|
درخواست دعا برای شفاء بیمار (فوری)
|
|
۱۳:۱۸, ۱۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
بنده برادر خانومی دارم به اسم داوود. ایشون هجده سال داره. وقتی شش ماهه بود دچار یک بیماری می شه و پس از مراجعه به پزشک متوجه نارسایی خاصی در سرش می شن. بالاخره با توجه به تشخیص پزشک راه درمانی خاصی پیشنهاد می شه که اون هم گذاشتن شنت داخل سرش است. ![]() این دستگاه کارش اینه که مایع جمع شده در سر را به کلیه ها منتقل می کنه. چند روز پیش داوود سرش درد می گیره و دوباره مجبور می شه بره دکتر. از اونجا هم منتقل می شه به بیمارستان بقیه الله تهران. دکترش در تهران تشخیص داده که یکی از شنتها از کار افتاده و دیگری هم نصفه نیمه کار می کنه. قرار شده امروز 15 مهر ماه عملش کنن شاید الان که شما این متن را می خونید، داوود توی اتاق عمل باشه، شاید هم عملش تموم شده. از همه شما دوستان عزیز می خوام برای سلامتیش دعا کنید با تشکر یا علی مدد اللهم اشفا کل مریض پ.ن: تصویر ارائه شده، دقیق نمی باشد |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۳, ۱۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام یه حمد برای شفای ایشون نذر سلامتی امام زمان میکنم. راستی الان حالش چطوره؟یا باید تو اتاق عمل باشه یا عملش تموم شده باشه اخه الان شنبه بعد ظهره. انشا... سلامتیشو بدست میاره.
|
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۱۵/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۱ ۱۵:۵۱ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اللهم اشف مرضانا بالقرآن
|
|||
|
|
۱۸:۱۷, ۱۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اللهم اشف مرضانا بالقرآن
|
|||
|
|
۲۰:۱۲, ۱۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
یا من اسمه و دواء و ذکره و شفا چند حمد شفا برای سلامتی ایشون
|
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۱۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
امیدوارم به برکت سوره حمد و به حق امام رضا (علیه السلام) خدا شفای کامل به بیمار شما بده و اونچه خیر و صلاحشون در اونه براشون رقم بزنه، امیدوارم به زودی خبر سلامتیشونو به ما بدید یه حمد شفا و 5 صلوات به نیت 5 تن برای سلامتیشون میخونم |
|||
|
|
۲۰:۲۹, ۱۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
حمد شفا جهت سلامتي ايشون يا شافي........اشف كل مريض |
|||
|
|
۳:۳۷, ۱۶/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۱ ۳:۳۹ توسط Patriot.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
از یک ساعت پیش من از خواب بیدار شدم حالم داشت بد می شد. اعضای خانواده رفتن مسافرت و من هم تنها فک و فامیل و دوست هام هم هیچکدوم نبودن یعنی واقعا تنها بودم هیچی. توکل کردم به خدا که این دفعه رو رحم کن و ... زیارت عاشورا نذر کردم و ... الان که این پیام رو مینویسم حالم تقریبا خوب شده در صورتیکه هیچوقت اینطوری حالم خوب نمیشد گفتم بیام اینجا بنویسم و بعد برم بخوابم در همه کار به خدا توکل کنید هرچه خدا صلاح بداند |
|||
|
|
۹:۴۰, ۱۶/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۱ ۹:۴۱ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من همین الان این تاپیک رو دیدم فکر کنم دیر رسیدم ....... ان شاء الله هر چی صلاحشون هست همون بشه ان شاء الله 14 سوره حمد و 100 صلوات به نیت سلامتی و عاقبت به خیری ایشان |
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۱۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
الْحَمْدُ لِلَّـهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
بسم الله سلام خدمت همه دوستانی عزیز تالار بیداری اندیشه و با تشکر از همه دوستانی که برای داوود دعا کرده و ابراز احساسات نموده اند. به لطف خدا عمل جراحی ایشون موفقیت آمیز بوده و ان شاء الله تا فردا از بیمارستان مرخص خواهند شد. با سپاس مجدد و بی اندازه از همه دوستان ان شاء الله خداوند به همه شما خیر و سلامتی دهد یا علی مدد |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درخواست حدیث بمناسبت میلاد امام صادق (علیه السلام) برای سرصفحه تالار | mohamad | 16 | 8,883 |
۲۰/دی/۹۳ ۱۰:۲۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| درخواست دعا برای سلامتی سید حسن نصرالله | علائم ظهور | 2 | 1,769 |
۲۹/تیر/۹۳ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: علائم ظهور |
|
| درخواست بیت ناب برای سرصفحه تالار بمناسبت تولد حضرت عباس (علیه السلام) | mohamad | 34 | 15,690 |
۱۰/خرداد/۹۳ ۹:۵۲ آخرین ارسال: mohamad |
|

![[تصویر: vp_shunt_belly_large.jpg]](http://www.seattlechildrens.org/uploadedimages/Seattle_Childrens/cmsassets/Images/vp_shunt_belly_large.jpg)