|
دانلود ویدیو و نواهای مذهبی
|
|
۱۲:۵۳, ۲۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۰ ۵:۴۶ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اینجا پر از بحث های شیطان پرستی و موسیقی های متال و ... هستش ولی
هیچ حرفی از مداحی های خودمون نیست چرا یک بخش برای دانلود موسیقی از نوع اسلامی مثل؛مدحی،مولودی، و... نداشته باشیم این کار خودش باعث جلوگیری از گوش دادن به سایر موسیقی ها بهتره تازه می تونه باعث جذب مخاطب هم بشه حالا من نمی دونم این یک پیشنهاد بود . انتقادها و پیشنهادات شما خوشحال میشم |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۹, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
سلام. بمناسبت ماه مبارک رمضان، چند تا ربّنای زیبا برای دانلود قراردادم: لینک دانلود1 لینک دانلود2 لینک دانلود3 |
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۱۶/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۰ ۱۴:۵۴ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
کلیپ مناظره مادر اسرائیلی با مادر فلسطینی
از اینجا دانلود کنید |
|||
|
|
۲۲:۲۵, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
اینم مداحی ها حاج محمود کریمی
http://www.fotros.ir |
|||
|
|
۹:۴۸, ۱۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
این ویدیو رو هر موقع که می بینم دلم ...
بخشی از خطبه امام خامنه ای در نماز جمعه 29/3/88 از اینجا دانلود کنید 3.25 مگابایت |
|||
|
|
۱۰:۰۶, ۱۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سلام دوستان اگر کسی از مداحی های قدیمی حاج منصور داره لینک بده.من خیلی سراغشون گشتم اما پیدا نکردم. |
|||
|
|
۲۲:۲۱, ۱۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
روز ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از زبان مرحوم احمد کافی
از اینجا دانلود کنید تقریباً 2 مگابایت |
|||
|
|
۳:۰۱, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
سلام.
این فایل رو حتما دانلود کنید . خیلی قشنگه . شعر در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف). http://up.iranblog.com/images/rb2n1eu354hvamulq44w.mp3 |
|||
|
|
۴:۴۷, ۲۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۰ ۴:۴۸ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و خسته نباشید
دعای سحر ماه مبارک رمضان با صدای محمد اصفهانی که بسیار آسمانی و روحانیست و گویا که با روح آدمی صحبت می کند. ببخشید که بنده نتوانستم این موضوع را زودتر ارسال کنم. ![]() دانلود دعای سحر حجم: 13.6 مگابایت از همه شما عزیزان التماس دعا دارم. خداوند منان نگهدارتان باد |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
یک کلیپ که جوانان شیعی بحرین در وصف امام خامنه ای خواند ه اند
با آهنگ ولایت عشق از اینجا دانلود کنید |
|||
|
|
۲۰:۰۴, ۱۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۰ ۲۰:۰۶ توسط r_bashiri89.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
از لینک زیر دانلود کنید
دانلود مناجات منظومه امام علی ع الهی و خلاقی و حرزی و موئلی الیک لدی الاعسار و الیسر افرع ای خدای آفریننده من و نگبان و پناه من من در هر حال سختی و آسودگی بسوی تو مینالم الهی ائن جلت و جمت خطیئتی فعفوک عن ذنبی اجل و اوسع ای خدا اگر چه گناه من بزرگ و بسیا ر است باز عفو و بخشش تو از گناه من بزرگتر و وسیتر است الهی تری حالی و فقری و فاقتی و انت مناجاتی الخفیه تسمع ای خدا تو حال زار مرا میبینی و از فقر و پریشانیم آگاهی و تو منا جات ئو راز و نیاز پنهانی ام را میشنوی الهی اجرنی من عذابک اننی اسیر ذلیل خاوف لک اخضع ای خدا مرا از قهر و عذابت در پناه خود گیر که من بنده اسیر و ذلیل تو ام و ترسان و خاضع به درگاه تو الهی اذقنی طعم عفوک یوم لا بنون و لا مال هنا لک ینفع ای خدا شیرینی لذت عفوت را روزی بمن بنشان که مال و فرزندان را در آن روز سوذی نخواهد بود . |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی+دانلود نرم افزارهای مذهبی و مهدوی | number11 | 69 | 30,908 |
۲/فروردین/۹۴ ۸:۱۰ آخرین ارسال: سیمرغ |
|

![[تصویر: 4music_Posts_1310194466.jpg]](http://4music.vastblog.com/show_pics/320*/4music_Posts_1310194466.jpg)