کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دولت کانادا روابط سیاسی خود را با ایران قطع کرد.
۲۲:۵۴, ۲۰/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۱ ۲۲:۵۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

به جهنم...........................

منظور از ایجاد این تاپیک اصلاً دولت کانادا نبود. بیشتر منظور اتفاقاتی بود که برای ما افتاده. رئیس دانشگاه ما یکی از مدیرای خوبیه که دیدم. تو دانشگاه همه ازش خوششون میاد و باهاش رابطه خوبی دارن. ایشون انسان بزرگوار و والاییه.

این اواخر خبر بدی توی دانشگاه ما به گوش می رسید. دکتر قرار بود بشه رایزن فرهنگی ایران تو کانادا. ایشون حتی مسائل مربوط به انتقالی فرزندشون رو هم به کانادا حل کرده بود.

واقعاً از این بابت پنچر بودیم. تا اینکه این خبر خوش رو شنیدیم. کانادا درای روابطش رو با ایران قطع کرده، نتیجه اخلاقی اینکه ایران هم دیگه اونجا به رایزن فرهنگی نیازی نداره و دکتر ایران می مونه.

از صمیم قلب باید بگم ............ کاناداجون دوستت داریم.

امیدوارم این خبر اثرهای خوب دیگه ای هم برای شما داشته باشه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، وحید110 ، MOHSEN-Z ، heaven ، saloomeh ، azade ، waterlily ، خیبر110 ، دل خسته ، تفکر ، Agha sayyed ، mhvvhm ، حسن.س. ، جویای حقیقت ، sarallah ، yamin ، شهرام ، علمدار133 ، علی الهادی
۱۲:۰۱, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
=))
خدا رو شکر
عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد Smile
ان شاء الله این قطع رابطه باعث بشه که حداقل بخشی از دانشمندان ما به ایران بازگردند یا حداقل از مهاجرت این افراد ، تا حدی کاسته بشه Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، MohammadSadra ، خیبر110
۱۲:۴۹, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #3

تاپیک نباید در خنده حلال میرفت ؟
زندگی مردم رو هواست شما خوشحالی ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، mhvvhm ، MohammadSadra ، Unname28
۱۶:۰۵, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۱/شهریور/۹۱ ۱۲:۴۹)alitalebi نوشته است:  تاپیک نباید در خنده حلال میرفت ؟
زندگی مردم رو هواست شما خوشحالی ؟
سلام
زندگی رو سیاه و سفید نبینید ، زندگی خاکستریه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، MohammadSadra ، sarallah
۱۶:۳۶, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
واقعا برای همتون متاسفم . اگر اینقدر داره بهتون با این خبر خوش میگذره . خوب ان شالله با همه ی دنیا قطع ارتباط کنیم و دور هم باشیم و خوش بگذره. گور بابای صلح و دوستی و اشاعه فرهنگمون و جذب دنیا و ..........................
هرازگاهی هم میریم آنگولا و بامیولا و .......................... .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Unname28 ، black
۲۳:۰۶, ۲۱/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۱ ۲۳:۱۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #6
آواتار
با قطع رابطه کانادا که زندگی مردم رو هوا نمیره. خاک بر سر اون زندگی که قوامش به کانادا ست.

روزی رو خدا میرسونه.

ضمناً یکی به من گفت انتظار نداشته باش همه از تو راضی باشن حضرت علی هم همه رو راضی نکرد. حالا این وسط کانادا بهش برخورده ......................... به جهنم.

اتفاقاً من خیلی خوشحالم که این ...ها از ما ناراضی هستند. ما قرار نیست همه رو جذب کنیم. خدا میگه اونها هرگز از تو راضی نمیشن تا تو از ملت اونها تبعیت کنی.

وَ لَنْ تَرْضي عَنْكَ الْيَهُودُ وَ لاَ النَّصاري حَتَّي تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ

من انزوا و یه تیکه نون خشک رو به همراهی با شیطان ترجیح میدم. هنوز خدا اینقدر فقیر و بیچاره نشده که ما نگران این عوضی ها باشیم.

به نظر من باید ملت ایران بی خیال این حرفها یک راست بره سراغ علی زمان، امام خامنه ای و بی چون و چرا حرفهای ایشون رو گوش بده. اگر ظرف چند سال ابر قدرت نشدیم، مشکل ما اینه که شعار میدیم ما اهل کوفه نیستیم ولی علی تنها مونده.

(۲۱/شهریور/۹۱ ۱۶:۳۶)parvane نوشته است:  واقعا برای همتون متاسفم . اگر اینقدر داره بهتون با این خبر خوش میگذره . خوب ان شالله با همه ی دنیا قطع ارتباط کنیم و دور هم باشیم و خوش بگذره. گور بابای صلح و دوستی و اشاعه فرهنگمون و جذب دنیا و ..........................
هرازگاهی هم میریم آنگولا و بامیولا و .......................... .

همسنگر گلم ترحم بر گرگ تیز دندان ستمکاری بود بر گوسفندان، صلح و دوستی و ... خوبه با اهلش.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، وحید110 ، جویای حقیقت ، خیبر110 ، azade ، حفیظ ، حسن عزتي ، sarallah ، vahrakan ، yamin ، فاطمه خانم ، mhklord
۲:۲۱, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #7

عزیز کسی نگفت ما لنگه کانادا و امریکا و جاهای دیگه ایم.
اما بی انصافیه قبول نکنیم مردم فشاری رو تحمل میکنند که قطعا خواهند شکست والا ما ایرانیم و تو اطرافیان میبینیم چه خبره.
دیگه اگر قرار باشه ایه و حدیث ردیف کنیم که بگیم همه چیز گل و بلبله بی انصافیه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Unname28 ، black
۳:۴۸, ۲۲/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۱ ۳:۵۳ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۲/شهریور/۹۱ ۲:۲۱)alitalebi نوشته است:  عزیز کسی نگفت ما لنگه کانادا و امریکا و جاهای دیگه ایم.
اما بی انصافیه قبول نکنیم مردم فشاری رو تحمل میکنند که قطعا خواهند شکست والا ما ایرانیم و تو اطرافیان میبینیم چه خبره.
دیگه اگر قرار باشه ایه و حدیث ردیف کنیم که بگیم همه چیز گل و بلبله بی انصافیه.

یکی که سنش به زمان انقلاب قد میداد شبیه این حرف های شما رو بهش گفتن
یک اهی کشید گفت ای کاش زمان جنگ و انقلاب بودی

زمانی که حتی نصف امکانات امروز رو نداشتیم ولی صفا و صمیمیت و اتحاد مردم بیشتر از الان بود

بله عزیز من دارم میبینم اطرافم چه خبره
دارم میبینم مردم برای پز و مد و رو کم کنی حاضرن حتی به قرض بیفتن

دارم میبینم زندگی ها امروزه چقدر تجملی شده

مادر و پدر من تا وقتی که من 10 سالم شد خونه نداشتن
ماشین نداشتن
زندگیشون به قدری ساده بود که الان این زندگی ها مایه ی خنده ی بقیه هستش

پلو و مرغ و پلو گوشت خوردنشون فقط یک بار توی ماه بود!!!!

زندگی عالم های بزرگ رو خوندی
اصلا زندگی همین رهبرمون یا امام خمینی رو خوندی؟؟؟؟

زندگی عالمی رو خوندی که موقع ازدواج از خودش هیچی نداشت !!!!
وقتی میگم هیچی نداشت یعنی فقط یک دست لباس و چند تا دوست با صفا و یک سری وسایل شخصی از خودش داشت همین!!!!!

حتی یک مقدار پول هم نداشت
توکل کرد . خدا همه چیز رو براش جور کرد!!!
من که زندگی نامه اش رو خوندم با خودم گفتم واقعا من هم میتونم اینطوری به خدا توکل کنم
اصلا ما ایمان به خدا داریم ؟؟؟ اگر داریم پس کو اعتماد به خدا؟؟؟؟

داریم به کجا میرم ما

چرا فکر میکنیم کشور وقتی پیشرفت میکنه که ماشین های مدل بالا توی خیابون هاش زیاد بشه!!!!!

کی میخوایم دیدمون رو عوض کنیم

من دارم میبینم اعضای نزدیک فامیلم برای یک عروسی 10 میلیون خرج میکنن در حالی که پدر و مادر های ما .....

دارم میبینم فلان فامیلم برای اینکه کم نیاره حاضره به قرض بیفته ولی مدل ماشینش رو بالا ببره
بعدش هم وقتی توی زندگیش کم میاره غر میزنه به وضع بد اقتصادی

به خدا وضع اقتصادی الان یک دهم وضع زمان جنگ بد نیست
این رو با اینکه اون زمان رو ندیدم به قطعیت میگم

پدر بزرگم اینقدر خونه اشون کوچیک بود که وقتی که مهمون میمود جای خواب کافی نبود . بعضی وقتها غذای کافی هم نداشتن !!!!
ولی واقعا وقتی از خاطراتشون با مهمون هاشون حرف میزنه متوجه میشی صفا و صمیمیت موج میزده

یک دوستی داشتم موقعی که سوم راهنمایی بودم میگفت ای کاش جنگ بشه بریم بجنگیم شهید بشیم
اون زمان کلی باهاش مخالفت کردم که اخه جنگ همش ویرانی هستش و نابودی

ولی الان میبینم چه نابودی بدتر اینکه مردم ذره ذره داره روحشون تاریک میشه

ای خدا اگر بلا میتونه مردم رو به هم نزدیک کنه بلا بیار!!!!
اگر جنگ میتونه صفا و صمیمیت بیاره جنگ بیار!!!!
اگر مرگ میتونه نجاتمون بده مرگ بیار!!!!

فقط تنهامون نزار که توی جامعه ای که به سرعت به سمت نابودی پیش میره مثل نمک توی اب حل بشیم

ای خدا ما آزمون جنگ ندیدیم
رنج واقعی اقتصادی نکشیدیم
احساس توی سر خوردن و بی عزتی قبل انقلاب نداشتیم
چه بسا توی روی پدر و مادر هامون هم ایستادیم!!!! دلشون رو شکستیم!!!!

ولی قحطی ایمان رو دیدیم

همین یکی برای مرگ ذره ذره و با زجر برای ما کافی هستش

قلبهامون سنگ شده!!!!

نه گشنه ایم!!! نه تشنه ایم!!! فحاش و بی پروا شدیم و در عین داشتن ازادی از نداشتنش مینالیم!!!!
در عین داشتن ازادی حتی به پدر و مادر هامون هم احترام نمیزاریم چه برسه به......

خدایا لیاقت درک زمان ظهور رو به ما بده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، azade ، MohammadSadra ، vahrakan ، فاطمه خانم
۹:۳۴, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #9

نقل قول:
یکی که سنش به زمان انقلاب قد میداد شبیه این حرف های شما رو بهش گفتن
یک اهی کشید گفت ای کاش زمان جنگ و انقلاب بودی
زمانی که حتی نصف امکانات امروز رو نداشتیم ولی صفا و صمیمیت و اتحاد مردم بیشتر از الان بود
من دارم میبینم اعضای نزدیک فامیلم برای یک عروسی 10 میلیون خرج میکنن . . .
دارم میبینم فلان فامیلم برای اینکه کم نیاره حاضره به قرض بیفته ولی مدل ماشینش رو بالا ببره
بعدش هم وقتی توی زندگیش کم میاره غر میزنه به وضع بد اقتصادی
به خدا وضع اقتصادی الان یک دهم وضع زمان جنگ بد نیست
این رو با اینکه اون زمان رو ندیدم به قطعیت میگم

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
با بخشی از سخنان شما موافقم . اما در مورد بحث اقتصادی بهتره اصلا صحبت نکنیم که مسلما خواسته و ناخواسته بحث مون به سمت سیاست کشیده میشه . ولی لازم میدونم یه نکته رو بگم دوست عزیز :
دوره ی جنگ رو اصلا با امروز مقایسه نکنین به چند دلیل :
1) اون دوره ما با کمتر کشوری رابطه اقتصادی داشتیم .
2) شرایط زمان جنگ با شرایط امروز که یه پروسه 30 ساله ی آروم طی کردیم ، خیلی فرق میکنه . بعد از انقلاب هنوز بدنه ی انقلاب خوب پیچ و مهره نشده بود که ترورهای شخصیتهای اول ممکلت رخ داد ؛ جنگ به ما تحمیل شد و همونطوری که گفتم همه ی اینا در شرایطی بود که با خیلی از کشورها رابطه ی اقتصادی نداشتیم .
3) اون موقع لوله کشی گاز نبود ، کابل کشی برق به این وسعت نبود . در نتیجه مردم برای روشنایی و پخت و پز و گرمایش با مشکل روبرو بودن . اما امروز ما نه تنها مشکل نداریم ، بلکه قبض هامون رو هم اینترنتی پرداخت میکنیم .
و . . .
این یعنی اینکه امروز ما از نظر رفاهی و اقتصادی باید بهتر از قبل باشیم . شما امروز با قطعیت می تونید بگید که مردم در رفاه کامل اجتماعی و اقتصادی هستن ؟ مسلما نه . راه زیاد دوری نمی ریم . هفته ی پیش پنیر بود 2500 تومن . این هفته شده 2700 تومن . اگه دقت کنین متوجه میشین که صحبت از صبحانه ی آنچنانی نیست . نه کره و نه عسل و نه قراقاول و . . . البته خدا رو صدهزار مرتبه شکر میکنم که خداوند متعال هوامون رو داره و برای گذران زندگی مشکلی نداریم . اما هستن کسانیکه پول خریدن نون ندارن . به نظر شما مبالغی که امروز به حساب مردم واریز میشه ، جایگزین گروونی ها هست ؟ مسلما نه .
دوست عزیز :
حقیر توی مازندران زندگی میکنم ؛ جایی که معدن لبنیات و مرکباته . اما ما هم داریم لبنیات رو به همون مقداری میخریم که توی تهران خریداری میشه . در صورتی که بیشتر این کارخونه ها توی مرکز استان هست ، اما باز لبنیات رو گرون میخریم . شما فکر میکنین گوجه و خیار رو از کشاورز چقدر میخرن ؟ 100 تا 150 تومن !!! اما این وسط یه عده عوضی فقط بخاطر دست به دست شدن این اقلام ، قیمت رو بعضا تا 2500 تومن هم می رسونن !!! این در حالیه که همین قیمت ها با برخی نقاط تهران برابر میکنه . پرتقال و نارنگی و از این دست مرکبات رو ما اینجا از تهران گرونتر میخریم . سیب معمولی شده کیلویی 6500 تومن . سبزیجات که دسته ای 25 تومن بوده ، هر دسته سبزی شده 500 تومن . گوشت و مرغ هم که دیگه لازم به ذکر نیست . حالا خدا رو شکر که مشکل مالی نداریم و قادر به خرید این اقلام هستیم . به نظر شما با این گرونی ، دیگه کسی میتونه از لحاظ جسمانی سالم بمونه ؟ می تونی مسلمون باشی و ببینی بقل دستی ات داره از گندیده های میوه ها میخره ؟ چرا ؟ چون فقط 200 تومن ارزونتره !!!؟؟؟ می تونی مسلمون باشی و ببینی ملت برای گوشت و مرغ یخ زده به هم فحش ناموس میدن ؟ می تونی مسلمون باشی و در حالی که خودت داری 2 کیلو گوشت مرغوب میگیری ببینی یکی میخواد 100 گرم گوشت آشغالی بگیره ؟ انصافا میتونی دووم بیاری ؟ حقیر که مادرم رو می برم بازار ، بهش میگم که شما خرید بکن ، من تو ماشین می شینم . زنگ بزن بیام ببرم . ولی توی بازار نمی رم . با این اوصاف یا حقیر مشکل روانی دارم یا واقعا این مشکلات هست . . . الله اعلم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، MohammadSadra ، vahrakan ، Lord_Contemno
۱۲:۰۹, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۱/شهریور/۹۱ ۲۳:۰۶)MohammadSadra نوشته است:  روزی رو خدا میرسونه.

می دونیم می رسونه ما فقط نگران مقدارشیم, اونی که به یه آمریکایی می رسونه یا اونی که به یه آفریقایی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، جویای حقیقت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا