|
توسل ویژه به حضرت اباالفضل علیه السلام
|
|
۱۲:۱۷, ۲۹/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۱ ۱۲:۳۰ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا قمر بنی هاشم
السلام علیک یا باب الحوائج یا اباالفضل العباس السلام علیک یا ساقی العطشان اَلسّلامُ عليکَ ايُّها العبدُ الصّالحُ المطيعُ للهِ وَ لِرسولهِ و لِأميرِلمؤمنينَ وَ الحسنِ و الحسينِ صلّي اللهُ عليهم و سَلَّم سلام به همه دوستان و همسنگران: در استانه سال نو هستیم و ایام شهادت مادرمون حضرت زهرا سلام الله علیها... [b]ختم 14000صلوات توسل به باب الحوائج جهت تعجیل در فرج و [b]؟؟؟ این تاپیک مخصوص کسانی هست (مثل من ) که وقتی به پشت سرشون نگاه میکنن می بینند یکسال دیگر هم گذشت و جز شرمندگی چیزی ندارند... از این میترسند که دوباره سالی دیگه بیاد و دوباره همون عقبگردها و در جا زدنها تکرار بشه... کسانی که از ته دل می خواهند یار و یاور امام زمانشون باشند ولی دستشون خالیه... کسانی که دوست دارند همیشه نگاه مهربان اقاشون و لبخند رضایتشون سایه سار وجودشون باشه ولی باز... تو این پست خونده بودم: نقل قول:میدانید تخصص ابالفضل چیست؟؟؟؟؟؟ [b]این تاپیک دخیلی هست به دامان باب الحوائج اباالفضل العباس(علیه السلام)... توسل ویژه ای هست به پیشگاه مقدس ایشان...
[/b] [b]برای اینکه بگیم: "اقا جان خودت ما رو تربیت کن" دوستانی که مایلند در این توسل شرکت کنند تعداد صلواتشون رو اعلام کنند ان شاءالله تو این تاپیک چندین دوره ختم انجام بشه و مشمول عنایت ویژه قمر بنی هاشم علیه السلام باشیم پیشاپیش سال نو رو خدمت همه عزیزان تبریک میگم +عرض تسلیت ایام فاطمیه و پیشاپیش از حضورتون در این تاپیک تشکر میکنم (حقیر تا 10 فروردین دسترسی به اینترنتم کمه..از دوستان شرکت کننده تقاضا دارم خودشون تاپیک رو مدیریت و تعداد صلواتها رو حساب کنند...ان شاءالله اگر عمری باقی بود بر میگردم و در خدمتتون هستم) التماس دعا ان شاءالله 5000 صلوات با "وعجل فرجهم" |
|||
|
|
۱۳:۳۸, ۲۹/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۱ ۱۳:۳۹ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
السلام عليك يا ابالفضل العباس اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم "عمو جان خودت ما رو تربیت کن" يا فاطمه الزهراسلام الله عليها الصديقه الشهيده
|
|||
|
|
۱۹:۲۸, ۲۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله
السلام علیک یا قمر بنی هاشم السلام علیک یا باب الحوائج یا اباالفضل العباس السلام علیک یا ساقی العطشان "اقا جان خودت ما رو تربیت کن"
ان شاء الله با 110 صلوات با عجل فرجهم شروع میکنم برام دعا کنید بتونم پایه ثابت این تاپیک بشم ..... اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم التماس دعا |
|||
|
|
۲۱:۱۵, ۲۹/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۱ ۲۱:۱۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
چه طرح خوبی..
خدا خیرتون بده بانو.. السلام علیک یا قمر بنی هاشم السلام علیک یا باب الحوائج یا اباالفضل العباس السلام علیک یا ساقی العطشان السّلام علیک یا عبّاس بن علی (علیه السلام) "اقا جان خودت ما رو تربیت کن" از طرف ما هم 7000 صلوات ان شاءالله.. مهلت فرستادن صلوات ها تا کِی هستش؟ |
|||
|
|
۲۱:۵۳, ۲۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
[b]من و داداشم 220 اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم صل الله عليك يا قمر بني هاشم يا فاطمه الزهرا سلام الله عليها بنا به فرمايش باني تايپك جنابمجنون الحسین «(حقیر تا 10 فروردین دسترسی به اینترنتم کمه..از دوستان شرکت کننده تقاضا دارم خودشون تاپیک رو مدیریت و تعداد صلواتها رو حساب کنند...ان شاءالله اگر عمری باقی بود بر میگردم و در خدمتتون هستم)» جمع صلوات ها تا اين لحظه 12330 صلوات هديه شده
|
|||
|
|
۱۰:۱۱, ۳۰/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اسفند/۹۱ ۱۰:۱۳ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا ابالفضل العباس(علیه السلام) اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شاالله 1000 تا صلوات جمع صلواتها: 13330 نقل قول: |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۳۰/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم اَلسّلامُ عليکَ ايُّها العبدُ الصّالحُ المطيعُ للهِ وَ لِرسولهِ و لِأميرِلمؤمنينَ وَ الحسنِ و الحسينِ صلّي اللهُ عليهم و سَلَّم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم اجمعین حقیر هم 133 مرتبه جمع صلواتها: 13463 |
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۳۰/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
110 تا صلوات هم با من
سال نو مبارک برام دعا کنین بد جوری در گیر خودم شدم |
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۳۰/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اسفند/۹۱ ۱۸:۲۵ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام امروز 14 تا اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم يا زهرا سلام الله عليها تا اينجا جمع صلواتها: 13587
|
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۳۰/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
110 صلوات
اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سه حديث فوقالعاده درباره حضرت مسيح عليه السلام | راوی110 | 0 | 1,029 |
۴/دی/۹۶ ۱۱:۵۷ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| واغربتا...(ویژه نامه شهادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) ) | boghz | 46 | 16,870 |
۳۱/مرداد/۹۶ ۶:۵۸ آخرین ارسال: ماحی |
|
| شهادت حضرت امام علي النقي (هادي)عليه السلام | aboutorab | 4 | 2,960 |
۲۲/فروردین/۹۵ ۱۲:۳۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ی ولادت خزانه دار علم الهی امام باقر علیه السلام | آفتاب | 6 | 4,342 |
۲۰/فروردین/۹۵ ۱۳:۰۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ولادت امام حسن عسکری علیه السلام-اباالامام المنتظر | mahdy30na | 13 | 6,096 |
۲۹/دی/۹۴ ۱۲:۲۷ آخرین ارسال: ماحی |
|
| تصاویر پس زمینه ویژه شهادت حضرت رقیه(سلام الله علیها) | arax2015 | 0 | 1,311 |
۲۶/آبان/۹۴ ۱۲:۱۲ آخرین ارسال: arax2015 |
|
| ◆۩◆۩◆ ویژه نامه شهادت امام محمد باقر علیه السلام ◆۩◆۩◆ | mahdy30na | 24 | 8,114 |
۳۰/شهریور/۹۴ ۲:۵۰ آخرین ارسال: نورالسادات |
|