|
جشن دو یار ازلی بادا مبارک!!!
|
|
۲۰:۴۳, ۲۵/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۱ ۱۲:۰۰ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
:
:عروسی علی(علیه السلام) و زهرا(سلام الله علیها) بادا مبارک![]() جشن دو یار ازلی بادا مبارک![]() |
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۲۵/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۱ ۲۲:۵۴ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
امام صادقعليه السلام : لَولا أنَّ اللَّهَ خَلَقَ أميرَ المُؤمِنينَ لِفاطِمَةَ ما كانَ لَها كُفوٌ عَلَي ظَهرِ الأر اگر خداوند اميرمؤمنان را براي فاطمه نميآفريد ، در زمين همتايي براي او نبود الكافي ، ج ۱ ، ص ۴۶۱ . ![]() |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
زیباترین ازدواج جهان عاقدش،خداوند!شاهدش پیامبر و دفترش لوح محفوظ،عروسش کوثر،دامادش حیدر،سفره عقدش عرش الهی...
ازدواج حضرت زهرا(سلام الله علیها)وحضرت علی(علیه السلام) مبارک |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۲۵/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۱ ۹:۲۶ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
آقا مبارکه!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱:۰۷, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
بهشت از رایحه ای دلنوار، سرمست می شود.جشنی برپاست از انبوه فرشتگان و کائنات.بر منبری از نور و روشنایی، جبرئیل خطبه می خواند برایعلی علیه السلام و فاطمه علیهاالسلام...و زندگی آغاز می شود.طوبی، دل انگیزترین نغمه اش را شاباش می فرستد.صدایی می شکوفاند جان ها را...و شاید خداست که برای این عروس و داماد پیام تبریک و تهنیت می فرستد. يا علي و فاطمه عليهم السلام |
|||
|
|
۵:۳۱, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
و حقيقت ادامه می يابد در گرو پيوند علی و فاطمه؛ زير يک سقف، پای سفره ای ساده، از پيوند دو نور، تا يازده ستاره روشن و تاريخ عشق، از همين جا آغاز می شود |
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۲۶/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۱ ۱۲:۴۰ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نام خدایی که ظرفیت پیوند دو دریای آسمانی را به خاک عطا کرد
یا علی زهــرا گـل یـاس مـن اسـت چشـمــه خـورشیــد احساس من است یاس من بـوی حقــایـق میدهـــد مـعـنـــی ســرخ شـقــایـق می دهـد یاس من چون بوی حـوا میدهـــد مـعــنــی ام ابـیــهـــا مــی دهـــد یاس من تفسیــر رنج هاجـــر اسـت شــأن آیــات عـطـیـنـــا کوثـر است یاس من چون با ملائک همدم اسـت بـوی او چون بوی خوب مریـم اسـت یاس من آلالـه هــا را مــادر اسـت پاسـخــی بــر طـاعـنــان ابتـر است یازده آلالــــه زِ او آیـــــد پدیـد لالــه های ســرخ زیـن یـاس سپیــد یاسـم از خون خـــــــدا دارد اثـر یـاســم از کـربــو بــلا دارد خـبـــر یـــاس بــایــد کـربـلا را طـی کند هـمــرهــی بـا رأس گـل بر نیکنـد لاله ها مـی رویـد از ایـن یـاس مـن سرخ و خونین یک حسین و یک حسن نوگلی از یاس من هـم زینــب است آن گل خوشبو که محبوب شـب است در شــب کـربـوبــلا غـوغـــا کنـد بـوی عطـرش ظلـم را رســوا کـنــد ای علی که هست من چون هست تو یــاس خـود را می سپـارم دسـت تــو |
|||
|
|
۱۲:۴۸, ۲۶/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۱ ۱۲:۵۱ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
عید وصل دو لاله ی زیبا شد عید وصل دو نور بی همتا شد
ذکر عشق تمامی مشتاقان چون پیمبر،یا علی(علیه السلام)، یا زهرا(سلام الله علیها) شد... *شراب عشق مینوشم،زجام عشق مدهوشم،لباسی زر نما از تار و پود بی نظیر شوق میپوشم،زنم دم فارغ از هر غم چو شبنم روی گلهای گلستان ولا ، از دو گل زیبای طاهایی ،دو درّ بحر زیبایی ، در اوج شور و شیدایی ، نوایی از شعف بر لعل جانم زمزمه باشد ، نوای روح من یا حیدر و یا فاطمه(سلام الله علیها) باشد ، به این اذکار نورانی دلم هو هو کنان راهی دریا شد... عید وصل دو لاله ی زیبا شد.... *در اوجِ آسمان با بانگ روح افزا و روحانی ، ملائک خنده بر لب با جمالی از فروغ لطف ، نورانی ، همه با یکدگر با صدق و با اخلاص بنمودند فردوسِ مصفا را چراغانی ، وَ در عالم صلا سر میدهند ای مردم عالم بوَد جشن وصال دو گل گلزار پیغمبر ،دو یاس گلشن دلبر ، دو نور جلوه ی داور ، دو انسان خدا منظر ، دو بحرالله را گوهر ، سَر و سَرور ، دل و دلبر ، که با نام خداوندیِ این دو توبه ی آدم قبول افتاد و او مقبول درگاه ربوبیّ ِ خدای حیّ بی همتای اعلا شد... عید وصل دو لاله ی زیبا شد... *بگو در آستان حضرت معبود ، در این ماه ذِلقعده که یا رب بنده ای در محضرت آمد اگر چه گشته او در امتحان صبر و طاعت رد ، الا ای خالق سرمد ، تو را سوگند بر احمد اگر چه او گنهکار است ، امّا از محبین علی و همسرش زهراست(سلام الله علیها) در عالم ، قسم بر شاهِ مردان مظهر ایمان ، قسم بر کوثر قرآن ، قسم بر فجر ، بر فرقان ، قسم بر نور و الرّحمن ، وَ معنای لطیف ناب و زیبا و دل انگیزِ دو لفظ لؤلؤ و مرجان به حقّ چهارده نوری که از سوی خدا آمد برای لطف و جود و رحمت و غفران بین در مانده ام ، دستم بگیر ای مهربان تا آن زمانی که ببینم جلوه های نور عشق حیدری و فاطمی(سلام الله علیها) در صفحه ی رخساره ام از لطف پیدا شد... عید وصل دو لاله ی زیبا شد.... ========================================================= *خنده بر لبِ عالم همه مبارک وصال علی(علیه السلام) و فاطمه(سلام الله علیها) مبارک عاشق...به لَبِش مدح و سُرور و آوا عاشق...به دلش عشقِ علی و زهرا(سلام الله علیها) عاشق... سر میده هِی آوا یا علی یا زهرا(سلام الله علیها) ما که بر حبّ علی اسیریم به حریم فاطمه(سلام الله علیها) فقیریم میریم امشب همگی مدینه صله از ختم رسل میگریم یا علی یا فاطمه(سلام الله علیها) مبارک... *گلِ شور و شعف میزنه جوونه میخونم نغمه و شور عاشقونه عشقِ...این دو محبوب خدا قشنگه جشنِ...وصلِ نور و هل اتی قشنگه ذکرم... با شوری بی همتا یا علی یا زهرا(سلام الله علیها) کاسه ی خالی آوُردیم آقا به درِِ مجلس ِ جشن شما به پای هم الهی پیر بشید به سلامتی به لطف خدا یا علی یا فاطمه(سلام الله علیها) مبارک... *میده از قلب خود گزارش به هر دو پیمبر میکنه سفارش به هر دو زهرا(سلام الله علیها)...همراهیش کن همیشه دمادم حیدر...این امانت و به تو سپردم با هم... باشید تا به آخر ای زهرا(سلام الله علیها) ای حیدر همه جا پشت سرِ هم باشید توی شبها قمرِ هم باشید دعای من همیشه با شماس تو خطر ها سپر هم باشید دست حق پشت و پناه شما... ===================================================== یا علی یا فاطمه(سلام الله علیها).... *آمده جشن وصل مولا با بانویی بی همتا عالم نماید زمزمه بادا مبارک جشن علی و فاطمه(سلام الله علیها) بادا مبارک جهان شده پر از صفا مبارک است یا مصطفی یا علی یافاطمه(سلام الله علیها)... *حال مشتاقان ، بی قرینه دلهاشان در مدینه در دام عشق آل پیغمبر اسیرند رفتند کز ختم رُسُل عیدی بگیرند بگو به جای شهدا مبارک است یا مصطفی یا علی یا فاطمه(سلام الله علیها)... *سائلان کوی حیدریم محوِ نورِ کوثریم ما آمدیم از بهر فیض خاکبوسی با کاسه ی خا لی در این جشن عروسی بده تو در راه خدا سیّدنا یا مصطفی یا علی یا فاطمه(سلام الله علیها)... *بر مشام خوبان عالم آید بوی مُحرّم بر درگه آل علی جمله اسیریم باید که رزق اشک ، از زهرا(سلام الله علیها) بگیریم تو حامیِ ولایتی فاطمه(سلام الله علیها) جان عنایتی ثارالله...حسین حسین حسین حسین حسین حسین جدا و جدا و صمیمانه، بهترین تبریکات رو به دوستان عزیز تقدیم میکنم که امروز روز بسیار عزیز و بزرگی برای مسلمین جهان است |
|||
|
|
۱۳:۲۲, ۲۶/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۱ ۱۳:۳۰ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نام خدایی که ظرفیت پیوند دو دریای آسمانی را به خاک عطا کرد بر اوج محبت علی اوجی نیست در بحر بجز کرامتش موجی نیست در کل ممالک و مذاهب به جهان مانند علی و فاطمه زوجی نیست |
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام منم این روز فرخنده رو به همه ی بزرگواران تبریک میگم یا علی/ التماس دعا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حلول ماه مبارک رمضان مبارک... | نسیم | 3 | 2,529 |
۱۸/تیر/۹۲ ۱۶:۲۱ آخرین ارسال: SAViOR |
|

:عروسی علی(علیه السلام) و زهرا(سلام الله علیها) بادا مبارک

![[تصویر: ezdevaj.jpg]](http://www.aviny.com/Occasion/Ahlebeit/Fatemeh/Ezdevaj/88/ezdevaj.jpg)