|
عصر یخبندان 4 و پیامها! "ICE AGE 4"
|
|
۱۱:۱۳, ۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
چندی پیش این فیلم در قالب نمایش خانگی ارائه شد و در حال حاضر در دسترس همگان است و بنده هم این فیلم را دیدم. فیلم سر تا به پا نکته داشت ولیکن بنده به نکات اهم آن اشاره میکنم: ![]() در این فیلم زمین در حال جابجایی و ایجاد قاره ها بود ولیکن اگر بدقت به آن نگاه کنید برخی صحنه ها تداعی کننده فیم 2012 بود. درست است که جابجایی قاره ها بود ولی در واقع سرزمین این حیوانات در حال زیر و رو شدن بود و همانند فیلم 2012 بود. نکته بعدی اینکه این حیوانات میبایست به سمت پلی میرفتند که در اواخر داستان آن پل از یک دروازه (گیت) عبور میکرد. یعنی محل نجات آنان در واقع همان دروازه بود. دیگر اینکه در صحنه هایی از فیلم تعدادی موش به کمک و یاری آنان می آیند که رهبر آنان به چهره ای نیمه آبی ظاهر میگردد و نماد نیمه جن بودن آن بود و به آنها کمک لازم را کردند. در صحنه ای از فیلم قطعه ای از یخ بعنوان کشتی استفاده میگردد که با دقت اگر نگاه کنید بطور جتم "کشتی نوح" را در ذهن شما تداعی خواهد کرد چون در برخی صحنه ها بطور واضح جفت جفت حیوانات کاملا قابل رویت است. و در صحنه ای دیگر نهنگی بکمک آنها می آید که یکی از شخصیتهای داستان را به دهان میبلعد و به آنان کمک میکند!!! آشنا نبود؟ یونس نبی؟؟؟ در پایان داستان سنجاب داستان بدنبال سرزمین "رویاها" بود که جالب است صحنه های آن سرزمین آتلانتیس رو به تماشاگر تداعی میکند و همان سرزمین رویا به زیر آب رفت !!! و در همین سکانس این شهر به قاره آمریکا تبدیل میشود و در واقع نشان است که آمریکا همان سرزمین رویاها بود. دوستان هم محبت کنند و این مبحث را ادامه بدهند. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۰۹, ۱۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۰/آذر/۹۱ ۱۴:۱۸)Reza71 نوشته است: نمیگم بدون هدف ساختن ولی مطمئنا اینقدر ساده لوح نیستن که اهدافشون رو اینطوری تابلو تو فیلم بذارن تا همه با یکمی دقت بتونن پیدا کنن....من خودم حين ديدن فيلم فقط مجسمه آزادي نظرمو جلب كرد.والا بقيه عكس هايي رو كه دوستمون گذاشته بود اصلا به نظرم غير عادي نيومد.ديگه چه برسه به كسي كه هيچ اطلاعاتي در مورد نشانه هاي فراماسونري نداره...مسلما رو ضمير ناخودآگاهش تاثيرات زيادي ميذاره. |
|||
|
|
۱۳:۵۶, ۱۱/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۱ ۱۳:۵۷ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۶/آذر/۹۱ ۱:۱۲)Reza71 نوشته است: این سختگیری ها باعث میشه از ساده ترین لذتی که از دیدن یه کارتون میشه برد هم محروم بمونیم. با سلام دوست عزیز سخت گیری کلمه درستی نیست درواقع اینکار نکته سنجی و دقت ماها رو میرسونه البته ذکر شد ما که حمل بر خودستایی نباشد. ضمنا یک مثال ساده رو میزنم که متوجه عرض بنده شوید: دیروز یکی از دوستان حضورا مطلب بنده رو خواند و عرض کرد که چرا اینقدر گیر میدهید و اینکه چیزهای مهمی نیست. خب در واقع دشمن هم همین را میخواهد که نمادها کاملا معمول تهمت ها و ناسزا به دین معمول، کمی لخت بودن معمول، زنا و رابطه با محارم معمول و و و ... معمول شود. این ساده ترین و کمترین تاثیر اینگونه فیلمهاست.
|
|||
|
|
۲:۰۲, ۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام،
آخرش که اون سنجابه ، تو آتلانتیس بلوط بزرگه رو بر میداره و جزیره غرق میشه بسیار شبیه سریال LOST بود که تو فصل 6 ، دزموند میره تو قلب جزیره و یه همچین حرکتی رو انجام میده و جزیره شروع میکنه به غرق شدن . فک میکنم هر 2تاشون (هم لاست هم عصر یخبندان) دارن به 1 مفهوم اشاره میکنن ! |
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
من این انیمیشن رو دیدم.ولی خب تا الان به این چیزاش فکر نکرده بودم.برا من جالبو خنده دار بودن این انیمیشن مهمه نه این چیزا.بابا خوش باشین چرا ذهنتونو با این چیزا در گیر میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
۱۱:۳۲, ۱۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
منم متاسفانه این فیلم رو دیدم و همون جا فهمیدم یک فیلمیه که با برنامه های شیطانی ساختن و صد در صد تاثیر های خیلی منفی زیادی داره....
اما در مورد فیلم های زیرنویس درسته زیرنویس خیلی جالب تره و باکیفیت تر ولی واقعا آدم باید مغز خر بخوره بره فیلم زیرنویس نگاه کنه. من قبلا چند تا فیلم زیرنویس نگاه کردم که الان خیلی پشیمونم. فقط اینو بهتون بگم که تا آخر عمر تاثیر منفی اون فیلم ها باهاتون میمونه.... نگاه کردن فیلم زیرنویس برابره با خوردن زهر . . آخه از بچه های بیداری اندیشه بعیده این حرفا.... من فیلم های سانسور شده رو هم توصیه نمیکنم و حتی فیلم های ایرانی رو هم توصیه نمیکنم و حتی برنامه های کودک لویزیون رو هم توصیه نمیکنم... آخه نمیدونید چقدر تاثیر منفی دارهههههههههههه . . میخواین زندگی آیندتون رو خراب کنید بسم الله |
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۱۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
ببخشید اقا مهدی میشه بفرمایین شما چه برنامه ای رو نگاه میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
|
|||
|
|
۲۱:۲۲, ۱۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
نقل قول:ببخشید اقا مهدی میشه بفرمایین شما چه برنامه ای رو نگاه میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟نه اینکه اصلا نگاه نکنم ولی نظرم همونی بود که گفتم. من بیشتر اخبار، برنامه های مذهبی، شبکه قرآنی و فیلم های تلویزیون خودمون رو نگاه میکنم. فیلم های سینمایی بیرون رو هم سعی میکنم بیشتر نگاه نکنم و فیلم زیرنویس هم اصلا نگاه نمیکنم. به هر حال باید خیلی مواظب باشیم چون اکثر برنامه ها خیلی مضر هستن مخصوصا برنامه های که توی تلویزیون پخش نمیشن. |
|||
|
|
۱۰:۴۰, ۱۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
اقا مهدی منم با شما موافقم.مرسی از نظراتون دوستان.مرسی از تو تالار.واقعا خیلی عالی هستی.من یه کاربر جدیدم.با وجود اینکه تازه واردم اما خیلی چیزا رو یاد گرفتم.بازم ممنون....
|
|||
|
۱۱:۵۷, ۱۶/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۲ ۲۰:۱۹ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
نقل قول:اقا مهدی منم با شما موافقم.مرسی از نظراتون دوستان.مرسی از تو تالار.واقعا خیلی عالی هستی.من یه کاربر جدیدم.با وجود اینکه تازه واردم اما خیلی چیزا رو یاد گرفتم.بازم ممنون....آره این تالار مثل یه معلم واسه من بود منم خیلی چیزها یاد گرفتم. مخصوصا که خیلی بچه های خوب و نازی داره!!! با وجود اینکه سایت ها و تالار های خیلی زیادی پیدا میشه که اونجا خیلی آزادی هست ولی خوشم از اونا نمیاد و با وجود اینکه اینجا محدودیت و قانون زیاد وجود داره ولی اینجا رو دوست دارم چون قانون هایی که میزارن منطقیه و واسه ی نظم تالار اینکارو میکنن.نرفتم!!! |
|||
|
|
۲۰:۱۵, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
متی جان به یک مفهوم اشاره نمیکنن . داره لاست رو مسخره میکنه اگه متوجه شده باشی .
بابا حق ندارن فیلم خودشونو مسخره کنن ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 48903733010035368601.jpg]](http://axgig.com/images/48903733010035368601.jpg)

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)