|
محل توقف دل شکستگان و دلگرفتگان!
|
|
۰:۰۴, ۱۶/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۲ ۲۰:۴۳ توسط مفقود الاثر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
دلم گرفته! اگر تو هم گاه گداری دلت گرفت و بغض گلویت را چسبید و ول نکرد بیا اینجا وا گویه کن مثل من شاید دعای خیر شامل حالمان شد! شاید دلمان آرام گرفت! دلم گرفته! |
|||
|
|
۶:۴۸, ۱۶/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۲ ۶:۵۰ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چو خواهی نباشد دلت دردمند دل دردمندان درآور ز بند درون فروماندگان شاد کن زروز فروماندگی یاد کن |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۱۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
لشکر غم سخت پیشرفت کرده و رسیده به زیر گلویم تا به مغزم نرسیده دعایم کنید! شما دلتان نگرفته؟ خب بسم الله! واگویه کن! شاید سبک شدی! |
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۱۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
برای من هم دعا کنید
اگر یادتان بود و باران گرفت
دعایی به حال بیابان کنید ![]() |
|||
|
|
۱:۵۱, ۱۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله....
بغض دل را جز با یاردل گفتن خطاست |
|||
|
|
۲:۱۱, ۱۷/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۲ ۲۳:۴۷ توسط رنجستان.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
.....................................................................................................................................
|
|||
|
|
۲:۲۲, ۱۷/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۳:۰۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اتفاقا اگر غیر خودت کسی دعا کنه بهتر مستجاب میشه . روایاتش رو که خودت دیدی حتما!!
نقل قول: در خونه خدا رو تخته کنن بره پی کارش نکنه خدا محتاج ماست و خبر نداریم!! دعا در حق دیگران زودتر مستجاب میشود تا در حق خود،چون بعضی از موانعی را که برای عدم استجابت دعا بر شمردیم مربوط به دعاهای شخصی است،علاوه بر اینکه چون دعا برای دیگران در واقع یک نوع صدقه و یاری محسوب میشود خشنودی و رضایت بیشتری را از جانب خدا متوجه خود میکند. هم دعا کننده ثواب عظیم برده و دعای او گشایش در امور خود او را نیز سب میشود و هم دعا شونده به مرحله اجابت نزدیکتر خواهد بود. در روایت آمده است:دعا کننده ای که در پشت سر برادر دینی اش دعا کند،از آسمان ندا داده میشود که به ازای هر یک بهره دعا ،صد هزار مرتبه اش بر تو باد. اینکه مثلا در مورد غیبت شونده گفته شده است که غیبت کننده بعد از توبه برای فرد غیبت شونده باید طلب آمرزش کند معلوم میشود که دعای غفران اشخاص در مورد یکدیگر مستجاب است.به خصوص دعای میون در مورد کسیکه به گردن ما حق دارد.در واقع اینجا به اندازه حقی که آن فرد بر مدیون دارد از گناهان او آمرزیده میشود از دیگران التماس دعا داشته باشد و از آنان بخواهد که در حق شما دعا کنند چنان که دستور داده شده است که مؤمنان از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بخواهند تا در حق ایشان استغفار کند. بنابراین شخصی که از دیگری می خواهد که برای وی دعا کند از زبانی استفاده می کند که با آن گناهی نکرده است. در کتاب الجواهر السنیه که کلیات حدیث قدسی است در باب هفتم ص ۱۴۶آمده خداوند به موسی(علیه السلام) وحی کرد: ای موسی، مرا با زبانی بخوان که گناه نکرده است. موسی عرض کرد: خداوندا! آن زبان را از کجا بیاورم؟ خطاب آمد: با زبان دیگری مرا دعا کن. درتفسیر این حدیث قدسی دوگونه برداشت بیان شده است: نخست آنکه در هنگام دعا از واژگان جمع استفاده کند و دیگری را نیز با خود همراه سازد و بگوید که خداوندا ما را ببخش و یا به ما فرزندان نیکو ده و یا عاقبت همه ما را ختم به خیر گردان. دوم آنکه از دیگران التماس دعا داشته باشد و از آنان بخواهد که در حق شما دعا کنند چنان که دستور داده شده است که مؤمنان از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بخواهند تا در حق ایشان استغفار کند. بنابراین شخصی که از دیگری می خواهد که برای وی دعا کند از زبانی استفاده می کند که با آن گناهی نکرده است. اگر به کسی گفته شود که با زبانی که گناه نکرده ای دعا کن آن زبان تنها زبان دیگری است؛ زیرا شخص با زبان دیگری دعا نکرده و یا آنکه شخص با اعضا و جوارح دیگری هرگز گناهی مرتکب نشده است از این رو زبان دیگری زبانی است که شخص با آن هیچ گناهی انجام نداده است. بنابراین می توان گفت که حقیقت التماس دعا این است که شخص می خواهد از زبانی استفاده کند که با آن خودش هرگز گناهی نکرده است و در پیشگاه الهی پاک و مبرا از گناه است. از این رو می توان گفت که دعای دیگری در حق هر کسی مستجاب است و شخص با این روش می تواند به خواسته های خویش برسد و دعایش برآورده گردد. |
|||
|
|
۲:۳۴, ۱۷/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۲ ۲۳:۴۶ توسط رنجستان.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
.....................................................................................................................................
|
|||
|
۲:۴۵, ۱۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
و اقبل علی اذا ناجیتک خدا وقتی باهات حرف میزنم رو تو از من برنگردون، به من توجه کن خدایا من درسته که بدم اما دوست دارم |
|||
|
|
۱۴:۵۲, ۱۷/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۱۴:۵۴ توسط مفقود الاثر.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۷/فروردین/۹۲ ۲:۱۱)رنجستان نوشته است: اگر تمام عالم هم برات دعا کنن دلت اروم نمیشه. البته خودت دعا کنی حتما اروم میشه منتها نه کامل بلکه موفتیه چون اگر به یه دعا اروم بشه که هیچی دیگه باید در خونه خدا رو تخته کنن بره پی کارش.باید هی بری هی بیای پسر خوب. ممنون رنجستان! منظورت رو گرفتم ولی خوب بیانش نکردی! حالا شما هم دعا کنی عیبی نداره! این تاپیک هم برای کل دل شکست هاست دعات رو وصل به عام کن! ممکن از روزی که من این تاپیک رو زدم تا حالا دل گرفته گیم حل شده باشه ولی دل یکی دیگه گرفته باشه! در مورد دل شکستگی و دل گرفتگی هم درست میگی ، برای شیعه تا وقتی منجیش نرسه موقتیه ، شیعه همیشه دل شکستس چون در حق خودش و بزرگانش سخت جفا شد! ولی با ابن حال دعایی مثل دعای مادر و یا شخصی مقرب در تسکین درد دل بسیار تاثیر گذاره در بعضی موارد از خود شخص هم بیشتر! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |