کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قیام سرخ (کلیپ حماسی)
۹:۲۵, ۲۷/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۱ ۹:۳۷ توسط janali.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت دوستان
چند وقتی هست که در پی ساخت کلیپی برای به تصویر کشیدن مظلومیت مردم ستم دیده بحرین هستم، که به حول قوه الهی با تمام مشغله ها آنرا آماده نموده و بمناسبت دومین سالگرد قیام خونین مردم بحرین آنرا تحت عنوان "قیام سرخ" نشر می دهم. باشد تا قدمی هرچند کوچک در مسیر بیداری اسلامی برداشته شود.
طرح اولیه این کلیپ به پیشنهاد rastin شکل گرفت که جا دارد از این ایشان تشکر نمایم. و نیز از وحید 110 که با درج فراخوان نسل کشی شیعه، جهاد را آغاز کنیم ما را به تلاش در این مسیر وانهادند.

در این نماهنگ سعی شده است تا از طریق عقل و احساس ابعاد مختلف این قیام به مخاطب منتقل شود.
این نماهنگ در قالب شعری است که توسط آقای سید حمیدرضا برقعی سروده شده و دوست عزیزم آقای فرخزاد زینلی با فرسنگ ها فاصله آنرا به نوایی دلنشین تبدیل نموده اند.

"بحر خونین" تجربه خوبی از همکاری دوستان تالار در بسط و گسترش سریال دو قسمتی بحر خونین در فضای مجازی بود و مجموعه ای که می توانست مهجور بماند به سرعت در فضای مجازی پخش و تکثیر شد که جای بسی تشکر از همه دوستان دارد.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-7986.html

و دوباره جا دارد تا از همه دوستان تالار خواهش کنم که در بسط و گسترش این محصول نیز اهتمام نمایند و هر جا که می توانند و دسترسی دارند از شبکه های اجتماعی، تا وبلاگها و وبسایتهای خود آنرا قرار دهند باشد تا طیف وسیعی از مردم این نماهنگ را به نظاره بنشینند و این نکته را فراموش نکنند که انقلاب هنوز به پیروزی نرسیده است. اگر این محصول را نشر دادید لطفاً نشانی آنرا در ادامه تاپیک قرار دهید.
و در پایان خواهشمندم که نظرات خود را در ذیل درج نمایید تا هم مرا نقّادی کرده باشید و هم آنکه تاپیک از دسترس خارج نشود تا دوستان بیشتری متوجه آن شوند.

با تشکر-به امید پیروزی-التماس دعا

مشاهده و دانلود از آپارات: http://www.aparat.com/v/vYwHi
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: joseffist ، Admirer ، mohamad ، شیدا ، مجید املشی ، 59-11(یامهدی) ، فاطمه خانم ، fazel ، وحید110 ، omidman ، ELENOR ، بچه شیعه ، بیداری اندیشه ، علی 110 ، أین المنتظر ، sunrise59 ، seyed ahmad ، slimshadimsn ، EMPERATOR ، fiftynine ، aleerz ، vahrakan

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۵۲, ۳۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۹/فروردین/۹۲ ۱۶:۰۱)slimshadimsn نوشته است:  سلام
می گم من مفهوم بیت هم پایینش بنویسم یا فقط شعر را ترجمه کنم ؟

سلام
در بعضی قسمت ها باید مفهوم ترجمه بشه تا شبهه ناک نشه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا