|
بیپ تونز
|
|
۱۲:۴۵, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه!
خیلی از ما ایرانی ها،معولا از کپی آلبوم های خوانندگان استفاده میکنیم.چون نمیخوایم متحمل هزینه ای بشیم! و همچنین آلبوم های حرفه ای تر=قیمت بیشتر! برای همین،برامون خیلی راحت تره که بدون هیچ هزینه ای با یه اینترنت پرسرعت،تموم اون آهنگارو دانلود کنیم! البته نمونش تو همین تالار هم وجود داره تو تاپیک "صدای بیداری ( موزیک اسلامی )" ( البته اینو هم بگم که همه ی آهنگ های تو این تاپیک،دانلودشون غیر مجاز نیست.مثلا دانلود تک آهنگ های آقای حامد زمانی که تو این تاپیک وجود داره،فکر نکنم مشکلی داشته باشه چون من تاحالا ندیدم جایی آهنگ های این آقارو بفروشن.) که با این کار،نه تنها قانون کپی رایت رعایت نمیشه،بلکه اشکال شرعی هم داره چون حق الناسه[/i]. حالا میخوام سایت رسمی ایرانی ای رو بهتون معرفی کنم که این مشکلتون حل شه و حق الناس گردنتون نیفته و حروم وارد خونتون نشه! www.beeptunes.com
![]() شما تو این سایت،با هزینه ای خیلی کم (مثلا حداکثر 2000 تومن) میتونید کل یه آلبومو دانلود کنید. اینطوری هم پول خواننده رو میدید که نسبت به هزینه ی بیرون،خیلی کمتره،و هم برای خریدن آلبوم،زحمت نمیکشید و تو بازار چرخ نمیزنید،و هم اینکه به هدفتون میرسید اما به صورت شرعی! یکی از مزیت های دیگه ای هم که داره اینه که شما مجبور نیستید کل آلبوم رو بخرید ! شما میتونید به صورت اینترنتی،هر آهنگ رو به صورت خلاصه گوش بدید و اگه ازش خوشتون اومد،میتونید دانلودش کنید. تو این سایت،اکثر آلبوم ها و موسیقی های خوانندگان و نوازندگان [b]داخلی[/i] وجود داره اما با این حال،اگه شما نتونستید اون آهنگ مورد نظرتونو پیدا کنید،قسمت پیشنهاد هم وجود داره که از اونجا میتونید آهنگ مورد نظرتون رو به مسئولین سایت پیشنهاد بدید تا اونو برای خرید و دانلود قرار بدن! به امید استقبال کاربران ایرانی از این سایت ![]() [b]پرانتز: این تاپیک هیچگونه جنبه تبلیغ اقتصادی نداره.چون من که صاحبش نیستم بخوام ازش سود ببرم |
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چه استقبال بالایی! واقعا ممنون
|
|||
|
|
۱۲:۲۹, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۲/شهریور/۹۱ ۱۱:۴۹)فدايي ولايت نوشته است: چه استقبال بالایی! واقعا ممنون ختم کلام این که ، تو ایران کسی پیدا نمیشه ، برا چیزهای مفت!!! پول بده!
![]() اگه بحث سر کپی رایت ایناست!!! شما برای فوتوشاپی که داری ازش استفاده می کنی ، باید حدود یک میلیون و نیم پول خرج کنی ، تا لایسنسشو بخری!!! خب ، آقای فدایی ولایت شما که زیاد محتاط هستین در این جور مسائل علاوه بر پول فوتوشاپ ، باید برای ویندوزی که رو سیستمت نصبه ، هم پول بپردازی ، خب ، بسم الله منتظریم... به نظرم کپی رایت با وجود این که حق سازنده ی مشتری است ، تو ایران هیچ وقت معنی نداشته و نخواهد داشت... همین سایتی که خودتون معرفی کردید ، فکر نکنم ، آهنگ ها رو از خواننده ها خریده باشه! ، رفتن دانلود کردند ، گذاشتن تو یک فولدر ، به اسم خودشون دارن میفروشن! ![]() یا حق |
|||
|
|
۱۲:۴۶, ۲۲/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۱ ۱۲:۴۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۲/شهریور/۹۱ ۱۲:۲۹)Prestige نوشته است:(۲۲/شهریور/۹۱ ۱۱:۴۹)فدايي ولايت نوشته است: چه استقبال بالایی! واقعا ممنون
سلام همسنگر گلم
ببخشید نظر شما درست نیست. زمان دانشجویی همین مسئله توی خوابگاه ما مطرح بود و از دفتر مراجع استعلام کردیم. چون من مقلد آقا هستم جواب ایشون برام مهم بود. سوال این بود که در قبال حق کپی رایت محصولاتی مانند ویندوز و ... چه باید کرد. این مسئله در مورد محصولات دیجیتال داخلی چیست؟ امام خامنه ای جواب دادند: "طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران عمل شود." طبق قوانین جموری اسلامی حق تالیف برای محصولات دیجیتال داخلی وجود دارد پس حتماً باید هزینه آنها قبل از مصرف پرداخت شود. در مورد محصولات خارجی مانند فتوشاپ و ویندوز چون ایران عضو کپی رایت جهانی نیست تعهدی هم نسبت به آنها ندارد. |
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۲۲/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۱ ۱۳:۰۷ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام همسنگر گلم هرکس یک مرجعی دارد. ( البته مرجع کنونی من آقاست.)نقل قول: سوال این بود که در قبال حق کپی رایت محصولاتی مانند ویندوز و ... چه باید کرد. این مسئله در مورد محصولات دیجیتال داخلی چیست؟ امام خامنه ای جواب دادند: "طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران عمل شود." من یادمه ، از مرجعم حدود هفت هشت سال پیش استفتا کردم ، ایشون گفتند اگر از نسخه ی ارجینال شما کپی برداری کنید ، حق الناس رو رعایت نکردید ، ولی اگر کسی از نسخه ی کپی شده ، کپی برداری کنید ، این مسئله گریبان گیر شما نیست و ...
نقل قول: طبق قوانین جموری اسلامی حق تالیف برای محصولات دیجیتال داخلی وجود دارد پس حتماً باید هزینه آنها قبل از مصرف پرداخت شود. در مورد محصولات خارجی مانند فتوشاپ و ویندوز چون ایران عضو کپی رایت جهانی نیست تعهدی هم نسبت به آنها ندارد. والا من نه از محصولات دیجیتال داخلی استفاده می کنم نه چیزی! گیم های ایرانی خود غالب کپی برداری شده از گیم های خارجی است ، مثل این که من برم دزدی ، بعد بیارم ، بفروشمشون ، بگم که مثلا اینجای این میز رو من رنگ کردم ، اینجاشو اره کردم و ... ![]()
چرا مشمول می شود اخوی! نود 32 در ایران نمایندگی دارد! غالب مردم ایران از این آنتی ویروس استفاده می کنند ، حدود 50 هزار تومان هزینه ی این آنتی ویروس هست ، الان ایران اومده آنتی ویروس شید داده بیرون ، هم آویرا ، هم نود32 رو با هم قاطی کرده! می فروشه 8 هزار تومان!
![]() من که از این کپی رایت ایرانی سر در نیاوردم ، مایل هم نیستم رو محصولات دیجیتالی ایرانی هزینه کنم ، شاید به محصولات غیردیجیتالی بنا به دستور رهبری ، خیلی نظر داشته باشم ، ولی به محصولات دیجیتالی ابدا! ![]() |
|||
|
۰:۰۰, ۲۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
برادر شما آهنگ گوش نمیدی یا نمیخوای کپی رایتو رعایت کنی چرا تاپیکو میکشی به قازورات! ؟
|
|||
|
۱۳:۱۶, ۲۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۱ ۰:۰۰)فدايي ولايت نوشته است: برادر شما آهنگ گوش نمیدی یا نمیخوای کپی رایتو رعایت کنی چرا تاپیکو میکشی به قازورات! ؟ چرا گوش میدم! ولی نه آهنگ های یه مشت خواننده ی بی دین را! نقل قول:میخوای کپی رایتو رعایت کنی! شما رعایت کن ، ما یاد بگیریم ، صورت حساب خرید لایسنس ویندوز ، بعد هزینه ی اون همه برنامه ی کرک شده که رو کامپیوترون نصب هست ، رو بپردازین ، بعد چشم من رعایت می کنم ،
نقل قول:چرا تاپیکو میکشی به قازورات! ؟ تاپیکو می کشم به کجا؟! ![]() نقل قول:در مورد محصولات خارجی مانند فتوشاپ و ویندوز چون ایران عضو کپی رایت جهانی نیست تعهدی هم نسبت به آنها ندارد. چون ایران عضو نیست ، باید حق الناس پایمال بشه؟! یا حق الناس صرف مسلمانان داخل کشور هست و بس؟ بنا به چه فتوایی این حرف رو میشه زد؟
![]() |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۲۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:ختم کلام این که ، تو ایران کسی پیدا نمیشه ، برا چیزهای مفت!!! پول بده! واقعیت امر اینطور نیست ، همه جای دنیا و همه انسان ها راحتی و ارزانی رو دوست دارن ! چیز کاملا طبیعی هست . من موزیکی که خوشم بیاد رو میرم میخرم ، برای مثال یکی دوتا قطعه رو که به شدت برام قابل احترام بودن رو هرچند با پول بسیار کم 100 تومن از همین سایت خریدم . |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۲۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
![]() سلام جدا از بحث های کپی رایت و ... سوالی برام پیش اومده : این 2000 تومان هایی که کاربرای این سایت پرداخت می کنن به جیب کی میره ؟ به وزارت ارشاد ؟ یا خواننده های مجوز دار صاحب حق؟ فکر نمی کنم روش مناسبی باشه یا علی(علیه السلام) |
|||
|
|
۱۰:۴۷, ۲۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
این سایت رسمیه و صرفا برای اینکه کپی رایت رعایت شه ایجاد شده و پولش هم به جیب خواننده میره
بهتره که یه بار توضیحاتی که تو اون سایت احتمالا داده شده رو بخونید! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: mix_and_match_logo.png]](http://beeptunes.com/sites/default/files/mix_and_match_logo.png)

![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)
![[تصویر: 202.png]](http://farzad101.persiangig.com/image/202.png)