|
پیامک های مناسبتی
|
|
۱۱:۳۱, ۲۲/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۰ ۱۱:۵۵ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
گفتم نزدیک دهه اول فاطمیه هستیم و حداقل پیامک برای خانم فاطمه زهرا(سلام الله علیها) کم نیست و از یک طرف اینکه پیامک برای ما بقی ائمه و امامان هم در زمان خودشون کم نیست حال چه ولادت ها و چه شهادت ها میشه گفت که همیشه در این مبحث مطالب جدید ارسال میشه ممنون سلام اولین پست هم خودم میزنم تار و پود مصطفی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) یک لاله بود، آن هم بسوخت از فاطمه اکتفا به نامش نکنید/ نشناخته توصیف مقامش نکنید هر کس که در او محبت زهرا نیست/ علامه اگر هست سلامش نکنید |
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۳۰/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۰ ۱۶:۱۲ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
یا صاحب الزمان بیا تا آن حرامی ها بدانند/ همان هایی که رهگیر زنانند که شیعه عقده ها در سینه دارد/ به پهلو زخم و در دل کینه دارد |
|||
|
|
۱۶:۱۱, ۳۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ایستادم بر سر پنجه پا، اما حیف دستش از روی سرم رد شد و بر مادر خورد
|
|||
|
|
۱۷:۴۴, ۳۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
یا علی رفتم بقیع اما چه سود
هرچه گشتم فاطمه(سلام الله علیها) آنجا نبود یا علی قبر پرستویت کجاست؟ آن گل صد برگ خوش بویت کجاست؟ هرچه باشد من نمک پرورده ام دل به عشق فاطمه خوش کرده ام حج من بی فاطمه (سلام الله علیها) بی حاصل است فاطمه (سلام الله علیها) حلال صدها مشکل است |
|||
|
|
۱۱:۳۴, ۳۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
بانو نمييابمت، اما کنار تو گريه مرسوم است، مگر ميتوان پهلوي تو بود و شکسته نبود. |
|||
|
|
۱۲:۱۶, ۳۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
از گریه عرش، آسمان دریا شد/ یک قطره چکید و مثل عاشورا شد با شال عزا، مرد غریبی می گفت/ ایام عزای مادرم زهرا(سلام الله علیها) شد (اللهم ارنا الطلعه الرشیده) |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۳۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
مادر چگونه میتوان گفت وجان نداد؟
چگونه میتوان یادآورد و گذشت؟ چگونه خاک بر سر و روی نریزم وقتی گویند چادر مادر خاکی شده بود؟؟؟ چگونه بخوانمت یاس کبود حیدر و نگویم آه؟... آه از این زیباتر برای خود نامی نیافتی که اینچنین سپر بلای علی(علیه السلام) شدی؟؟؟ مادر مگر تو را در عرش خدای جای نبود پس به من بگو تو کجا و در کجا و دیوار... وای وای که نیست دیگر کسی که گوید سلام در جواب سلام... |
|||
|
|
۱۴:۱۹, ۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
نو گلی را که قمر آرزوی دیدار بود/ پس کجا جای تنش بین در و دیوار بود؟ سینه ای را که ببوسید احمد از روی شعف/ پس چرا نقشی برویش از دم مسمار بود؟ |
|||
|
|
۱۲:۴۷, ۳/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۵۲ توسط آوای انتظار.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سینه زهرا(سلام الله علیها) شکست و مصدر بوی بهشت
میخ خونین این ستم بر صفحه گیتی نوشت بازویش شد نیلگون دست یداللهی شکست شد رخش نیلی ز سیلی زان سیه رویان زشت دل برید از زندگانی در جوانی فاطمه بر دل و جان علی داغی توان فرسا بهشت با ستم بر فاطمه از ابتدا خصم پلید تخم کین آل طه بر دل سنگش بکشت قبر خود پنهان نمود از چشم آن نامردمان وین چنین زهرا(سلام الله علیها) الفبای سیاست را نوشت کرد ثابت بر همه با این وصیت فاطمه(سلام الله علیها) نفرت و بغض دلش زان غاصبان بد سرشت خواست پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دم آخر بیان دارد مسیر حسبنا گفت آن سیه اندیش وکج بنهاد خشت شد کتاب الله ناطق منزوی از چشم خلق قره العین پیمبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را چنان شد سرنوشت |
|||
|
|
۱۹:۲۴, ۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
روز موعود تو از قنفذ نامرد بپرس/ کرد نیلی ز چه، روی قمرش مهدی جان! پهلوی مادر ما را بشکست، او بشکست/ زین جنایت به خدا، در عجبم مهدی جان! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تصاویر و عکسهای مناسبتی( تاپیو گرافی اسلامی) | Anti gods | 20 | 15,400 |