس نفس زدنت گریه می كنم باور كنیم حُرمت تو مستدام بود؟ یا بردن تو بردنِ با احترام بود؟ باور كنیم شأن تو را رَد نكرده است؟ این بد دهانِ شهر به تو بد نكرده است؟ گرد و غبار، روی تو ای یار ریختند روی سرِ تو از در و دیوار ریختند مردِ خدا كجا و این همه تحقیر وایِ من بزم شراب و آیه ی تطهیر وایِ من هرچند بین ره بدنت را كشید و بُرد دستِ كسی به رویِ زن و بچه ات نخورد باران نیزه، نیزه نصیب تنت نشد دست كسی مزاحم پیراهنت نشد این سینه ات مكان نشست كسی نشد دیگر سر تو دست به دست كسی نشد علی اکبر لطیفیان |
|||
|
|
۱:۲۲, ۲۳/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۲ ۱:۲۴ توسط علی امینی.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
[/font]دوستان آسمانی من؛سلام ٌ علیکم؛لیلة الرّغائب،شب آرزوهای بزرگ،شب خواستنو گرفتن در راه است.اگر یادتان بود و باران گرفت(بعد از دعا برای حضرت حجت(عجل الله تعالی فرجه الشریف)و دوستان عزیز)دعایی به حال بیابان کنید[font=Times New Roman]
شب جمعه اوّل ماه رجب را لیلة الرَّغائب مى گویند
بدانکه شب جمعه اوّل ماه رجب را ليلة الرَّغائب ميگويند و از براي آن عملي از حضرت رسول صَلَّي اللَّهِ عَلِيهِ وَ اله وارد شده با فضيلت بسيار که سيّد در اقبال و علاّمه در اجازه بني زهره نقل کردهاند از جمله فضيلت او آنکه گناهان بسيار بسبب او آمرزيده شود![]() بدانکه شب جمعه اوّل ماه رجب را ليلة الرَّغائب ميگويند و از براي آن عملي از حضرت رسول صَلَّي اللَّهِ عَلِيهِ وَ اله وارد شده با فضيلت بسيار که سيّد در اقبال و علاّمه در اجازه بني زهره نقل کردهاند از جمله فضيلت او آنکه گناهان بسيار بسبب او آمرزيده شود و آنکه هر که اين نماز را بگذارد چون شب اوّل قبر او شود، حقّ تعالي بفرستد ثواب اين نماز را بسوي او به نيکوتر صورتي با روي گشاده و درخشان و زبان فصيح پس با وي گويد اي حبيب من! بشارت باد تو را که نجات يافتي از هر شدّت و سختي گويد تو کيستي؟ بخدا سوگند که من روئي بهتر از روي تو نديدم و کلامي شيرينتر از کلام تو نشنيدهام و بوئي بهتر از بوي تو نبوئيدم. گويد من ثواب آن نمازم که در فلان شب از فلان ماه از فلان سال بجا آوردي؛ امشب بنزد تو آمدم تا حقّ تو را ادا کنم و مونس تنهائي تو باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دميده شود من سايه بر سر تو خواهم افکند در عرصه قيامت پس خوشحال باش که خير هرگز از تو معدوم نخواهد شد.
وکيفيت آن چنان است که روز پنجشنبه اوّل آن ماه را روزه ميداري چون شب جمعه داخل شود ما بين نماز مغرب و عشاء دوازده رکعت نماز ميگذاري هر دو رکعت به يک سلام و در هر رکعت از آن يک مرتبه حمد و سه مرتبه اِنّا اَنْزَلْناهُ و دوازده مرتبه قُلْ هُوَ اللّهُ اَحَدٌ ميخواني و چون فارغ شدي از نماز هفتاد مرتبه ميگوئي« اَللّهُمَّ صَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ النَّبِيِّ الاُْمِّيِّ وَعَلي آلِهِ» پس به سجده مي روي و هفتاد مرتبه ميگوئي:« سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَالرُّوحِ» پس سر ازسجده برميداري وهفتاد مرتبه ميگوئي«رَبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَتَجاوَزْ عَمّا تَعْلَمُ اِنَّکَ اَنْتَ الْعَلِيُّ الاَعْظَمُ» پس باز به سجده ميروي و هفتاد مرتبه ميگوئي:« سُبُّوحٌ قُدّوُسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَالرُّوحِ» پس حاجت خود را ميطلبي که انشاءالله برآورده خواهد شد. |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: vcgbetgk8oajx9nmakj.jpg]](http://upload.tehran98.com/img1/vcgbetgk8oajx9nmakj.jpg)
![[تصویر: rb0q0beq6j7gzir280h.jpg]](http://upload.tehran98.com/img1/rb0q0beq6j7gzir280h.jpg)
![[تصویر: 0dvl924ueiovgpi9hxm.jpg]](http://upload.tehran98.com/img1/0dvl924ueiovgpi9hxm.jpg)

![[تصویر: url.png]](http://s4.picofile.com/file/7759857632/url.png)
![[تصویر: 865042_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/03/02/865042_PhotoA.jpg)

![[تصویر: 2091_891.jpg]](http://www.shia-news.com/files/fa/news/1388/4/1/2091_891.jpg)