|
امام حسین (ع ) چرا کشته شد؟
|
|
۱۱:۱۴, ۳/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۱ ۱۱:۵۷ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
امام حسین(علیه السلام) کشته شد که ما فقط 10 روز از سال سیاه بپوشیم و ماتم بگیریم و گریه کنیم؟؟آیا گریه ی ما دردی از او دوا می کند در حالی که ما کل سال جز دهه ی محرم اورا فراموش میکنیم؟؟گریه ی ما دردی از او دوا میکند وقتی که نمی دانیم او چرا کشته شد؟؟ شاید بگوییم برای زنده نگاه داشتن اسلام و سنت پیغمبر اما او هدفش چیزی فراتر از این بود که نه تنها هر مسلمانی بلکه هر انسانی را در این دنیا منقلب می کند حسین(علیه السلام) کشته شد تا فقط یک چیز را به ما بیاموزرد و آن درس آزادیست. آزادی از قید و بند این دنیا با تمام تعلقاتش کسی که به خداوند اعتماد کرد و همه چیزش را بدون هیچ گلگی بخشید حال انکه ما انسانها حاضر نیستیم در راه خدا هیچ چیز خود را ببخشیم و وقتی مصیبت و ناخشنودی بر سرمان می آید مدام گله میکنیم که خدایا چرا من چه بدی به درگاهت کردم که وام بانکی مرا جور نمی کنی!؟ من چه بدی به درگاهت کردم که بچه ام بیماری لاعلاج دارد!؟ من چه بدی به درگاهت کردم که مرا به آرزویم نمی رسانی!؟ مگر من چه کردم ... این است حکایت ما انسانهای در قید دنیا که فقط از کشته شدن حسین گریه کردنش را یاد گرفتیم که ان هم چند روزی از سال بیش نیست و باقی همانی هستیم که بودیم همانی که هنوز معنای آزادی را نچشیده و فقط در روزهای خوشی یادی از خدا میکند و چون مصیبتی بر او وارد شد چه بسا خدارا فراموش کند و بگوید این چه خداییست که مرا با اینهمه عبادت به سختی می اندازد آری این است تفاوت ما و حسین که خدارا فقط برای امور دنیوی خود میخوایم و تا وقتی حاجتمان را بدهد خشنود و به محض اینکه مارا ناکام کند گله مندیم که چرا ... |
|||
|
|
۱۱:۳۸, ۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
همکار محترم سلام[align=CENTER]ازادگی و ازادی یکی از درسهایی بود که امام به جهانیان تا به ابد اموخت.[align=CENTER]حضرت حسین علیه السلام برای احیاء دین و حفظ اسلام و احياى امربه معروف ونهى ازمنكر و مشخص کردن حق و باطل به شهادت رسیدند.
"من برای اصلاح دین جدم و احیای امر به معروف و نهی از منکر قیام کردم" "اگر دین جدم پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) جز با كشته شدن من استوار نمی شود، پس ای شمشیرها مرا دریابید" امام حسین(علیه السلام)، به کربلا رفت تا مبادا اسلام، آنگونه که معاویه ها و عمر و عاص ها و یزیدها و شمرها و عمر سعدها می خواهند، اسلام سازش و تسلیم، اسلام زر و زور، اسلام سرمایه داری منهای عدالت، اسلام کاخ های مرمرین، اسلام مرفهین بی درد و در یک کلام اسلام شیطانی شناخته شود. امام حسین(علیه السلام)، با تمام اهل بیتش، با زن و فرزند و کوچک و بزرگش، و با بهترین یارانش (سلام و درود خدا بر آنها باد) به کربلا رفت، تا اسلام حقیقی زنده بماند. امام حسین(علیه السلام)، رفت تا اسلامی که فاطمه(سلام الله علیها) برای دفاع از حریم ولایتش، درب به پهلویش كوبیده شد و کودکش شهید شد، زنده بماند. امام حسین(علیه السلام)، رفت تا بیست و پنج سال سکوت و خانه نشینی علی(علیه السلام) و سلام های بی جوابش، معنا و مفهوم بیابد. امام حسین(علیه السلام)، برای دفاع از اسلام عدالت خواه، اسلام استکبار ستیز، اسلام مستضعفین و محرومان و در یک کلام اسلام ناب، به کربلا رفت و چه دردناک به شهادت رسید. او برای اطاعت امر خدا ولو به قیمت شهید شدن علی اکبر(علیه السلام) و پرپر شدن علی اصغر(علیه السلام) و تکه تکه شدن عباس(علیه السلام)، به کربلا رفت. حسینی که حاضر شد برای رضای خدا، تمام خاندانش به اسارت ظالم ترین دشمنان خدا درآیند تا مبادا اسلام ناب محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، اسلام ناب علی(علیه السلام) و فاطمه(سلام الله علیها)، اسلام ناب حسن مجتبی(علیه السلام)، رنگی به جز حقیقت نگیرد. |
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
رو یه بنر خوندم که نوشته بود
از حسین (علیه السلام) بیاموزیم برای ارزشهای الهی از همه چیزمان بگذریم. البته من که نفهمیدم یعنی چی ولی الان این دوتا پست بالایی یه چیز میگه این مطلب یه چیز دیگه... بالاخره امام حسین برای ارزشهای الهی به کربلا رفتن یا دین اسلام؟؟خدا میدونه.... |
|||
|
۰:۲۳, ۴/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۱ ۰:۴۷ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
همکار محترم سلام
ارزشهای الهی یعنی چی؟ و اگه امکانش هست چند مورد رو ذکر کنید. سخن حضرت امام حسین علیه السلام در باب قیام : ... وأني لم أخرج أشرا ولا بطرا ولا مفسدا ولا ظالما وإنما خرجت لطلب الاصلاح في امة جدي صلى الله عليه وآله اريد أن آمر بالمعروف وأنهى عن المنكر، وأسير بسيرة جدي وأبي علي ابن أبي طالب عليه السلام ... حدیثی هستش که در اون امام در نامه ای به برادر خودشان محمد ابن الحنفية مینویسند .به علت طولانی بودن از اوردن همه ان خوداری میکنم. مراجعه شود به : بحارالانوار، ۴۴/۳۲۹ و سمو المعنی لسمو الذات، ص ۱۰۶،۱۳۵۹. |
|||
|
|
۰:۴۷, ۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من که گفتم نفهمیدم یعنی چی....
اما ظاهرا این ارزشها هرچی بوده خیلی برای امام حسین مهم بوده که تا کشته شدن خودش و اسارت خانوادش پاش واستاده... نمیدونم خدا خودش نمی تونست از ارزشهاش دفاع کنه؟ بذار کتابی بهت بگم اون چیزهایی که کتابی میدونم... امربه معروف و نهی از منکر و پاسداری از حق... جز اینها دیگه نمیدونم. |
|||
|
۱:۱۲, ۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده جسارت نکردم ، خواستم یه تاملی رو این بحث صورت بگیره ، همین. منم این حدیث رو اوردم تا شبهه ای برای دوستان پیش نیاد که چرا امام قیام کردند. ارزشهای الهی = هدف از خلقت ؟ عبادت . ( در باره همین موضوع که علت خلقت چیست و میگویند عبادت که خودش یک مجلس میطلبه که بحث رو ریشه ای صحبت کرد. همینقدر بگم که عبادت شناخت میاره و شناخت معرفت و معرفت اصیل چیزی هستش که وقتی بدست بیاد با هیچی انسان عوضش نمیکنه. ( اون متن رنگ صورتی پست ابتدایی رو هم یک تامل کنید دوستان). التماس دعا |
|||
|
۱۸:۳۵, ۲۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دعوتيد به مطالعه اين مبحث از اولين ارسال ؛ چرا محرم؟چرا امام حسين؟ بي شك جواب برخي از سئوالاتتون رو دريافت خواهيد كرد ![]() امان يا حسين(علیه السلام)
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ثواب گریه بر امام حسین (علیه السلام) در کلام امام صادق (علیه السلام) | Jim.m | 1 | 1,144 |
۲۳/آبان/۹۲ ۲۱:۲۶ آخرین ارسال: Bamdaad |
|
| "Justice A. D. Russell در سوگ امام حسین(علیه السلام)** | faateme-313 | 0 | 1,715 |
۱/دی/۹۱ ۱۶:۱۳ آخرین ارسال: faateme-313 |
|