|
پخش آهنگ جدید ابی و شادمهر از صدا و سیما !
|
|
۱۹:۰۶, ۱/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۱ ۱۹:۰۷ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
"آهنگ "دنیای ما" کار مشترک دو تن از خوانندگان ایرانی مقیم آمریکا " ابی و شادمهر عقیلی" که در مزمت و نکوهش جنگ ساخته شده و هم اکنون ویدئو موزیک آن از شبکه های ماهواره ای پخش می شود بصورت بدون کلام از شبکه دوم سیمابعنوان آهنگ پس زمینه معرفی برنامه ها پخش می شود. پخش آهنگ "دنیای ما" که اثر ابی است در حالی از سیما صورت می گیرد که هم این آهنگ و ویدئوی آن سیاسی است و هم خواننده اش سبقه طولانی در تولید آثار سیاسی دارد. هنوز برای بینندگان رسانه ملی مشخص نشده که سیاست و رویکرد این رسانه چگونه است و چه چیزی صحیح است و چه چیزی نا صحیح است! |
|||
|
|
۲۰:۰۶, ۱/مهر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
90% اهنگ هایی که ایران میذاره ، همشون بدون مجوز هستن.
فکر کنم فول البوم دی جی علیگیتور رو گذاشته . کسی هم که گیر نمیده ، فقط میگن موزیکه !! ![]() بذار خوش باشن ، این نیز بگذرد . . . |
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
موزیک فیلم تایتانیک (1997) رو من خودم چند روز پیش توی بخش شبکه ی خبر سیما شنیدم ... (هنگام نمایش مناظر طبیعی ایران و آبشارها و...)
کلا جز کسایی که می دونن اون آهنگ چه فیلم یا ترانه ای است, مردم عوام فکر نمی کنم متوجه بشن ... و در عین حال من هم گمان نمیکنم مشکلی داشته باشه, صرفا یه آهنگه |
|||
|
|
۲۳:۲۵, ۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
برن آهنگ بسازن تا محتاج نشن .البته برداشت آهنگ از هر کسی اشکال نداره .نمیشه گفت که چون آهنگ ماله اروپاس یا غربه پس بده .مثلا یانی در موزیک یک استورس .چه اشکالی داره آهنگشو بزارن ؟
جدا از این که گذاشتن آهنگ ابی و شادمهر بده در رسانه ما ولی آهنگ سازیش خیلی خوب بود . |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
از یانی که خیلی میذارن ...
+ اینکه شبکه ی چهار سیما هر روز صبح برنامه ی "طلوع" تیتراژ پایانش آهنگ یانیه! (دقبق نمیدونم ولی وسط برنامه هم خیلی ازش پخش میکنه --- من خودم شنیدم) |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
آقا صلوات بفرست! گور بابای ابی!
|
|||
|
|
۱:۲۳, ۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
موزیک که سهله ... فیلم ضد ایرانی ترانسفورمرز 3 رو برای تبلیغ انتن دیجیتال گذاشتن که طرف تو خونه نشسته داره با انتن دیجیتال این فیلمو میبینه
|
|||
|
|
۲:۲۲, ۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
نگران نباشید تا چند وقت دیگه موزیک های دیسکو و ...برا مردم اماده میکنند تا مردم بهشون فحش بدن ...اخه هر چی بیشتر فحش میخورند پر رو تر میشن و از خودشون بیشتر خوششون میاد.
|
|||
|
۱۳:۱۱, ۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
این اهنگ ضد امریکایی هست دوباره ویدئو رو نگاه کنید و تبلیغاتی که رو دیوار نوشته رو بخونید ومعنی کنید |
|||
|
۱۷:۳۶, ۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
والا نمیدونم ولی به نظرم میاد که اسم اهنگ "رویای ما" باشه نه "دنیای ما"!
در ضمن وقتی صدا و سیما اهنگ های nicki minaj و enrique و هراز نفر دیگه که هر روز بهشون فحش میده میزاره دیگه چیکار شادمهر دارین؟!؟! بابا این بنده خدا که از خودمونه! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حبیب، بیژن مرتضوی، معین و...حالا شادمهر... | ehsan8taherian | 5 | 2,622 |
۱/شهریور/۹۴ ۱۴:۴۵ آخرین ارسال: ehsan_mt |
|
| آهنگ جدید و فوق العاده ی سبحان پیروی با نام آرامش | SHAYAN1200 | 1 | 2,016 |
۹/خرداد/۹۴ ۱۶:۳۱ آخرین ارسال: rominaalizade19 |
|
| دانلود آهنگ جدید DJ Dastin1 ft SHAHROKH BRJ به نام یمن (yam | hadi22 | 5 | 2,535 |
۱/خرداد/۹۴ ۱۳:۱۰ آخرین ارسال: hadi22 |
|
| آهنگ جدید و فوق العاده ی سبحان پیروی با نام خورشید پشت ابر | SHAYAN1200 | 0 | 1,416 |
۱۵/خرداد/۹۳ ۲۲:۲۸ آخرین ارسال: SHAYAN1200 |
|
| آهنگ جدید و متفاوت سبحان پیروی به نام در و دیوار | SHAYAN1200 | 0 | 1,455 |
۸/فروردین/۹۳ ۲۱:۵۱ آخرین ارسال: SHAYAN1200 |
|
| آهنگ جدید و فوق العاده ی سبحان پیروی به نام چه سخته انتظار | SHAYAN1200 | 2 | 2,210 |
۱۳/آذر/۹۲ ۱۶:۴۸ آخرین ارسال: roz gol |
|